سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • eslami
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 789

خدا شاهد در برخی موارد چنان چارت با آدم حرف میزنه که اگه خود مالمیر و صالح آبادی رانت خبری به آدم برسونن تکنیکال نمیشه!!!! مثله همین وبیمه که تو تاپیکش پست زدم.http://forums.boursy.com/showthread....016#post358016

تکنیکال سر در نمیاری بعد میگی بده!!!

خوب من چی بگم دیگه!!!

نظر

• مسعود اب
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1502

دوست من بنده نیز وبیمه را در 1300 ریال خریدم و در 1899 ریال فروختم با استفاده از تکنیکال و بنیادی و منطقی اینست که هر دو تحلیل را لحاظ نمود و باید بگویم که در تکنیکال اگر نمودارها و خطوط میانگین و ... را مشاهده نمائید ملاحظه خواهید کرد که تکنیکال بنیاد یک سهم را نیز در نظر میگیرد و بهمین دلیل است که اهداف کوتاه مدت تا بلند مدت خواهند بود .
      لازم بذکر است که بنده تحلیلگر بورس هستم و بنا به تجربه هر چند اندکی که دارم و ادعایی مبنی بر حرفه ای بودن هم ندارم ولی بازهم می گویم که هر دو تحلیل مکمل و ضروری است نه میتوان گفت که فقط بنیادی و نه فقط تکنیکال .
      بمنظور موفقیت
      تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• eslami
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 789

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post
        دوست من بنده نیز وبیمه را در 1300 ریال خریدم و در 1899 ریال فروختم با استفاده از تکنیکال و بنیادی و منطقی اینست که هر دو تحلیل را لحاظ نمود و باید بگویم که در تکنیکال اگر نمودارها و خطوط میانگین و ... را مشاهده نمائید ملاحظه خواهید کرد که تکنیکال بنیاد یک سهم را نیز در نظر میگیرد و بهمین دلیل است که اهداف کوتاه مدت تا بلند مدت خواهند بود .
        و بازهم می گویم که هر دو تحلیل مکمل و ضروری است نه میتوان گفت که فقط بنیادی و نه فقط تکنیکال .
        اینکه از مسلماته که باید جنبه های گوناگون یه سهمو از منظر بنیادی, جو بازار, شناوری سهم، بازیگرای سهم و غیره مورد بررسی قرار بدی!!!
        و اینکه منظور من از مثال وبیمه یک مثال مستند و گویاست و اصلا به دنبال فخر فروشی و منم منم گفتن نیستم. چرا که عاقب خاک گل کوزه گرانیم.

پست زدن من به این دلیله که یه بنده خدایی از تکنیکال سر در نمیاره و خیلیها هم تو چارتشون نقاشی میکشن و به اسم تکنیکال به خورد خلق خدا میدن.............منم به عنوان یه چارتیست که دلیل اول و محکم من برای ورود به یه سهمی در وهله اول همین چارت بعد سایر موارد لحاظ میکنم. لازم دونستم که این بنده خدارو توجیه کنم.

همین و بس

نظر

• رضاکریمی
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 250

دوست عزیز شوخی میکنی؟
          شیران بیاد 2300 من همه زندگیم رو تبدیل به شیران میکنم
          [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
          [/CENTER]

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
            حمایت های بی دریغ وصنعت از واتی تا برگشت سهم های فروخته شده (دقیقا برابر حجم مبنا):
            حمایت اول شنبه 25 مرداد 92 : 7672
            حمایت دوم یکشنبه 26 مرداد 92 : 7366
            حمایت سوم دوشنبه 27 مرداد 92 : 7073
            حمایت چهارم سه شنبه 28 مرداد 92 : 6791
            حمایت پنجم چهارشنبه 29 مرداد 92 : 6521
            حمایت ششم شنبه دوم شهریور 92 : 6261
            حمایت هفتم یکشنبه سوم شهریور 92 : 6012

امیدوارم حمایت های وصندوق زودتر قطع شود.

اطلاعات شما در این حده که فرق وصنعت و وصندوق را درک نمیکنی ولی چند روزیه شروع کردی به افاضات در مورد رشد حبابی و ...
            خواهشا بس کن برادر...

من خیلی وقته حوصله نوشتن توی تاپیکا را ندارم وگرنه ریز به ریز در مورد بنیادی واتی برات صحبت میکردم که روشن بشی.

روی 100 تومن هم کاربر مثل شما زیاد بود که روی اعصاب سهامدار راه میرفت.

موفق باشی
            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• وقت شناس
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 160

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
              چشم ،دیگه کلا تحلیل تکنیکال رو تو سایت ها نمیذاریم.شما منبعد با خیال راحت بر اساس بنیادی سهام خرید و فروش کنید.ما هم نه از مقاومت نه از هدف نه از حمایت نه از واگرایی و نه از همگرایی از هیچکدوم صحبت نمیکنیم،شما فقط براساس سود و پی بر ایی سهام معامله بفرمایید.
              الان بازار مثبته همه چیز به پای بنیادی سهام نوشته میشه ،ولی بازار منفی بشه مشخص میشه کی به کیه.
              اونم زیاد دور نیست.همیشه بازار اینجور نمیمونه،بذار ببینم تو بازار منفی چیکار خواهید کرد؟
              با سلام و عرض ادب
              آقا سجاد عزیز این بنده خدا ظاهرا حالش خوش نیست این پستشو تو تاپیک های تالار پخش کرده...شما به خودتون نگیرید.../:.nono.:/من به شخصه از تحلیلهای جنابعالی کمال تشکر رو دارم..../:.Heart.:/
              مهم----مهم :نوشته های بنده صرفا نظرات یک آماتور می باشد و هیچ توصیه ای به خرید یا فروش نیست...

نظر

• shahabzade
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 117

آقا مصطفی به نظر من فردا جمع میشه خوب دارن پایین میارن فردا اگه تا ساعت 9:30 نزدیک 500 تا بردارن باز هم اضافه میکنیم.ولی از این حقوقی خیلی نارحتم که به این حقیقیا اصلا رحم نمیکنن(اینی که گفتم یکی از کارگذاریها بهم گفت که فردا جمش میکنن واتی زیر 700 بیا نیست)

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

نقل قول از آقای علی صاحب اختیاری

پس از عدم خرید، سهام سرمایه گذاری آتیه دماوند با صف فروش سنگین روبرو شده است واتی به همین منظور شفاف سازی نمود و در آن اشاره کرد که استراتژی این شرکت فروش شرکتهای تابعه با اولویت شرکتهای زیانده می باشد که در همین راستا فروش شرکتهای کاغذ سازی پارس و کاغذ کارون در مراحل پایانی می باشد که آثار فروش آنها از حیث ممانعت از خروج نقدینگی از شرکت و مدیریت بهینه منابع برای شرکت و سهامداران گرامی حائز اهمیت است

بالا بودن قیمت سهام نسبت به ارزش جایگزینی و عدم تاثیر گذاری قابل توجه خریدار در شرکت به دلیل باقی ماندن 4 عضو هیات مدیره در نزد بانک صنعت و معدن از جمله دلایل عدم حضور خریداران بود. علاوه بر این تغییرات دولت نیز از دلایل عدم حضور خریدار می باشد. با توجه به اینکه بانک صنعت و معدن به عنوان یک بانک دولتی سهامدار عمده سرمایه گذاری آتیه دماوند و صنایع شیمیایی ایران ( شیران ) است ، بنابراین انتظار می رود تا با تغییر وزیر اقتصاد مدیرعامل بانک و شرکت های فوق نیز تغییر یابند.

با این حال ، سرمایه گذاری آتیه دماوند ، بدهی 180 میلیارد تومانی به بانک صنعت و معدن دارد و اکنون قصد دارد تا کاغذ سازی پارس و کاغذ کارون را برای بازپرداخت بخشی از بدهی ها به فروش رساند.این بدهی 180 میلیارد تومان از طریق واگذاری شرکت های زیان ده بانک صنعت و معدن به سرمایه گذاری آتیه دماوند ایجاد شده است.
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• bidemajnon
                    عضو عادی
                    • Feb 2013
                    • 77

نقل قول نوشته اصلی توسط alireza51 نمایش ارسال ها
                    حمایت های بی دریغ وصنعت از واتی تا برگشت سهم های فروخته شده (دقیقا برابر حجم مبنا):
                    حمایت اول شنبه 25 مرداد 92 : 7672
                    حمایت دوم یکشنبه 26 مرداد 92 : 7366
                    حمایت سوم دوشنبه 27 مرداد 92 : 7073
                    حمایت چهارم سه شنبه 28 مرداد 92 : 6791
                    حمایت پنجم چهارشنبه 29 مرداد 92 : 6521
                    حمایت ششم شنبه دوم شهریور 92 : 6261
                    حمایت هفتم یکشنبه سوم شهریور 92 : 6012
                    امیدوارم حمایت های وصندوق زودتر قطع شود.
                    در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

اطلاعات شما در این حده که فرق وصنعت و وصندوق را درک نمیکنی ولی چند روزیه شروع کردی به افاضات در مورد رشد حبابی و ...
                    خواهشا بس کن برادر...

من خیلی وقته حوصله نوشتن توی تاپیکا را ندارم وگرنه ریز به ریز در مورد بنیادی واتی برات صحبت میکردم که روشن بشی.

روی 100 تومن هم کاربر مثل شما زیاد بود که روی اعصاب سهامدار راه میرفت.

موفق باشی
                    جناب مصری پور منم تو کف این بنده خدا موندم به خدا
                    چونکه آواتارش رو عوض نکرده به ذهنم مونده هنوز
                    از برج 2 تا به حال که عضو شده 300 تا پست زده و شده کار بر فعال
                    اگر که مطالب اولیش رو بخونن دوستان به سطح دانشش از اون زمان تا به حال پی می برن
                    حالا چه رشد سریعی داشتن دوستمون که به این سرعت صاحب نظر شدن قابل تحسین هست
                    6 ماه هست تو این سایت عضوم و هر روز هم سر میزنم نصف این رفیقمون هم نتونستم مطلب بنویسم اگر هم مطلبی باشه سوال هست
                    خدا آخر عاقبتمون رو بخیر کنه
                    به سلامت خانواده می اندیشم

نظر

• rajabnejad
                      عضو فعال
                      • Jan 2012
                      • 4331

شایعاتی شنیده شده که واتی برای فروش کارخانه کاغذ سازی با فروشنده به توافق رسیده و حتی پول پیش !! هم گرفته شده
                      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• meisam_em
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 2124

در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Post
                        شایعاتی شنیده شده که واتی برای فروش کارخانه کاغذ سازی با فروشنده به توافق رسیده و حتی پول پیش !! هم گرفته شده
                        بازهم شایعه ...!!!!
                        كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                          واتی رو نمیدونم
                          ولی شیران که جک بود
                          اخه با کدوم تحلیل با کدوم چارت
                          این نمودار یکساله شیران است. کانال صعودی را رو به پایین شکسته و اندیکاتورهای سه گانه نیز روند نزولی را نشان می دهند.در صورتیکه فردا قیمت به فیبوی 23.6 برسد و بازگشت نکند مرحله بعدی 2520تومان است که احتمال رسیدن به 2300تومان را هم دارد.

نظر

• hamedowsati
                            عضو جدید
                            • Aug 2013
                            • 5

آقا شما لطف کن 4 شهریور خودت حمایت هشتمو برو تو کارش که حمایتا کامل بشه.

نظر

• hamedowsati
                              عضو جدید
                              • Aug 2013
                              • 5

آقا شما لطف کن 4 شهریور حمایته هشتمو بروتو کارش کهحمایتاتکمیل بشه.

نظر

• hamedowsati
                                عضو جدید
                                • Aug 2013
                                • 5

داداش من چشام خط هارو خوب نمیتونه دنبال کنه الان این یعنی واتی چی میشه؟

نظر

در حال کار...
                                X