سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • meysam_sh_2020
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 20672

کارشناسان احتمالا قیمت رو با ناو اشتباه گرفتن ........و منظورشون قیمت بوده ....چون فقط شیرانش سهمی 450 تومن میارزه .نا این سهم تا پایان سال مالی در صفحه قبل گذاشتم که خود شرکت اعلام کرده
    ///

نظر

• alijavid
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 231

419 یا 619؟

نظر

• MOHSEN54
        عضو عادی
        • Dec 2012
        • 33

از دوستان اگه کسی تو مجمع واتی بوده یا اخبار مجمع رو داره لطفا" اطلاع رسانی کنه...
        [B][COLOR=#ff0000]هرگز عمق یک رودخانه را با هر دو پا آزمایش نکنید...[/COLOR][/B]

نظر

• morteza93
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 516

در اصل توسط MOHSEN54 پست شده است View Post
          از دوستان اگه کسی تو مجمع واتی بوده یا اخبار مجمع رو داره لطفا" اطلاع رسانی کنه...
          20 تومن تقسیم کردن
          یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!

نظر

• مجیدشمسعلی
            كاربر فعال
            • Jul 2025
            • 643

خبرها از مجمع واتی

خبرها از مجمع واتی

به گزارش پرشین تحلیل امروز شنبه مورخ 31 فروردین، مجمع عمومی سالیانه شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند دوره 9 ماهه متنهی به 30/09/91 در محل باشگاه صنعت و معدن با حضور علی فلک رو(رئیس مجمع)، مالک بهمنش(مدیر عامل)، نوروز داداش زاده(حسابرس مستقل و بازرس قانونی)، رضا رفیعا(ناظر مجمع) ، محمد قاسم طاهری(ناظر مجمع)، م رحمانی(نماینده بورس)، محمدرضا رضایی(منشی جلسه) و جمعی از سهامداران، با حضور حدود 91 درصد از سهامداران رسمیت یافت. در ابتدای جلسه حسابرس به بیان بندها پرداخته و آقایان بهمنش و فلک رو به پاسخگویی پرداختند. سپس صورتهای مالی و همینطور سود 9 ماهه شرکت به مبلغ 20 تومان تصویب گردید. و کماکان روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی شرکت معرفی گردید. همچنین سهامداران و خبرنگاران حاضر در جلسه به مطرح کردن سوالات خود از مسولین پرداختند و نکته ای که در اغلب سوالات به چشم می خورد علت فروش مهمترین شرکت موجود در پرتفوی بورسی واتی، شیران بود. پاسخ مسولان این بود اولا فروش سهام مزبور در قیمت بالایی صورت گرفته و سبب شد شرکت بتواند " آسیا بافت بیستون" و ریسندگی خاور" را به تملک شرکت درآورده و با توجه به ارزش افزوده بالای شرکتهای ریسندگی در شرایط موجد اقتصادی، تحریم ها و .. منافع بالایی را بدست آورد و همینطور 8 میلیارد از بیمه تامین اجتماعی تخفیف دریافت کند. علاوه برآن، براساس اطلاعات مربوط به پرتفوی بورسی شرکت و همینطور صورتهای مالی حسابرسی شده دوره مذکور جمع حقوق صاحبان سهام در پایان دوره مالی مورد گزارش، مبلغ 2522 میلیارد ریال و NAV شرکت در حدود 4195 ریال اعلام گردید

پرشین تحلیل 1392

نظر

• Controller
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 127

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post

خبرها از مجمع واتی

خبرها از مجمع واتی

به گزارش پرشین تحلیل امروز شنبه مورخ 31 فروردین، مجمع عمومی سالیانه شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند دوره 9 ماهه متنهی به 30/09/91 در محل باشگاه صنعت و معدن با حضور علی فلک رو(رئیس مجمع)، مالک بهمنش(مدیر عامل)، نوروز داداش زاده(حسابرس مستقل و بازرس قانونی)، رضا رفیعا(ناظر مجمع) ، محمد قاسم طاهری(ناظر مجمع)، م رحمانی(نماینده بورس)، محمدرضا رضایی(منشی جلسه) و جمعی از سهامداران، با حضور حدود 91 درصد از سهامداران رسمیت یافت. در ابتدای جلسه حسابرس به بیان بندها پرداخته و آقایان بهمنش و فلک رو به پاسخگویی پرداختند. سپس صورتهای مالی و همینطور سود 9 ماهه شرکت به مبلغ 20 تومان تصویب گردید. و کماکان روزنامه دنیای اقتصاد به عنوان روزنامه رسمی شرکت معرفی گردید. همچنین سهامداران و خبرنگاران حاضر در جلسه به مطرح کردن سوالات خود از مسولین پرداختند و نکته ای که در اغلب سوالات به چشم می خورد علت فروش مهمترین شرکت موجود در پرتفوی بورسی واتی، شیران بود. پاسخ مسولان این بود اولا فروش سهام مزبور در قیمت بالایی صورت گرفته و سبب شد شرکت بتواند " آسیا بافت بیستون" و ریسندگی خاور" را به تملک شرکت درآورده و با توجه به ارزش افزوده بالای شرکتهای ریسندگی در شرایط موجد اقتصادی، تحریم ها و .. منافع بالایی را بدست آورد و همینطور 8 میلیارد از بیمه تامین اجتماعی تخفیف دریافت کند. علاوه برآن، براساس اطلاعات مربوط به پرتفوی بورسی شرکت و همینطور صورتهای مالی حسابرسی شده دوره مذکور جمع حقوق صاحبان سهام در پایان دوره مالی مورد گزارش، مبلغ 2522 میلیارد ریال و NAV شرکت در حدود 4195 ریال اعلام گردید

پرشین تحلیل 1392
              جالب هم نبود
              تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی

نظر

• وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

تقسیم سود ۲۰۰ ریالی هر سهم سرمایهگذاری آتیه دماوند

شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند سهامی عام سود نقدی هر سهم را به مبلغ ۲۰۰ ریال و مبلغ ۸۰۰ میلیون ریال بعنوان پاداش اعضای هیئتمدیره تقسیم کرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در اطلاعیه شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند سهامی عام که به سازمان بورس از اوضاع شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند سهامی عام با نماد (وآتی) که در بازار دوم بورس ارائه شده است، آمده است:

مجمع عمومی عادی دوره 9 ماهه منتهی به 30 آذر 91 شرکت سرمایهگذاری آتیه دماوند سهامی عام در تاریخ 31 فروردین 92 تشکیل شد و خلاصه تصمیمات مجمع به شرح ذیل بورس اعلام شد:

صورتهای مالی دوره 9 ماهه 30 آذر 91 مورد تصویب قرار گرفت.

در این اطلاعیه آمده است: سازمان حسابرسی به عنوان حسابرس و بازرس قانونی اصلی و بازرس علیالبدل شرکت برای سال مالی 92 انتخاب شد.

همچنین حق حضور اعضای غیرموظف هیئتمدیره ماهیانه مبلغ 5 میلیون ریال(ناخالص) تصویب شد.

همچنین سود نقدی هرسهم به مبلغ 200 ریال تقسیم شد و مبلغ 800میلیون ریال(ناخالص) نیز به عنوان پاداش اعضای هیئتمدیره تقسیم شد.

در پایان این اطلاعیه آمده است براساس مذاکرات و مصوبات مجمع شرکت و برای جلوگیری از توقف نماد معاملاتی تهیه شده است.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mimery
                  عضو عادی
                  • Feb 2013
                  • 75

بابا این سهم کی باز میشه
                  [COLOR=#4b0082][B]صبر نخستین وسیله لازم برای محکم کردن کارهاست [/B][/COLOR]- [SIZE=3][B][COLOR=#006400]حضرت علی ( ع )[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط mimery پست شده است View Post
                    بابا این سهم کی باز میشه
                    بورس اجازه نمیده قبل از شیران باز بشه
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• meysam_sh_2020
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 20672

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post

اگه شیران 600 تومان اعلام کنه حداقل 2400 تومن با پی برای 4 باز میشه ........

در این صورت ناو واتی که تا پایان سال مالی 91 برای هر سهم 653 تومن بوده به 853 تومن میرسه ........

توجه شود که ناو 653 تومنی واتی بر اساس قیمت شیران 46987 ریالی شیران محاسبه شده در گزارش فعالیت هیات مدیره ...

حتی واتی اگه بخواد با 60 درصد ناوش هم معامله بشه باید 511 تومن رو ببینه .............ببینیم این بازار چه میکنه با این سهم !!!!!

به نظرم دلار همچنان صعودی خواهد بود ..............لذا پرچم گروه پتروشیمی امسال هم بالاست .......تعدیل های خفنی از سایر سهام این گروه در راهه ..........(-:
                      آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/24, 12:45.
                      ///

نظر

• sinashavandi
                        عضو فعال
                        • Feb 2013
                        • 364

سرباز اسلام مارو نیگا
                        با چه سربازایی می خوایم به جنگ اسرائیل و آمریکا بریم
                        من شبا به امید اینکه تو داری از مرزا پاسداری میکنی خوابم میبره حالا نشستی تو خونه داری سهم تحلیل میکنی:)

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20672

در اصل توسط sinashavandi پست شده است View Post
                          سرباز اسلام مارو نیگا
                          با چه سربازایی می خوایم به جنگ اسرائیل و آمریکا بریم
                          من شبا به امید اینکه تو داری از مرزا پاسداری میکنی خوابم میبره حالا نشستی تو خونه داری سهم تحلیل میکنی:)

دیشب به مخیلاتم اومد که روزی 30 تومن بدم یکی به جام بره اموزشی ...کی به کیه مملکت خر تو خر ..... .........چند برابرشو تو بورس در میاریم .............فک کنم دنبالشم باشم همچین کسی پیدا بشه (-: ولی خوب خودم میخوام برم یکم اذیتم کنن .....:D

این دولت و نظام کوفتی واسه من چی کار کرده که من برم ازش پاسداری کنم ...........>:)

بگذریم تا از بالا تا پایینشون رو فحش ندادم .......

اسلامشون رو هم بگردم که همه دنبال اینن که به هم بندازن و زندگی بگذرونن و سر همو کلاه بزارن و .........که تورم نکشتشون....ولی نمیدونن که تو پاچه ی خودشونم میره !!!! گفتی سرباز اسلام گفتم یه خط بگم از اسلام که اگه ایمانی بود تورم نصف این بود ...

بگذریم .....
                          آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/04/24, 15:38.
                          ///

نظر

• mimery
                            عضو عادی
                            • Feb 2013
                            • 75

ممنون دوستان متشکر
                            [COLOR=#4b0082][B]صبر نخستین وسیله لازم برای محکم کردن کارهاست [/B][/COLOR]- [SIZE=3][B][COLOR=#006400]حضرت علی ( ع )[/COLOR][/B][/SIZE]

نظر

• 123
                              عضو عادی
                              • Oct 2012
                              • 188

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                              دیشب به مخیلاتم اومد که روزی 30 تومن بدم یکی به جام بره اموزشی ...کی به کیه مملکت خر تو خر ..... .........چند برابرشو تو بورس در میاریم .............فک کنم دنبالشم باشم همچین کسی پیدا بشه (-: ولی خوب خودم میخوام برم یکم اذیتم کنن .....:D

این دولت و نظام کوفتی واسه من چی کار کرده که من برم ازش پاسداری کنم ...........>:)

بگذریم تا از بالا تا پایینشون رو فحش ندادم .......

اسلامشون رو هم بگردم که همه دنبال اینن که به هم بندازن و زندگی بگذرونن و سر همو کلاه بزارن و .........که تورم نکشتشون....ولی نمیدونن که تو پاچه ی خودشونم میره !!!! گفتی سرباز اسلام گفتم یه خط بگم از اسلام که اگه ایمانی بود تورم نصف این بود ...

بگذریم .....
                              منم بورسو ول کردم رفتم سربازی. الان سربازم. نگران نباش شاید مثل من با کاهش معاملاتت سودت بیشتر هم بشه!!;;)

نظر

• mehdi9990
                                عضو عادی
                                • Jul 2011
                                • 150

آقا کسی میدونه این سهم چرا باز نمیشه ؟ این سهم هفته گذشته مجمع رفت و گزارش مجمعش هم روی کدال نشست چه مرگش هست که بازش نمیکنند ؟

نظر

در حال کار...
                                X