کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه صنعت ومعدن با حماقت هایی که میکند سهام گروه را خراب میکند .4شنبه با آقای پرهیزگارصحبت کردم ودر مورد عرضه های وصنعت روز بازگشایی واتی سئوال کردم.گفت یک حرفی شده بود که شناور سهام پایین است که صنعت ومعدن دوباره اشتباه کرد و سهم عرضه کرد و شاکی بود از دست صنعت و معدنی ها میگفت اگر قرار است سهم شناورش بالارود بانک مسئول این کار است و سهامدار عمده شناور را بالا ببرد نه وصنعت نخود هر اش اگرهم بانک بعنوان سهامدار عمده هم نه همه گروه صنعت و معدن عرضه میکردند و این کار جز گند کاریهای وصنعت است.واگر نه که هیچ فشاری نبوده.مسئولان بانک از طرف سازمان تحت فشار نبوده اند فقط صنعت و معدن مطابق معمول گند کاری میکند.همین.
متاسفانه صنعت ومعدن با حماقت هایی که میکند سهام گروه را خراب میکند .4شنبه با آقای پرهیزگارصحبت کردم ودر مورد عرضه های وصنعت روز بازگشایی واتی سئوال کردم.گفت یک حرفی شده بود که شناور سهام پایین است که صنعت ومعدن دوباره اشتباه کرد و سهم عرضه کرد و شاکی بود از دست صنعت و معدنی ها میگفت اگر قرار است سهم شناورش بالارود بانک مسئول این کار است و سهامدار عمده شناور را بالا ببرد نه وصنعت نخود هر اش اگرهم بانک بعنوان سهامدار عمده هم نه همه گروه صنعت و معدن عرضه میکردند و این کار جز گند کاریهای وصنعت است.واگر نه که هیچ فشاری نبوده.مسئولان بانک از طرف سازمان تحت فشار نبوده اند فقط صنعت و معدن مطابق معمول گند کاری میکند.همین.
باز ما یه چیزی گفتیم تکذیبیش اومد!
مگه شما تو تالار بودی که میگی فشاری نبود؟
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
متاسفانه صنعت ومعدن با حماقت هایی که میکند سهام گروه را خراب میکند .4.
وصنعت حقوقی خوشنامی نیست....
ولی عرضه واتی در قیمت بالای 300 تومن بنظرم یک فرصت بود و کار خوبی برای وصنعت...
نباید انتظار داشته باشیم سهمی که در طول یکسال 3 برابر شده....بعداز بازگشایی مجددا صعود کنه...
خصوصا در زمانی که بازار متقاعد شد که نرخ خوراک پتروها گران خواهد شد.
بنابراین همانطور که همه میدانند....تا زمانی که شیران بالای 5000 تومن قیمت و پتانسیل داره....
باید انتظار داشته باشیم که واتی به 400 تومن میرسه......
ضمن اینکه حقوقی های بانک صنعت و معدن با تقسیم سود بالا در شیران میتونن واتی رو تا 500 تومن هم رشد بدن..
که وصنعت و ولصنم هم متعاقب اون میتونه رشد کنه.....
نباید انتظار داشته باشیم سهمی که در طول یکسال 3 برابر شده....بعداز بازگشایی مجددا صعود کنه...
بنابراین همانطور که همه میدانند....تا زمانی که شیران بالای 5000 تومن قیمت و پتانسیل داره....
ضمن اینکه حقوقی های بانک صنعت و معدن با تقسیم سود بالا در شیران میتونن واتی رو تا 500 تومن هم رشد بدن..
با سلام به مخبر الدوله عزیز.مخبرجان 4شنبه زنگ زدم با داریوش خان پرهیزگار صحبت کردم از ایشان در مورد این حرکات و عرضه های وصنعت تو واتی صحبت کردم گفتم این عرضه ها الزامی بوده ازسوی سازمان گفت نه وصنعت خودش عرضه کرده و این کارش هم باعث ترسیدن بازار شده.در مورد مسایل شیران پرسیدم اتفاقا گفت ما زمانی که شیران 800تومان بود گفتیم شیران بخر از بازار جای رشد خیلی دارد که گوش ندادند و فروختند ما هم به خدمات بندری گفتیم هرچی سهم تو بازار عرضه میشه را از بازار جمع کن و سهام وصنعت که عرضه شد توسط خدمات بندری جمع آوری شد.الان هم خداییش اگر خواستی شماره آقای پرهیزگار را به شما میدهم سلام بنده و مولیبدن عزیزرا هم به ایشان برسانید وشرح ماوقع را از ایشان جویا شوید.خودشان هم از عملکرد وصنعت شگفت زده شده اند بابت این عرضه های یابویی.خود شما هم میدانی بنده در حال حاظر درگیرترین شخص با وصنعتی ها و مدیریتشان بابت همین گند کاری هایشان هستم چون روال رشد این دومینو را خراب میکنند.حالا ما میاییم حقایق را میگیم این پسره میاد به آدم متلک میندازه.همین کارها را انجام دادند خیلی از بزرگان و اساتید را فراری دادند.من بعد تو این تالار هیچ حرفی ومطلبی نمیزنم.
مخبرجان من الان تک سهم وصنعت هستم واتی هم ندارم وصفر سهمم تو واتی.اگر دادی هم میزنم بابت گند کاری های وصنعت است چون واتی باید رشد میکرد و با این عرضه بازار ترسید اتفاقا به ضرر خود وصنعت هم شد چون با از بین رفتن پتانسیل رشد واتی دودش به چشم تمام گروه میرود. اگرچه واتی دوباره روند رو به رشدش را آغاز خواهد کر با توجه به برنامهای که دارند و قرار هایی مبنی بر حمایت ها متواتر بین ولصنم وواتی سهم دوباره رشد میکند ولی ایکاش وصنعت عرضه نمیکرد اگرچه سود خوبی شناسایی کرد و متاسفانه خودش در ظاهر منتفع شد و در نهایت باعث زوال وصنعت خواهد شد.مع الوصف ما با توجه به این مطلبکه بین این گروه دومینو حاکم است وکسی نباید باعث تسلسل این دومینو شود هر کاری که باعث انفصال مهره های این دومینوی قدرتمند شود را نمی پذیرم.چون بازی باید win win باشد نه طور دیگر
مخبرجان من الان تک سهم وصنعت هستم واتی هم ندارم وصفر سهمم تو واتی.اگر دادی هم میزنم بابت گند کاری های وصنعت است چون واتی باید رشد میکرد و با این عرضه بازار ترسید اتفاقا به ضرر خود وصنعت هم شد چون با از بین رفتن پتانسیل رشد واتی دودش به چشم تمام گروه میرود. اگرچه واتی دوباره روند رو به رشدش را آغاز خواهد کر با توجه به برنامهای که دارند و قرار هایی مبنی بر حمایت ها متواتر بین ولصنم وواتی سهم دوباره رشد میکند ولی ایکاش وصنعت عرضه نمیکرد اگرچه سود خوبی شناسایی کرد و متاسفانه خودش در ظاهر منتفع شد و در نهایت باعث زوال وصنعت خواهد شد.مع الوصف ما با توجه به این مطلبکه بین این گروه دومینو حاکم است وکسی نباید باعث تسلسل این دومینو شود هر کاری که باعث انفصال مهره های این دومینوی قدرتمند شود را نمی پذیرم.چون بازی باید win win باشد نه طور دیگر
نادری جان
موضوعی که برای بنده اهمیت داره اینست که این 4 سهم گروه بانک صنعت و معدن
ظاهرا هیچ برنامه ایی برای بالا کشیدن همدیگر ندارن!!!
و اگر هم دارند...بازار این رو متوجه نشده!!!
همه سهامداران از حرکات اور لپ ومعادن و سنگ آهنیها با خبرند....اما چرا در
این 4 سهم گروه بانک صنعت و معدن این اتفاق نمی افتد....متعجبم!!!
البته بنده معتقدم که این اتفاق(دومینو) در آینده نزدیک در این گروه خصوصا با
نزدیک شدن به اتمام دولت دهم خواهد افتاد.....
.
سلام جناب نادری
شما همون نادری سایت تالار بورس نیستدی؟
که روی وساخت و ثنوسا خیلی کار می کرد.
با سلام به اراک بورس عزیز.بنده در خدمت شما هستم در دوتالار و هیچ جای دیگر مطلبی نمی زنم.وساخت و ثنوسا جز<سهام با آتیه بوس هستند متاسفانه مسائل مدیریتی حاکم باعث وضعیت این چنینی شده.انشاله که موفق باشید
نادری جان
موضوعی که برای بنده اهمیت داره اینست که این 4 سهم گروه بانک صنعت و معدن
ظاهرا هیچ برنامه ایی برای بالا کشیدن همدیگر ندارن!!!
و اگر هم دارند...بازار این رو متوجه نشده!!!
همه سهامداران از حرکات اور لپ ومعادن و سنگ آهنیها با خبرند....اما چرا در
این 4 سهم گروه بانک صنعت و معدن این اتفاق نمی افتد....متعجبم!!!
البته بنده معتقدم که این اتفاق(دومینو) در آینده نزدیک در این گروه خصوصا با
نزدیک شدن به اتمام دولت دهم خواهد افتاد.....
.
والله گفتند که با برنامه های که داریم سهم بهتر هم میشود البته منظور نظرشان واتی و شیران بود چون ایشان از آگاهان و دلسوزان گروه صنعت و معدن و مخالف 100%گروه زارعی است در عوضمدیریت وصنعت از بدخواهان ومخالفان ایشان است
جناب نادری در مورد ثنوسا فقط بگم از کسی شنیدم ارزش ذاتی سهم 3000 تومان است. این شخص نزدیک 20 میلیون از این سهم را برای صبا تامین خریده است البته روی 200
جناب نادری در مورد ثنوسا فقط بگم از کسی شنیدم ارزش ذاتی سهم 3000 تومان است. این شخص نزدیک 20 میلیون از این سهم را برای صبا تامین خریده است البته روی 200
احتمالا از اقای وارن بافت شنیدید.ثنوسا دارایی زیاد دارد فقط باید صبر کرد شاید تغییرات سیاسی پیش رو باعث شکفته شدن این سهم شود واگرنه که بازی این سهم که بیش از 6سال باهاش هستم تا چند سال دیگه میتونه همین اش و همین کاسه باشد
داستان دومینو در گروه بانک صنعت و معدن....اگر تمایلی به رشد گروه باشد.
میتونه از نقطه ایی آغاز بشه که ....شیران مقدار قابل توجهی سود تقسیم کنه!!!
در اینصورت استارت اولیه زده خواهد شد.
مجامع جالبی در پیش خواهد بود به دو دلیل :
1-تجهیز نقدینگی وصنعت برای حضور در افزایش سرمایه ولصنم
2-ماهیت دولتی بانک صنعت و معدن و سال پایانی دولت احمدی نژاد
وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
مجامع جالبی در پیش خواهد بود به دو دلیل :
1-تجهیز نقدینگی وصنعت برای حضور در افزایش سرمایه ولصنم
2-ماهیت دولتی بانک صنعت و معدن و سال پایانی دولت احمدی نژاد
مصطفی جان واتی ۸۷میل سهم شیران داره و سود تقسیمی شیران برای امسال قطعا زیر ۸۰۰تومن نخواهد بود و با همون تقسیم ۸۰۰تومنی سود واتی فقط از اینجا ۷۰تومن سود میسازه
بنظرت سود امسال واتی میتونی به ۹۰یا بالاتر برسه؟؟؟
نظر