کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام دوستان من بنیادی شیران چک کردم و تکنیکال فعلآ سوار موج 3 احتمالآ 4500 و 5700 به زودی میبینه تارگت فروش من 7000 تومن سهمی که6 ماهه 401 تومان محقق کرده تمام محصولات تولید پیش فروش میشه و باز ی فروش واتی بیشتر یک رانتخواری و ارزا ن فروشی سهم این چند وقت که منفی شد شناوری بود که خود واتی داخل بازار خالی می کزد واز پرتفوی واتی کاملا مشخصه . البته سود خوبی گیرش میاد ولی سهمو دار ه ارزون می فروشه که یه حقیقی داخل بازار اونو داره جمع میکنه و شپنا برای به دست اوردن محصول اکلیل بنزن برای خرید شیران اقدام می کنه البته مواد اولیه شیران از شپنا و و امید هم به وسیله کارگزاری صنعت و معدن قراره این معامله بلوکی رو انجام بده و بانک پاسارگاد جزو خواهانهای سهمه . یه خبر رانتی هم ازش دارم که بعد از معامله بلوکی قراره ببنده و سودشو تعدیل بده به اندازه 40 درصد. منم روی این سهم تک سهمم . چون بازی سهم برد - برد است.
دوست عزیز،بعنوان یک تحلیلگر مالی خدمتتان عرض میکنم در گروه پتروشیمی دیر یا زود فاصله قیمت فروش و بهای تمام شده کم خواهد شد.واین یعنی کاهش حاشیه سود و این یعنی کاهش ای پی اس در سالهای اتی.منفی های متوالی واتی دال بر خبری در مورد فروش شیران است.در جا زدنهای طولانی شیرانی الارمی است برای سهامداران باهوش که زودتر به فکر خالی کردن باشند.شاید شیران به 4500 یا 5000 تومن برسد،ولی سهمهایی ارزنده تر وجود دارند که با ریسک و دلهره پایینتری این بازدهی را خواهند داد.بعنوان کسی که سهامدار شیران هستم نباید این حرفها را بزنم ولی اخلاقیات چیز دیگری می گوید.البته من امروز پله اول را رد کردم و در روزهای آتی کلاً خارج خواهم شد.
واتی شبندر دوم !
در قیمت حدود 750 یه اتفاق خاص میافته و روند سهم تغییر میکنه
چند وقت پیش به دوست خوبم ساسان گفتم هیچ مشکلی نداره فقط مراقب جو روانی 1000 باش
سهم مشکلی نداره
واتی شبندر دوم !
در قیمت حدود 750 یه اتفاق خاص میافته و روند سهم تغییر میکنه
چند وقت پیش به دوست خوبم ساسان گفتم هیچ مشکلی نداره فقط مراقب جو روانی 1000 باش
سهم مشکلی نداره
سلام
الن جان من خودم روی 920 خالی کرد سود خوبی داره
ولی از بازی این سهم سر در نمی ارم
عجب فروشنده سمجی داره
گروهش را هم منفی کرد
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
پله اول از صف فروش خریدیم
تعهد داده بودم تا زمانی که از قیمت فروشم پایین تر نیومده باشه نخرم که انجام شد :)
ان شالله پله بعدی رو ببینیم کی میشه خرید;;)
با توکل به خدا خرید کردم
اگه سهم بالای 825 تومن بسته بشه روندش به احتمال زیاد عوض میشه و باز صعود شروع میشه
نشد که قیمت پایین تر وارد بشم
/.:biggrinsmiley.://:.grlim:./:.thumbsupsmileyanim
نظر