کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
من کاری به ارزش داراییهای خالص واتی ندارم و من نیز از تجربه جنابعالی و دیگر دوستان در این زمینه استفاده می نمایم
ضمنا" همانطور که من گفتم و شما هم تایید کردید زمان همه چیز را معلوم خواهد کرد
من اصلا" همیشه و در همه حال دوست دارم هر چی می دانم دیگران هم مطلع باشند و بدانند و اگر به غیر از این بود این همه اخبار شیران را اینجا جمع آوری نمی کردم
ضمنا" شما هم نگفتید آیا تعویض واتی با شیران مشکلی داره؟
در ضمن در این خصوص حق با شماست و من فکر می کردم بیشتر از 250 تقسیم نکنه ولی قضیه شیران با واتی فرق میکنه
در هر حال به علت اینکه خودم نیز جنابعالی را از بابت این موضوع که بسیار بابت این سهم واتی زحمت می کشید ، دوست دارم ، نمی خواهم که این بحث ادامه پیدا کند
امیدوارم که واتی رشد کافی را پیدا کند و همه دوستان نیز سود ببرند
موفق و سلامت و در پناه حق باشید
بابک جان در مورد تعویض واتی با شیران کاملا حق با شماست. خرید شیران که کاملا بی ریسکه اما صحبت من سر اینه. شیران این مدت رشد خوبی داشته ولی واتی فقط ارزش خالص داراییهاش افزایش داشته و قیمتش تنها15% اومده بالا. پس باید این انرژی آزاد بشه. پیوند عاطفی هم باهاش نداریم. اگر حد ضرر بزنه خارج میشیم.
در مورد تقسیم سودش من از جای موثقی شنیدم تقسیم سود این سال متفاوت از سال قبل خواهد بود.همونطور که تقسیم سود ولصنم همه را شگفت زده کرد. واتی هم 16 ام این ماه مجمع داره و من شنیدم خوب تقسیم میکنه.
مجمع هم نمیرم
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
دوستان می خواستم نظرتون را در مورد خرید بلوک واتی وصنعت توسط ولصنم از محل وجوه حاصل از افزایش سرمایه جویا بشوم.به نظر دوستان اگر این مبلغ حاصله از افزایش سرمایه را شرکت بلوک واتی را بخرد درامد زا تر است یا شرکت لیزینگ کند و دنبال دردسر های کار عملیاتی خودش باشد.گویا مدیران ولصنم مترصد ودر شک هستند که این کار را انجام دهند .خواهشا دوستان نظراتشان و تجربیاتشان را با مدیریت ولصنم در میان بگذارند تا آنها برای خرید بلوک واتی وصنعت مصمم تر شوند تا سهامداران با خرید این بلوک ارزشمند بعد از مدتها به فیض اکمل برسند.لطفا برای حصول به این بلوک ارزشمن و خرید این بلوک توسط ولصنم از وصنعت بی لیاقت دوستان به مدیریت ولصنم همفکری دهند.البته بنده به یکی از مدیران ولصنم پیشنهاد دادم امید وارم شما هم با مدیریت تماس بگیرید وآنها را برای انجام این کار تشویق نمایید
دوستان می خواستم نظرتون را در مورد خرید بلوک واتی وصنعت توسط ولصنم از محل وجوه حاصل از افزایش سرمایه جویا بشوم.به نظر دوستان اگر این مبلغ حاصله از افزایش سرمایه را شرکت بلوک واتی را بخرد درامد زا تر است یا شرکت لیزینگ کند و دنبال دردسر های کار عملیاتی خودش باشد.گویا مدیران ولصنم مترصد ودر شک هستند که این کار را انجام دهند .خواهشا دوستان نظراتشان و تجربیاتشان را با مدیریت ولصنم در میان بگذارند تا آنها برای خرید بلوک واتی وصنعت مصمم تر شوند تا سهامداران با خرید این بلوک ارزشمند بعد از مدتها به فیض اکمل برسند.لطفا برای حصول به این بلوک ارزشمن و خرید این بلوک توسط ولصنم از وصنعت بی لیاقت دوستان به مدیریت ولصنم همفکری دهند.البته بنده به یکی از مدیران ولصنم پیشنهاد دادم امید وارم شما هم با مدیریت تماس بگیرید وآنها را برای انجام این کار تشویق نمایید
اخه مشکل اینجاست کل گروه صنعت و معدن همگی با هم در ارتباط هستند مدیران این گروه هم که ماشا الله زبانزد خاص و عام هستند مدیران وصنعت که یه بار باهاشون صحبت میکردیم میگفتند ما اصلا بورس ایران رو قبول نداریم جای ما تو وال استریت و بورسهای جهانی میباشد اما متاسفانه روند سهمهاشان که چیز دیگه ای میگوید!!!!در ارزندگی واتی شکی نیست اما نمیشه از کار این گروه سر در اورد غیر قابل پیش بینی !!
اخه مشکل اینجاست کل گروه صنعت و معدن همگی با هم در ارتباط هستند مدیران این گروه هم که ماشا الله زبانزد خاص و عام هستند مدیران وصنعت که یه بار باهاشون صحبت میکردیم میگفتند ما اصلا بورس ایران رو قبول نداریم جای ما تو وال استریت و بورسهای جهانی میباشد اما متاسفانه روند سهمهاشان که چیز دیگه ای میگوید!!!!در ارزندگی واتی شکی نیست اما نمیشه از کار این گروه سر در اورد غیر قابل پیش بینی !!
من هم چون می دونستم مدیران شرکت کارهای محیرالعقول انجام میدهند به انها پیشنهاد کردم وجه حاصل از افزایش سرمایه را بابت خرید بلوک واتی وصنعت هزینه کنند و یابابت شیران وصنعت هزینه کنند.از آنجاییکه یک دست صدا ندارد شما هم اگر با این طرح موافقید موافقت خودتان را به گوش آقای بهمنش و پرهیزگار از مسئولان امور سهام بانک صنعت و معدن برسانید.مسئولان بانک صنعت و معدن نه سرمایه گذاری صنعت و معدن.دوستان اگر آقای احمد لو را میشناسند یک ندایی بدهند تا یک ائتلاف با ایشان برای حصول این امر حیاتی انجام بدهیم.
با سلام به کسانی که شاید به این تاپیک نگاهی بیندازند.بد نیست بدانید که سود تلفیقی امسال بیش از 35 تومان است.در ضمن این سیاست شرکت است که داره نوسان گیران را از سهام شرکت خارج میکند.دوستان به زودی فروشنده ها پشیمان میشوند.در ضمن اگر کسی هنوز این سهم را دارد اگر نوسان گیر نبوده و به این تاپیک سر می زند بداند که به زودی مزد پایمردیمان را میگیریم
با سلام به دوستان عزیز.خداییش این سهم با این شیرانش باید بیشتر از این حرفها ارزش داشته باشه که برایش فروشنده تو منفی پیداشود.اما جریان چیه؟؟؟بروبچه های بانک صنعت و معدن می خواهند سهام نوسان گیران را از دستشان دربیاورند و اعتقاد دارند که این سهم به درد سهام داری می خورد نه نوسان گیری .تعداد خریداران نسبت به فروشنده ها دوبرابر است پس می توانیم بگوییم که بازار به ارزش این سهم پی برده است اما چرا منفی بازار است این سهم؟؟؟فقط به این دلیل که سهامداران عمده درحال جدال خونین انار و دنداند.وصنعتی ها برای این که ثابت کنند فروش بلوک 70 میلیونی ایران فرانسه به صندوق نفت دارای توجیه بوده و 121 تومان خوب فروختند سهم را پایین کشیدند تا از اتهام بانک صنعت و معدن مبرا باشند این احمق های وصنعت با اون دکتر شترشان.در مورد فروش بلوکی واتی هم به این صورت است می خواهند به امور سهام بانک بگویند نه ارزان فروشی نکرده اند وبورس بازند وبلوک 2.3%واتی را مفت که نفروختند تازه گرون هم فروختند چون بانک صنعت و معدن ازشون توجیه اقتصادی بابت این خرییت هایشان خواسته به همین دلایل است که وصنعتی ها واتی را هر چی میتوانند منفی میکنند تا در این جدال بین وصنعتی ها و امور سهام بانک خودشون را توجیه کنند البته حماقت های خودشان را چون با این گندهای مستمر شتر خان زارعیان احمق زده حسابی پاش رو پوست موزه و عنقریب است که با یک هرری از وصنعت اخراجش کنندو سهم و سهامداران از وجود حماقت هایش رهایی یابند با این اوصاف برای این که با پس گردنی ازمدیرعاملی اخراج نشودو مثلا بگه که به ناحق اخراج شده و نابغه است داره این گندکاری ها را تو واتی ووصنعت میزنه.حتی با صندوق نفت هم همدستی میکنند و نمی گذارند شیران صف بشود و روز اول صفش را داد.مع الوصف صندوق احمق نیست که بیاید گوهر شب چراغش را بفروشد اون هم حتما یک امتیازی گرفته یا میگیرد از وصنعتی های احمق .البته تا نظر دوستان چی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟b-)b-)b-):-b=;
آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانهشرکت سرمايه گذاري آتيه دماوند (واتي )
موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 09:00 روز چهار شنبه مورخ 1391/03/17 درمحل باشگاه صنعت ومعدن به آدرس تهران ،نياوران،مابين کاشانک ودارآباد،خيابان شهيد سباري(آجودانيه)،جنب موزه حيات وحش،خيابان شانزدهم برگزار میگردد حضور بهم رسانند.
ب– دستور جلسه :
استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی.
تصویب صورتهای مالی سال (دوره) مالی منتهی به 1390/12/29
انتخاب حسابرس و بازرس قانونی
انتخاب روزنامة کثیرالانتشار
تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیئت مدیره
تعیین پاداش هیئت مدیره
خب لاستیک پارس هم که بازار ازش میترسید به مرز سود دهی رسیده.
نکته مهم اینه که شرکت از زیان عملیاتی به سود عملیاتی رسیده(از 1.9 میلیارد زیان به 732 میلیون تومن سود ). با وجود اینکه میزان فروش تغییری نداشته ،صرفا از جانب بهای تمام شده تونسته سود ناخالص رو 426% افزایش بده.
هزینه های مالی هم16% کاهش داشته و در نهایت زیان انباشته 10% کم شده.
پ ن : لاستیک پارس شرکتی بود که بازار میترسید ورشکست بشه و مانع اصلی رشد واتی محسوب میشد.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
تغییر دو سرفصل ترازنامه هم برای رشد سودآوری لاستیک پارس در سالهای آتی امیدوارکننده س :
1- افزایش44 درصدی موجودی مواد و کالا
2-افزایش 39 درصدی دارایی های ثابت ( احتمالا شرکت خطوط تولیدش رو بازسازی و یا بروز کرده)
متاسفانه جداول تولید و فروش ارائه نشده تا بشه شفاف تر بررسی کرد. اما افزایش 212 درصدی پیش دریافتها و همینطور رشد 13درصدی اسناد دریافتنی
حکایت از افزایش مشتریان شرکت داره.
شرکت 800 میلیون تومان هم سرمایه گذاری کوتاه مدت انجام داده که احتمالا سپرده 20درصدیه.
تنها نکته منفی،کاهش 33 درصدی موجودی نقده که با توجه به افزایش موجودی مواد اولیه و هم چنین ثابت ماندن اسناد پرداختنی اشکالی در روند تولید ایجاد نمیکنه
نسبت جاری :1.07 ( کاملا نرمال)
نسبت آنی :0.6 (تقریبا نرمال)
دارایی به بدهی :1.12
گزارش کاغذ پارس به رغم اینکه نشون میده شرکت 18% زیانشو رو کاهش داده این رو هم گوشزد میکنه که سهم عظیمی از خطوط تولید به حالت تعطیلی در اومدن.
احتمالا امسال یا سال دیگه شاهد تعطیلی کامل این شرکت باشیم
لاستیک پارس به زودی غوغا میکند.لاستیکی پارس معتبرترین برند لاستیک تو دنیا است.لاستیک پارس همان پیرلی معروف است.این شرکت به دلیل مدیریت فشلی به این روز افتاده و اگر نه که لاستیک بارزوکویرتایر.... واین قماش لاستیک ها باید پیشش بوق بزنند
این هم دارایی های لاستیک پارس
خلاصه مشخصات دارائيها
-8-1 زمين كارخانه واقع در شهر صنعتي كاوه خيابان نهم پلاك 11 به موجب دفتر چه مالكيت عبارتست
254,210 مترمربع / از ششدانگ يك قطعه زمين به مساحت حدود 02
-8-2 زمين محل نگهداري ضايعات واقع در جنب كارخانه فاقد سند مالكيت به مساحت حدود 36,000
مترمربع
-8-3 ساختمانهاي كارخانه شامل:
شرح متراژ – متر مربع
ساختمان تيوپ سازي 50,000
ساختمان انبار محصول 12,583
ساختمان انبارمواد اوليه 7,700
ساختمان ساير انبارها 1,817
ساختمانهاي جنبي جمعاً 23,631
جمع ساختمانها 95,731
-8-4 مجتمع مسكوني ويلايي:
داراي زمين به مساحت حدود 15,675 متر مربع و 9 دستگاه ويلا جمعاً به مساحت حدود 1,060 متر مربع
12 واحد سوئيت هر كدام به مساحت 300 متر مربع -8-5
-8-6 مجتمع مسكوني آپارتماني:
داراي زمين به مساحت حدود 11,100 متر مربع و تعداد 44 واحد مسكوني 2 و 3 خوابه جمعاً به مساحت
حدود 6,220 متر مربع
448/ -8-7 ساختمان اداري واقع در تهران خيابان شهيد احمد قصير: داراي عرصه به مساحت حدود 5
232 متر مربع پاركينگ و حدود 89 متر مربع / 764 متر مربع بناي اداري با 50 / مترمربع و حدود 90
مشاعات.
-8-8 ساختمان اداري واقع در تهران خيابان بهشتي: عرصه به مساحت حدود 325 متر مربع، حدود
708 متر مربع بناي اداري و انباري و تاسيسات جمعاً حدود 99 مترمربع
-8-9 ساختمان مسكوني واقع در بندر عباس: داراي حدود 300 متر مربع زمين و 302 متر مربع
ساختمان مسكوني
-6-10 يكباب مغازه واقع در خيابان رسالت به مساحت حدود 77 مترمربع همكف و 31 متر مربع بالكن
نظر