منفی شدن و نفس کشیدن سهم هم برای خود سهم خوبه و هم سازمان رو به هوس نمیندازه شفاف سازی صوری انجام بدن!
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Postسلام :در تماس با امور سهام واتي افزايش سرمايه تاييد شد 02188501096آخرین ویرایش توسط meisam_em؛ 2013/06/25, 10:59.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postطی تماس اینجانب با شرکت و پرسیدن تعدیل واسه این ماه فرمودند نه اصلا این ماه تعدیل نداریم!! اما افزایش سرمایه از مطالبات و اورده نقدی تایید شد.
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postطی تماس اینجانب با شرکت و پرسیدن تعدیل واسه این ماه فرمودند نه اصلا این ماه تعدیل نداریم!! اما افزایش سرمایه از مطالبات و اورده نقدی تایید شد.
وقتی شیران تعدیل بده واتی ناچاره تعدیل بده... ;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط meisam_em پست شده است View Postطی تماس اینجانب با شرکت و پرسیدن تعدیل واسه این ماه فرمودند نه اصلا این ماه تعدیل نداریم!! اما افزایش سرمایه از مطالبات و اورده نقدی تایید شد.در اصل توسط django پست شده است View Postدر روند صعودی هر منفی یه فرصت خرید.به قول سعید پور احمدی.
البته حد ضرر و حد درصد در سبد باید رعایت شه.
جناب شمسعلی از این به زودیها تو ایران زیاد میشه.مثلا 2 سال دیگه هم تو ایران معنی به زودی رو داره
در خصوص دوستی که فرموده بودن امور سهام گفته .... باید بگم امور سهام فباهنر و غبشهر هم که از دوستان بودن می فرمودن تعدیل نداریم. خوب امور سهام برخی شرکتا آدمای بسیار بسیار مطلعی تشریف دارن:))
امسال سال واتی است. به نظر بنده جیب های بغلتون رو هم از "واتی" پر کنین اما با حفظ درصد در سبد.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب و احترام اومدم بنویسم در روند صعودی هر منفی یه فرصت خرید، دیدم جنابعالی زحمتشو کشیدی. متشکر.
در خصوص دوستی که فرموده بودن امور سهام گفته .... باید بگم امور سهام فباهنر و غبشهر هم که از دوستان بودن می فرمودن تعدیل نداریم. خوب امور سهام برخی شرکتا آدمای بسیار بسیار مطلعی تشریف دارن:))
امسال سال واتی است. به نظر بنده جیب های بغلتون رو هم از "واتی" پر کنین اما با حفظ درصد در سبد.
نظر
-
در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Postبا سلام و عرض ادب و احترام اومدم بنویسم در روند صعودی هر منفی یه فرصت خرید، دیدم جنابعالی زحمتشو کشیدی. متشکر.
امسال سال واتی است. به نظر بنده جیب های بغلتون رو هم از "واتی" پر کنین اما با حفظ درصد در سبد.
كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
من که دیگه پول ندارم وگرنه میخریدم امروز
میانگینم با خرید سنگین دیروز اومد روی 490
میدونم کارم منطقی نبوده ولی بیشتر از90درصد سبدم واتی و شیرانه
کلا ریسک کردنو دوس دارم ببینم این بار چی نصیبم میشه
نظر
-
11 نکته مهم در خصوص آینده ای که منتظر شیران است از زبان مدیر عامل "شیران"
1-وجود شواهدی مبنی بر تعدیل سودآوری شرکت: عدم وجود تغییر بااهمیت بودجه برآوردی سال مالی منتهی به 92.9.30 "شیران" در حال حاضر اما (در صورت اطمینان از تحقق مواردی که منجر به تعدیل سود برآوردی این شرکت می شود به طور قطع در اسرع وقت اطلاعات لازم به اطلاع سازمان بورس و سرمایه گذاران خواهد رسید.)
2-ارزآوری:حدود 60 درصد از فروش محصولات به صورت خارجی و مابقی آن در جهت تأمین نیاز داخلی کشور انجام می پذیرد.
3- نیاز شدید صنایع بخصوص "صنایع تولید محصولات شوینده و بهداشتی" به محصولات "شیران"؛ تولید حدود یک هزار و 400 قلم کالای داخلی وابسته به تولیدات "شیران" می باشد.
4- پایین بودن پیش بینی های صورت گرفته در خصوص قیمت فروش محصول اصلی شرکت یعنی الكيل بنزن خطی در مقایسه با قیمت واقعی فروش محصولات در بورس کالا؛ تفاوت دو هزار و 901 ریالی قیمت فروش محصول اصلی شرکت یعنی الكيل بنزن خطی در بورس کالا و نرخ در نظر گرفته شده برای آن در بودجه 92 "شیران"
5- عدم رد امکان افزایش منطقی در نرخ های فروش؛ معاملات محصولات "شیران" در بورس کالا توجه به این نکته نیز حائز اهمیت است که به دلیل استراتژیک بودن نوع محصولات تولیدی این شرکت، حتی در صورت وجود تقاضا با قیمت های بسیار بالا، نمی توان افزایش غیر منطقی در نرخ های فروش انتظار داشت چراکه به هر حال مواد تولید شده توسط شرکت صنایع شیمیایی ایران بخشی از نیاز ضروری اقشار جامعه را تأمین می کند.
6- افزایش ظرفیت تولید محصولات در صورت نهایی شدن مراحل تأمین خوراک نفت سفید از چند شرکت دیگر علاوه بر شرکت پالایش نفت اصفهان به عنوان تأمین کننده اصلی خوراک "شیران" که در صورت نهایی شدن مراحل آن، اطلاع رسانی های لازم انجام می پذیرد.
7- احتمال افزایش تخفیف نرخ خوراک نفت سفید از 5 به 10 درصد وحتی 15 درصد به دلیل عرضه ی ارز حاصل از صادرات"شیران" در اتاق مبادلات ارزی.
8- امکان رشد درآمد حاصل از سرمایه گذاری های "شیران" از 295 میلیارد ریال به 400 میلیارد ریال؛ مهمترین سهام موجود در پرتفوی بورسی شرکت سهام شرکت های پالایش نفت اصفهان و لیزینگ صنعت و معدن، بوده و پرتفوی غیر بورسی "شیران" نیز متشکل از سهام شرکت بازرگانی خدمات بندری ایران می باشد که مالکیت 100 درصدی آن در اختیار صنایع شیمیایی ایران است. از همین رو امیدواریم با توجه به رشد قیمتی سهام موجود در پرتفوی بورسی شرکت، تحلیل های عنوان شده در خصوص افزایش درآمد حاصل از سرمایه گذاری ها به تحقق بپیوندد.در خصوص شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران اظهار داشت: عمده سود حاصل از سرمایه گذاری های "شیران" از محل سرمایه گذاری در شرکت بازرگانی و خدمات بندری ایران بوده که این شرکت علاوه بر امکان 34 هزار تن ذخیره مواد درمخازن و وجود اسکله اختصاصی در این شرکت، کلیه حمل و نقل دریایی، ریلی و زمینی "شیران" از طریق آن صورت می پذیرد.
9- پیشنهاد خرید بخشی از سهام "شیران" توسط شرکت پالایش نفت اصفهان
10- طرح های توسعه ای جدبد در شرکت؛ شرکت صنایع شیمیایی ایران در نظر دارد در راستای توسعه و تنوع تولیدات تا پایان سال 92، دو محصول جدید را به تولیدات خود اضافه نماید که کلیه آنها مصرف داخلی داشته و ارزش افزوده مناسبی را ایجاد می نماید.
11-ارزش جايگزيني شركت؛ در حال حاضر حدود 300 ميليون دلار به علاوه 100 ميليارد ريال است كه در صورت تبديل بخش ارزي به ريال براساس دلار آزاد مبلغ كل ارزش جايگزيني آن حدود 10 هزار و 600 ميليارد ريال حاصل مي گردد كه با توجه به حقوق صاحبان سهام 5 هزار و 200 ميليارد ريالي شركت، خالص ارزش جايگزيني حدود 15 هزار و هشتصد ميليارد ريال برآورد مي گردد.
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط علیرضا110 پست شده است View Postوآتی با این پرتفو و با این حجم معاملات انشاالله آینده بسیار روشنی دارد. من که امروز اضافه کردم. خریدار زرنگ امروز همه عرضه ها را درو کرد. کاش بیشتر می خریدم.
مردی که خریدار واتی های 400 تومنی از صف فروش هم بود
و خدا به فروشندگان 307 تومنی واتی رحم کرد که ایشون اون زمان نقدینگی نداشت وگرنه ایشون معامله گر قهاری هستند که از این فرصت ها نمی گذرن.برای ایشون آرزوی موفقیت در حسابرسی امور فروشندگان سهام در روند صعود در قیمت های پایین رو دارم.
تعداد روزهای منفی در واتی در 25 روز گذشته: تنها 5 روز
هرمنفی یک فرصت خریدآخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/06/25, 14:17.در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
در اصل توسط اشکبوس کهنه سوار پست شده است View Postخریدار زرنگ امروز در قیمت 504 تومن رو خدمت دوستان معرفی می کنم؛ دکتر یزدان
مردی که خریدار واتی های 400 تومنی از صف فروش هم بود
و خدا به فروشندگان 307 تومنی واتی رحم کرد که ایشون اون زمان نقدینگی نداشت وگرنه ایشون معامله گر قهاری هستند که از این فرصت ها نمی گذرن.برای ایشون آرزوی موفقیت در حسابرسی امور فروشندگان سهام در روند صعود در قیمت های پایین رو دارم.
تعداد روزهای منفی در واتی در 25 روز گذشته: تنها 5 روز
هرمنفی یک فرصت خرید
تبریک به ایشان
اگه چند ثانیه تعلل می کرد - بنده تا صفر قیمتی - درو می کردم.
تعدادی 5191 ریال اضافه کردم و بقیه پول را وتوشه خریدم.
واتی زیر 1000 به فروشش هم نباید حتی فکر کرد.صداقت همیشه بهترین است.
نظر
-
با سلام نفر دوم من بودم قیمت خرید 5060 هر چی باشه شاگرد اول کلاس آقای اشکبوس بودم:xآخرین ویرایش توسط مجیدشمسعلی؛ 2013/06/25, 15:57.
نظر
-
باز هم خبری خوش از سهمی که قابلیت رشد 60 درصدی را داراست !!
شنیده میشود شرکت سرمایه گذاری آتیه دماوند (واتی) افزایش سرمایه در پیش دارد .افزایش سرمایه ای که ظاهرا از محل سود انباشته است.
تعدیل شیران در 6 ماهه می تواند جهش قیمتی دیگری را برای سهم رقم بزند و با این گزارش دستیابی به رقم 800 تومان در نماد وآتی دور از ذهن نیست.جالب است بدانید سهم در یک ماهه اخیر فقط 2 بار منفی بوده و در سایر موارد با 4 درصد مثب معامله شده است این سهم در نرخ 3400 ریالی با هدف 750 تومان و هدف والای 1500 تومان جهت خرید پیشنهاد شد .واتی از جمله سهم هایی است که تا قیمت 800 تومان هر زمان به آن ورود کنید متضرر نخواهید شد
منبع :بورس بلاگشاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
نظر
نظر