سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • axy
    ستاره دار(21)
    • Jul 2012
    • 692

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    ما همیشه قدر دان این سهامدارا هستیم که حتی فروششون هم تاثیر مثبت داره:x

سپاس
    ما مخلص شماییم .

دوستانی که از خرید جا موندن یه نگاهی به وصنعت بندازن .

ایشالله هر روز مبنای آتیه رو بدن تا هم واتی بره بالا هم وصنعت .

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
      بوی گره میاد انشاا...
      گرچه با آمدن شیران باید دست به دعا باشیم تا کسی حجم مبنا رو بده
      عطاجان حجمم که فیکس کردن
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

اینم یه نقل قول از بچه های همسایه

در اصل توسط moha21 پست شده است View Post
        کاملا مشخص شد که بعضی از افراد کاسبی رو سهم و تو گروه راه انداخته بودن، و سهم 250 تومنی آتیه رو کاملا هدفمند به صورت مستمر ماهی 10_15% بالا پایین میکردن،

این بازیها فقط رو سهمهای آینده دار، با پول و حجم خرید بالا به راحتی امکان پذیره.

با ورود گروه جدید (گروه ب) که اعتقادی به سفته بازی نداره سهم راه خودشو پیدا کرده،

نحوه معاملات از دو هفته ی پیش نشون داده که هر کسی قصد نوسان گیری و سفته بازی داشته باشه قطعا یه جایی از سهم و سهامدارا جا میمونه.

به امید خلاصی از شرِ همه ی سفته بازها.
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ata007
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 6291

امروز که حجم مبنا خورد خدا رو شکر...
          ولی امروز روز فروش اعتباری ها بود..
          همان تعدادی که امروز مجبور بودند بفروشند فردا در صف خرید هستند
          نظاره گر می مانیم...

نظر

• مصطفی مصری پور
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 6951

خب توی تالار بغلی یه صحبتی در مورد زیرمجموعه های غیر بورسی واتی و همینطور ریسکهای گروه پتروشیمی شد که میاریم اینجا:

سلام بر میشکای عزیز
            در مورد سایر زیر مجموعه های این سهم ، بیشترین درصد سرمایه مربوط میشه به لاستیک پارس که تا دو سال پیش زیان ده بود.
            سال گذشته به سود دهی رسید و امسال هم طبق اطلاعی که از بازار لاستیک دارم با رشد حداقل 50 درصدی قیمت محصولات ، وضعیت شرکت بهتر از قبل شده ومیتونه از زیان انباشته هم خارج بشه.

دو شرکت هستند که به اصطلاح وبال گردن واتی شدن :
            1-کاغذ پارس
            2-نخ خمین
            نگاهی به صورتهای مالی این دو شرکت اگر بیاندازیم میبینیم که ظرفیت تولیدشون تقریبا 30% شده و بهای تمام شده هم به همین نسبت کاهش داشته. یعنی در حقیقت هر دو شرکت تعدیل نیرو دادن و به سمت تعطیلی کامل پیش میرن. پس از این لحاظ زیانی هم شناسایی نمیشه و سود تلفیقی کاهشی رو متحمل نمیشه.
            ضمن اینکه واتی برای پرتفوی غیر بورسی خودش به اندازه بهای تمام شده،ذخیره گرفته . حتی برای وامهایی که به این شرکتها داده هم ذخیره گرفته.پس این صحبت هم موضوعیتی پیدا نمیکنه.

اما در مورد تهدیدهای گروه پتروشیمی :
            باید عرض کنم که قضیه شیران از چند نظر جدا از سایر پتروشیمیهاست.
            1-این شرکت نرخ خوراکش رو به نرخ فوب میگیره و اصلا تخفیفی دریافت نمیکنه .
            2-صادرات این شرکت هم مثل صادرات شخارک و زاگرس و... با کشتی نیست که قابل پیگیری تحریم کننده ها باشه.
            3-صادرات این شرکت محدود میشه به همسایگانی مثل عراق ،افغانستان ،آذربایجان و... که از این محل هم تحریم نیستیم.
            4- این شرکت و پتروشیمی بیستون ،انحصار تولید الکیل بنزن خطی رو دارا هستن که محصولات شیران یک چند درجه مرغوبیت بیشتری نسبت به محصولات بیستون داره و طبق ادعایی که مدیران دارن،حتی همه محصول تولید شیران در داخل کشور هم قابل فروش هست و مازاد و... بوجود نمیاد.
            5- الکیل بنزن خطی قابلیت نگهداری چند ماهه داره و مثل پارازیلین یا برخی محصولات پتروشیمی فاسد شدنی نیست.

6- ارادت وافر داریم. ما هم با تارگت نجومی مخالفیم. اما آیا حداقل حق یک سهم این نیست که پی به ای متوسط بازارو داشته باشه؟
            اگر حال و روز زیرمجموعه های واتی به اون خرابی که توسط برخی ادعا میشه، بود. حتما سود تلفیقی گروه کمتر از سود شرکت میشد.
            در سال گذشته ، سود هر سهم 44 و سود تلفیقی 46 تومن بود

تغییر و تحول در واتی کاملا مشخصه. مثل روز روشنه که این شرکت دیگه شرکت ذلیل سالهای قبل نیست. وقتی سود سهم،سه ماه قبل از موعد پرداخت میشه یعنی چی؟

زیاده جسارت است
            موفق باشید

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

از وقتی سقف 7 ساله شکسته شده بود نگاهی به نمودارها ننداخته بودم.

امروز حتی فیبوی 1.61 هم شکسته شد. فعلا نمیتونم تارگتی بدم چون بالای سهم کاملا بازه.
              حتی اون مقاومت 140 هم که توی بوق و کرنا کرده بودن هم هیچ اثری روی عرضه ها نداشته بود.

نظر

• بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

با سلام

مصطفی جان

واقعا" واتی امسال بی نظیره و با سال قبل قابل مقایسه نیست

انشاء الله فقط این سهامدار عمده یهو صفهای میلیونی رو عرضه نکنه

متاسفانه سال قبل چندین بار این اشتباهات فاحش را داشت

باید چون خریدهای خوبی در قیمتهای زیر 100 تومان در همین چند ماه پیش داشته ، بیاد و حجم مبنا رو هر روز بده

اینطوری واقعا" عالی میشه

من نمی دونم سیاستش چرا اینجوریه؟ چون اگه بخواد به راحتی تا قیمتهای خوبی رشد خواهد کرد

انشاء الله که امسال سر عقل اومده
                ;)
                The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• کیوان
                  ستاره دار (1)
                  • Jun 2011
                  • 5094

از وقتی سقف 7 ساله شکسته شده بود نگاهی به نمودارها ننداخته بودم.

امروز حتی فیبوی 1.61 هم شکسته شد. فعلا نمیتونم تارگتی بدم چون بالای سهم کاملا بازه.
                  حتی اون مقاومت 140 هم که توی بوق و کرنا کرده بودن هم هیچ اثری روی عرضه ها نداشته بود.

من یک تارگت بدم ؟! :p

175 با مقاومت 160 :p

اگر اینو هم رد کنه 200 :">
                  ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• نادری
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 519

با سلام به دوستان گرامی مثل روز روشن است که باید رشد کند .با اون حجم معاملات مشخص بود سهم باید رشد میکرد و مقاومت را میشکست.نوسان گیران 10%از سهم خارج شدهاند پس سهم رشد میکند.در ضمن نوسان گیران 10%هم تبدیل شده اند به سهامداران بلند مدت.البته تا نظر نوسان گیران 10%چی باشه؟؟؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 6951

در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
                      با سلام

مصطفی جان

واقعا" واتی امسال بی نظیره و با سال قبل قابل مقایسه نیست

انشاء الله فقط این سهامدار عمده یهو صفهای میلیونی رو عرضه نکنه

متاسفانه سال قبل چندین بار این اشتباهات فاحش را داشت

باید چون خریدهای خوبی در قیمتهای زیر 100 تومان در همین چند ماه پیش داشته ، بیاد و حجم مبنا رو هر روز بده

اینطوری واقعا" عالی میشه

من نمی دونم سیاستش چرا اینجوریه؟ چون اگه بخواد به راحتی تا قیمتهای خوبی رشد خواهد کرد

انشاء الله که امسال سر عقل اومده
                      ;)
                      سلام بابک جان
                      بله واقعا تحولی که از پارسال ازش انتظار داشتیم داره نتیجه میده.
                      نگران وصنعت هستیم اما طی 6ماه اخیر عرضه نداشته.
                      ضمنا هماهنگ هستیم.
                      و مهمتر از همه اینکه بازار نشون داده عطش خرید داره.
                      قبلا با یه بار دادن صف خرید،کل حرکت واتی متوقف میشد اما طی یکی دو ماه اخیر روند دیگه ای رو شاهد بودیم

نظر

• hossein sh
                        ستاره دار(1)
                        • Mar 2012
                        • 688

سلام بابک جان
                        بله واقعا تحولی که از پارسال ازش انتظار داشتیم داره نتیجه میده.
                        نگران وصنعت هستیم اما طی 6ماه اخیر عرضه نداشته.
                        ضمنا هماهنگ هستیم.
                        و مهمتر از همه اینکه بازار نشون داده عطش خرید داره.
                        قبلا با یه بار دادن صف خرید،کل حرکت واتی متوقف میشد اما طی یکی دو ماه اخیر روند دیگه ای رو شاهد بودیم
                        سلام
                        دو روز پیش رو با توجه به خبر ملاقات اشتون و جلیلی برای واتی به نظرم سرنوشت سازه (اگر صحت داشته باشه، چون هرچقدر گشتم فقط خبرگزاری فارس این خبرو مخابره کرده)....
                        به احتمال زیاد توجه بیشتر معطوف به گروه خودرو بشه.. تا حدی هم بانکیها

کاهش نرخ دلار هم تا حدی محتمله

این دو روز پیشنهاد میکنم دوستان سهامدار مواظب عرضه توسط وصنعت باشید...
                        وصنعت اوضاعش مناسب نیست

در هر صورت از مصطفی عزیز هم نهایت تشکر را دارم که اطلاع رسانی خوبی در مورد واتی داشته اند

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

در اصل توسط hossein sh پست شده است View Post
                          سلام
                          دو روز پیش رو با توجه به خبر ملاقات اشتون و جلیلی برای واتی به نظرم سرنوشت سازه (اگر صحت داشته باشه، چون هرچقدر گشتم فقط خبرگزاری فارس این خبرو مخابره کرده)....
                          به احتمال زیاد توجه بیشتر معطوف به گروه خودرو بشه.. تا حدی هم بانکیها

کاهش نرخ دلار هم تا حدی محتمله

این دو روز پیشنهاد میکنم دوستان سهامدار مواظب عرضه توسط وصنعت باشید...
                          وصنعت اوضاعش مناسب نیست

در هر صورت از مصطفی عزیز هم نهایت تشکر را دارم که اطلاع رسانی خوبی در مورد واتی داشته اند
                          سلام
                          ملاقات اشتون و جلیلی اونقدرا هم نمیتونه سرنوشت ساز باشه.

حتی کاهش دلار. یعنی میاد زیر 1700 تومن که شیران تعدیل منفی بده؟

حسین جان وصنعتیا خودشون امروز آنلاین خریدن. سه شنبه هم جناب نوجوان،تریدرشون 500 هزار تا خرید کرد. بله منم توصیه میکنم دوستان مواظب باشن. اما اینبار قضیه فرق میکنه.

همونطور که گفتم خریدار جدید واتی یه سورپرایزه. همچین افرادی واسه 4% سود وارد یه سهمی نمیشن.

بذارید این پستم بذارم اینجا برای کسانی که استدلال رشد سهم رو میخوان.

ضمن اینکه هیچ کسی صحبتهای من رو مبنای خرید و فروش خودش قرار نده. تا الان هیچ تارگتی ندادم که بعد محکوم به سفته بازی و سهم چاق کنی و.. بشم. تا زمانیکه روند صعودیه با سهم هستم.

سلام و شب بخیر خدمت دوستان
                          وقتی سهمی صف خرید میشه و بازدهی خوبی توی چند روز میشه و مهمتر از تاپیکش بالا میاد. چند حالت رخ میده:
                          1- یه دسته میگن سفته بازیه و شروع میکنن به فاز منفی

2- یه دسته میگن این حرکت دائمیه و شروع میکنن به دادن تارگت نجومی

3-یه دسته میان وسط و تحلیل و استدلال و چه وچه که این سهم خوبه یا بد .

اصولا دسته یک و دو توی بازار ایران و توی فرومها اکثریت رو تشکیل میدن. حسنی که این فروم داشته این بوده که حداقل توی این مورد با سایتای همسایه تفاوت داره. و اغلب دوستان (به غیر از من ) جزو دسته سوم هستن.

اول بگم که الان بحثی که بین دو عزیز ( جناب میشکا و جناب moha) رخ داده از نظر من با استدلال قابل حله. البته اگر هر دوطرف قبل از هر ارسال پست، اول یه نفس عمیق بکشن و دوم اینکه در برداشت خودشون از نوشته ها ،جنبه خوشبینی رو مد نظر قرار بدن. چون اینجا فقط کلمات پیداست و هر برداشتی میتونه متفاوت باشه.

خب جناب میشکای عزیز در مورد زیر مجموعه ها استدلال بنده قابل قبول بود؟
                          در مورد صنعت پتروشیمی چطور؟

خب الان در مورد سود 100 تومنی هم یه صحبتی عرض میکنم تا حجت تمام بشه .

1- واتی مالک 90 میلیون سهم شیرانه. صورتهای مالی سال 90 که اومد ، با توجه به مجمع پارسال شیران و تقسیم سود 200 تومنی، 18 تومن به ازای هر سهم سود شناسایی شد.
                          اما سود واتی 45 تومن بود. یعنی از سایر سرمایه گذاریها( اوراق مشارکت ،پرتفوی بورسی ،فروش سرمایه گذاری و...) 27 تومن سود شناسایی شده.

اولین فرض » فرض میکنیم درآمد حاصل از سایر سرمایه گذاریها در سال 91 هم به همین منوال بوده باشه و اصلا افزایش نرخ بهره اوراق مشارکت و سود نقدی زیرمجموعه ها رو در نظر نمیگیریم .
                          الف - شیران در مجمع اردیبهشت ماه 385 تومن سود نقدی تقسیم کرد که میشه 34 تومن به ازای هر سهم واتی.
                          ب-ولصنم 35 تومن سود نقدی تقسیم کرده که میشه 3.5 تومن به ازای هر سهم واتی.
                          ج- 27 تومن هم با توجه به فرض اول داریم.

نتیجه :27 +3.5+34 =64.5 تومان سود سال 91.

2-شیران سال مالیش تغییر کرده و به احتمال زیاد ( با توجه به سابقه برگزاری مجامع دو ماه پس از پایان سال مالی ) امسال در اسفند ماه مجمع داره.
                          خب کاری نداریم که شیران 230 میلیارد تومن سود انباشته داره و تراز نقدینگیش در چه حالت ایده آلی قرار داره ( اصلا نیازی به انباشت سود نداره) چون 8 برابر سرمایه اسمیش فقط سود انباشته در حسابهاش هست.

فرض دوم : فرض میکنیم شیران دلارشو همین 1700 تسعیر کنه( 700 تومن زیر فی بازار ) و در نهایت همین سود پیش بینی رو محقق کنه.
                          اگر درصد تقسیم سود مثل اردیبهشت امسال باشه ( 77% )
                          اونوقت شیران 535 تومن سود نقدی میده که میشه 48 تومن به ازای هر سهم واتی.

از محاسبه قبلی 64.5 تومن داشتیم. به اضافه 48 تومن = 112.5

خیلی حرف زدم. این پست باشه برای دوستانی که استدلال میخواستن.

ضمنا توی این بازار گل و بلبل و خراب میبینیم که قند اصفهان از 1300 شد 3200 تومن. قپیرا از 700 شد 1200 تومن .وپترو از 60 اومد 110 تومن و ....

این سهم اگر بشه 200 تومن، پی به ای چند گرفته؟

انشالا که هممون جزو همون دسته سوم باقی بمونیم.
                          موفق باشید(&$#)

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                            من یک تارگت بدم ؟! :p

175 با مقاومت 160 :p

اگر اینو هم رد کنه 200 :">
                            اینجور که صفا نداره.
                            نمودارتو بذار کیوان یکم کیف کنیم.

نظر

• hossein sh
                              ستاره دار(1)
                              • Mar 2012
                              • 688

سلام
                              ملاقات اشتون و جلیلی اونقدرا هم نمیتونه سرنوشت ساز باشه.

حتی کاهش دلار. یعنی میاد زیر 1700 تومن که شیران تعدیل منفی بده؟

حسین جان وصنعتیا خودشون امروز آنلاین خریدن. سه شنبه هم جناب نوجوان،تریدرشون 500 هزار تا خرید کرد. بله منم توصیه میکنم دوستان مواظب باشن. اما اینبار قضیه فرق میکنه.

همونطور که گفتم خریدار جدید واتی یه سورپرایزه. همچین افرادی واسه 4% سود وارد یه سهمی نمیشن.

بذارید این پستم بذارم اینجا برای کسانی که استدلال رشد سهم رو میخوان.

ضمن اینکه هیچ کسی صحبتهای من رو مبنای خرید و فروش خودش قرار نده. تا الان هیچ تارگتی ندادم که بعد محکوم به سفته بازی و سهم چاق کنی و.. بشم. تا زمانیکه روند صعودیه با سهم هستم.

مصطفی جان
                              فعلاً که دلار زیر 2000 هم جک شده....
                              شیران از بهترین سهام بازاره و لااقل به نظرم با تعدیل مثبت بسیار مناسب در سالهای مالی آتی با توجه به طرحهای توسعه شرکت مواجه خواهد شد.. (اون تعدیل منفیه که بیخیال مصطفی، دیگه تو کلم یک ذره فسفر هست بابا)

اما چیزی که من میگم اینه که وصنعت بخواهد با توجه به جوی که به احتمال زیاد روی گروه های خودرو، بانک و تجهیزات ایجاد میشه، بخواهد نوسانگیری کنه.... همین
                              آینده سهم مطمئنه... فقط مواظب نوسانگیرا توی سهم باشید

این واتی هم منم میگم از مفترین سهمای بازاره... شک نکنید
                              والسلام

مصطفی
                              خیلی چاکرم

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

اینجور که صفا نداره.
                                نمودارتو بذار کیوان یکم کیف کنیم.
                                چشم مصطفی جان ، شب میام میگذارم ;)
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X