کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب تا اینجا واتی چنتا نکته داشته. امیدوارم بازار بازم روی اون صحبتهای تکراری پافشاری نکنه :
1-زیر مجموعه*های زیان ده : صورتهای مالی زیرمجموعه*ها همه نشانگر وضعیت پیشرفت کاملا مشهوده،لاستیک پارس(بزرگترین زیرمجموعه غیربورسی واتی ) هم به سود رسیده!
2- سود فاقد کیفیت عملیاتی : امسال سود تلفیقی بالاتر از سود هر سهم بود و این به معنای بالا رفتن کیفیت عملیاتی شرکته
3- سود نقدی پایین : اینجا هم قضیه مثل شیران شد که صورتهای مالی نشون میدادن تقسیم سود بالای 250 داریم و نقل و قول بعضا اخبار رانتی میگفت 250 تومن. برای تخمین سود نقدی باید به صورتهای مالی نگاه کرد نه نقل قول و.... الانم که میبینیم داخل مجمع تاکید به تقسیم سود 40 تومنی بوده اما بدلایلی 15 تومن تقسیم شده و خبری از تقسیم سود 10 درصدی که دوستان ازش دم میزدند نیست!
سود سال بعدی بالای 60 تومنه و با قیمت تئوریک فعلی، p/e سهم 1.7 خواهد شد.
البته در جو فعلی بازار بعید نیست برای سهمی با این پی به ای هم فروشنده و صف فروش پیدا بشه.
موفق باشید
گزارش 3 ماهه شیرانم اومد.
البته اونروز که این پستو مینوشتم بعضی حرفای تکراری دیگه یادم نبود :
اینکه شیران تسعیر ارز ندارد! اینکه مدیر مالی ،مدیر عامل و ... پشت تلفن به من میگن ما تسعیر ارز نمیکنیم و...
خب شیرانم تسعیر ارز کرد. البته فعلا با ارز 1700 تومنی و سود فعلی 630 تومن.
اما اصل قضیه اینه که شیران بازهم تعدیل داره ؛ هنوز گزارش محتاطانه س.
به این بند توجه کنید :
3-2. مبلغ 297 ميليارد ريال به عنوان 10% عوارض نفت سفيد موضوع قانون ماليات بر ارزش افزوده به بهاي تمام شده کالاي فروش رفته سال مالي 1391 منظور شده است. اين در حالي است که در اطلاعيه اولين پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1390(انتشار يافته در تاريخ 26/02/91) شرکت عوارض نفت سفيد خريداري شده از شرکت پالايش نفت اصفهان را به نرخ 1.5% محاسبه نموده بود. شرکت در سال مالي 1390 نيز عوارض نفت سفيد را به نرخ 10% در حساب ها ثبت نموده و آن را به عنوان اعتبار مالياتي تلقي نموده است. در هر صورت روشن شدن وضعيت فوق (پرداخت 10% يا 1.5% عوارض نسبت به نفت سفيد) منوط به اظهارنظر نهايي و تعيين تکليف توسط مقامات مالياتي خواهد بود.
هنوز مشخص نیست که عوارض نفت سفید باید 10 باشه یا 1.5 ولی شرکت 10% گرفته.
خب شکر خدا زمان وجود داره که همه چیز رو اثبات کنه. قبلا هم عرض کردم اگر مدیر مالی یه شرکت جواب تلفنمون رو داد حتما موید این نیست که حرفاش واقعیت داره . کما اینکه هم برای واتی و هم برای شیران خیلی حرفای رانتی مدیران رد شد .
یروزی بود توی همین تاپیک خیلی تیکه بار ما شد که این شرکت همش شرکتهای ورشکسته داره ،تقسیم سود نداره ،صنعت و معدنیه و ....ولی خیالی نیست ما اهل پست بالا آوردن نیستیم . من اینجا نه دنبال تشکر و تعریفم و نه از تیکه انداختن ناراحت میشم. همه اومدن توی بورس تا سود کنن و تحلیلاشون درست در بیاد. منم از این قاعده مستثنی نیستم.واتی یه نفس 40% بالا اومده و دیروز سقف قیمتی خودش(با احتساب سود نقدی) شکست .
منتظر گزارش واتی میمونم. مطمئنم که سود سال 91 بالای 60 و 92 هم بالای 80 تومنه.حالا رانت دوستان هرچی میخواد بگه!
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
گزارش 3 ماهه شیرانم اومد.
البته اونروز که این پستو مینوشتم بعضی حرفای تکراری دیگه یادم نبود :
اینکه شیران تسعیر ارز ندارد! اینکه مدیر مالی ،مدیر عامل و ... پشت تلفن به من میگن ما تسعیر ارز نمیکنیم و...
خب شیرانم تسعیر ارز کرد. البته فعلا با ارز 1700 تومنی و سود فعلی 630 تومن.
اما اصل قضیه اینه که شیران بازهم تعدیل داره ؛ هنوز گزارش محتاطانه س.
به این بند توجه کنید :
3-2. مبلغ 297 ميليارد ريال به عنوان 10% عوارض نفت سفيد موضوع قانون ماليات بر ارزش افزوده به بهاي تمام شده کالاي فروش رفته سال مالي 1391 منظور شده است. اين در حالي است که در اطلاعيه اولين پيش بيني درآمد هر سهم سال مالي 1390(انتشار يافته در تاريخ 26/02/91) شرکت عوارض نفت سفيد خريداري شده از شرکت پالايش نفت اصفهان را به نرخ 1.5% محاسبه نموده بود. شرکت در سال مالي 1390 نيز عوارض نفت سفيد را به نرخ 10% در حساب ها ثبت نموده و آن را به عنوان اعتبار مالياتي تلقي نموده است. در هر صورت روشن شدن وضعيت فوق (پرداخت 10% يا 1.5% عوارض نسبت به نفت سفيد) منوط به اظهارنظر نهايي و تعيين تکليف توسط مقامات مالياتي خواهد بود.
هنوز مشخص نیست که عوارض نفت سفید باید 10 باشه یا 1.5 ولی شرکت 10% گرفته.
خب شکر خدا زمان وجود داره که همه چیز رو اثبات کنه. قبلا هم عرض کردم اگر مدیر مالی یه شرکت جواب تلفنمون رو داد حتما موید این نیست که حرفاش واقعیت داره . کما اینکه هم برای واتی و هم برای شیران خیلی حرفای رانتی مدیران رد شد .
یروزی بود توی همین تاپیک خیلی تیکه بار ما شد که این شرکت همش شرکتهای ورشکسته داره ،تقسیم سود نداره ،صنعت و معدنیه و ....ولی خیالی نیست ما اهل پست بالا آوردن نیستیم . من اینجا نه دنبال تشکر و تعریفم و نه از تیکه انداختن ناراحت میشم. همه اومدن توی بورس تا سود کنن و تحلیلاشون درست در بیاد. منم از این قاعده مستثنی نیستم.واتی یه نفس 40% بالا اومده و دیروز سقف قیمتی خودش(با احتساب سود نقدی) شکست .
منتظر گزارش واتی میمونم. مطمئنم که سود سال 91 بالای 60 و 92 هم بالای 80 تومنه.حالا رانت دوستان هرچی میخواد بگه!
مبارک سهامدارای واتی باشه..................خدایشش 100 درصد هم به سهامداراش بده کمه ...............خیلی اذیت کردن سهامداراشو...............هنوز برای خرید واتی و حتی شیران دیر نشده ;)
داداش مصطفی کارت درسته ما با حرف تو قبل مجمع خریدیم رو 130 به قول میثم خان ما رو خیلی اذیت کرد اما کسی که بهت اطمینان داره میدونه حرف که میزنی رو روال هست رو هوا نیست خیلی ارادت
سلام مصطفی جان
یه سوال از خدمتت داشتم
به نظرت حتایدم رو با یکی از پتروشیمی ها عوض کنم؟
قیمت خردیم 350 هستش
البته باید بگم خصدرا حسابی ضرر زده بهم
از این بعد هم تصمیم گرفتم قبل از هر خرید از دوستان حرفه ای بررسی لازم رو بکنم
خوشحال میشم اشخاصی چون شما و دوستان دیگر نظر بدن در مورد سوالم
با سپاس
سلام مصطفی جان
یه سوال از خدمتت داشتم
به نظرت حتایدم رو با یکی از پتروشیمی ها عوض کنم؟
قیمت خردیم 350 هستش
البته باید بگم خصدرا حسابی ضرر زده بهم
از این بعد هم تصمیم گرفتم قبل از هر خرید از دوستان حرفه ای بررسی لازم رو بکنم
خوشحال میشم اشخاصی چون شما و دوستان دیگر نظر بدن در مورد سوالم
با سپاس
سلام
حتاید هم بنظرم کف قیمتیه.
اما پتروشیمیها با پی ب ای فعلی خیلی ارزنده هستن. اما عرض میکنم برای میان مدت
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
اينطور كه شواهد نشون ميده ميره كه واسه آخر هفته يه گره ديگه رو شاهد باشيم . البته بستگي به حمايتها داره .
نظر شما چيه جناب مصري پور؟
اين اوضاع تا كي ادامه خواهد داشت ؟
اينطور كه شواهد نشون ميده ميره كه واسه آخر هفته يه گره ديگه رو شاهد باشيم . البته بستگي به حمايتها داره .
نظر شما چيه جناب مصري پور؟
اين اوضاع تا كي ادامه خواهد داشت ؟
بعد از گره قبلی هم عرض کردم. احتمالا میریم واسه یه گره دیگه.
تکنیکی اینه اگر این سقف شکسته بشه تا 130 بالا میره.
بنیادی هم که صحبت زیاد کردیم
نظر