سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

28 فروردین مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت است و 1ماه بعد از آن سود نقدی پرداخت خواهد شد. تعدادی در محدوده 850 900 خرید شد این مدت.
    اگر تا مجمع افت کند اضافه خواهد شد و درغیراینصورت همین تعداد فعلی را نگه میدارم.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• rahgozar_eng
      عضو فعال
      • May 2020
      • 553

سود سال بعد بدبینانه ۲۵۰ میشه. امروزم حقوقی رو ۹۵۰ داره کدهای خودی رو سیراب میکنه.
      فقط من متوجه نشدم چرا سود شیران در گزارش سالانه زده ۱۵۵؟
      سود نقدی شیران ۱۸۰ بوده اما در گزارش سالانه واتی زده ۱۵۵
      اگر کسی اینو میدونه توضیح بده چون متوجهش نشدم
      bene qui latuit bene vixit

نظر

• وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10191

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

این مبلغ رو به درهم 7600 تومنی تبدیل کنیم یه مبلغ وحشتناک بدست میاد که اصلا باور کردنی نیست.
          109هزار میلیارد تومن!!!
          نمیدونم من اشتباه میکنم یا واقعا رقم درسته.
          رقم درسته باشه سود شیران،واتی و ولصنم وحشتناک میره بالا.
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• shabah
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 764

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
            این مبلغ رو به درهم 7600 تومنی تبدیل کنیم یه مبلغ وحشتناک بدست میاد که اصلا باور کردنی نیست.
            109هزار میلیارد تومن!!!
            دو رقم آخر بعد از اعشار هست
            جمع مطالبات 140 میلیون درهم مساوی با حدودا 1000 میلیارد تومان

راستی قرار بود طبق نظر شما شاراک بشه 3000 تومن!

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10191

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
              دو رقم آخر بعد از اعشار هست
              جمع مطالبات 140 میلیون درهم مساوی با حدودا 1000 میلیارد تومان

راستی قرار بود طبق نظر شما شاراک بشه 3000 تومن!
              درود بر شما
              من که اعشاری نتونستم پیدا کنم البته منظور ما هم 140 میلیون درهم بوده که اگر در درهم 7600 تومنی ضرب کنید همون 109 هزار میلیارد تومن می بینید.
              اما در مورد شاراک،یه طوری گفتید قرار بود شاراک بشه 3 هزار تومن من فکر کردم الان شاراک ده هزار تومنه ولی شاراک فقط 4500 تومنه!
              ما روی 4 هزار تومن گفتیم شاراک میاد 3 هزار تومن که فقط 12 درصد خلاف تحلیلمون حرکت کرده ولی شاراک با سودی که در یکی دو ماه آینده قراره در مجمع تقسیم کنه نمیتونه بالا بره وای به روزی که از مجمع بیاد بیرون.الان خریدار قویی نداره،بعد مجمع به چه امیدی خریدار میاد؟
              راستی حرف از تحلیل و درستی اون شد چطوری یه نیم نگاهی به نظرات شما در مورد گروه خودرو وقتی در کف بودند بندازیم.
              از واژه های" لگن ساز و زیان دیده و فرغون ساز "تا تمسخر و مسخره کردن چارتیست ها به این که اینا سهام زیانده رو به مردم معرفی میکنند،الان بنظرتون ما بیشترین سود رو رسوندیم یا شما که مردم رو دلسرد می کردید؟اکثر سهام خودرویی حداقلش 50 درصد و حداکثر 100 یا حتی یه نمونه رشد 200 درصدی هم داریم،داشته اند.
              بنظر من بهتره یه نیم نگاهی به پست های خودتون بیندازید بعد از دیگران بابت نظراتشون حساب پس بخواهید.
              متاسفانه شما و همفکرانتون فکر میکنید تنها راه سود کردن در بازار فقط و فقط خوندن گزارشات و صورت های مالی هست و راه دیگی غیر اون نیست؟اگر راه دیگری پیدا بشه جنابعالی و همفکرانتان به خودتون اجازه میدید که روزی ده بار با پست های تحقیر و تمسخر مانند "قلم مو بدستان،نقاش ها" از اونا پذیرایی کنید.
              اصلا کی گفته تنها راه سود کردن در بازار خوندن گزارشات و صورت های مالی هست؟
              یه جوری شما رفتار میکنید انگار ما تعهد داده ایم که فقط باید با خوندن گزارشات سود کنیم،غیر این باشه مجرمیم!
              نه برادر من دهها راه برای سود کردن در بازار هست و خوندن صورتهای مالی هم فقط یکی از اوناست.
              یکی با خوندن صورت های مالی سود میکنه یکی با بررسی نمودارها سود میکنه یکی با رانت سود میکنه یکی با تعقیب پول هوشمند سود میکنه.هر کسی با یه شیوه راحته ولی هیچ کس حق نداره دیگری رو بخاطر استفاده از روش دیگه ای مورد تمسخر و استهزاء قرار بده.
              آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/04/14, 00:25.
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10191

درود بر شما
                من که اعشاری نتونستم پیدا کنم البته منظور ما هم 140 میلیون درهم بوده که اگر در درهم 7600 تومنی ضرب کنید همون 109 هزار میلیارد تومن می بینید.
                14.4 میلیارد درهم درسته که میشه همون 109 هزار میلیارد تومن

نظر

• rahgozar_eng
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 553

109هزار میلیارد تومن!!!
                  کارگزاری صنعت و معدن زده معادل 1000 میلیارد تومان و برای واتی هر سهم 102 تومان. البته این سود احتمالا تقسیم نمیشه.
                  bene qui latuit bene vixit

نظر

• orumbourse
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2011
                    • 10191

در اصل توسط rahgozar_eng پست شده است View Post
                    کارگزاری صنعت و معدن زده معادل 1000 میلیارد تومان و برای واتی هر سهم 102 تومان. البته این سود احتمالا تقسیم نمیشه.
                    پس در اون نامه رقم ها به درهم درست تایپ نشده.
                    حالا هزار میلیارد تومن باشه و برای واتی 102 تومن سود حاصل بشه اون وقت برای ولصنم هم 12 تومن سوداضافه میشه..
                    آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2022/04/14, 09:45.

نظر

• بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

سود سال بعد بدبینانه ۲۵۰ میشه. امروزم حقوقی رو ۹۵۰ داره کدهای خودی رو سیراب میکنه.
                      فقط من متوجه نشدم چرا سود شیران در گزارش سالانه زده ۱۵۵؟
                      سود نقدی شیران ۱۸۰ بوده اما در گزارش سالانه واتی زده ۱۵۵
                      اگر کسی اینو میدونه توضیح بده چون متوجهش نشدم
                      با سلام و احترام .

در خصوص سوال شما در مورد میزان مبلغ سود سهم شیران در گزارش حسابرسی شده سهم وآتی و پیگیری های انجام شده اینجانب از بخش مالی شرکت واتی، موارد ذیل را به استحضار می رساند :

1) سود درج شده در گزارش 12 ماهه سال 1400 واتی ، بابت هر سهم شیران 1،531 ریال هست و نه 1،550 ریال که شما نوشتید

2) چون تاریخ برگزاری مجمع شیران در روز چهارشنبه به تاریخ 25/12/1400 بوده و در زمان ارائه گزارش حسابرسی نشده واتی که روی کدال آمده 23/12/1400 و دقیقا دو روز قبل آن بوده چون نم یدانستند دقیقا چه مبلغی تقسیم میشه مبلغ 1،531 ریال را در گزارش درج کرده اند و نه 1،800 ریال واقعی تقسیم شده ... که این مبلغ را در گزارش حسابرسی شده که همان تاریخ مجمع شیران روی کدال ارسال شده هم به روز نکردند چون دقیقا اتمام مجمع و مشخص شدن میزان تقسیم سود شیران کمی قبل تر از ارسال گزارش حسابرسی شده واتی روی کدال بوده ... اینکه می توانند اصلاحیه بزنند که کاملا واضح و مشخص هست ولی طی صحبت اینجانب با حسابداری مالی شرکت واتی ( سرکارخانم خانی) این مابه التفاوت برای سال بعد منظور می شود و به نظر خود من که این موضوع می توانست با یه اصلاحیه به راحتی حل بشه ...

3) در بخش " نظر حسابرس" در قسمت مبانی اظهار نظر مشروط گزارش صورتهای مالی حسابرسی شده واتی ، این موضوع به طور واضح عنوان شده : " 5. با توجه به يادداشت‏هاي توضيحي 1-1-5 و 1-5-1-18، در خصوص شرکت وابسته سرمايه‏گذاري صنايع شيميايي ايران که در صورت هاي مالي گروه با استفاده از روش ارزش ويژه منعکس شده، برخلاف استانداردهاي حسابداري و بدون اخذ مصوبه مجمع عمومي جهت تعيين سهم واحد سرمايه‏گذار از سود خالص آن شرکت، مبلغ 175ر4 ميليارد ريال (مبلغ 531ر1 ريال به ازاي هر سهم) درآمد سود سهام شناسايي شده است. "

موفق و منصور باشید .

آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2022/04/14, 10:40.
                      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

با سلام و احترام

در خصوص میزان دقیق مبلغ وصول مطابات از شرکت عنوان شده موارد ذیل را به استحضار می رساند :

1) هنوز امکان شکایت نسبت به رای تجدید نظر توسط شرکت خارجی وجود دارد .....

2) چنانچه هم این حکم نهایی نهایی شود ، باز تا اموال ضبط و فروخته شوند مدت زیادی زمان خواهد برد ... و مشخص نیست این مبلغ دقیقا چه زمانی به حساب شرکت شیران خواهد نشست ...

3) طبق گزارش ارسالی شیران روی کدال مبلغ اصل مطالبات 100،104،795 درهم و مبلغ جرائم 43،962،427 درهم می باشد .که جمع این دو مبلغ 144،067،222 درهم می باشد .( اون دو رقم اعشار اصلا تاثیر آنچنانی ندارند ) و قیمت هر درهم را نباید با قیمت آزاد و روز محاسبه کرد و ،قیمت هر درهم که شرکت شیران می تواند در گزارشات خود منظور نماید حدود 67،000 ریال می باشد که حاصل ضرب مقدار در مبلغ چیزی حدود 9،652،503،874،000 ریال ( همان حدود 1000 میلیارد تومانی که کارگزاری صنعت و معدن زده .... منتها یه کم کمتر میشه و همین حدودی که من زدم میشه ... )

حال این مبلغ برای خود شرکت شیران در حدود هر سهمی 1،001 ریال

و برای شرکت وآتی در حدود 607 ریال

و برای ولصنم در حدود 63 ریال با سرمایه جدید و 126 ریال با سرمایه قدیم می باشد

و همه اینها میره برای سال مالی 1401 ....
                        آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2022/04/14, 10:38.
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• orumbourse
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2011
                          • 10191

کسی توی این دو تا رقم ،اعشاری می بینه به من هم نشون بده.
                          از کی تا حالا ویرگول شده نماد اعشاری؟اونم سه چهار تا ویرگول در یک رقم!
                          رسما یکی رو نوشته 10 میلیارد درهم اون یکی هم 4.3 میلیارد درهم.
                          نماد اعشاری یا نقطه هست یا خط کوچیک کج.
                          ویرگول برای جدا کردن سه تا سه تا رقم بکار میره .که اونم اینجا بجای اینکه از آخر انجام بده از اول اینکار رو کرده.یعنی هر کی این ارقام رو نوشته قطعا ریاضیش افتضاحه.

نظر

• MOSTAFAVI
                            Banned
                            • Jun 2012
                            • 5636

ویرگول برای جدا کردن سه تا سه تا رقم بکار میره .که اونم اینجا بجای اینکه از آخر انجام بده از اول اینکار رو کرده.یعنی هر کی این ارقام رو نوشته قطعا ریاضیش افتضاحه.
                            اگه دقت کرده باشید مرسومه که اعداد بزرگ رو سه رقم سه رقم از سمت راست جدا کنند.اون دو رقم آخر سمت راست قطعا ممیزه که اشتباه تایپ شده
                            100.104.795 درسته.اگه غیر از این بود باید 10.010.479.534 تایپ می شد

نظر

• shabah
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 764

درود بر شما
                              اما در مورد شاراک،یه طوری گفتید قرار بود شاراک بشه 3 هزار تومن من فکر کردم الان شاراک ده هزار تومنه ولی شاراک فقط 4500 تومنه!
                              ما روی 4 هزار تومن گفتیم شاراک میاد 3 هزار تومن که فقط 12 درصد خلاف تحلیلمون حرکت کرده ولی شاراک با سودی که در یکی دو ماه آینده قراره در مجمع تقسیم کنه نمیتونه بالا بره وای به روزی که از مجمع بیاد بیرون.الان خریدار قویی نداره،بعد مجمع به چه امیدی خریدار میاد؟
                              راستی حرف از تحلیل و درستی اون شد چطوری یه نیم نگاهی به نظرات شما در مورد گروه خودرو وقتی در کف بودند بندازیم.
                              از واژه های" لگن ساز و زیان دیده و فرغون ساز "تا تمسخر و مسخره کردن چارتیست ها به این که اینا سهام زیانده رو به مردم معرفی میکنند،الان بنظرتون ما بیشترین سود رو رسوندیم یا شما که مردم رو دلسرد می کردید؟اکثر سهام خودرویی حداقلش 50 درصد و حداکثر 100 یا حتی یه نمونه رشد 200 درصدی هم داریم،داشته اند.
                              بنظر من بهتره یه نیم نگاهی به پست های خودتون بیندازید بعد از دیگران بابت نظراتشون حساب پس بخواهید.
                              متاسفانه شما و همفکرانتون فکر میکنید تنها راه سود کردن در بازار فقط و فقط خوندن گزارشات و صورت های مالی هست و راه دیگی غیر اون نیست؟اگر راه دیگری پیدا بشه جنابعالی و همفکرانتان به خودتون اجازه میدید که روزی ده بار با پست های تحقیر و تمسخر مانند "قلم مو بدستان،نقاش ها" از اونا پذیرایی کنید.
                              اصلا کی گفته تنها راه سود کردن در بازار خوندن گزارشات و صورت های مالی هست؟
                              یه جوری شما رفتار میکنید انگار ما تعهد داده ایم که فقط باید با خوندن گزارشات سود کنیم،غیر این باشه مجرمیم!
                              نه برادر من دهها راه برای سود کردن در بازار هست و خوندن صورتهای مالی هم فقط یکی از اوناست.
                              یکی با خوندن صورت های مالی سود میکنه یکی با بررسی نمودارها سود میکنه یکی با رانت سود میکنه یکی با تعقیب پول هوشمند سود میکنه.هر کسی با یه شیوه راحته ولی هیچ کس حق نداره دیگری رو بخاطر استفاده از روش دیگه ای مورد تمسخر و استهزاء قرار بده.
                              نظر شما رو قبول دارم
                              تنها راه سود کردن گزارشات شرکت ها و تحلیل بنیادی نیست

ولی من این راه رو انتخاب کردم

در مورد شاراک تفاوت اینکه به 3000 تومن برسه تا به 4500 خیلی هست.
                              تا مجمع هم صبر خواهیم کرد
                              قیمت گذاری وبانک برای شاراک 70 هزار میلیارد تومن هست. مشتری هم پای معامله. شتران مشتری اش هست و معامله خواهد شد

من لگن ساز نگفتم. زیان ساز میگم و خواهم گفت
                              هر چند که با شما موافقم که سود خوبی دادن و شاید هم بدن

نظر

• shabah
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 764

جدا کننده ها سه رقمی هست
                                تو MS Word بسته به تنظیمات، ممیز رو با ویرگول هم نشون میده و اون دو رقم آخر بعد از ممیز هست

نظر

در حال کار...
                                X