سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سیگنال
    Banned
    • Nov 2012
    • 714

جالبه گزارشهای خوب واتی همراه شده با عرضه های زیاد روی سهم. مشکوک میزنه دوستان. سازمانیها متاسفانمه ازین ور اخبار خوب را منتظر میکنند ازون ور با قدرت در حال عرضه کردن و فروش سهام خویش می باشند.

انشالله هرچه هست خیر باشد. این سهم همان روزی که اگهی فروش شیران امد باید برای چندین روز صف خرید را بخود میدید. اما.......

یه اصطلاحی هست در بازار به اسم پیشخور کردن قیمت سهم. امیدوارم این بازی کثیف روی سهم راه نیافتاده باشد.
    کماکان با سهم میمانم. انشالله که به راحتی از 900 عبور کند

نظر

• Domrol
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 37

موافقم دوست

نظر

• motenaweb
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 226

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
        خیلی نمیشه براش تکنیکال متصور بود
        ولی خبو میشه دو تا فیبو رسم کرد
        از هر دو از نسبتهای خوبی برگشت
        مهم تر از برگشت از فیبو روان شناسی بازار بود
        نگاه کنید همین تعداد تقریبا دیروز در صف بودند یعنی صف نشینان تفاوت چندانی نکرده بودند
        11 میلیونی سهمی که اعتقاد نداشتند به سهم امروز خارج شده اند
        مطمئن باشید اگر بود همین امروز خارج میشد با اینکه صف هم جمع شد. خیلی طرف بی منطق خواهد بود که بخواهد فردا منفی 4 صف بگذارد. خوب امروز می فروخت . ولی اگر هم اتفاق افتاد من نمی توانم نظری بدهم بورس ایران است بالاخره

در گزارش حسابرسی شده هم همان 935 ریال سود تایید شده بود و نکته اینکه فروش شیران در سود حاصل از سرمایه گذاری دیده نشده
        پس لطفا هم اون دوستانی که میگن واتی 2500 بیان یه بار بگن که چطوری به این عدد رسیدند
        فعلا تا 1200 راحت با سهم هستیم
        امروز خرید از صف فروش واقعا لذتی داشت
        بله.
        از پاسخ ممنونم. اگر چه خیلی تخصصی هست و به نظر میرسد ما باید یک کلاس حرفه ای تحلیل سهام بریم. اما به نظر شما 23 مرداد تحول عجیبی در سهم قابل پیش بینی هست ؟ از یکشنبه تا سه شنبه وقته خرید هست دوباره؟

نظر

• مسعود اب
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 1502

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
          دوستان
          بررسی نمودارهای بولینگر و ایچیموکو نشان از ادامه روند صعودی سهم در آینده با هدف قیمتی 1300 دارد . که نمودارشو برایتان گذاشتم تا در تصمیم گیری خود لحاظ کنید و هیجانی تصمیم نگیرید.
          http://public.fileup.ir/d/2130235/2.png
          بمنظور موفقیت
          تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• shahnam_eb
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 32

فقط میتونم بگم دارن رو این قیمت کار میکنن برای اهداف شخصی
            اطلاعات روی سایت کدال عالی
            اعلام اگهی فروش سهام شیران با 11 برابر قیمت تمام شده
            اخبار سیاسی خوب
            مملکت آروم
            قیمت -4 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• purpleayaa
              عضو عادی
              • Jul 2013
              • 223

در اصل توسط shahnam_eb پست شده است View Post
              فقط میتونم بگم دارن رو این قیمت کار میکنن برای اهداف شخصی
              اطلاعات روی سایت کدال عالی
              اعلام اگهی فروش سهام شیران با 11 برابر قیمت تمام شده
              اخبار سیاسی خوب
              مملکت آروم
              قیمت -4 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
              ""اینجا ایران است ""..........................گرفتی؟
              /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10185

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                آخ اخ
                فقط دلم می خواد فروشنده ای که با هزار امید تو صف فروش نشسته بود که سهمش فروش بره و بعد ساعت 11:4 دقیق این حجم معامله شد الان چه حسی داره
                خوشحاله
                بهت زده است
                اصلا فهمید چطوری صف رو جمع کردن
                رنج مثبت هم کشید خریدار یه کم تازه
                حالا هی بشینید توی صف
                فعلا که صف فروشه.

نزدیک ترین قیمتی که میتونه برگرده 795تومن هست.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/08/07, 10:52.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• تکنیکالیست
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 1101

در اصل توسط سیگنال پست شده است View Post
                  جالبه گزارشهای خوب واتی همراه شده با عرضه های زیاد روی سهم. مشکوک میزنه دوستان. سازمانیها متاسفانمه ازین ور اخبار خوب را منتظر میکنند ازون ور با قدرت در حال عرضه کردن و فروش سهام خویش می باشند.

انشالله هرچه هست خیر باشد. این سهم همان روزی که اگهی فروش شیران امد باید برای چندین روز صف خرید را بخود میدید. اما.......

یه اصطلاحی هست در بازار به اسم پیشخور کردن قیمت سهم. امیدوارم این بازی کثیف روی سهم راه نیافتاده باشد.
                  کماکان با سهم میمانم. انشالله که به راحتی از 900 عبور کند
                  واقعا به نکته زیبایی اشاره کردید . سهام را با رانت بازی بالا بردن . و حالا با خبرهای جورواجور که منتشر میکنند قصد دارن به ملت بدبخت بیاندازند. ........................
                  ......

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

بالاترین صف فروش مربوط به (16 مرداد 92)

این سهم در عرض 70 روز از 300 تومن به 900 تومن رسیده و رشدی معادل 200% داشته است در صورتیکه اتفاق خاصی رخ نداده است و زیر مجموعه عای واتی بجز شیران رقم بسیار ناچیزی هستند و عملا حیات واتی وابستگی 95% به شیران دارد.
                    بیشتر رشد سهم در رابطه با فروش 16% شیران توسط واتی در قیمت فعلی نهفته شده است.
                    سیاست تقسیم سود توسط واتی و همچنین نحوه سرمایه گذاری جدید شرکت نامشخص است.
                    بانک صنعت و معدن مالک 50% شیران و همچنین مالک 66% درصدی واتی است.

عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• purpleayaa
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 223

وحید 20 عزیز نظر شما چیه؟
                      /:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/

نظر

• Alidadash
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 959

این وضعیت واتی با توجه به صعود خیلی زیادش در یک سال گذشته و ابهاماتی که در مورد فروش بلوک شیران وجود داره کاملاً عادیه، جدیداً حتی سر مشتری داشتن و نداشتن بلوک شیران هم شک و تردید وجود داره.
                        سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• einstein
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 360

دوستان ،بعنوان کسی که در سالهای 82-83 تمام سرمایه اش را توی بورس از دست داد بهتون توصیه می کنم روی هیچ سهمی تعصب نداشته باشید.ما سهم خوب یا بد نداریم.این قیمت یک سهم است که خرید یا فروش آنرا توجیه پذیر می کند نه پرتفوی آن،نه ای پی اس آن و نه چیزای دیگر.ضمناٌ تا آنجایی که اطلاع دارم هنوز فرمول کیمیا کشف نشده است که بتوانیم سودآوری رویایی بعضی شرکتها را توجیه کنیم.
                          شخصاٌ عذاب وجدان دارم و نمی دانم وقتی که قیمت یک سهم بالاتر از ارزش ذاتی اش معامله می شود،آیا باید هشدار داد یا نه؟من در اول همین هفته با صرف وقت بسیار تحلیلی از واتی تهیه و در همین تاپیک گذاشتم.برای اینکه متهم به تبلیغ مثبت یا منفی نشوم ،توصیه ای ننمودم و تصمیم را به سهامدار یا متقاضی خرید واگذار کردم.یا زمانی که همه قیمتهای بالای 10هزار برای غبشهر براورد می نمودند ،با محاسبات و تحلیل اقتصادی گفتم که امکان ندارد این سهم به این قیمتها برسد اگر چه در آن قیمت خرید سهم را توجیه پذیر می دانستم و خودم هم متقاضی خرید بودم ولی با تارگت نهایتاً 5 هزارتومانی.شرکتهای دیگری هستند که وضعیت مشابهی دارند ولی دوستان فکر می کنند این شرکتها فرمول کیمیا را کشف نمودند.نمونه دیگری از این دست شرکتها، پاکسان هست.این خط این نشان،وضعیت قیمتی این سهم را یکسال دیگر با هم خواهیم دید.هر چند خوشحال خواهم شد که پیش بینی ام به وقوع نپیوندد.امیدوارم که دوستان که در قیمت بالا این سهما را خریدند با جو مثبتی که انشالا هفته بعد داریم از ضرر خارج شوند و حتی سود خوبی هم ببرند ولی مجدداٌ توصیه می کنم زمانی که قیمت یک سهم با دو دوتا ی ریاضی نمیخواند ،از خریدش صرفنظر کنید.سهمهای به مراتب ارزنده تری در بازار هستند که ریسک به مراتب پایینتری دارند فقط یه کم دقت می خواهد و سهامدار صبور.

نظر

• babakkeshavarz
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 140

مصاحبه رسمی از فروش شیران در سایت رسمی سرمایه گذاری آتیه دماوند ::http://www.adicir.org/index.aspx?sit...2&newsview=242

نظر

• Arash007
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 541

یکشنبه روز حساسی برای سهم است اگر بر نگردد حمایت قوی 680 و سپس 550 (البته بعید میدونم به زیر 600 نزول کنه)همیشه ترجیح میدم فروشنده ای پشیمان باشم تا خریداری پشیمان

نظر

• Arash007
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 541

در اصل توسط einstein پست شده است View Post
                                دوستان ،بعنوان کسی که در سالهای 82-83 تمام سرمایه اش را توی بورس از دست داد بهتون توصیه می کنم روی هیچ سهمی تعصب نداشته باشید.ما سهم خوب یا بد نداریم.این قیمت یک سهم است که خرید یا فروش آنرا توجیه پذیر می کند نه پرتفوی آن،نه ای پی اس آن و نه چیزای دیگر.ضمناٌ تا آنجایی که اطلاع دارم هنوز فرمول کیمیا کشف نشده است که بتوانیم سودآوری رویایی بعضی شرکتها را توجیه کنیم.
                                شخصاٌ عذاب وجدان دارم و نمی دانم وقتی که قیمت یک سهم بالاتر از ارزش ذاتی اش معامله می شود،آیا باید هشدار داد یا نه؟من در اول همین هفته با صرف وقت بسیار تحلیلی از واتی تهیه و در همین تاپیک گذاشتم.برای اینکه متهم به تبلیغ مثبت یا منفی نشوم ،توصیه ای ننمودم و تصمیم را به سهامدار یا متقاضی خرید واگذار کردم.یا زمانی که همه قیمتهای بالای 10هزار برای غبشهر براورد می نمودند ،با محاسبات و تحلیل اقتصادی گفتم که امکان ندارد این سهم به این قیمتها برسد اگر چه در آن قیمت خرید سهم را توجیه پذیر می دانستم و خودم هم متقاضی خرید بودم ولی با تارگت نهایتاً 5 هزارتومانی.شرکتهای دیگری هستند که وضعیت مشابهی دارند ولی دوستان فکر می کنند این شرکتها فرمول کیمیا را کشف نمودند.نمونه دیگری از این دست شرکتها، پاکسان هست.این خط این نشان،وضعیت قیمتی این سهم را یکسال دیگر با هم خواهیم دید.هر چند خوشحال خواهم شد که پیش بینی ام به وقوع نپیوندد.امیدوارم که دوستان که در قیمت بالا این سهما را خریدند با جو مثبتی که انشالا هفته بعد داریم از ضرر خارج شوند و حتی سود خوبی هم ببرند ولی مجدداٌ توصیه می کنم زمانی که قیمت یک سهم با دو دوتا ی ریاضی نمیخواند ،از خریدش صرفنظر کنید.سهمهای به مراتب ارزنده تری در بازار هستند که ریسک به مراتب پایینتری دارند فقط یه کم دقت می خواهد و سهامدار صبور.
                                البته غبشهر رو سهم ارزنده ای میبینم قربان اما بقول شما نباید رو سهمی تعصب داشت من 6 تومن رو برای غبشهر دست یافتنی میبینم.(باشد که رستگار شوید)

نظر

در حال کار...
                                X