در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
-
-
-
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Postاگه شيران زود باز شه ميشه به عبور اتي از ١٢١ تومن اميدوار بود و گرنه به ضلع پايين مثلث ميخوره يعني ١١١٣ ريال
شکلش هم بالای صفحه هست.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Postخوب اشكال ما با هم فرق ميكنه همچنين براي شكست تائيديه لازمه شايد شادو باشه در هر صورت اگه با صف خريد ميرفت قضيه فرق ميكرد بهرحال روزاي اينده نشون ميده
بله 100% ،حتما منتظر روزهای بعد میشیم.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
این واتی چرا گزارش نمیزنه . !!!
شماره مالمیر چنده؟؟ حالا باید به مالمیر زنگ زد یا کسی دیگه ؟
شنبه زنگ بزنم بگم این چه وضعیه =))
ما داریم با پیش بینی سود خودمون میخریم . عجب ریسکی هم داریم میکنیم اینجوری خرید نکرده بودیم تا حالا تو بورس که این مدلی رو هم داریم تجریه میکنیم وای چه حالی بده ببنده واتی بالای 150 باز بشه :d///
نظر
-
نمیشه گفت معاملاتش ایده آل بود. از طرفی هم نمیتونیم ادعا کنیم که خیلی بد بوده. به طور کلی 60% رضایتم جلب شد.هنوز یه ترس کوچیک از فیبوی 61.8 روی 1225 ريال دارم. چرا که امروز فقط لمسش کرد و ازش نتونست رد بشه(حالا اینو میذاریم به حساب بازار منفی و حساسیت بازار به معاملات مثبت کامل) اما از طرف دیگه خیلی خوب از 121 به بالا معامله شد و مهمتر از همه حجم 2 میلیونی در مثبت 3% تایید بر خیلی نکات میتونه باشه.
بازهم منتظر شیران و گزارشاش می*مونیم.
میثم جان میتونی از این شمار پیگیری کنی.
با آقای عبدی ، مسول امور مالی شرکت صحبت کنید ؛
021-88517867
نتیجه حرفاتم اینجا بگو.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
زنگ زدم اون شماره ای که دادی.
این شماره رو داد : 88524229 وصل کرد به امور مالی میگم چرا گزارش نمی دید میگه گزارش دادیم دیگه میگم نه اولین پیش بینی رو دادید نه سه ماهه نه نه ماهه .
اولش که میگفت گزارش رو دادیم منظورش عملکرد 9 ماهه بود بهش میگم پس پیش بینی سود هر سهم چی میشه میگه ما پیش بینی نمیدیم.
خلاصه اخرش این شد که پیش بینی نمیدن. بهش میگم پس کی پیش بینی میدین میگه هنوز وقت داریم!!!!
بهش گفتم مجمعش کی هست گفت پارسال که 29 خرداد (یا 12خرداد همچین چیزی) بود . گفتم مجمع امسال کی هست گفت همون موقع ها .
گفتم تعدیل معدیل نداره این سهم گفت نه =)) بهش میگم چقدر سود میسازه به نظرت میگه خاطرم نیست میگم 30 تومن میسازه میگه نمیدونم حیف که امروز حال نداشتم به حرف بگیرمش .
اینم از واتی .حیف اون پول مردم که دادن اینا سرمایه گذاری کنن .با پول سهامدارا حقوق میگیرن بعد جواب درست حسابی نمیدن .
حالا بزار شیران باز بشه دوباره زنگ میزنم بهشون دوست دارم شیران 2500 باز بشه بعد بگه تعدیل نداریم :dآخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/04, 12:54.///
نظر
-
البته نیازی به گزارش نیست ولی محض اطمینان و بررسی بیشتر لازم بود.
4 تا جمع و تفریق و دوتا ضربه دیگه که خدا رو شکر خودمون بلدیم حساب کنیم .;)///
نظر
نظر