دارن خوب سهمو از سهامدارایی که بین نگهداری و فروش مردد هستن خالی میکنن. این کار باعث میشه تا بعد از تعدیل و موقع بازگشایی جلوی رشد منطقی سهم گرفته نشه
سرمايه گذاری آتيه دماوند ( واتي )
Collapse
X
-
اینم برای واتی دوستان : (واتی تو منفی اضافه میکنیم )
- تکذیب شایعات در مورد مشکلات پیرامون فروش و مزایده دو شرکت کاغذ پارس و کارون
- فروش و مزایده هر دو شرکت انجام شده است و 11 میلیارد تومان بابت فروش این دو شرکت دریافت گردیده.
- هر 3 ماه یک بار بر مبنای سیاست های برنامه ریزی شده شرکت فروش چند شرکت در دستور کار قرار دارد
- در فصل پاییز نیز دو شرکت پس از برطرف شدن موارد حسابرسی برای فروش آماده خواهند شد.
- دو شرکت مذکور فرش غرب و ریسندگی خاور می باشند که آماده سازی ساختار آنها برای فروش
در حال انجام می باشد.
نظر
-
در اصل توسط Nikooravesh پست شده است View Postاینم برای واتی دوستان : (واتی تو منفی اضافه میکنیم )
- تکذیب شایعات در مورد مشکلات پیرامون فروش و مزایده دو شرکت کاغذ پارس و کارون
- فروش و مزایده هر دو شرکت انجام شده است و 11 میلیارد تومان بابت فروش این دو شرکت دریافت گردیده.
- هر 3 ماه یک بار بر مبنای سیاست های برنامه ریزی شده شرکت فروش چند شرکت در دستور کار قرار دارد
- در فصل پاییز نیز دو شرکت پس از برطرف شدن موارد حسابرسی برای فروش آماده خواهند شد.
- دو شرکت مذکور فرش غرب و ریسندگی خاور می باشند که آماده سازی ساختار آنها برای فروش
در حال انجام می باشد.كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند
نظر
-
-
من فکر میکنم اگه خبر بدی ازش بیرون میومد قطعا تا صف فروش میرفت،احتمالا یکی که حجم بالا داشته امروز به قیمت خریدار عرضه کرده.
تا معاملات فردا شروع نشه نمیشه گفت که که امروز بد معامله شده. بنظر من با توجه به صف فروش دیروز ،امروز خوب معامله شده"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
سلام
بعضی مواقع برخی از سهام های قبل تعدیل به اندازه تعدیل یا نزدیک به آن سقوط قیمت دارند.
مثلا اگر سهمی بعد تعدیل N تومن شود و تعدیل آن X تومن باشد سهم را تا نزدیک N-X تومن پایین می آورند.
واتی را هم تا 944 تومن بردند بالا.
انشاالله واتی از آن دسته نباشد.
عمر خیلی کوتاه است.
نظر
-
-
-
آخرین تلاش ها برای خارج کردن سهم سهامداران خرد، از معاملات امروز و از کامنت های بعضی از کاربران کاملاً مشخصه. من به شخصه تا بعد از تعدیل فروشنده نیستم. بعد از تعدیل هم باید دوباره شرایط رو بررسی کنم و متناسب با قیمت و چشم انداز تصمیم بگیرم.[COLOR=#006400][B][SIZE=2]زمانی که در بازارها ،همه می ترسند شما حریص و طماع باشید و زمانی که همه حریص و طماع هستند شما ترسو باشید[/SIZE][/B][/COLOR]
نظر
نظر