در اصل توسط hm1386 پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
-
نمودار OBV , MACD : يكي حكايت از خارج نشدن پول از سهم و ديگري مناسب بودن زمان خريد در بلند مدت بدليل بالا بودن هيستوگرامهاي قرمز از دو منحني را نشان ميدهد. هميشه تكنيكال كمك فاندامنتال بوده ، بنا براين با توجه به پايين بودن ريسك ريزش و ريسك سيستماتيك سهم افزايشي است و اگر موج شماري گردد با يد موج افزايشي مورد انتظار باشد ولي بايد 140 شمع روزانه و يا... را از گذشته بررسي نمود. اميد است اين نوت كمك به شفاف نمودن مو ضوع كرده باشد
نظر
-
در اصل توسط hm1386 پست شده است View Post
دوست من شیوه رسم خطوط روند اشتباه است شما تنها یک موج را در نظر گرفته اید در حالیکه باید از کمی قبل تر شروع شود.
نمودار و پیش بینی روند آتی را بعدا برایتان میگذارم ولی توجه کنید :
سهمی که علیرغم تعدیل مثبت پیش رو و وضعیت خوب زیر مجموعه هاش داره میاد پائین این خیلی معنی داره ، یکیش اینه که عده ای دارن سهمو بزخری میکنن تا سود آینده را خود ببرند و همون سهمو در آینده نزدیک به کسانی که امروز ازشون میخرن به قیمت بالاتری بفروشن . پس یک مدت سهم رو بازی میدن تا عده ای خسته شده وسهم خودشونو بفروشن.
متاسفانه این بازی کثیفیه که در بورس وجود داره. شخصا نظر من اینه که واتی آینده خوبی داره،هرچند اگر فردا منفی بخوره تا 550 هم ممکنه بیاد پائین . تصمیم با خود دوستان گرامی...آخرین ویرایش توسط مسعود اب؛ 2013/09/29, 23:43.بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
نظر
-
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View PostMACD داره میریزه هیستوگرام استوکاستیک داره میاد پایین RSI هم رو 63 رو به پایینه که اگه 50 رو بشکنه بازم میریزه . دنبال پرچم چی چی ای؟باید بریزه بعد از اصلاح برگرده
ولي رعايت ادب وظيفه شماست لطفا ادبيات احمدي نژادي رو بزاريد كنار
درجواب شما هم بايد بگم كه انديكاتورها همه تابع قيمت بازار هستند نه قيمت تابع انديكاتور ويادتون باشه كه هميشه از بازار عقب هستند و هيچ تحليل گري صرف انديكاتور تصميم گيري نخواهد كرد
به نظر من وقت خودتون رو صرف تحليل قيمت بازار كنيد نه انديكاتورها
نظر
-
در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Postبا سلام
دوست من شیوه رسم خطوط روند اشتباه است شما تنها یک موج را در نظر گرفته اید در حالیکه باید از کمی قبل تر شروع شود.
نمودار و پیش بینی روند آتی را بعدا برایتان میگذارم ولی توجه کنید :
سهمی که علیرغم تعدیل مثبت پیش رو و وضعیت خوب زیر مجموعه هاش داره میاد پائین این خیلی معنی داره ، یکیش اینه که عده ای دارن سهمو بزخری میکنن تا سود آینده را خود ببرند و همون سهمو در آینده نزدیک به کسانی که امروز ازشون میخرن به قیمت بالاتری بفروشن . پس یک مدت سهم رو بازی میدن تا عده ای خسته شده وسهم خودشونو بفروشن.
متاسفانه این بازی کثیفیه که در بورس وجود داره. شخصا نظر من اینه که واتی آینده خوبی داره،هرچند اگر فردا منفی بخوره تا 550 هم ممکنه بیاد پائین . تصمیم با خود دوستان گرامی...
ولي كانال رسم شده بر اساس يك نقطه نيست بلكه يك كانال با حد اقل 4 برخورد مي باشد كه متاسفانه به دليل بزرگي شكل من اونو كامل نشون ندادم
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postفشار فروش چندانی در 630تومان مشاده نمیشه و بنظر کم ریسکه در این قیمتها
اونی که چندی پیش 550 و یا الان 620 میفروشه بنظرم افزاطی هست
در قیمت فعلی واتی بیشتر خریدنیست تا فروختنیدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
واتی به حمایتش واکنش نشون داد
در ضمن فروشنده ی زیادی تو اون قیمت ها نداشت پس خریدار چاره ای جز خرید در قیمت های بالاتر نداره
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postفشار فروش چندانی در 630تومان مشاده نمیشه و بنظر کم ریسکه در این قیمتها
البته اخرین خریدم در واتی که 600بود رو بعد از کلی صبر اخیرا در 670خارج و وارد مداران شدم که با رشد سریعی که مداران داشت با فروش مداران دیروز مجدد در 635وارد واتی شدمدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postخب خدارو شکر همین امروز برگشت و صف خرید شد
البته اخرین خریدم در واتی که 600بود رو بعد از کلی صبر اخیرا در 670خارج و وارد مداران شدم که با رشد سریعی که مداران داشت با فروش مداران دیروز مجدد در 635وارد واتی شدمكسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
نظر