سلام ممنون از آموزشتون یک سوال پیش میاد اینکه چطور بفهمیم باید از hd استفاده کنیم یا rd ؟ چون این دوتا درست برعکس هم اند
آموزش تحلیل تکنیکال(گام به گام)+نمودارهای روزانه
Collapse
X
-
در اصل توسط alinili60 پست شده است View Postسلام ممنون از آموزشتون یک سوال پیش میاد اینکه چطور بفهمیم باید از hd استفاده کنیم یا rd ؟ چون این دوتا درست برعکس هم اند
واگرایی چارت و اندیکاتور از پایین + RD,HD
واگرایی چارت و اندیکاتور از بالا - RD,HD
آموزش کاملتر http://forums.boursy.com/showthread....86%D9%87/page2جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/11/10, 10:01.جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
قشیر:
بنظرم در سهم 5 موج الیوت تکمیل شده و بعد از کامل شدن موج A کارکش
در حال حاضردر موج B با هدف 1400 میباشیم که بعد از تکمیل موج B
هدف موج C در تحلیل فوق 700 میباشد! (در صورت شکست 1400 موج شماری Fail میباشد وهدف سهم حداقل 1650 سقف کانال صعودی میباشد......)
------------------------------------
همچنین در سهم پترن سروشانه کف با هدف اولیه 1230 و در نهایت حوالی 1400 تشکیل شده لذا با شکست قیمت 1130 احتمالا به این مهم دست پیدا کنیم.....
ودر صورت شکست حمایت 1100 احتمالا پولبکی به خط روند نزولی شکسته شده در 1000 داشته باشیم! وسپس صعود
مقاومتها:
1130
1230
1300 خط میانی کانال
حوالی 1400
حمایتها:
1100
1035
985 کف چنگال
967 -----کف کانال و حد ضرر -----2کندل نزولی
پ ن: همانطور که در بالا ذکر شد در صورت گذر از 1400 هدف نهایی ما در کانال صعودی سقف کانال در 1650 میباشد........
موفق باشید...........جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
در اصل توسط شاهين محلوجی پست شده است View Postذوب
واگرایی مثبت چارت و Rsi و برخورد قیمت به نوار پایین بولینگر و همچنین رسیدن قیمت سهم به حوالی قیمت بازگشایی نشان از صعود سهم بوده که بنظرم و طبق کانال سفید رنگ انتظار رشد سهم حداقل تا 150 در اولین گام دارم و در صورت شکست 155 با حجم بالا هدف بعدی 175 بوده که در صورت گذر از 155 طبق نمودار موجود نشانه هایی از موج 3 در سهم پدیدار میشود..........
حمایتها 136-128 !
موفق باشید..........
در اصل توسط شاهين محلوجی پست شده است View Postچهارشنبه 11 مرداد
چه زود دیر میشه ذوب 130 تومنی!!
همچنین ذوب 192 تومنی!!
ذوب فعلی:
با توجه به واگرایی مخفی مثبت و شکست خط روند نزولی کوتاه مدت و حجم مناسب و ........
سهم بعد از پول بک به خط روند نزولی کوتاه مدت شکست شده با حجم بالایی برگشت خورد...
هدف:
بعد از شکست 230 (خط میانی کانال) و 247 انتظار رشد قیمتی با هدف اولیه 280 و نهایتا سقف کانال حوالی 340 دارم........
حدضرر بعد از شکست 230 همون 230
و
بنظرم ذوب در ( 3 ) از (( 2 یا B )) با tp1= 283 و tp2= 343 ........
موفق باشید.........
در اصل توسط شاهين محلوجی پست شده است View Post
همچنان سهم در موج 3 الیوت بزرگ قرار دارد ....
کوتاه مدت:
در حال حاضر با توجه به پترن فنجان و دسته هدف سهم در این الگو 340 مییبینم
همینطور با خروج قیمت از ضلع بالای مثلث 292 مقاومتی هم در300 ریتریس 161.8 (موج 1و2 الیوت) داریم که در صورت گذر هدف بعدی ما 350 میباشد
مقاومت 285----- 292 ------- 300
حمایت 264 ---247
موفق باشید........جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
آقا شاهين مرسي از تحليل هايي كه مي كنيد
يه سوال داشتم:
ميخواستم بدونم اين نرم افزاري كه دارين باهاش كارهاي تحليلتون رو انجام ميدين اسمش چيه؟
ج:
ممنون دوست عزیز با مفیدتریدر و آمی بروکر 5.5آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2012/11/09, 14:36.
نظر
-
فملی:
همانطور که در چارت مشخص است سهم بعد از شکست خط روند صعودی سالیانه در 570 در مدار صعود قرار گرفته است
بنظرم با توجه به چنگال پیچ فورک هدف فعلی سقف چنگال در 670 میباشد
در صورت شکست این مقاومت احتمال صعود سهم تا حوالی 780 در میان مدت را دارم......
مقاومتها:
670
712
780
حمایتها :
630
610
570 حد ضرر
موفق باشید ......جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
جناب محلوجي
بابت اين كار خير و بزرگي كه ميكنيد متشكرم و حتما خيلي از دوستان دعاگوي شما خواهند بود و مطمئنا خير آن را نيز خواهيد ديد ....
در ضمن در خيلي از پستها به نمودار يا شكل اشاره شده است ولي تصويري ديده نميشود ...!! امكان دارد كه راهنمايي بفرماييد
با سپاس
نظر
-
جناب محلوجی عزیز
باتشکر و قدرانی از زحمات بی شائبانه جنابعالی متاسفانه در این آموزش که از قضا کاملترین و بهترین مرجع هستش (از نظر اینجانب چون من خیلی وقته دنبال چنین آموزش کاملی بودم ولی نتونستم پیدارکنم) تصاویر نمودارها رو نمی تونم ببینم لذا درک مطالب سخت و یا غیرممکن می باشد. نمیدونم دلیل این موضوع چیه.
با تشکر فراواناگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postجناب محلوجی عزیز
باتشکر و قدرانی از زحمات بی شائبانه جنابعالی متاسفانه در این آموزش که از قضا کاملترین و بهترین مرجع هستش (از نظر اینجانب چون من خیلی وقته دنبال چنین آموزش کاملی بودم ولی نتونستم پیدارکنم) تصاویر نمودارها رو نمی تونم ببینم لذا درک مطالب سخت و یا غیرممکن می باشد. نمیدونم دلیل این موضوع چیه.
با تشکر فراوان
موفق باشیدجهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
-
سلام استاد شاهین
میشه یه لطفی بکنید و یه توضیحی در رابطه با حد ضرر در بازار بورس ایران بدین
پیشاپیش از شما متشکرم
نظر
-
در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Postقشیر:
سهم پترن سروشانه کف با هدف اولیه 1230 و در نهایت حوالی 1400 تشکیل شده لذا با شکست قیمت 1130 احتمالا به این مهم دست پیدا کنیم.....
ودر صورت شکست حمایت 1100 احتمالا پولبکی به خط روند نزولی شکسته شده در 1000 داشته باشیم! وسپس صعود
مقاومتها:
1130
1230
1300 خط میانی کانال
حوالی 1400
حمایتها:
1100
1035
985 کف چنگال
967 -----کف کانال و حد ضرر -----2کندل نزولی
پ ن: همانطور که در بالا ذکر شد در صورت گذر از 1400 هدف نهایی ما در کانال صعودی سقف کانال در 1650 میباشد........
موفق باشید...........در اصل توسط یزدان پناه پست شده است View Postسلام استاد شاهین
میشه یه لطفی بکنید و یه توضیحی در رابطه با حد ضرر در بازار بورس ایران بدین
پیشاپیش از شما متشکرم
موفق باشید.......
پ ن : بنده با این روش ترید میکنم و حدضرر تا 10% قبول ندارم...جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
سلام استاد محلوجی
آیا میشود خطوط هشدار چنگال اندروز را در امی بروکر 5.5 مثل دینامیک تریدر بر روی نمودار قیمت فعال کرد
با تشکر از زحمات شما
نظر
نظر