وقتش که برسه بازار متوجه میشه که تنها دلیل صعود واتی انتظار تعدیل شیران نبود ونیست.
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postچه میکنه این اتیه دماوند!!!
متاسفانه امروز به دلیل عدم تمرکز کافی فروش اشتباه داشتم در واتی هرچند سود خیلی خوبی بردیم و ان شالله خریدار هم سود خوبی خواهد کرد. بارها گفتم، معمولا هیچ کس در بازی یک سهم از اول تا آخرش باقی نمی مونه.
شاید روزی دوباره در قیمت های بالاتر وارد سهم شدیم... شایدإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postنوش جون اونهایی که با سهم موندند
متاسفانه امروز به دلیل عدم تمرکز کافی فروش اشتباه داشتم در واتی هرچند سود خیلی خوبی بردیم و ان شالله خریدار هم سود خوبی خواهد کرد. بارها گفتم، معمولا هیچ کس در بازی یک سهم از اول تا آخرش باقی نمی مونه.
شاید روزی دوباره در قیمت های بالاتر وارد سهم شدیم... شاید
عاشق افرادی مثل شما و جناب مصری پور و بقیه دوستان که بی شیله پیله فکرشون کمک رسوندن به خلق خداست هستم.
هل جزاء الإحسان إلا الإحسانأَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postنوش جون اونهایی که با سهم موندند
شاید روزی دوباره در قیمت های بالاتر وارد سهم شدیم... شایدكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
-
شاید روزی دوباره در قیمت های بالاتر وارد سهم شدیم... شاید
سيد ميتونم اينجا يه سئوال خصوصي غير بورسي از شما داشته باشم؟
نظر
نظر