در اصل توسط mehdi9990 پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postدیشب به مخیلاتم اومد که روزی 30 تومن بدم یکی به جام بره اموزشی ...کی به کیه مملکت خر تو خر ..... .........چند برابرشو تو بورس در میاریم .............فک کنم دنبالشم باشم همچین کسی پیدا بشه (-: ولی خوب خودم میخوام برم یکم اذیتم کنن .....:D
این دولت و نظام کوفتی واسه من چی کار کرده که من برم ازش پاسداری کنم ...........>:)
بگذریم تا از بالا تا پایینشون رو فحش ندادم .......
اسلامشون رو هم بگردم که همه دنبال اینن که به هم بندازن و زندگی بگذرونن و سر همو کلاه بزارن و .........که تورم نکشتشون....ولی نمیدونن که تو پاچه ی خودشونم میره !!!! گفتی سرباز اسلام گفتم یه خط بگم از اسلام که اگه ایمانی بود تورم نصف این بود ...
بگذریم .....
نظر
-
در اصل توسط alijavid پست شده است View Postجناب مصری پور عزیز با توجه به گزارش فانتاستیک:D شیران که در حقیقت پتانسیل پوشش بالای هزار میده الان ارزش سهم واتی چند باشه خوبه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمت بازگشائی شیران ............. ارزش ذاتی واتی فقط از محل شیران
2500 تومان.......................................600 تومان
3000 تومان.......................................725 تومان
4000تومان........................................1 000 تومان
5000 تومان ......................................1260 تومان
بازگشائی شیران زیر 3000 تومان و واتی زیر 400 تومان یک فرصت عالی خرید محسوب می شه
نظر
-
در اصل توسط alijavid پست شده است View Postجناب مصری پور عزیز با توجه به گزارش فانتاستیک:D شیران که در حقیقت پتانسیل پوشش بالای هزار میده الان ارزش سهم واتی چند باشه خوبه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر 2700 باز بشه Nav واتی میشه 920.
تبریک میگم.
قبلا توی وبلاگ گفته بودم واتی به 700 میرسه. انشالا تا پایان امسال واتی 700 تومنی رو هم خواهیم دید.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
-
همین روزا گزارش اصلاحیه پیش بینی میاد با سود 813ريالوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
دوستان این سهم فروشی نیست انشاالاه همگی این سهم را اگر پول لازم نیستید ندید بگیرید و اخر سال هم قیمت اون را ببینید این سهم آخر سال قیمتی بین 800 الی 1000 خواهد داشت تمام تحلیل ها که دوستان انجام میدهند و ناوا سهم را حساب میکنند فقط و فقط ارزش شیران اون را مد نظر قرار میدهند در صورتی که لاستیک سازی پارس اون و خیلی از سهم های ضرر ده اون امسال سود ده شدند که اگر قصد واگذاری انها را داشته باشه قیمت این سهم از 1000 هم باید بالاتر قیمت گذاری بشه
نظر
-
نظر