اين گروه صنعت و معدن آدم بشو نيستنننننننننننننننننننننننننننننننننننننننx-(
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postاین درجا زدنا،نصفش زیر سر توئه میثم:)
خوب این سهم را بین خودتان تقسیم کردید :d
به نظرم خرید شیران بهتر باشه ها .البته با دید بامجمع .
البته خرید خودش هم باز به دید مجمع خوبه .با شارلان بازی های وصنعت وپنهان کاری ها ..اشتیاق سوزان، تلاش و پشتکار، اراده آهنین،صروتحمل، درس و عبرت، تمرین و تمرین و.... فروتن باش
نظر
-
در اصل توسط PASHA پست شده است View Postآن نصف دیگش هم ...
خوب این سهم را بین خودتان تقسیم کردید :d
به نظرم خرید شیران بهتر باشه ها .البته با دید بامجمع .
البته خرید خودش هم باز به دید مجمع خوبه .با شارلان بازی های وصنعت وپنهان کاری ها ..
بله شیران خیلی خیلی ارزنده س.ولی مشکل من اینه اونوقتی که شیران 700 تومن بود ،واتی 108 تومن بود.الانم که 2100 تومنه باز واتی همون محدوده.
شما خودت استادی،شیران با دلار آزاد میتونه تا حدود 800 تومن سود اعلام کنه. حالا افزایش نرخ محصولات رو فاکتور میگیرم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن بی گناهم.
راستی نباید ببنده برا تعدیل؟؟پیش بینیشو چند اعلام کرده؟
زنگ زدیم گفتن ملزم نیستیم پیش بینی ارائه بدیم.
خدا کنه شیرانم مثل شصفها شفاف سازی بده، اونوقت تکلیف معلوم میشه. این بازار فقط دوسداره یه سهم صف بشه برن پشتش.الان شیرانو بی دغدغه میشه خرید. ولی کسی طرفش نمیره.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
1 سال واتی رو نگه دارید هیچ فرقی با شیران نداره از نظر رشد قیمت :d
شیران قراره تا سال دیگه بشه 4000 تومن خوب واتی هم میره بالای 200 تومن .
فرض کنیم شیران سال دیگه 600 و امسال 350 تو مجمع تقسیم کنه.
و قیمت سال دیگش هم 3500 باشه . با سودی که واتی تو این دو سال از شیران میگیره یعنی واتی رو شیران 3500 رو سوده هر سهم :D
بعدش دیگه خودتون حساب کنید واتی چند میشه در یه بازه یه ساله و 18 ماهه
هر چی هست خیلی بهتر از سرمایه گذاری در بانکه :D فقط باید صبر کنیدآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/03/27, 10:03.///
نظر
-
فکر کنم يک فردا را هم رو شيران و واتي تحمل کنيم بد نباشه.
امروز اکثر پتروشيميهاي پستر از شيران از جا کندند مثل زاگرس و مارون و مثبت 4 معامله مي شدند.
من احتمال مي دهم فنر شيران خيلي متراکم شده باشه سهمي که با حجم مبناي کم و با تعديل سود سال 90 و 91 روبرو خواهد شد.
شيران سال 90 ميتونه 500 بسازه و سال 91 بيش از 800 تومان.
بزودي همه متوجه خواهند شد که ارز صادراتي را ميشه تو بازار ازاد و با نرخ توافقي مثلا 1850 تومان به بالا فروخت.اين موضوع را بغير از بخشنامه بانک مرکزي ميشه از صرافيها هم سوال کرد.جالب انکه اون شرکتهايي که حقوقي باحالي دارند سهامشون علي رغم تعديل کمتري نسبت به شيران دارند رشد مي کنند مثل شپديس کرمانشا و.....ولي شيران فعلا کمي کارداره.
نظر
-
فروشنده این دو سه روز کارگزاری ایران سهم بود که خیلی شبیه وصنعت و توسعه صادرات رنج منفی میزد. امروز هنوز اوردر فروش از این کارگزاری توی واتی دیده نشدهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
با خیال راحت بخر بزار یه گوشه چند ماه دیگه میایم مصطفی جان
فک کنم تا مجمع شیران کمتر از دو ماه مونده///
نظر
-
سلام.
صورت وضعیت پورتفوی 1 ماهه منتهی به 1390/12/29واتی.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
ارزش بازارشرکت های بورسی موجوددرسبدواتی بیش از211میلیاردتومنه(فقط ارزش بازارنه dpsاین سهم هاوارزش بسیاربالای واگذاری بلوکی و...).
نسبت به قبل 2میلیاردتومن س÷رده گذاری بانکی انجام داده وبه رانفورافزوده(کمی هم به شیران)
بازهم نمی دونم این سهم ارزشمندچراقیمتش اینه؟یادوبیمه میفتم که حدود80تومن خریده بودم ومرتب سئوالی
شبیه به این توذهنم بود...منتظرحرکت صعودیش میمانیم...
نظر
-
پدر اصل توسط yousef پست شده است View Postسلام.
صورت وضعیت پورتفوی 1 ماهه منتهی به 1390/12/29واتی.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
ارزش بازارشرکت های بورسی موجوددرسبدواتی بیش از211میلیاردتومنه(فقط ارزش بازارنه dpsاین سهم هاوارزش بسیاربالای واگذاری بلوکی و...).
نسبت به قبل 2میلیاردتومن س÷رده گذاری بانکی انجام داده وبه رانفورافزوده(کمی هم به شیران)
بازهم نمی دونم این سهم ارزشمندچراقیمتش اینه؟یادوبیمه میفتم که حدود80تومن خریده بودم ومرتب سئوالی
شبیه به این توذهنم بود...منتظرحرکت صعودیش میمانیم...
با سلام و احترام
این سهم واقعا" جای رشد داره ولی یه مشت فروشنده بدفرم داره که مریضند
من نمی دونم ابله ها آخه مگه بده خودشون صف خرید درست کنند و بعدش رو قیمتهای بالاتر رد کنند بره
ولی چون فروشنده های مزخرفی داره تا زمانی که شیران صف خرید نشه واتی حرکت آنچنان نمیکنه
ضمنا" این فروشنده ها پس از 2 یا حداکثر 3 روز صف خرید و با 10 تا 12 درصد سود سهمهایی میلیونی عرضه خواهند کرد
در خود شیران هم شركت بازرگاني وخدمات بندري ايران دایما" سهم عرضه می کند و فروشنده است
واقعا" جای سوال دارد آخه مگه این سهامدار عمده نمیدونه که به زودی مجمع هست و شیران هنوز استارتشو نزده که همش فروشنده است؟
به نظرم واتی رشدش ماگزیمم تا پله اول تا 128 تومان خواهد بود و یه ریزش بعد از آن خواهد داشت
به نظر من خود شیران خیلی شاختره و خریدش از هر لحاظ بهتر از واتی هست
من خودم واتی دارم ولی رو همون 127 تا 128 تومن همه رو رد خواهم کرد
1)شیران تقسیم سودش قطعیه در حالیکه واتی همیشه به بهانه پرداخت حقوق پرسنل زیر مجموعه های غیر بورسی اش هیچ سودی تقسیم نمیکنه
در واقع حرف سهامدار جزء را اصلا" سهامدار عمده که صنعت و معدنه اصلا" قبول نمیکنه چون تمامی زیر مجموعه ها برای خودش هستند
2)شیران انباشته خیلی عالی داره و به احتمال بسیار قوی امسال افزایش سرمایه خواهد داد
3)فقط با رشد شیران واتی رشد خواهد کرد پس خرید شیران عاقلانه تره
اصلا" شاید مقایسه شیران با واتی خنده دار باشه
شیران کجا و واتی با اون پرتفوی غیر بورسی مزخرفش کجا
البته من هر دو را دارم ولی درصد شیران هم خیلی خیلی بیشتره
موفق و سلامت باشید
ضمنا" به شدت خرید پتروشیمی ها - وغدیر و پارسان به دلیل پرتفوی خوب صنعت پتروشیمی شان - سبهان - چافست - شیران - ومعادن( به دلیل ورود زیر مجموعه)- رتکو - سکارون
توصیه به خرید می شود
وبیمه از 80 تومان اومد 120 یعنی 50 درصدی داد ولی واتی بر عکس ظاهرش که همه یقین داند تا 150 و بالاتر خواهد رفت ماگزیمم 12 درصد بیشتر نخواهد داد
موفق و سلامت و پیروز باشیدآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/03/28, 20:58.The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
ممنون بابک جان. استفاده کردیم. از بابت پیشنهاد خریدهاتون هم ممنون.
اما هرچیزی یک قیمتی داره. قبلا محاسبات nav این شرکت توی تاپیک قرارگرفته و باید به سمت اون ارزش حرکت بکنه. بله پرتفوی غیربورسیش هم بسیار بسیار مزخرفه. شما توی محاسبات nav سهم ،بهای تمام شده این سبد غیربورسی رو از ارزش داراییها کم کنیم و ارزش بازارشم صفر در نظر بگیریم به عدد 250 تومن میرسیم! حالا تمامی این محاسبات با قیمت تابلوی بازار شیران انجام شده،اما ارزش بلوکی این تعداد سهام مسلما بسیار بالاتر از این حرفاست.یا بلوک وصنعت و....
پس انصاف نیست وقتی قیمت یه سهمی که 250 تومن حداقل داراییشه 113 تومنه بیایم و از بی ارزشیش بگیم.خوشحال میشم محاسبات شما از ارزش ذاتی یا هدف تکنیکالشو ببینم که بحثمون منصفانه تر بشه.
موفق باشید.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
امسال شیران نباید تو مجمع کمتر از 350 تقسیم کنه با اون سود انباشتش
خوب حالا سهم واتی رو حساب میکنیم :
90 میلیون رو در 350 ضرب کنیم میشه 31 میلیاردو پانصد میلیون. تقسیم بر تعداد سهم کنیم سهم واتی برای هر سم میشه 315 ریال
حالا شما به این سهم پی به ای 5 بدید نزدیک مجمع چند میارزه؟ میشه 157 تومن .
به هر حال این سود رو برای 90 هم اعلام نکنه باید برای 91 این سود رو اعلام کنه .
این واتی هم یه پیش بینی در امد هر سهم نداده به بازار وگرنه تتوشو در میاوردم چقدر میتونه سود بسازه.///
نظر
نظر