در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است
View Post
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
خوب حالا که همه چیز تمام شد ببینیم چه اتفاقاتی افتاد
واتی به هر دلیلی مجبور یا غیر مجبور شیران را می خواست بفروشه
آقای ریخته گران صاحب پتروشیمی اصفهان و فلاحتیان صاحب نیروگاه اصفهان از مشتریان حقیق بودند
شپنا مشتری 16 درصد نبوده و نیست و نخواهد بود
شپنا کرسی می خواهد در هیات مدیره اونم نه یکی دو سه تا
امید که خیلی جدی بود ولی فکر کنم خودشون هم الان گیج هستند که چرا نخریدند
چهارشنبه هفته پیش گروه امید در کارخانه شیران بودند برای بازدید
مدیران امید
اگر نقدینگی نداشتید مریض بودید اومدید بازدید
یا فکر کردید یه هفته ای پول جور می کنید
به هر حال بازی خطرناکی با سهم واتی شد و شنبه باید ببینیم واقعا چه می شود
من هم امیدوارم سهم بسته بشه تا دچار هیجان نشه فقط
نظر
-
در اصل توسط majid190cm پست شده است View Postواتی شنبه ...؟
چهارشنبه 1392/05/23 توسط: قاسم پور زارعی
سلام به همه
همه ی شاکی و کمی عصبانی! داستان واتی دوباره تکرار شد.
اگر حرف منو قبول دارید این متن را بخونید.
دوهفته پیش روز چهارشنبه خبری را که همه منتظر آن بودند روی سایت واتی قرار گرفت. چند دقیقه بعد هم ما تو وبلاگ خودمون با عنوان خبر خوب گذاشتیم. دودقیقه بعد پیام های تبریک و تشکر دوستان به سمت گوشی و ایمیل و نظرات سرازیر شد.انگار که من سهامدار عمده واتی و یا بازارگردان سهم هستم! اما من واتی را معرفی کرده بودم و بیشتر پیام ها نوعی تشکربود .
درحالیکه چند دقیقه از خبر خوبی که گذاشته بودم نگذشته بود که من با مطلبی با عنوان "شنبه واتی منفیه" دردسری واسه خودم درست کردم که نگو.
در عرض چند ثانیه من شدم بدخواه شرکت و سهم خراب کن و..... مطلب من عینادرسایت های دیگر هم کپی شد و حتی یکی نوشته بود که این اقا میخواد سهم را خراب کنه تا خودش جمع کنه!!
من آرزوی شنیدن چنین بهتانی را دارم.البته نه از روی توهم بلکه از روی تفکر!
یعنی آرزو میکنم انقدر پول داشته باشم که یکی فکر کنه من می خوام سهم را خراب کنم و قیمتش بیاد پایین تا جمع کنم.اما بهتان باشه.خدانکنه انقدر پولدار شدم،انقدر هم پست باشم....
بگذریم اینها همه حاشیه است. بریم به اصل داستان.
اونی که درمورد واتی پیش بینی کرده بودم موبه مو رقم خورد.گفتم سهم از شنبه منفیه! شد.
گفتم معامله بلوکی انجام نمیشه .دیدید انجام نشد.
حتی گفتم واتی تا کانال 700 میریزه.دیدید این اتفاق افتاد؟
اینارا نگفتم که بگم من خیلی میدونم. برای این گفتم که بگم وقتی تا الان هرچی گفتیم با اینکه ناخوشایند خیلیا بوده درست ازاب دراومده پس به این گفته ما هم اطمینان کنید.
می دونید بهترین اتفاقی که برای سهم باید می افتاد همین امروز رقم خورد؟ میدونید چی شد؟
واتی تنها سهم خوب سبدش را و تنها منبع عالی درآمدش را از دست نداد. ایا این خبر بدی است؟
حالا چرا نمی خواست از دست بده اما آورد تو بازار و چرا نشد از دست بده؟
خوب گوش کنید:
واتی می خواست چند تا شرکت زیان ده خودش را بفروشه . هم از شرشون راحت بشه و هم پول حسابی دستش بیاد که جایی سرمایه گذاری کنه.
اما وقتی برای این کار اقدام می کنه سازمان بورس اجازه نمیده و میگه :خیلی زرنگی؟ با دسته کورا طرفی ؟ اگه مردی شیرانتو بفروش!!!
و مدیران شرکت آتیه دماوند برای اینکه هم مردانگی شان را به سازمان بورس نشان دهند و هم بهانه دستشون ندهند و بتونند اون شرکتها را بفروشند در اقدامی انتحاری تصمیم به فروش نصف شیران می گیرند.
و بلافاصله شروع به دعا و التماس ازخداوند می کنند که خدایا خواستگاری برای این شاه دختر یکی یک دونه شون پیدا نشه.
از قضا همینطور هم می شود.
گویا سرمایه گذاری امید نتونسته پول کافی جور کنه و شیران را بخره.شپنا هم قدم جلو نذاشت چون مدیران شیران از قبل خطاب به شپنا گفته بودند که: اگر شیران را بخری خودتو یکجا میخرم!!
شایعاتی از خرید شپنا با پول حاصل از فروش شیران که بود ، این بود! !
حالا این حرف مرا هم شنیده بگیرید.اونروز من چهار اتفاق ممکن را برای سهم گفتم که یکیش بیفته ! اما تا حالا سه تاش اتفاق افتاده( منفی شدن قیمت از شنبه- عدم انجام معامله- رسیدن قیمت به کانال 700 ) و مونده یکیش و آن بسته شدن واتی و....
به نظرتان بعیده که این اتفاق هم بیفته ؟
بعیده که واتی بسته بشه برای شفاف سازی و یا پاره ای ابهامات و تفهیم این نکته که این اتفاق به نفع واتی بود نه به ضررش که سهامداران خرد سهم را از دست ندهند؟
بعیده؟
پس این سوال را خودتان جواب دهید.
شنبه واتی ...
۱- مثبته
۲- منفیه
۳- بسته میشه
۴- همه موارد
جواب:؟ ؟
من جواب را نوشتم. خواندنش با خودتان. راه داره !
پس عزیزان من از چی ناراحت هستید . باور بفرمایید امروز مدیران شیران در ثانیه های پایانی بازار حالی را داشتند که ما در وقت اضافه بازی ایران-استرالیا داشتیم !
عصری در واتی شیرینی پخش می کردند.
حالا دوستان من ! واتی را از دست ندهید که چند روز دیگه اطلاعیه فروش شرکت هایی که واتی نمی خوادشون میاد تو کدال و تو سایت ها و دیگر کسی هم نمیتونه گیر بده.
حالا دیدید واقعیت همیشه اونطور نیست که ما می بینیم یا میدانیم یا می اندیشیم یا می...
شب خوش.
سلام
ممنونم از اطلاع رسانیتان
ولی آیا این قانون وجود دارد که یک شرکت سرمایه گذاری برای فروش سهام های زیانده اش باید سهامهای خوبش را هم بفروشد؟
از یک کارگزار در مورد بسته شدن نماد پرسیدم : گفت که بورس باید دلیلی قانع کننده ای برای بستن یک سهم داشته باشد
آیا برای روز شنبه اینها چه دلیل قانع کننده ای میتوانند بیاورند تا سهم را ببندند؟
آیا نظر شما این هست که شنبه سهم بسته میشه یا اینکه وقتی سهم را تا مرز 600 و 700 پایین آورند و سهامدار به خاک سیاه نشست؟
از توضیحاتی که دادید صمیمانه ممنونم و امیدوارم جواب شما را در مورد سوالات خودم و احتمالا باقی دوستان بدونم
متشکرم
نظر
-
مدیرعامل سرمایه گذاری آتیه دماوند گفت واگذاری سهام شیران جزو برنامه هاوارزیابی های کارشناسی مانبود.
مالک بهمنش افزود، این عرضه طبق مصوبه والزام قانونی دولت انجام شد وبه موجب ماده 37 قانون بودجه فروش این سهم بلوکی به واتی تکلیف شده بود وی باتاکید براینکه این عرضه طبق برآوردهای کارشناسی آتیه دماوند انجام نشده وعلاوه براین زمان عرضه را نیز مناسب نمی دانستیم وی تاکید کرد که فعلا قصد فروش این سهم را ندارند.
نظر
-
-
شفاف سازی شپنا و تاثیر آن بر شیران
يادداشت توضيحي 2-6). همچنين شرکت سرمايهگذاري صنايع شيميايي ايران باتوجه بهقرارداد منعقده بر مبناي نرخ ارز مرجع در سال 1391 به صورتحسابهاي صادره توسط شرکت پالايش نفت اصفهان (سهامي عام) بر مبناي نرخ ارز مرکز مبادلات در سه ماهه آخر سال1391، معترض بوده و بدهي خود را تسويه ننموده است. بدليل فقدان اسناد و مدارک کافي تعيين ميزان تعديلات لازم بابت موارد فوق بر صورتهاي مالي براي اين سازمان مشخص نمي باشد."
براساس نامه شماره 1م/ث/52571 مورخ 06/05/92 شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران (به پیوست)، مابهالتفاوت ناشی از نرخ ارز مرجع و مبادلاتی حاصل از فروش فرآوردههایی که از موجودی نفت خام سال 1391 در سال مالی 1392 تولید گردیده را به عنوان درآمد شناسایی ننمایید. لذا شرکت اعمال یا عدم اعمال این موضوع در پیشبینی را تاکنون به طور شفاف اعلام ننمودهاست.
با این اظهارات شپنا میشه گفت حق با شیران هست .
منتظر صعود شیران و واتی باشید.
نظر
-
با فروش کاغذ پارس 50 تومان به سود واتی اضافه میشه در مرحله اول
و این سود مستمر هست یعنی واتی هر سال 30 تومان هزینه برای کاغذ پارس در نظر میگرفت (به ازای هر سهم ) از این به بعد این سود به واتی اضافه میشه
این طور که من شنیدم معامله در 31/05/92 قراره انجام بشه
نظر
-
وقتی خبر فروش شیران آمد گفتم
که عدم معامله بلوک شیران هم باعث افزایش آن خواهد شد
یک کلام واتی با شیران خیلی بهتره تا بدون آن
به هر حال اگر فروش هم رفت باید یکجای دیگه سرمایه گذاری کنه
گاو شیردهی بهتر از شیران برای واتی پیدا کردن خیلی سخته . . .
طبق پیش بینی حداقل سود شیران تا پایان دوره مالی 800 تومان خواهد بود
( در بین تحلیلگران صبحت تا سود 1200 هم می شود )
که این معادل 202 تومان برای هر سهم واتی خواهد شد.
فقط با سود شیران p/e =5 هر سهم واتی برابر با 1000 تومان است .
حساب و کتاب :
1:تعداد سهام واتی شیران * سود شیران = سود سالیانه واتی از شیران
2:سود سالیانه واتی از شیران / تعداد کل سهام واتی = سود هر سهم واتی از شیران
253.437.093*800=202.749.674.400
202.749.674.400/1.000.000.000=202/7
ارقام به تومان می باشد.
بی تحلیل خرید و فروش نکنید .
نظر
-
شفافسازی اومد روی کدال و اعلام شد که فروش کاغذ پارس و کارون در حال نهایی شدن است و اثرات مالی آن متعاقبا اعلام خواهد شدوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
تو این قیمتا احساس میکنم دوباره ارزندس برای خریدصب کنم اگه اومد رو 740 اینا بخرم خوبه؟ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید
نظر
نظر