اضافه كردن وآتي
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند در گزارش پرتفوی دوره مالی منتهی به 90.12.29 با سرمایه 1000 میلیارد ريال، شرکت های سرمایه پذیر را به شرح زیر اعلام کرده است. بر این اساس ارزش سبد و ارزش خالص دارایی ها به دست می آید.
نخست؛ ارزش سبد بورسی شرکت به شرح زیر است؛
صنایع شیمیایی ایران با سهم 64.1 درصد از ارزش سبد به میزان 1926.8 میلیارد ريال
لیزینگ صنعت و معدن با سهم 2.9 درصد از ارزش سبد به میزان 88.3 میلیارد ريال
دوم؛ ارزش سبد غیر بورسی شرکت به شرح زیر است؛
لاستیک پارس با سهم 9.8 درصد از ارزش سبد به میزان 295.5 میلیارد ريال
گروه صنعتی کاغذ پارس با سهم 6.2 درصد از ارزش سبد به میزان 185.3 میلیارد ريال
کارخانجات ریسندگی و بافندگی فومنات با سهم 4 درصد از ارزش سبد به میزان 120.8 میلیارد ريال
آپادانا سرام با سهم 3.4 درصد از ارزش سبد به میزان 101.7 میلیارد ريال
سوم؛ بر اساس مطالب فوق ارزش سبد در پایان اسفند ماه برابر با 3003.6 میلیارد ريال به دست آمده که با سرمایه 1000 میلیارد ريالی شرکت، ارزش سبد شرکت برای هر سهم برابر با 3004 ريال به دست می آید. با در نظر گرفتن آخرین ترازنامه منتهی به 90.09.30، ارزش خالص دارایی های شرکت برابر با 2544 ريال به دست می آید. علت کاهش ارزش خالص دارایی ها نسبت به ارزش سبد وجود حدود 1865 میلیارد ريال حساب ها و اسناد پرداختنی بلند مدت برای شرکت است که از سال 89 در صورت های مالی شرکت وجود دارد.
نسبت قیمت به ارزش خالص دارایی ها (p/nav) برابر با 46 درصد است که تا نسبت 70 تا 75 درصد قیمت سهم می تواند بین 1780 ريال تا 1900ريال افزایش داشته باشد. لازم به ذکر است سود سال 90 و 91 شرکت پیش بینی نشده است.
نکته اصلی اثر شرکت صنایع شیمیایی ایران در رشد ارزش خالص دارایی های شرکت آتیه دماوند است که با هر 4 درصد افزایش قیمت شیران حدود 3 درصد بر ارزش خالص دارایی های شرکت افزوده می شود. حال با متوقف شدن نماد معاملاتی شیران باید دید قیمت سهم چه تغییری می کند و چه میزان بر ارزش خالص دارایی های شرکت nav افزوده می شود.آخرین ویرایش توسط zereshkkk؛ 2012/04/03, 11:14.
نظر
-
-
-
فروشنده امروز شرکت فرزان تجارت پارمیس. کسی میدونه این شرکت به کجا وصله؟؟
خریدارها ددد رفاه و آتی ساز و چنتا کارگزاری دیگه.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
مصطفی جان
با سلام و احترام
شرکت فرزان تجارت پارمیس زیر مجموعه بازرگانی شرکت سرمایه گذاری صنایع ایران (سهامی عام) یک هلدینگ استراتژیک (Strategic Investment Holding) میباشد که در صنایع خدمات مالی، خودروهای سنگین و نیمه سنگین، پتروشیمی و سیمان سرمایه گذاری نموده است.
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
-
بابک جان عالی بود.
ممنونوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
الان که فکرشو میکنم میگم عجب اشتباهی کردم امروز اضافه نکردم !!!!!!! دوبار رفتم تو صف خرید ولی باز لغو کردم. انسان واقعا طمع کاره :d خوب بخر دیگه تو که میدونی واتی محکوم به صعود.............:(
مصطفی جان نظرت چیه؟ فردا اضافه کنم؟آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/03, 18:05.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postالان که فکرشو میکنم میگم عجب اشتباهی کردم امروز اضافه نکردم !!!!!!! دوبار رفتم تو صف خرید ولی باز لغو کردم. انسان واقعا طمع کاره :d
مصطفی جان نظرت چیه؟ فردا اضافه کنم؟
منکه باهاش میمونم،حالا فردا صف خرید باشه یا صف فروش.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postحقیقتش فردا سطح خیلی حساسیه که تا حالا 3 یا 4 بار برگشت زده.البته با این وضعیت شیران که دو هفته یبار میبنده واسه تعدیل مثبت،این واتی باید رشد کنه . اما اضافه کردن فردا،ریسک خاص خودشو داره.
منکه باهاش میمونم،حالا فردا صف خرید باشه یا صف فروش.
یا شیران تو مجمع 400 تقسیم کنه :d
چه کرد این شیران امسال با ما منو واتی و خدمات بندری با هم خریده بودیم :D///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاین بخواد بره بالا راحت همه مقاومت ها رو میشکنه فک کن شیران 2500-2600 باز بشه !!!
یا شیران تو مجمع 400 تقسیم کنه :d
چه کرد این شیران امسال با ما منو واتی و خدمات بندری با هم خریده بودیم :D
فکرشو بکن فقط نامه شفاف سازی ارزیش بیاد.
دو ماه کامل از هر زاویه ای تونستم به این واتی نگاه کردم.مجابم کرد باهاش بمونم. حالا یا رشد میکنه یا ثابت میشه دیدم اشتباه بوده.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
خب امروز روز خوبی بود.
تونست از سقف سرسخت کانال بالا بیاد. rsi هم که شیب تندی به خودش گرفته.
البته می*بینیم که مقاومت 121 تومنی معروف هنوز سرجاشه و فردا باید به نبرد با اون بریم.
تا فردا چه پیش آید.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
نظر