کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بنده در بورکس این مطلب رو در چند تاپیک درج کردم....اینجا هم عرض میکنم....
با توجه به فشار غرب برروی تحریم نفتی ایران که روز به روز شدیدتر میشه....
دولت هیچ چاره ایی نداره جز حمایت از شرکتهای صادراتی با مواد اولیه داخلی....
که شرکتهای پتروشیمیایی و معدنی خاص...از جمله آنان است.
در همین رابطه دولت باید در جهت مانور قیمتهای این شرکتها در بازارهای بین المللی
نسبت به قیمت مواد اولیه که منجر به بها تمام شده کم(ثابت ماندن حاشیه سود) میباشد
اقدام عاجل نماید.
در همین رابطه وابستگان به این شرکتها میتونن در حاشیه امنیت خوبی قرار بگیرن....
شرکت شیران میتونه مشمول این طرح باشه.
خوشبختانه مدیریت شیران با شفاف عملکردن در موضوع اخیر و حمایت خوب بورس
با توقف نماد که از ضرر و زیان سهامداران جلوگیری کرد...نشان دادن که میشه به آینده
امیدوار بود.
از طرفی همانطور که حسابرس هم اشاره کرده....نرخ تسعیر 2500 تومنی برای دلارهای صادراتی
از نقاط قوت این سهم خواهد بود.
خب همینکه تاپیک میره چند صفحه اونطرفتر خبر خوبیه;)
این مدت که جو منفی شد صحبتی نکردیم .
اما اصل خبر اینه که :
1-دیشب مدیرای شیران و شپنا جلسه داشتن و مشکل حل شده(انشالا امشب ریز اتفاقاتو میگم)
2-شیران تعدیل مثبت توی 9 ماهش داره و شنیده ها حاکی از 1400 تومنه.
3-مجمع شیران با سود نقدی متفاوت از پیشنهاد هیات مدیره برگزار میشه.
فردا دیگه واتی باید متعادل بشه و با توجه به نزول یکباره ای که داشته خیلی جذاب خواهد بود.
خب همونطور که عرض کردم تهدیدی سمت شیران نبوده و حق قانونی کاملا با این شرکت بود.اگر میخواستیم صبر کنیم همه چیز مشخص بشه دیگه عمرا نمیشد واتی 250 تومنی بخریم
[IMG][/IMG]
ضمنا توی صورتهای 9 ماه حسابرسی نشده 1450 تومن سود محقق شده که اعتقاد دارم توی حسابرسی شده بازهم تعدیلی متوجه شیران خواهد شد
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
طبق نظر هییت مدیره شیران حداقل سود تقسیمی برای مجمع امسال 600 تومن میباشد.
که برای واتی خیلی هم خوبه....
البته بنده اعتقاد دارم که برای حرکت دومینو این گروه پرداخت سود 800 تومنی اصلا دور از انتظار نیست.
به گزارشای شپنا یه نگاهی انداختم. نرخ فروش نفت سفید ارسالی به LAB یا همون شیران، 944 اعلام شده( میانگین فروش 9 ماهه)
اما نکته جالب اینجاست که شیران در گزارش 6 ماهش اعلام کرده این ماده رو به قرار لیتری 1239 تومن خریده!
علت این تفاوت هم از نظر من، مبنای 1226 در صورتهای مالی شپناست. در حالیکه شیران از ابتدای خرداد، حداقل مبنای ارز رو 1800 گذاشته.
ضمن اینکه از اول مهر هم مبنای خرید خوراک بر اساس دلار 2500 بوده که از این محل هم ذخیره خوبی ایجاد شده.
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
به نظر من واتی 250 تومانی یکی از اکازیونهای بازار بود
جالب بود 4 شنبه اول وقت 80 تا 252 گذاشتم و دلیل مشغله کاری از بازار بدور بودم. بعد که متوجه شدم صف خرید شد نا امید شدم گفتم دیگه گیرم نمیاد . عصر متوجه شدم خرید انجام شده. >:D<
واقعا ارزش واتی همین الان بالای 600 تومان است. واتی رفت تو صندوقچه سبد تا سال آینده
واتی خرید شد ......نمیدونم باز هم بخرم یا نه !!!
مصطفی جان من خیلی وقته نبودم روش ..سود امسالش چفدره (-:
البته دیشب داشتم سود شیران رو حساب میکردم .....یه چیز خفنی دراومدکه فعلا از اعلامش خودداری میکنم تا ببینیم چند باز میشه ... ....لذا بازهم واتی ارزنده تر اومد برام از خود شیران !!!
نظر