خدا از دهنت بشنوه ولي چشم آب نميخوره
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
شیران شنیده میشود:برخی در بازار اعلام کردند گزارش 9ماهه شیران حاوی تعدیل
مجدد میباشد و در ان زمان شرکت اقدام به توقف نماد خواهد کرد سیاست فعلی
بازگشایی و افزایش قیمت سهم میباشد
نظر
-
شاخص سهام در بورس اروپاتهران/واحدمرکزیخبر/سیاسی 1392/06/11
00:41:06.08
شاخص سهام امروز در بازارهای بورس اروپایی با نوسان شدید همراه بود.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، شاخص سهام فوتسی در بازار بورس انگلیس با یک ممیز شصت و هشت صدم درصد افزایش معادل بیست و نه ممیز سی و چهار صدم واحد افزایش به شش هزار و پانصدو بیست ممیز نود و چهار صدم واحد رسید.
شاخص سهام دَکس در بازار بورس فرانکفورت المان با هشتاد و شش صدم درصد افزایش معادل سی و چهار ممیز نود و هشت صدم واحد افزایش به هشت هزار و دویست و پنجاه و سه ممیز پنجاه و پنج صدم واحد رسید.
شاخص سهام کک چهل در بازار بورس فرانسه با یک ممیز هشتاد و دو صدم درصد افزایش معادل سی و هشت ممیز چهل و پنج صدم واحد افزایش به چهار هزار و پنج ممیز چهل و شش صدم واحد رسید.
00:41:16.08[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
-
[B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postدوستان فردا باید سهم را زیر نظر داشت ، چون اگر منفی بخوره احتمالا تا 545 میاد پائین.
نظر
-
دوست من بنده گفتم که اگر منفی بخوره انشاءالله که مثبت باشه ولی باید همه چیزو در نظر گرفت
ضمنا وقتیکه سهم قیمتش روی 940 بود آیا هر جور که حساب می کردین به 600 می رسید ؟
همانوقت من نوشتم که سهم ممکنه بیافته ولی دوستان بزرگوار گفتن که این سهم در ماه 3 روز بیشتر منفی نخورده واین امر محاله ولی حالا به امید صعود..
هر چند دوست عزیزم ناگفته نماند که نظر خود بنده در میان مدت برای این سهم 1300 هستش .
امیدوارم شما و همه دوستان بورسی همیشه در سود باشید.
آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2013/09/02, 22:35.بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
نهایتا تا 600 اصلاح میکنه بعد روند صعودیش شروع میشه با تعدیلهای اتی شیران به رشد پایدارتری میرسه باهاش به مجمع رفتن هم میارزه
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postدوست من بنده گفتم که اگر منفی بخوره انشاءالله که مثبت باشه ولی باید همه چیزو در نظر گرفت
ضمنا وقتیکه سهم قیمتش روی 940 بود آیا هر جور که حساب می کردین به 600 می رسید ؟
همانوقت من نوشتم که سهم ممکنه بیافته ولی دوستان بزرگوار گفتن که این سهم در ماه 3 روز بیشتر منفی نخورده واین امر محاله ولی حالا به امید صعود..
هر چند دوست عزیزم ناگفته نماند که نظر خود بنده در میان مدت برای این سهم 1300 هستش .
امیدوارم شما و همه دوستان بورسی همیشه در سود باشید.
نظر
-
barselona
سلام به دوستان...
با بررسی بنده و با توجه به اینکه قیمت کمتر از 627 رو هم دیده در نتیجه باید تا 61.8% یعنی 552 بیاد پایین...
بلحاظ موج شماری مثبت یکشنبه که میتونه دو روزی هم ادامه داشته باشه موج 4 از C بوده و هنوز یک ریزش دیگه باید انجام بده بعنوان موج 5 از c و تکمیل abc اصلاحی و رسیدن به نقطه 61.8% اصلاح... در نتیجه خیلی بعیده که زیر 550 بیاد که برخی منتظرن... در واقع میشه گفت کمتر از 550 رفتن تقریبا غیر ممکن هست...
البته دیدم اکثریت به این نقطه اشاره کردند، پس یا سهم جلوتر از 550 بر میگرده یا کمی پایین تر تا همه اونهایی که میدونند بنوعی رشته کار از دستشون خارج بشه و رکب بخورند...
فقط میمونه ظرف زمان که اگه ظرف زمانش هم پر شده باشه بزودی برای اغاز موج 5 با تارگت 903 تا نزدیک 1200 و حتی تا بالای 1400 طی 5 موج اماده میشه... اگر هم پر نشده باشه بعد از دیدن کف و کمی در جا زدن رالی رو شروع میکنه...
اگه سهم فردا منفی شد از الان میشه حدس زد 4 شنبه حتما زیر مجموعش فروش میره و اون سود بیش از 50% که دوستان گفتن رو شناسایی میکنه و استارت موج 5 رو از هفته بعد میزنه... اگرم مثبت بود که نمیشه دیگه با قطعیت گفت...
به هر حال نظرات شخصی است و مبرا از اشتباه نیست...
نظر
-
واتی کچل شد از بس اصلاح کرد، شیران و واتی یه چیزیشون شده، هر چی شیران تعدیل مثبت می دهد سقوط می کند.
تعدیل اول شیران از حدود 500 تومن به 5555 ریال = سقوط قیمت از حدود 3600 تومن به 3000 تومن
تعدیل دوم شیران از 5555 ریال به نزدیک 6900 ریال = دو تا 3.9 مثبت و دوباره کله به سمت پایینعمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
در اصل توسط sub-zero پست شده است View Postهر زمان امکانه بسته شدن شیران و به دنبال آن واتی و آمدن اطلاعیه ی تعدیلشان روی کدال وجود دارد.سهام خود را از دست ندهید.و همان طور که قبلا هم اشاره کردم نوسان نگیرید./:.yead.:/بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postشیران چون تعدیلش عملیاتی نیست فعلا برای تعدیل بسته نمیشه ، بنابراین واتی هم فعلا تعدیل نمیده احتمالا تا گزارش 6 ماهه.
1000 تومن سود کم پولی نیستا!
نظر
نظر