خداییش اصلاح هم که باشه لازمه دیگه، این همه صعود داشته این سهم، حالا با یه منفی و صف فروش صدای سهامداراش در اومده، از سهامدارای واتی بیش از این ها انتظار میره صبور باشن.
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
براي سهمي كه فقط ميانگين حجم ٨ روز گذشته اش روزانه بالاي ١٠ ميليون سهم است ٦ ميليون صف فروش بحساب نمياد ...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط alireza51 پست شده است View Postسلام
دوست عزیز از این جور حرفها نزن!!!
این سهم متعصب زیاد دارد!!
من خودم تو این تایپیک یک یادآوری عادی بورسی کردم، یک دفعه چندین نفر به من حمله ور شدند!
اختیار دست دوستان است.
امیدوارم سهام واتی طلا بشه برای دوستدارانش.
این صف فروش هم حتما کار استکبار جهانی است;;)
نظر
-
نقل قول
حساب ساده ای است دوستان فردا کل بازار مثبت و واتی هم بسرعت جمع خواهد شد.روند کلی بازار صعودی و البته استراحت ذاته بازاره
خوب دوستانی که میخواهند واتی با ارزش خود را روی 870 فردا بفروشند میتونم بپرسم سهم را چند خرید کرده اند؟
به جرات میتونم بگم قبل از اعلام فروش بلوک شیران فقط حقوقی این سهم بود که رنج مثبت میزد روی 900 تومان و حقیقی ها روی 900 خرید کمی داشتند. یک عده از دوستان هم در این دوروز تقریبا روی 920 وارد سهم شده اند و طبیعی است که تمایل بفروش در 870 نخواهند داشت.
صف فروش امروز کاملا ساختگی و غیر طبیعی بود . دارم یاد شبندر میافتم کم کم . جالبه اینهمه خبر خوب و صف فروش؟بلوک شیران خودش محرکترین خبر برای سهم میباشد.
بگذریم بازار ما بر اساس بنیاد و تحلیل خرید فروش نمیکند و به اصطلاح ملت صف نشین هستند چه صف خرید چه فروش.
شخصا صف فروش فردا واتی را یک فرصت مناسب برای ورود میدانم. سهمی که همگان بر سود سازی سهم بعد از فروش 15 برابری شیران ایمان دارند خیلی راحت جمع خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط سیگنال پست شده است View Postنقل قول
حساب ساده ای است دوستان فردا کل بازار مثبت و واتی هم بسرعت جمع خواهد شد.روند کلی بازار صعودی و البته استراحت ذاته بازاره
خوب دوستانی که میخواهند واتی با ارزش خود را روی 870 فردا بفروشند میتونم بپرسم سهم را چند خرید کرده اند؟
به جرات میتونم بگم قبل از اعلام فروش بلوک شیران فقط حقوقی این سهم بود که رنج مثبت میزد روی 900 تومان و حقیقی ها روی 900 خرید کمی داشتند. یک عده از دوستان هم در این دوروز تقریبا روی 920 وارد سهم شده اند و طبیعی است که تمایل بفروش در 870 نخواهند داشت.
صف فروش امروز کاملا ساختگی و غیر طبیعی بود . دارم یاد شبندر میافتم کم کم . جالبه اینهمه خبر خوب و صف فروش؟بلوک شیران خودش محرکترین خبر برای سهم میباشد.
بگذریم بازار ما بر اساس بنیاد و تحلیل خرید فروش نمیکند و به اصطلاح ملت صف نشین هستند چه صف خرید چه فروش.
شخصا صف فروش فردا واتی را یک فرصت مناسب برای ورود میدانم. سهمی که همگان بر سود سازی سهم بعد از فروش 15 برابری شیران ایمان دارند خیلی راحت جمع خواهد شد
این که واتی سهم ارزشمندی هست بر کسی پوشیده نیست. اما قضیه این است که اگه شیران بفروش برسد ، این واتی با 94 درصد پرتفوی شیرانی ، چه بر سرش خواهد ماند و اینده این سهم چطور خواهد بود؟ ایا به نظر شما اگه تا مدت ها روی رنج 800 تا 950 بماند ، ارزش اضافه کردن دارد؟
ممنون
نظر
-
آمار روزهای منفی
تعداد روزهای منفی در 3 ماه گذشته 9
تعداد روزهای منفی در 12 ماه گذشته 48
درصد روزهای منفی در 3 ماه گذشته 14
درصد روزهای منفی در 12 ماه گذشته 20
رتبه روزهای منفی در 3 ماه گذشته 34
رتبه روزهای منفی در 12 ماه گذشته 86
نظر
-
سلام به همگی
صورت وضعيت پورتفوي دوره 1 ماهه منتهي به 1392/04/31 نماد واتی اومد رو کدال لطفا یکی از بنیادی کارای عزیز nav را حساب کند.
پیشاپیش ممنون
نظر
-
در اصل توسط motenaweb پست شده است View Postسلام جناب سیگنال
این که واتی سهم ارزشمندی هست بر کسی پوشیده نیست. اما قضیه این است که اگه شیران بفروش برسد ، این واتی با 94 درصد پرتفوی شیرانی ، چه بر سرش خواهد ماند و اینده این سهم چطور خواهد بود؟ ایا به نظر شما اگه تا مدت ها روی رنج 800 تا 950 بماند ، ارزش اضافه کردن دارد؟
ممنون
نظر
-
دوستان
بررسی نمودارهای بولینگر و ایچیموکو نشان از ادامه روند صعودی سهم در آینده با هدف قیمتی 1300 دارد . که نمودارشو برایتان گذاشتم تا در تصمیم گیری خود لحاظ کنید و هیجانی تصمیم نگیرید.
بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
نظر