سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نادری
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 519

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
    ایشالا که همه سهامدارا سالم باشن
    ولی ما که ارتباطی با ایشون نداشتیم و شکر خدا تا حالا هم از رو دست کسی تحلیل نزدیم.

این تحولاتی که ذکر کردم همه از روی صورتهای آتیه دماوند و زیر مجموعه هاش میشد پیدا کرد و نیازی به پیگیری کسی نداشت.
    مثلا اگه قیمت لاستیک یکساله دوبرابر نمیشد لاستیک پارس هم به همون وضعیت میموند و یا دلار در شیران.
    کلا اینکه بگیم این 50% رشد فقط بخاطر "طرح" یه نفر بوده خیلی اغراقه!

تا اونجایی هم که من یادمه ایشون روی ولصنم بیشتر فعال بوده تا واتی.
    کل صفحات این تاپیک هم گویای این هست که چقدرش حرف و تحلیل خودمون بوده و چقدرش کپی کردن از دست دیگران

پ ن : من سالی یکبار هم تالار همسایه رو نگاه نمیکنم که بخوام از رو دست کسی سهم بخرم.
    اینی که میبینید شیران رو صفر تابلو ولصنم میخره و ولصنم میاد واتی میخره طرحی بود که مولیبدن عزیز 1ماه پیش با آقای پرهیزگار درمیان گذاشت و قرار شد که مبلغی را بگذارند جهت حمایت سهم های گروه انصافا اگر امروز ولصنم واتی نمی خرید صف فروش نمی شد؟؟کاری هم به صورتهای مالی نداره بعضی وقتها صورتهای مالی حکم نمیکنند حکم را سهامدار عمده میکند که الان دارند از سهامشان حمایت میکنند .چیزی که سابقه نداشته تو گروه صنعت معدن الا بین ایران و فرانسه و وصنعت در ضمن سیاست آنها مبنب بر بز خری سهم بوده تا اچند وقت پیش فالوی اصلی جهت مثبت خریدن سهم کار مولیبدن بود.ادر ضمن ناشاله قرار گذاشتم که یک 350 هزارتایی روی یک قیمت توافقی از مولیبدن ولصنم بخرم.در ضمن حق با شماست مولیبدن هعزیز بالغ بر 5میلیون ولصنم داره و فقط 400هزارتا واتی .من نگفتم 50%رشد را باعث شده.الان حدود 3سال است که رو مخ پرهیزگار و بهمنش و مهندس مهری است.از هر کسی به مجموعه نزدیکتره.به نظرت چرا دیگه وصنعت نفروخت واتی جنگ و جدل زیاده بینشان لج میکرد میفروخت چون گوشش کشیده شد.می خواهی بدانی اینترنت بانک صنعت و معدن قطع است و امور سهام بانک وصل نیست به اینترنت این بنده بودم و مولیبدن که گزارش می دادیم که وصنعت چه کار میکرده و اونها هم گوش زارعی را میکشیدند و تا اخراجش را مولیبدن نامه اش را بابت یک مسائلی گرفته بود.هیچ کسی از روی کس دیگه ای نباید خرید کند هر کسی استراتژی دارد.به قول شهید بزرگوار شریعتی به تعداد افراد بشر انواع ادمها را داریم و هرکسی راه و روشی.در ضمن بنده هرگز از رو دست کسی خرید و فروش نمی کنم ولی با دوستان مولیبدن و گرگین خان وئ محسن نظری و نیما خان ازادی تماس گاها تلفنی دارمو از نظراتشان استفاده میکنم ولی تصمیم آخر با خودم است.زمانی که بنده در مورد ثنوسا و وساخت مطلب میزدم کسی اصلا نمی دونست این سهم چیه؟؟رتکو 420تومان قبل از افزایش سرمایه وصنعت 38تومانی و ولصنم 65 تومانی و وبانک 90 تومانی و واتی 87 تومانی کسی نمی دونست واتی چیه؟؟لاستیک پارس کی میدونه براندش از کجاست و چقدر ملک وتاملاک داره .نه آقا ما از دست کسی خرید نمیکنیم ولی کسانی که واقعا برای سهم زحمت میکشند را دستشان را میبوسم.ومن اله توفیق
    آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/09/25, 22:47.

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

خب کل شناوری واتی 5 درصد سهم بود.
      یعنی 25 میلیون سهم.
      البته 5درصد میشه 50میلیون سهم.....
      ولی باز خیلی کمه و بیشتر اینم دست حقوقی هاست طبق اماری که دادین
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

نادری جان شما اینقدر از بازی واتی آگاه بودی چرا روی 112 فروختی ؟

ما هم برای جناب مولیبدن آرزوی موفقیت داریم. اما نقشه خیلیا این بود که 104 میخریدن و 120 میفروختن. کدوم گروه بود که 120 تومنو شکست و راه جدید برای سهم باز کرد تا همه که جا مونده بودن بیان از فرداش بگن سهم کله میشه! شما نبودی روی 130 میگفتی سهم باید کله کنه؟

این خریدای ولصنم و لاستیک پارسم بپرس ببین رایزنی کی بوده. نه عزیزم امروز صف فروش نمیشد چون خیلیا مترصد خرید بودن. خرید ولصنم هم رنج بود، نه جمع کردن صف! اونم هماهنگ بودیم.

خوبه صداقت داری و میگی 400 تا دارن. همین الان قریب به 15 میلیون سهمش دست یک گروهه که از همون 112 تومن که شما خارج شدی استارتشو زد.

وصنعتیا از 6 ماه پیش خودشون به صراحت گفتن دیگه فروش نداریم. که چند بارم توی همین تاپیک اعلام کردم.

تحلیل دیشب فارس نیوزو خوندی در مورد واتی؟ میخوای نسخه اصلیشو واست ایمیل کنم تا ببینی کار وصنعتیا بود یا کس دیگه؟

من نمیتونم اینجا همه چیزو بگم ولی دست از اغراق بردار.
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          البته 5درصد میشه 50میلیون سهم.....
          ولی باز خیلی کمه و بیشتر اینم دست حقوقی هاست طبق اماری که دادین
          درود بر وحید 20
          کارت بیسته
          عجب اشتباهی کرده بودم

ممنون
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• نادری
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 519

نادری جان شما اینقدر از بازی واتی آگاه بودی چرا روی 112 فروختی ؟

ما هم برای جناب مولیبدن آرزوی موفقیت داریم. اما نقشه خیلیا این بود که 104 میخریدن و 120 میفروختن. کدوم گروه بود که 120 تومنو شکست و راه جدید برای سهم باز کرد تا همه که جا مونده بودن بیان از فرداش بگن سهم کله میشه! شما نبودی روی 130 میگفتی سهم باید کله کنه؟

این خریدای ولصنم و لاستیک پارسم بپرس ببین رایزنی کی بوده. نه عزیزم امروز صف فروش نمیشد چون خیلیا مترصد خرید بودن. خرید ولصنم هم رنج بود، نه جمع کردن صف! اونم هماهنگ بودیم.

خوبه صداقت داری و میگی 400 تا دارن. همین الان قریب به 15 میلیون سهمش دست یک گروهه که از همون 112 تومن که شما خارج شدی استارتشو زد.

وصنعتیا از 6 ماه پیش خودشون به صراحت گفتن دیگه فروش نداریم. که چند بارم توی همین تاپیک اعلام کردم.

تحلیل دیشب فارس نیوزو خوندی در مورد واتی؟ میخوای نسخه اصلیشو واست ایمیل کنم تا ببینی کار وصنعتیا بود یا کس دیگه؟

من نمیتونم اینجا همه چیزو بگم ولی دست از اغراق بردار.
            :-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h:-h
            آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/09/25, 23:26.

نظر

• axy
              ستاره دار(21)
              • Jul 2012
              • 692

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
              امسال دو بار از شیران سود میگیره .........این سهم زیر 200 مفته .........بازدهی ماهیانش هم عالیه در مقابل بقیه سهم ها ...........شیران 5 هزار تومن میارزه ..........پارسال میگفتیم 2500:dمیارزه .........

نکته جالبش اینجاست که شیران گزارش داده ولی هنوز بستست ................معلوم نیست باز کم اعلام کرده بوده ...........:))
              نه داداش از شیران یه بار بیشتر سود نمی گیره و اونم سود سال مالی جاریشه .

نظر

• hossein sh
                ستاره دار(1)
                • Mar 2012
                • 688

ارزش پورتفوی بورسی واتی طبق آخرین گزارش به حدود 240 تومن به ازای هر سهم رسیده..

البته ارزش سرمایه گذاری غیربورسیش هم مناسبه...

منتظر بازگشائی شیران هستیم تا ببینیم ناو به چند میرسه...

نظر

• Fundamental
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 697

تحلیلی تکنیکال از واتی در اختیارتون میزارم

همینطور که میبینیم سقف کانال رو شکونده یعنی 1299 وارد فاز صعود شده . 1460 عدد مهمی که 23.6 فیبو میباشد .که اگر حمایت نشه ریزش خواهیم داشت.
                  در قسمت اندیکاتور RSI میبینیم از محدوده 70 گذشته و این یک مقدار نگران کننده باشه و مشاهده میشه این سهم وارد فاز استراحت شده تا به زیر خط 70 برگرده.

لینک تکنیکال پیوست شد

http://www.up2.98ia.com/images/07544294590605927159.jpg

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

وضعیت سبد خیلی مناسبی داره

اما دقت کنید، ارزش ولصنم 111 درج شده که الان بالای 140 تومنه
                    وصنعت هم 97 درج شده که الان116 تومنه و صف خرید هم داره

جالبتر از همه حضور پررنگتر واتی توی معاملات بازاره که این یعنی نقدینگی خوبی دست شرکت هست.

فولاد مبارکه،فخوز ،کچاد ،کگل و... خرید کرده
                    50 میلیون تومن هم سود شناسایی کرده توی این یکماه

60 میلیارد تومن ذخیره سبدشه که با سود ده شدن لاستیک پارس طی امسال و هم چنین کاهش زیان کاغذ پارس، بخش عظیمی از این ذخیره آزاد میشه.

از این 60 میلیارد ، 16 میلیارد مختص بورسیهاست که با توجه به ارزش افزوده سبد بورسی،تماما آزاد میشه.

ضمنا هنوز بازگشایی شیران با سود جدید انجام نشده. اونوقت باید ارزش افزوده سبد رو نظاره کرد

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2122

در اصل توسط axy پست شده است View Post
                      نه داداش از شیران یه بار بیشتر سود نمی گیره و اونم سود سال مالی جاریشه .
                      سلام یک سود سال 90 که در تیرماه مصوب شد و یک سود بخاطر تغییر سال مالی شیران دراذر که واتی در مجمع اسفند دریافت میکند .

نظر

• rad
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 557

من تومجمع شیران بودم.به پیشنهاد یکی ازکارمندان قسمت مالی شیران سهم آتیه دماوندخریدم.درست لحظه تقسیم سود شیران گفت برو وآتی خریدکن میره بالا.27 اردیبهشت.91
                        این نوشته رو تو همین تاپیک قبلا ارایه کرده بودم.

بازی این سهم دست اصفهانی هاست.وآتی و شیران حالا حالاها بازی داره.
                        هاتف راد
                        امیدوارم همه سر این دو سهم سود کنند.

نظر

• axy
                          ستاره دار(21)
                          • Jul 2012
                          • 692

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
                          سلام یک سود سال 90 که در تیرماه مصوب شد و یک سود بخاطر تغییر سال مالی شیران دراذر که واتی در مجمع اسفند دریافت میکند .
                          سلام .

سود سال 90 شیران قبل از مجمع آتیه تصویب شد و برای سال 90 آتیه محاسبه شد .

نظر

• Merita
                            ستاره دار (4)
                            • Jun 2012
                            • 389

کسب 590 ميليون ريال سود واگذاري "وآتي"

شرکت سرمايه گذاري آتيه دماوند در دوره يک ماهه منتهي به 31 شهريور ماه سال جاري از بابت فروش تعدادي از سهام چند شرکت بورسي معادل 590 ميليون ريال سود کسب کرد.

شرکت سرمايه گذاري آتيه دماوند با انتشار صورت وضعيت پرتفوي سرمايه گذاري ها در دوره يک ماه منتهي به 31 شهريورماه امسال اعلام کرد در دوره ياد شده تعدادي از سهام چند شرکت بورسي را با بهاي تمام شده 7 ميليارد و 367 ميليون ريال و با مبلغ 7 ميليارد و 957 ميليون ريال واگذار کرد و از اين بابت معادل 590 ميليون ريال سود کسب کرد.
                            همچنين اين شرکت در دوره ياد شده تعدادي از سهام 20 شرکت بورسي را با بهاي تمام شده 12 ميليارد و 734 ميليون ريال خريداري کرد.
                            "واتي" در ابتداي شهريور ماه سال جاري تعدادي از سهام چند شرکت بورسي را با بهاي تمام شده يک هزار و 194 ميليارد و 320 ميليون ريال و ارزش بازار 2 هزار و 380 ميليارد و 109 ميليون ريال در سبد سهام خود داشت که در پايان دوره بهاي تمام شده آن با افزايش 5 ميليارد و 367 ميليون ريالي به يک هزار و 199 ميليارد و 687 ميليون ريال رسيد.
                            در حالي که ارزش بازار آن با افزايش 21 ميليارد و 685 ميليون ريالي در پايان دوره مبلغ 2 هزار و 401 ميليارد و 794 ميليون ريال محاسبه شد.
                            هیچ زمستانی ماندنی نیست...حتی اگر تمام شبهایش یلدا باشد ...

نظر

• meysam_sh_2020
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 20673

اقا کسی سود سهام رو گرفته؟؟؟
                              اگه میدن که ما امشب را بیوفتیم بریم فردا جلو شرکت باشیم ....هم فاله هم تماشا ............اگه هم نمیدن که بشینیم خونه ........:d
                              مصطفی جان مطمئنی جلو افتاده سود دادنشون؟؟ نریم بگن چند ماه دیگه بیا؟؟ ما هی میخوایم زنگ بزنیم یادمون میره .......
                              ///

نظر

• نیکا
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Nov 2011
                                • 2122

سود واتی پرداخت شده یعنی بحساب سهامدار ریخته شده است از 10روزقبل

نظر

در حال کار...
                                X