سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • almas
    عضو عادی
    • May 2013
    • 41

واتی زیر 800 فرست خریده با شییرانی که نفروخته!!
    خیلی دوس دارم واتی را ببینم چی میشه که استادان بورس برام مشخص شوند...
    یکی میگه 600 یکی میگه 800 و دیگری میگه 1500 حالا زمان نشان خواهد داد..

نظر

• haftaseman
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 81

سلام دوستان من یه اشتباه کردم این سهمو چهارشنبه زمانی که اطلاعیه ی فروش شیران را دادند من هم خرید کردم حالا به نظر شما اساتید محترم من سهم رو فردا بفروشم یا نگه دارم ؟؟
      [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• haftaseman
        عضو عادی
        • Aug 2013
        • 81

الان یه نکته ای رو بررسی کردم ، دیدم که 400000 سهم امروز توسط حقوقی خرید شده ، سیگنال خوبی میتونه باشه ، درسته ؟؟ لطفا نظر خودتون رو بیان کنید .
        [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• haftaseman
          عضو عادی
          • Aug 2013
          • 81

در واقع این مقدار سهم 60 % خرید امروز این سهم رو شامل می شده

نظر

• shahabzade
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 117

فردا قیمت صهم روی تایم یک ساعته رپار اس ای روی -4 زمان خریده نه ، فروش !!

نظر

• javan
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 22

در اصل توسط haftaseman پست شده است View Post
              الان یه نکته ای رو بررسی کردم ، دیدم که 400000 سهم امروز توسط حقوقی خرید شده ، سیگنال خوبی میتونه باشه ، درسته ؟؟ لطفا نظر خودتون رو بیان کنید .
              نه دوست عزیز . حقوقی این کار را کرد که حجم مبنا پر بشه کامل منفی بخوره سهم . در ضمن صف فروش واقعی در حدود 13 میلیون بود که الباقی را حقوقی زحمت کشید و ایجاد کرد .

نظر

• haftaseman
                عضو عادی
                • Aug 2013
                • 81

جناب جوان من همه ی این مسایل رو میدونم ، اما حقوقی که بیکار نبوده حجمو بزنه منفی کامل بشه ، اون این کارو کرده که فردا و پس فردا و ... روی منفی سهمو جمع کنه تا زمانی که قیمت برگشت بتونه با سود بالا بفروشه ، پس معلومه قیمت قطعا برمیگرده ، درسته ؟؟

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

وصنعت بیش از 50 میلیون سهم واتی رو در قیمت 160 تومن با تحلیل مدیر عامل فروخت.....
                  امروز در قیمت 770 تومن حمایت کرده!!!
                  میگن یارو از فلان جا گیجه!!!
                  شده حکایت مدیریت وصنعت....

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• alizali
                    کاربر فعال
                    • Jan 2013
                    • 457

وصنعت هم ما رو فیلم کرده با این حمایتش
                    می زنه منفی 4 سهم رو کامل کنه
                    ای بابا

نظر

• alireza51
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 1205

در اصل توسط alizali پست شده است View Post
                      وصنعت هم ما رو فیلم کرده با این حمایتش
                      می زنه منفی 4 سهم رو کامل کنه
                      ای بابا
                      این نوع حمایت برای جمع کردن سهم بعد از سقوط قیمت به میزان خواست وصنعت است.
                      هر بار حمایت فعلی = 4% منفی
                      عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

وصنعت بدترين سهامدار
                        بدترين پرتفو گردان و داره
                        اي كاش كلا از بورس مي انداختنشون بيرون يا حداقل از واتي خارج مي شد
                        www.mahak-charity.org

نظر

• javan
                          عضو عادی
                          • Apr 2013
                          • 22

در اصل توسط haftaseman پست شده است View Post
                          جناب جوان من همه ی این مسایل رو میدونم ، اما حقوقی که بیکار نبوده حجمو بزنه منفی کامل بشه ، اون این کارو کرده که فردا و پس فردا و ... روی منفی سهمو جمع کنه تا زمانی که قیمت برگشت بتونه با سود بالا بفروشه ، پس معلومه قیمت قطعا برمیگرده ، درسته ؟؟
                          بله دوست عزیز از اینکه قیمت برمیگرده هیچ شکی نیست . کمتر از 1 ماه پیش رو همین قیمت صف خرید بود و به سمت 950 الان هم هیچ اتفاقی خاصی نیست ( شیران در همون محدوده قیمت ) فقط جو الکی و تو سود بودن اکثر دوستان هست که 20 درصد پایین بالا براشون فرق نمی کنه اردر فروش میزارند . حقوقی هم بدش نمیاد 2 تا 3 روز دیگه منفی کنه سهم رو البته بعید میدونم به 3 روز بکشه ولی خوب . ....
                          بعضی ها اومدند تو این بورس که با یه غوره سردیشون میشه با یه مویز گرمی چه میشه کرد . جماعت بی تحلیلی که بو پول به مشامشون خورده اما چطوریش را باید یه 100 تایی ضرر بدند تا بفهمند که هر گردیم گردو نیست .....
                          در نهایت به نظر بنده زیر 700 نخواهد رفت و 4 شنبه هم که اگه خبر مثبت اومد که هیچ نیومد هم حمایت بسیار قوی در پیش خواهد داشت . فعلا باید نظارگر بود ....

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

حمایت مهم واتی در معاملات فردا نقل قول ازجناب آقای قاسم پور زارعی

هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• felfel
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 378

شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند شفاف سازی کرد

شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند با ارسال اطلاعیهای در خصوص فروش شرکت سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران شفاف سازی کرد.

به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مالک بهمنش - مدیر عامل شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند - با اراسال اطلاعیهای به سازمان بورس گفت:در اجرای تکالیف قانونی از جمله دستورالعمل حدود سرمایهگذاری مؤسسات اعتباری مصوب شورای پول و اعتبار و مصوبات مجمع عمومی بانک صنعت و معدن بالاخص تکلیف مندرج در ردیف 37 قانون بودجه سال جاری، میزان 16 درصد از سهام شرکت سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران(شیران) در دستور کار قرار گرفت و بدین ترتیب مقرر شد میزان 16 درصد از سهام شرکت سرمایهگذاری صنایع شیمیایی ایران (شیران) متعلق به این شرکت در تاریخ 23 مرداد ماه عرضه شد که به دلایل متعددی که بعضاً از اراده و اختیار این شرکت و شرکتهای مشابه خارج است فروش سهام شرکت فوق الذکر انجام نشد.

نائب رییس هیات مدیره شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند در ادامه آورده است که استراتژی این شرکت فروش شرکتهای تابعه با اولویت شرکتهای زیان ده است که در همین راستا فروش شرکتهای کاغذ سازی پارس و کاغذ کارون در مراحل پایانی قرار دارد که آثار فروش آنها از حیث ممانعت از خروج نقدینگی از شرکت و مدیریت بهینه منابع برای شرکت و سهامدارن حائز اهمیت خواهد بود.
                              دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• meisam_em
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 2124

بازار ما فوق العاده احساسی هست هر چی بگم کم گفتم با یه جمله, حرف,حدیث و..... صف فروش فرداش صف خرید و این قصه ادامه دارد تا جایی که فقط در میان مدت و بلند مدت سهم های بنیادی و قوی خودشان را نشان خواهند داد....
                                آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/08/18, 00:35.
                                كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

در حال کار...
                                X