سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • haftaseman
    عضو عادی
    • Aug 2013
    • 81

فقط میتونم بگم هرکی این کارا رو با سرمایه ی مردم میکنه و سرمایه ی مردم رو نابود میکنه خدا لعنتش کنه .
    [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• haftaseman
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 81

البته خدا نابودش هم بکنه که دیگه نتونه اخلال در بازار ایجاد کنه
      [B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]ثروت[/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6] [SIZE=5][COLOR=#00ff00]همان [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=6][COLOR=#0000ff]علم [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B][B][SIZE=6][SIZE=5][COLOR=#00ff00]است ![/COLOR][/SIZE][/SIZE][/B]

نظر

• Arash007
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 541

من واتی ندارم اما واقعا متاسفم برای سهامدارای عمده این سهم که اینقدر دارن مردمو اذیت میکنن.اما بر می گردد نگران نباشید.سهمتونم مفت ندید حمایت خوبی رو 680 داره که خودمم می خوام تو 680 وارد شم

نظر

• alireza51
          عضو فعال
          • Feb 2013
          • 1205

در اصل توسط اشراق پست شده است View Post
          نقل قول از جناب طیب
          بسم الله الرحمن الرحیم
          با سلام وعرض ادب خدمت تمامی سروران گرام
          الهی به امید تو ......................... نظری
          تعدیل 60٪ واتی و احتمال بسته شدن نماد در این هفته

طبق وظیفه نوشتم
          در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post

بیشتر این تعدیل 60% در چند روز گذشته و چند روز آینده کم خواهد شد.
          از 9444 ریال تا حدود 6000 ریال سقوط می کند بعد تعدیلی در کار باشد می دهد.
          حمایت های بی دریغ وصنعت از واتی تا برگشت سهم های فروخته شده (دقیقا برابر حجم مبنا):
          حمایت اول شنبه 25 مرداد 92 : 7672
          حمایت دوم یکشنبه 26 مرداد 92 : 7366
          حمایت سوم دوشنبه 27 مرداد 92 : 7073
          حمایت چهارم سه شنبه 28 مرداد 92 : 6791
          حمایت پنجم چهارشنبه 29 مرداد 92 : 6521
          حمایت ششم شنبه دوم شهریور 92 : 6261
          حمایت هفتم یکشنبه سوم شهریور 92 : 6012

امیدوارم حمایت های وصندوق زودتر قطع شود.
          عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• einstein
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 360

در اصل توسط haftaseman پست شده است View Post
            فقط میتونم بگم هرکی این کارا رو با سرمایه ی مردم میکنه و سرمایه ی مردم رو نابود میکنه خدا لعنتش کنه .
            دوست عزیز،این خود ما هستیم که سرمایه خود را نابود میکنیم، معمولاٌ هر گاه میخواهم در مورد سهمی نظر بدم ،سعی میکنم با ارائه جزئیات محاسبه شده ،دلایل توجیهی ام را اعلام نمایم.مثلاٌ در صفحه 230 این تاپیک محاسباتی انجام دادم و حداکثر قیمت واتی را با دو فرض فروش شیران به قیمت 4200 و 5000 تومان محاسبه کردم.مشخص بود با توجه به اینکه قیمت روز سهم بالای 900 تومان بود ،خرید آن توجیه ندارد.هر چند به دلیل اینکه متهم به تبلیغ منفی نشوم ،از ارائه نظر صریح خودداری کردم.
            http://forums.boursy.com/showthread....661#post358661
            یا در زمانهایی که بعضی از دوستان با توجیهات آنچنانی ،قیمت غبشهر را 10 هزار و 12 هزار براورد می کردند،با توجیهات اقتصادی رسیدن به چنین قیمتی را ناممکن دانستم.
            یا در این لینک http://forums.boursy.com/showthread....035#post359035
            با ارائه جزئیاتی توصیه به خرید خگستر نمودم و...
            هدفم از بیان این مطالب این نیست که من بهتر یا بیشتر میدانم و یا اشتباه نمی کنم.خود من حجم بالایی وبشهر در روز بازگشایی خریدم ،خریدی که تا الان خریدی ناموفق بوده،هر چند با تحلیل آنرا خریدم .هدفم از این مطالب این بود که مقدمه ای قرار دهم برای:
            1. توقع خود را از بورس پایین بیاوریم و دنبال سودهای رویایی نباشیم.
            2. وقتی سهمی رشد قابل توجهی در گذشته داشت،در خرید آن احتیاط کنیم.البته این به این معنی نیست که نخریم،چه بسا پتانسیل رشد بیشتری هم داشته باشد ولی چنین مواردی نادر هست.من خودم وقتی قصد خرید سهمی دارم به http://www.fipiran.com می روم و اگر رشد سالانه،ماهانه و هفتگی بالایی داشت ،برای خرید ،تحقیق بیشتری میکنم.
            3. اگر قصد فعالیت در بورس داریم،سعی کنید دانش تان را بالا ببریم،تحلیل یاد بگیریم.
            4. در همین تاپیک دوستانی هستند که هم تحلیلگران خبره ای هستند و هم صادقانه به دیگران کمک می کنند ،سعی کنیم آنها را بشناسیم ،ضمن احترام به سایر دوستان من از بهنام ،سردار بورسی و دکتر شریعت نام میبرم.
            5. از یک یا دو منفی نترسیم.اگر سهم ارزنده باشد ،قطعاٌ بر میگردد.

نظر

• bahary
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 2510

وآتی اگر فردا منفی 4 بماند و با صف فروش بسته شود تا 600تومان جای ریزش دارد.شیران هم همینطور تا 2300تومان .

نظر

• شاهین محلوجی
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 2050

تكنيكالي بهترين اعداد در اصلاح سهم حوالي ٦٧٠ الي ٧٠٥ هست كه بايستي منتظر واكنش سهامدار عمده به حمايت از سهم باشيم ....
                جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• محمد 66
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 2938

احتمالا منفی 4 فردا جمع بشه ، ولی فعلا بالایی نداره و اگر مثبت هم بشه فرصت خروج هستش .

نظر

• alireza51
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 1205

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
                    وآتی اگر فردا منفی 4 بماند و با صف فروش بسته شود تا 600تومان جای ریزش دارد.شیران هم همینطور تا 2300تومان .
                    شیران با واتی زمین تا آسمان فرق می کند.
                    رشد واتی دارای حباب بود ولی شیران از بعد افزایش سرمایه رشد چندانی نکرده و درجازده است ، ضرب پی ای در سود اعلامی شیران با مبلغ فعلی سازگار است.
                    عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

دوستان این ذات بازار هست، کسانی که تحلیل می کنند و به دنبال حقایق پنهان مثبت خوردن ها، منفی شدن، ها درجا زدن ها هستند برنده واقعی و سود کننده اصلی هستن و بیشترین درصد از سود رو به جیب میزنند!
                      حالا دلیل منفی شدن واتی چیه؟ آیا شیران پرتفوی اصلی شرکت اعلام ورشکستگی کرده؟ آیا اتحادیه اروپا شرکت رو تحریم کرده؟ آیا ننش مرده؟
                      همگی بر ارزش شیران واقفیم و تقریبا بالای 90% تحلیل گران بازار اعتقاد راسخ به تعدیل بسیار خوب شیران دارن!
                      بگذار حقوقی سهم رو بکشه پایین ، مثل غبشهر 900 تومنی، مپنا 200، شبندر160 ! آخرش چی شد؟

عده ای که سهامدار شرکتن می تونند مثل سهامداران شیران تا زمان اعلام تعدیل شیران، صبر کنند و سود خود رو شناسایی کنند. یا می تونند هر روز از ساعت 8:25 پای سیستم بشینن و چشمشون به عقربه ساعت دستشون رو دکمه اینتر منتظر دستور ناظر بازار باشن تا با قبول ضرر ،اونم با التماس از سهم خارج بشن! ولی من نه به شخصه دلیلی برای فروش سهم پیدا کردم و نه از تحلیل گر معتبری چیزی راجع به خروج از سهم شنیدم پس چرا باید سهم بنیادی رو بفروشم
                      مثبت و منفی شدن تو ذات بازاره!
                      سهم خوب رو پیدا کردن راحته ولی کار اصلی صبر کردنه
                      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• ashktorab
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 116

با توجه به تائید شدن الگوی سر و شانه سقف در تایم فریم 30 دقیقه ، افت سهم تا محدوده 600 تومان دور از انتضار نیست

نظر

• alizali
                          کاربر فعال
                          • Jan 2013
                          • 457

واتی رو نمیدونم
                          ولی شیران که جک بود
                          اخه با کدوم تحلیل با کدوم چارت

نظر

• haftaseman
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 81

سلام به همه ی دوستان و کاربران محترم سایت بورسی ، از همگی شما سهامداران تقاضا دارم از این پس فقط با تحلیل بنیادی خرید فروش کنید نه با تحلیل تکنیکال ، چون اصلا ذات تحلیل تکنیکال بر اساس اقتصاد و قوانین غرب تدوین شده است و با اقتصاد و قوانین داخل ایران هیچ تناسبی ندارد ، تمامی تحلیل گرانی که پیش بینی تکنیکال آنها درست از آب درمیآید فقط از بنیاد سهم به طور کامل اطلاع دارند و تمامی کسانی که از رانت نیز استفاده میکنند رانت آنها مربوط به اطلاع از اتفاقات آینده ی شرکت و سهم میباشد که همه ی اینها در حوضه ی تحلیل بنیادی سهم قرار میگیرد و هیچ ارتباطی با نمودار ندارد . به همین علت هم هست که نمودار ها را در دسترس سهامداران خرد میگذارند تا به قول خودشون تحلیل کنند و بعد هم به راحتی با سهم بازی میکنند ، پس از شما سهامداران گرامی تقاضا دارم که از این پس کلمات فیبو و کندل و... از این دست را فراموش کنید و صرفا سهم را بنیادی تحلیل کنید و آنگاه معامله خود را صورت دهید .
                            موفق و سربلند و پر سود باشید

نظر

• orumbourse
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2011
                              • 10185

سلام به همه ی دوستان و کاربران محترم سایت بورسی ، از همگی شما سهامداران تقاضا دارم از این پس فقط با تحلیل بنیادی خرید فروش کنید نه با تحلیل تکنیکال ، چون اصلا ذات تحلیل تکنیکال بر اساس اقتصاد و قوانین غرب تدوین شده است و با اقتصاد و قوانین داخل ایران هیچ تناسبی ندارد ، تمامی تحلیل گرانی که پیش بینی تکنیکال آنها درست از آب درمیآید فقط از بنیاد سهم به طور کامل اطلاع دارند و تمامی کسانی که از رانت نیز استفاده میکنند رانت آنها مربوط به اطلاع از اتفاقات آینده ی شرکت و سهم میباشد که همه ی اینها در حوضه ی تحلیل بنیادی سهم قرار میگیرد و هیچ ارتباطی با نمودار ندارد . به همین علت هم هست که نمودار ها را در دسترس سهامداران خرد میگذارند تا به قول خودشون تحلیل کنند و بعد هم به راحتی با سهم بازی میکنند ، پس از شما سهامداران گرامی تقاضا دارم که از این پس کلمات فیبو و کندل و... از این دست را فراموش کنید و صرفا سهم را بنیادی تحلیل کنید و آنگاه معامله خود را صورت دهید .
                              موفق و سربلند و پر سود باشید
                              چشم ،دیگه کلا تحلیل تکنیکال رو تو سایت ها نمیذاریم.شما منبعد با خیال راحت بر اساس بنیادی سهام خرید و فروش کنید.ما هم نه از مقاومت نه از هدف نه از حمایت نه از واگرایی و نه از همگرایی از هیچکدوم صحبت نمیکنیم،شما فقط براساس سود و پی بر ایی سهام معامله بفرمایید.
                              الان بازار مثبته همه چیز به پای بنیادی سهام نوشته میشه ،ولی بازار منفی بشه مشخص میشه کی به کیه.
                              اونم زیاد دور نیست.همیشه بازار اینجور نمیمونه،بذار ببینم تو بازار منفی چیکار خواهید کرد؟
                              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• مسعود اب
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 1502

دوست من
                                تحلیل بنیادی و تکنیکال مکمل هم بوده و بکارگیری یکی از آنها به تنهایی خیلی مفید نیست . در تحلیل اصولی ابتدا باید به بنیاد یک سهم از جمله نسبت های مالی شرکت توجه داشت سپس از میان سهامی که بنیاد خوبی دارند باید سهمی انتخاب شود که از منظر تکنیکال نیز بهتر است.
                                زیرا تکنیکال خیلی موارد دیگر را نیز که در تحلیل بنیادی مشخص نیست مد نظر قرار می دهد و علت آن نیز اینست که تحلیل بنیادی مربوط به گذشته یک شرکت است اما تحلیل تکنیکال گذشته ، حال و آینده را در نظر میگیرد .
                                فرض کنید شرکتی در گذشته عملکرد خوبی داشته و بنیاد قوی دارد اما احتمال تحریم سیاسی و یا دعوی حقوقی وحود دارد که ممکن است بر عمکرد شرکت تاثیر منفی گذارد که این موضوعات در تکنیکال بررسی می شود .
                                تکنیکال چیزی نیست جز بررسی همه عوامل موثر بر سهم.
                                البته این یک شرح مختصر بود و می توان کاملتر نیاز به تحلیل تکنیکال و بنیادی را بیان نمود اما خواندن آن حوصله میخواهد ./:.nono.:/
                                بمنظور موفقیت
                                تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

در حال کار...
                                X