سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20673

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
    میثم عزیز

خدا شاهده من فقط جهت دوستان مدام پیگیرم و دوست دارم اطلاع رسانی نمایم

من سهامدار شیران هستم و باهاش حتی مجمع هم می روم

بابا من دارم میگم اگه مفت باز شد تو رو خدا بخرید و رو قیمتهای 2200 تومان به خدا مفته همین و بس

من به هیچ عنوان قصد تخریب واتی و شیران را ندارم

خدا شاهده این سری که بست رو 14500 ریال خریده بودم و هنوز هم دارمش

من فقط دوست دارم که همه بچه ها مطلع باشند که اگه شیران مفت باز شد هم شیران رو بخرند و واتی هم در قیمتهای پاینتر فرصت خرید داد بخرند

شیران واقعا" به من یکی که حال اساسی داده و کلی بهش مدیونم
    داداش گل شما داری رسما میگی واتی مفت نمیارزه و افت هم داره :d
    خوب برا چی باید مفت باز بشه؟
    بگو خوب باز بشه.
    خودت میدونی که شیران طلاست ;) ما هم رفتیم طلا فروشی رو خریدم البته تو این طلا فروشی اهن قراضه هم هست و یه گوشه افتاده ولی اون اهن قراضه ها چیزی ار ارزش این طلا فروشی کم میکنه؟ ;)
    آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/11, 13:29.
    ///

نظر

• khademi1350
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 583

خدا خیرشون بده و به مالشون برکت به اون دوستان که بی منت و بدون نیت مطلب میزننند ولی واقعا بعضی ها هم با غرض قصد خراب کردن سهم را دارند اصلا من که ی سهم را ندارم چرا باید از سهم بد بنویسم و دل بعضی ها را چرکین کنم هر چند این سهم هیچ احتیاجی به خراب کردنش نیست

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

بله بابک جان بازار انتظار شفاف سازی ارزی از شیران داره.

اما در مورد ارزش واتی قبلا هم بحث کردیم.

ممنون از اطلاع رسانی شما
        آخرین ویرایش توسط مصطفی مصری پور؛ 2012/04/11, 16:28.
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نادری
          عضو فعال
          • Nov 2010
          • 519

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
          شیران در مرحله اول تا 2800 جای رشد داره واتی هم در صورت عبور از 140 تومن و تثبیت کامل بالای سطح مورد نظر هدف اول 170 و هدف دوم 190 می باشد.
          با سلام به بابک عزیز.ممنون از این که به این تاپیک هم سر میزنید.بابک جان این واتی مفت مفت است.کاغذ پارس را هم خواهد فروخت شیران هم که کولاک میکند نمی دونم دوستان نگران چی هستند؟؟؟

نظر

• نادری
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 519

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
            اولا" که سود 4286 ریالی سال 90 قبلا" به بازار اعلام شده بود و در واقع زمانی که سهم بسته شده و در قیمت پایانی 21646 ریال همه می دانستند که قیمت سود سال 90 چقدره و الان بازار منتظر ارائه گزارش با نرخ جدید ارزه و وقتی این گزارش نمیاد و حتی پیشبینی 91 کمتر از 90 و 400 تومانه خب جو روانی باعث این میشه که یه عده فروشنده باشند اون هم در همان قیمتهای 22000 ریال

البته میثم خان من هم مثل خودتون از سالهای گذشته سهامدار شیران هستم و سهامدار هم باقی خواهم ماند ولی به خاطر اینکه شیران گزارش جالبی اراده نکرده جو جالبی هم نخواهد داشت

الان که خودتون می دونید کافیه که یه گزارش باب مزاج نباشه و یک هو کلی فروشنده پیدا میشه

البته واتی به نظر من با اون شرکتهای زیان ده غیر بورسی اش زیاد جالب نیست

مثلا " همین وساپا کی فکر میکنه با اون ناوش و حتی گزارش فروش فملی رو 215 تومان معامله بشه؟

خب معلومه یکی از علتهاش عدم تقسیم سود مناسبه

خوب وقتی واتی فقط 10 درصد سود تقسیم بکنه معلومه که رشد آنچنان نخواهد کرد

شما همین الان بگن وساپا 90 درصد سود تقسیم میکنه ببین یه کله تا 350 هم خواهد رفت ولی عدم تقسیم سود خودش موجب کاهش افت قیمته

مگه پارسال وسپه 105 تومان نبود ؟ بالای 30 تومان هم تقسیم کرد

تقسیم سود خوب موجب افزایش خرید و فروش و گردش سهم می شود که متاسفانه
            عدم حمایت سهامدار و عدم تقسیم سود مناسب موجب عدم رشد واتی در میان مدت هم خواهد شد
            بابک خان حق با شماست

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

در اصل توسط نادری پست شده است View Post
              با سلام به بابک عزیز.ممنون از این که به این تاپیک هم سر میزنید.بابک جان این واتی مفت مفت است.کاغذ پارس را هم خواهد فروخت شیران هم که کولاک میکند نمی دونم دوستان نگران چی هستند؟؟؟
              فکر میکنم در بین شرکتهای سرمایه گذاری الان با کمترین درصد از ان ای وی داره معامله میشه!
              بازار هنوز این سهمو اون طور که باید نشناخته!
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

یک نکته دیگه که کمتر اشاره میشه سود انباشته حدود 70 تومانی سهمه
                یعنی بیش از نصف قیمت سهم سود انباشته داره که اگر 70 تومان رو با سود محقق شده سال 90 جمع کنیم میشه تقریبا قیمت فعلی سهم
                پس واتی به اندازه قیمتش الان سود داره!!
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 6951

خب واسه اینکه فضای خسته کننده تاپیک عوض بشه این پستا رو میاریم اینجا.

اگر نقدی هست ،شروع کنیم به بحث . وگرنه این داستانا خیلی وقته رواج پیدا کرده.

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                  الان ارزش جاری سبد بورسی:2,113,155
                  بهای تمام شده سبد بورسی: (1,200,548)
                  ارزش افزوده :912,607
                  حقوق صاحبان سهام :1783685
                  ذخیره کاهش ارزش :465410
                  تقسیم بر تعداد سهام :1.000.000.000
                  =====================
                  ارزش خالص دارایی بورسی به ازای هرسهم: 3161 ريال !

حالا غیر بورسیش ابهام زیاد داره. ولی تا چه حد توی ارزش دارایهای شرکت تاثیر داره؟
                  890498 میلیون ریال ، بهای تمام شده غیر بورسیشه که 20 میلیارد ريال اون سپرده بانکیه.
                  وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• *سامان*
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 4691

حرفو حديث در مورد بنياد سهم تو تاپيك زياده گفتم يه نگاهي به سهم بندازم

2 تا نكته بد تو بنياد سهم ميبينم اول اينكه پرتفوي غير بورسيش بيشترشون زيان دارن و از اونا آبي گرم نميشه دوم اينكه از ذخيره 46 ميلياردي در حسابها فقط 8 ميلياردش مال پرتفوي بورسيش هست كه علت اين موضوع شايد خيال راحت شركت از ارزش جاري سبد بورسيش باشه اما براي آينده يك شركت سرمايه گذاري زياد رقم جالبي نيست

نكته مثبت شركت ذخيره مالياتي هست كه رشد خوبي داشته و خيال شركت از بابت ماليات تا حدودي راحت هست.....تعادل ترازنامه به علت افزايش ذخيره ماليات نكته خوبي تو حسابهاي شركت محسوب ميشه...نداشتن هزينه مالي در حسابها نكته مثبت ديگه اي هست كه بايد بهش اشاره بشه.....كاهش 22 درصدي در تراز اسناد پرداختني و صاف كردن 22 درصدي بدهياش هم نكته مثبت ديگه اي تو حساباش هست....ترازنامه شركت ترازنامه خوبي هست اما رقمهاي ميلياردي توش جابه جا نشده بنابراين ترازنامه شركت در رديف ترازنامه هاي معمولي قرار ميگيره

اما در صورت سودو زيان حرف براي گفتن زياد داره و به نظر من ميتونه در پايان سال مالي سود خوبي رو پوشش بده.....خريد سهم از ديد بنيادي كاملا توجيه داره اما بايد ببينيم كه مكانيزم بازار اين اجازه رو ميده يا نه....منظور از مكانيزم بازار همون تكنيكاله سهمه....اگه حوصله مي داشتم زير مجموعه هاشو بررسي كنم ميتونستم دقيق بگم چقد پوشش ميده اما خيلي وقت گيره...اما از منظر رياضي به سهم نگا كردم و به نكات جالبي رسيدم....بتاي سهم مثبت هست كه نشون ميده اين سهم با مكانيزم بازار حركت ميكنه......تابع سرمايه گذاريه اين سهم تقعر شديدي داره واز طرف ديگه خط رگرسيون بتاي سهم با تلورانس 0.5 درجه از نقطه عطف تابع سرمايه گذاري عبور ميكنه كه نشون دهنده افق روشن سرمايه گذاريهاي اين شركت هست.....وقتي علم رياضي مهر تاييد بر سرمايه گذاريها ميزنه ديگه تو بنياد سهم نبايد شك كرد

اما تقعر شديد تابع سرمايه گذاري زياد نكته جالبي نيست و در واقع نشون دهنده همون پرتفوي غير بورسي شركت هست كه اين تقعر زياد رو به تابع تحميل كرده...اما وزن تقعر در محاسبات زياد سنگين نيست بنابراين رو سود شركت تاثير آنچناني نداره
                    آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/11, 19:26.
                    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20673

این سهم از برج 10 تا الان 20 درصد رشد کرده.
                      از برج 8 و9 با قیمت 90 بگیریم 30 درصد رشد کرده .

سایپا از برج 10 تا الان چقدر رشد کرده؟
                      خبهمن چی؟
                      خودرو چی؟ خگستر - زامیاد - وساپا با این همه طرفدار و هارت و پورت و حمایت حقوقی ها چقدر رشد داشتن.

این واتی رو که حمایت نکردن خودش داره میاد بالا و سهم به ارزش ذاتیش نزدیک میشه خود به خود ولی زمانش دقیقش معلوم نیست

همین یکی دو هفته پیش مگه 112 و 110 تومن نبود؟ ده درصد اومده بالا این ماه ;)

الان حساب کردم 80 درصد سبدم واتی شده ;) (35 هزار تا اخر وقت 1215 برای خودم اضافه کردم و20 تا هم با همین قیمت برا یه نفر دیگه ) البته امروز خرید های ما نزدیک 90 هزار تا بود:d و دیگه خریدی نداریم مگه در قیمت های 110 :D

سر کل کل ببنیم این مدت که من تو بورس بودم میتونم ارزش یه شرکت رو در بیارم برای یه سرمایه گذاری میان مدت و بلند مدت یا وقتمو تو بورس تلف کردم.

خوب پس 80 درصد سبد من شد واتی با قیمت تمام شده 120 تومن.
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/11, 20:11.
                      ///

نظر

• meysam_sh_2020
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 20673

گزارش این کاغذ پارس رو نگاه کردم .
                        این واتی 54 میلیارد تومن پول بی زبون رو به عنوان تسهیلات فک کنم با بهره ی 16 درصد داده بهش.(یعنی به شرکت خودش وام داده)
                        . حالا میخواد شرکت رو بفروشه . اگه بفروشه خوب میشه . چون این شرکت به واتی خیلی بدهکار میشه
                        چه گندی زدن رو این سهم. =))

به نظرتون این کاغذ پارس چند میارزه کارخونش ؟؟؟;) این هم لبنک تصاویر کارخونه
                        آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/13, 09:20.
                        ///

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

چقدر بد معامله میشه.
                          صب 123 خریدار داره اونوقت جوری رنج میکشه که روی 118 هم طرف فرار میکنه

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

چقدر بد معامله میشه.
                            با سلام و احترام

فردا اگه راه بده تو منفی خریدارم

بالاخره ما آقا مصطفی رو تنها نمیگذاریم

بخصوص که جناب وحید 20 و بابک پناهی هم وارد سهم شده اند
                            The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

چقدر بد معامله میشه.
                              امروز یکی سهم رو خراب کرد .
                              این شیران لعنتی هم همیشه بستست. مسخرشو در اوردن .
                              ///

نظر

• مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

يكي اين سهمه يكي هم سرمايه گذاري صنعت و معدن اين دوتا از سهامهايي هستند كه فقط فرصت سوزي ميكنند و خيري براي سهامدارا نداشتند
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

در حال کار...
                                X