سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
-
-
1215 خریدیم دیگه حوصله نداشتم دیگه پایین بخرم.
فک کنم 60 درصد سبدم واتی شد :d میانگینم اومد بالا:(آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/11, 11:07.///
نظر
-
واتی واقعا" خیلی معاملات جالبی داره
ماه پیش تا 128 تومان هم با صف خرید رفت
الان هم باید گزارش پیشبینی اش بیاد تا ببینیم چیکار میخواد بکنه؟
البته طبق گفتگو با امور مالی واتی همه چیز بسته به درخواست سهامدار عمده واتی داره که چقدر تقسیم سود داشته باشه ولی اینجور که به من منتقل کرد بیشتر از 10 درصد تقسیم نخواهد کرد
طبق صحبت انجام شده امروز با امور سهام شیران ، شیران فقط گزارش 91 رو از 3617 تا 4000 ریال تعدیل و هفته پیش برای بورس فرستاده و گزارشی که قراره روی کدال بیاد فقط گزارش 91 هستش اون هم با تغییر از 3617 به 4000 ریال می باشد
در خصوص نرخ ارز هم امور سهام شیران گفت هیچ تغییری در گزارشها ندیدیم که این یکی خیلی جالبه
به نظر من اگر شیران در قیمتهای مناسب بازگشایی شد ( چون یک سری میبینند گزارش 90 که فعلا" تغییر نکرده و حتی 91 هم 4000 ریال و زیر 90 هستش شاید اقدام به فروش سهمشان بکنند)
که البته اونجا خرید شیران مزه داره
فکر کنم شیران بین همون 22000 تا 22500 ریال بیشتر بازگشایی نشه البته همه می دونند که قیمتش خیلی بیشتر از اینها می ارزه ولی جو ناشی از گزارش 91 احتمال باز گشایی رو اینطوری خواهد کرد
من خودم شیران دارم و قطعا" در صورت بازگشایی در قیمتهای 22000 ریال اضافه خواهم نمود و به کلیه دوستان نیز توصیه می نمایم که شیران را در این قیمتها از دست ندهند
شیران خیلی بهتر از واتی هستش و انباشته فراوانی داره و اصلا" با واتی قابل مقایسه نیست
قصد من تخریب واتی نیست فقط خواستم گزارشی از صحبتهای انجام شده با امور سهام شیران را بیاورم
واتی تقسیم سود مناسبی نخواهد داشت و ضمنا" حمایت کننده مناسبی اصلا" نداره وگرنه الان نباید قیمتش در این محدوده باشد
هیچ بعید نیست با گزارش 91 شیران واتی حتی در قیمتهایی پایینتر از قیمت امروز معامله شودThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postواتی واقعا" خیلی معاملات جالبی داره
ماه پیش تا 128 تومان هم با صف خرید رفت
الان هم باید گزارش پیشبینی اش بیاد تا ببینیم چیکار میخواد بکنه؟
البته طبق گفتگو با امور مالی واتی همه چیز بسته به درخواست سهامدار عمده واتی داره که چقدر تقسیم سود داشته باشه ولی اینجور که به من منتقل کرد بیشتر از 10 درصد تقسیم نخواهد کرد
طبق صحبت انجام شده امروز با امور سهام شیران ، شیران فقط گزارش 91 رو از 3617 تا 4000 ریال تعدیل و هفته پیش برای بورس فرستاده و گزارشی که قراره روی کدال بیاد فقط گزارش 91 هستش اون هم با تغییر از 3617 به 4000 ریال می باشد
در خصوص نرخ ارز هم امور سهام شیران گفت هیچ تغییری در گزارشها ندیدیم که این یکی خیلی جالبه
به نظر من اگر شیران در قیمتهای مناسب بازگشایی شد ( چون یک سری میبینند گزارش 90 که فعلا" تغییر نکرده و حتی 91 هم 4000 ریال و زیر 90 هستش شاید اقدام به فروش سهمشان بکنند)
که البته اونجا خرید شیران مزه داره
فکر کنم شیران بین همون 22000 تا 22500 ریال بیشتر بازگشایی نشه البته همه می دونند که قیمتش خیلی بیشتر از اینها می ارزه ولی جو ناشی از گزارش 91 احتمال باز گشایی رو اینطوری خواهد کرد
من خودم شیران دارم و قطعا" در صورت بازگشایی در قیمتهای 22000 ریال اضافه خواهم نمود و به کلیه دوستان نیز توصیه می نمایم که شیران را در این قیمتها از دست ندهند
شیران خیلی بهتر از واتی هستش و انباشته فراوانی داره و اصلا" با واتی قابل مقایسه نیست
قصد من تخریب واتی نیست فقط خواستم گزارشی از صحبتهای انجام شده با امور سهام شیران را بیاورم
واتی تقسیم سود مناسبی نخواهد داشت و ضمنا" حمایت کننده مناسبی اصلا" نداره وگرنه الان نباید قیمتش در این محدوده باشد
هیچ بعید نیست با گزارش 91 شیران واتی حتی در قیمتهایی پایینتر از قیمت امروز معامله شود
از نظر سود مجمع و تقسیم سود شیران سر تره و شکی نیست.
ولی از نظر رشد قیمتی هیچ فرقی ندارن و کسی نمیتونه مدعی بشه شیران بیشتر از واتی رشد میکنه از این قیمت های فعلی.. البته که پتاسیل واتی هم برای رشد بیشتره .;)///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postاز نظر سود مجمع و تقسیم سود شیران سر تره و شکی نیست.
ولی از نظر رشد قیمتی هیچ فرقی ندارن و کسی نمیتونه مدعی بشه شیران بیشتر از واتی رشد میکنه از این قیمت های فعلی.. البته که پتاسیل واتی هم برای رشد بیشتره .;)
یقینا" همه افراد دید وسعت شما را نسبت به واتی ندارند
با آمدن گزارش 91 شیران روی کدال واتی را در قیمتهای پایینتری هم می توان خرید همانطور که باز گشایی شیران با آن گزارش 400 تومانی زیاد جالب نخواهد بود
رشد واتی مثل شیران نیست چون عرضه کننده دارد ولی شیران عرضه کننده چندانی ندارد پس به هیچ عنوان رشد این دو یکسان نیست
واتی فقط بعد از اصلاح گزارش 90 شیران رشد خواهد کرد ولی غیر و یا اینکه سهم حمایت کننده پیدا کند که بعید می دانم!!!The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
یقینا" همه افراد دید وسعت شما را نسبت به واتی ندارند
با آمدن گزارش 91 شیران روی کدال واتی را در قیمتهای پایینتری هم می توان خرید همانطور که باز گشایی شیران با آن گزارش 400 تومانی زیاد جالب نخواهد بود
رشد واتی مثل شیران نیست چون عرضه کننده دارد ولی شیران عرضه کننده چندانی ندارد پس به هیچ عنوان رشد این دو یکسان نیست
واتی فقط بعد از اصلاح گزارش 90 شیران رشد خواهد کرد ولی غیر و یا اینکه سهم حمایت کننده پیدا کند که بعید می دانم!!!
سود 90 شیران 428 تومن و با پی به ایه 5 میشه 2140 تومن . تا مجمع این سهم قطعا پی به ایه 6 رو به خود میگیره و قیمتش میرسه به محدوده 2500 تومن.
خوب حالا تو این قیمت ناو واتی هم میاد بالاتر و واتی هم باید رشد کنه . هیچ ادم عاقلی شیران رو نزدیک مجمع با pe به ای 5 نمیفروشه . اگه با این پی به ای خواست بره مجمع من واتیم رو با شیران عوض میکنم ;)
شیران هم بعید میدونم 2200 باز بشه چون الان پتروشیمی با پی به ایه زیر 6 نداریم.
اما بعد از مجمع شیران با تقسیم سود 400 تومنی هم افت نمیکنه چون که اگه په به ایه 5 هم بگیره باز به قیمت های فعلی میرسه با این تفاوت که اولین پیش بین شیران میتونه مثل اولین پیش بینی چرت پارسالش باشه و جا برای رشد میزاره . خود شما داری میگی نرخ ارز رو تاثیر ندادن تو گزارش 91 یعنی تا 800 هم جا داره سود شیران.
ما هم نگفتیم واتی سریع قراره رشد کنه گفتیم میان مدت و یه ساله بازدهی خوبی میده.
از نظر رشد من هنوز سر حرفم هستم .
شیران 100 درصد بره بالا واتی هم 100 درصد و بیشتر هم میتونه بره بالا.آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/11, 12:17.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post.
سود 90 شیران 428 تومن و با پی به ایه 5 میشه 2140 تومن . تا مجمع این سهم قطعا پی به ایه 6 رو به خود میگیره و قیمتش میرسه به محدوده 2500 تومن.
خوب حالا تو این قیمت ناو واتی هم میاد بالاتر و واتی هم باید رشد کنه . هیچ ادم عاقلی شیران رو نزدیک مجمع با pe به ای 5 نمیفروشه . اگه با این پی به ای خواست بره مجمع من واتیم رو با شیران عوض میکنم ;)
شیران هم بعید میدونم 2200 باز بشه چون الان پتروشیمی با پی به ایه زیر 6 نداریم.
اما بعد از مجمع شیران با تقسیم سود 400 تومنی هم افت نمیکنه چون که اگه په به ایه 5 هم بگیره باز به قیمت های فعلی میرسه با این تفاوت که اولین پیش بین شیران میتونه مثل اولین پیش بینی چرت پارسالش باشه و جا برای رشد میزاره . خود شما داری میگی نرخ ارز رو تاثیر ندادن تو گزارش 91 یعنی تا 800 هم جا داره سود شیران.
ما هم نگفتیم واتی سریع قراره رشد کنه گفتیم میان مدت و یه ساله بازدهی خوبی میده.
از نظر رشد من هنوز سر حرفم هستم .
شیران 100 درصد بره بالا واتی هم 100 درصد و بیشتر هم میتونه بره بالا.
اولا" که سود 4286 ریالی سال 90 قبلا" به بازار اعلام شده بود و در واقع زمانی که سهم بسته شده و در قیمت پایانی 21646 ریال همه می دانستند که قیمت سود سال 90 چقدره و الان بازار منتظر ارائه گزارش با نرخ جدید ارزه و وقتی این گزارش نمیاد و حتی پیشبینی 91 کمتر از 90 و 400 تومانه خب جو روانی باعث این میشه که یه عده فروشنده باشند اون هم در همان قیمتهای 22000 ریال
البته میثم خان من هم مثل خودتون از سالهای گذشته سهامدار شیران هستم و سهامدار هم باقی خواهم ماند ولی به خاطر اینکه شیران گزارش جالبی اراده نکرده جو جالبی هم نخواهد داشت
الان که خودتون می دونید کافیه که یه گزارش باب مزاج نباشه و یک هو کلی فروشنده پیدا میشه
البته واتی به نظر من با اون شرکتهای زیان ده غیر بورسی اش زیاد جالب نیست
مثلا " همین وساپا کی فکر میکنه با اون ناوش و حتی گزارش فروش فملی رو 215 تومان معامله بشه؟
خب معلومه یکی از علتهاش عدم تقسیم سود مناسبه
خوب وقتی واتی فقط 10 درصد سود تقسیم بکنه معلومه که رشد آنچنان نخواهد کرد
شما همین الان بگن وساپا 90 درصد سود تقسیم میکنه ببین یه کله تا 350 هم خواهد رفت ولی عدم تقسیم سود خودش موجب کاهش افت قیمته
مگه پارسال وسپه 105 تومان نبود ؟ بالای 30 تومان هم تقسیم کرد
تقسیم سود خوب موجب افزایش خرید و فروش و گردش سهم می شود که متاسفانه عدم حمایت سهامدار و عدم تقسیم سود مناسب موجب عدم رشد واتی در میان مدت هم خواهد شدآخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/04/11, 12:47.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
شما چظور میگید شیران گزارش جالبی نداده؟؟؟؟
همه میدونن که گزارشش عالیه.
همه میدونن اولین پیش بینی محتاطانست.
مگه پارسال که حدودا 150 اعلام کرده درست حساب کرده بود؟؟
حالا اگه کسی باورش میشه که شیران 400 تومنه سود سال بعدش دیگه همون از سهم خارج بشه بهتره :d شیران دیگه شناخته شدست کسی مفت نمیده ;)
گذشت اون زمان که محدوده 150 اعلام کرده بود . که خودشون سوار بشن . الان دیگه خودشون سوار شدن نیازی به پنهان کاری نیست.
--------------------
در مورد واتی ا فک میکنم حمایت ها از این سهم شروع شده ;) شاید هم بازار داره میخره ولی امروز میتونستن منفی هم بدن ولی .........
-----------------------------آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/04/11, 12:56.///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postشما چظور میگید شیران گزارش جالبی نداده؟؟؟؟
همه میدونن که گزارشش عالیه
خب وقتی بدون محاسبه تغییر نرخ ارز تو 90 بیاد 4286 ریال اعلام کنه اونوقت 91 رو بیاد 4000 ریال اعلام کنه همچین گزارش جالبی نخواهد بود و اگر نرخ ارز را ترتیب اثر میداد آنوقت کلی هیجانی و جالب میشد
The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postمن گزارش جدید سال 91 رو میگم که 400 تومان اعلام کرده که قراره به زودی روی کدال بیاد
خب وقتی بدون محاسبه تغییر نرخ ارز تو 90 بیاد 4286 ریال اعلام کنه اونوقت 91 رو بیاد 4000 ریال اعلام کنه همچین گزارش جالبی نخواهد بود و اگر نرخ ارز را ترتیب اثر میداد آنوقت کلی هیجانی و جالب میشد
دفعه پیش هم شیران بسته بود فک کنم مشکل داشتیم ما سره بازگشایی و گزارش شیران :d:d
شاید هم میخوای سهمت رو کسی گرون نخره :D البته که شما فروشنده نیستی///
نظر
-
البته معمولا پیشبینی اولیه رو با پیشبینی اولیه قبلی مقایسه میکنن و نه با اخرین پیشبینی
نکته دیگه اینکه الان تازه ماه اول سال تموم نشده و اگر شرکتی در همون ماه اول برای سال 91 داره تعدیل میده یعنی خیلی عالیه
اکثرا شرکتها حتی اونهایی که تعدیلات خوب دارن نگه میدارند اولین پله تعدیل رو در گزارش 3ماهه بدن
در واقع بازار انتطاری برای تعدیل مثبت شیران در ماه اول سال برای 91 نداشت که اگر تعدیل بده یعنی خیلی خوبه.
ولی اینکه الان چقدر رشد کنه یا نکنه رو کاری ندارم و بحث منطقیشو گفتم و نه اونچیزی که ممکنه در بازار رخ بده
در خصوص مقایسه واتی با وساپا فکر کنم ناو وساپا پایین باشه و الان با درصد نسبتا بالایی نسبت به ناوش معامله میشه
در هر حال هر دو سهم واتی و شیران ارزنده هستنددرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postمن نمیدونم شما اگه سهامدار این سهمی چرا میزنی تو سر سهم . اینو به ما بگو بابک جان خیال من یکی رو راحت کن :D
دفعه پیش هم شیران بسته بود فک کنم مشکل داشتیم ما سره بازگشایی و گزارش شیران :d:d
شاید هم میخوای سهمت رو کسی گرون نخره :D البته که شما فروشنده نیستی
خدا شاهده من فقط جهت دوستان مدام پیگیرم و دوست دارم اطلاع رسانی نمایم
من سهامدار شیران هستم و باهاش حتی مجمع هم می روم
بابا من دارم میگم اگه مفت باز شد تو رو خدا بخرید و رو قیمتهای 2200 تومان به خدا مفته همین و بس
من به هیچ عنوان قصد تخریب واتی و شیران را ندارم
خدا شاهده این سری که بست رو 14500 ریال خریده بودم و هنوز هم دارمش
من فقط دوست دارم که همه بچه ها مطلع باشند که اگه شیران مفت باز شد هم شیران رو بخرند و واتی هم در قیمتهای پاینتر فرصت خرید داد بخرند
شیران واقعا" به من یکی که حال اساسی داده و کلی بهش مدیونمThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
شیران در مرحله اول تا 2800 جای رشد داره واتی هم در صورت عبور از 140 تومن و تثبیت کامل بالای سطح مورد نظر هدف اول 170 و هدف دوم 190 می باشد.
نظر
نظر