فرصت خرید در منفی بنظر میرسه
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postحجم معاملات شیران خوب بوده
اگه صف بشه جهش خوبی میده به واتی
خود واتی هم دل دل میکنه که صف بشه
نمودارش خیلی ناز میشه /:.weirdsmiley.:/فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
این قدر با این واتی بنده خدا نوسان گیری شده که خریدار ها جرات نمیکنن خرید کنن
یعنی خرید فوبیا(اصطلاحش رو خودم ساختم) توشون ایجاد شده در حد لا لیگااااا
و گرنه کی باور میکرد شیران صف خرید باشه ولی هنوز واتی مهلت برای خرید بده؟؟؟ /:.negaran.:/فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
-
بیش از 90% حیات واتی در گرو رشد شیران است.
واتی سرمایه گذار است.
انشاالله با رشد شیران دوستانی که قیمت های بالا خرید داشتند به سود دهی برسند.
شیران بزودی تعدیل بیش از 30% خواهد داد.
حالا سیاست مسولان واتی در مقابل این تعدیل ها چه خواهد بود بعد معلوم می شود.
عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
-
در اصل توسط hamh پست شده است View Postخبر فروش کاغذ سازی پارس رو قبل از اینکه شرکت بخواد، خبرگزاری فارس رونمایی کرد و دوستان و بروبچ هنوز خریدهاشون تکمیل نکرده بودند لذا با یک گزارش شفاف سازی بچه گانه سود حاصل از فروش رو پنهان کردند ولی بازار درس خوبی بهشون میده
تو این سه روز که واتی باز شده 13 میلیون سهم معامله شده و به نوعی از چنگ سهامدارای عجول خارج کردند و اما چند تا نکته در مورد این سهم:
1- با فروش سهم کاغذسازی پارس و کارون گویا املاک آنها در تهران و اهواز به تملیک واتی در آمده و سود حاصل از اونها شناسایی نشده
2- با فروش سهم کاغذ سازی سالانه باعث افزایش سود به میزان 15 تا 20 که صرف زیان کاغذ سازی پارس میشد به سود شرکت اضافه میشه
بنابراین در صورتی که حسابسازی شرکت در فروش کاغذ سازی رو سیاه بازی در نظر نگیریم باز هم فروش این شرکت زیانده منافع زیادی برای شرکت داشته است و اما چند نکته در مورد شیران :
1- سود شیران امسال حداقل 800 تومان برآورد میشه
2- اگه شرکت سیاست تقسیم سود را از 50 درصد به 75 درصد افزایش می یابد (به احتمال بالای 90 درصد این اتفاق می افته)
30- سود سال بعد شیران 1000 -1200 تومان با توجه به طرحهای توسعه شرکت
با توجه به سه نکته بالا اینطور میشه نتیجه گرفت که سود واتی از شیران امسال تا 153 تومان قابل افزایشه(153=0.75*800* 255 میلیون سهم) و با 30 تومان سودی که خود شرکت از سایر سهامش پیش بینی کرد و با 15 تومانی که از زیان سالانه کاغذ پارس به سود شرکت اضافه میشه امسال شرکت میتونه 198 تومان سود بسازه(198=153+30+15)
بنابراین رسیدن به قیمتهای 800 تا 1000 برای سهم کاملا قابل حصوله و اما سود سال بعد تا 300 تومان میتونه افزایش داشته باشه که سهم تا قیمتهای 1200-1300 نیز در سال مالی آینده می رساند.
و اما از نظر ناو شرکت با در نظر گرفتن سود 800 تومانی برای شیران حداقل قیمت این سهم برای یک تا دو ماه آینده کمتر 4500 تومان نخواهد بود که این یعنی ناو واتی تا 1300-1400 افزایش خواهد یافت و در اینصورت افزایش قیمت سهم 900-1100 تومان کاملا قابل توجیه و امکان پذیره/:.tonguesmiley:./آخرین ویرایش توسط hamh؛ 2013/10/09, 19:06.[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postوحید جان هنوز هم بیشتر سبدت واتی هستش؟تصمیمت چیه سهامداری یا نوسان گیری داداشی؟
بیشترشو نگه داشتم ولی بخشی رو امروز بخاطر بدهکاری خرید سهم دیگه فروختم در بالای 660 ولی اینکه مابقی رو نگه دارم یا نه هنوز تصمیم نگرفتم و هر احتمالی هست.
اینکه من بفروشم یا نگه دارم رو بهتره ملاک برای معاملاتتون قرار ندیندرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام
بیشترشو نگه داشتم ولی بخشی رو امروز بخاطر بدهکاری خرید سهم دیگه فروختم در بالای 660 ولی اینکه مابقی رو نگه دارم یا نه هنوز تصمیم نگرفتم و هر احتمالی هست.
اینکه من بفروشم یا نگه دارم رو بهتره ملاک برای معاملاتتون قرار ندین/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
نظر
-
-
نظر