مسابقه ماهانه سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Admin
    ادمین سایت
    • Oct 2010
    • 208

مسابقه ماهانه سایت بورسی

سلام
    با توجه به استقبال خوب دوستان از تاپیک مسابقه در سایت بورسی و با توجه به پیشنهاد دوستان مبنی بر راه اندازی تاپیکی برای مسابقه ماهانه و بنابراین بررسی ماهانه سبدهای معرفی شده این تاپیک هم کار خودش رو شروع خواهد کرد.
    به امید حضور فعال و گرم کاربران خوب سایت بورسی
  • baradaran
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 545

با سلام و عرض ادب

دوستان عزیز با توجه به نظر سنجی که هفته گذشته در مورد ایجاد مسابقه ماهانه داشتیم و به دنبال موافقتی که مدیریت محترم سایت بورسی برای ایجاد تاپیک مخصوص مسابقه ماهانه داشتند این تاپیک توسط مدیریت محترم در سایت ایجاد شده که امیدوارم با نظرات و همکاری خوب شما محیطی دوستانه همراه با رقابتی سالم و جذاب که در نهایت منجر به گزینش بهترین سهامهای بازار شود فراهم کنیم .
    با تشکر از مدیریت محترم سایت وزین بورسی منتظر دریافت نظرات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم .
    به زودی قوانین ابتدائی اعلام خواهد شد . با تشکر .
    آخرین ویرایش توسط baradaran؛ 2012/01/30, 20:24.
    دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• baradaran
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 545

باتوجه به استقبال از مسابقه هفتگی و به درخواست دوستان شرکت کننده قرار شد تاپیک مسابقه ماهانه هم راه اندازی شود .
      بنابراین بطور موقت این تاپیک بصورت مهم در آمد تا تمام کاربران محترم در جریان قرار گیرند قطعا موفقیت مسابقه ماهانه در گرو مشارکت و همکاری شما عزیزان خواهد بود بنابراین از تک تک شما بزرگوران درخواست میکنم با نظرات و پیشنهادات سازنده خود موجب رونق این مسابقه شوید .

نظر

• Mousavi
        عضو عادی
        • May 2011
        • 196

ایشالا استارتو کی میزنیم جناب برادران؟

نظر

• baradaran
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 545

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
          ایشالا استارتو کی میزنیم جناب برادران؟
          جناب موسوی احتمالا به امید خدا اولین دور مسابقه را از 11/20 آغاز میکنیم وطی هفته آینده قوانین و سایر موارد را مشخص خواهیم کرد البته مجددا از همه دوستان خواهش میکنم هر گونه نظر و پیشنهادی دارند مطرح کنند .

نظر

• mohseni1353
            كاربر فعال
            • Jan 2011
            • 1010

با تشكر از جناب جمالي و جناب برادران چند پيشنهاد داشتم اگر دوستانم نقد كنند ممنون مي شوم
            1- افرادي حق شركت در مسابقه را داشته باشند كه قبلا جزء شركت كنندگان در مسابقه هفتگي و نفرات به فرض مثال تا رده دهم در آن مسابقات باشند.
            2-قانون حذف سهم در صورتي كه صف خريد باشد در اولين روز ماه(آنچنان كه در مسابقه هفتگي داريم) در اينجا نباشد.
            3-تعيين ضريب و تاثير آن در تعداد سهم معرفي شده يعني كسي كه تعداد سهام بيشتري معرفي كرده بايد يك ضريب امتيازي بيشتري نسبت به كسي كه سهم كمتري معرف كرده برايش قائل شد.

نظر

• مات
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 5650

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
              با تشكر از جناب جمالي و جناب برادران چند پيشنهاد داشتم اگر دوستانم نقد كنند ممنون مي شوم
              1- افرادي حق شركت در مسابقه را داشته باشند كه قبلا جزء شركت كنندگان در مسابقه هفتگي و نفرات به فرض مثال تا رده دهم در آن مسابقات باشند.
              2-قانون حذف سهم در صورتي كه صف خريد باشد در اولين روز ماه(آنچنان كه در مسابقه هفتگي داريم) در اينجا نباشد.
              3-تعيين ضريب و تاثير آن در تعداد سهم معرفي شده يعني كسي كه تعداد سهام بيشتري معرفي كرده بايد يك ضريب امتيازي بيشتري نسبت به كسي كه سهم كمتري معرف كرده برايش قائل شد.
              يك مسابقه ايده آل زماني به خوبي انجام ميشه كه تعداد شركت كنندگانش زياد باشند اگر قرار باشه محدوديت تعيين بشه براي شركت كنندگان اون موقع كيفيت مسابقه پايين خواهد امد
              الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
              اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
              اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20664

در مورد بند 3 به نظرم اگه تعداد سهم برای همه یکسان باشه بهتره و دیگه ضریب هم لازم نیست مثلا هر نفر 4 سهم پیشنهاد بده
                ///

نظر

• baradaran
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 545

با تشکر از نظر شما به نظرم محدودیت برای شرکت کنندگان در نظر نگیریم بهتره گرچه من هم معتقدم کسانی که شرکت میکنند بهتره در هر دو مسابقه حضور داشته باشند ولی اینکه اجازه ندیم رو موافق نیستم . در مورد قانون مسابقه قطعا باید با مسابقه هفتگی در برخی بندها متفاوت باشه و در مورد تعیین ضریب یه مقدار کار رو سخت میکنه و به نظرم باید تا حد امکان قوانین ساده و اجرائی باشه .

نظر

• Mousavi
                    عضو عادی
                    • May 2011
                    • 196

با سلام
                    به نظر من مشخص کردن ضریب یا بهتر بگم تعیین درصد برای سهم در پرتفوی ارسالی ضروریه علاوه بر اون من فکر میکنم بهتره تعداد سهام رو واسش حداقل تعیین نکنیم ولی حد اکثر تعیین کنیم مثلا 0 تا 8 سهم
                    یعنی فردی بتونه بیاد خودش سبدشو رو خالی اعلام کنه یعنی نقد باشه

نظر

• mohseni1353
                      كاربر فعال
                      • Jan 2011
                      • 1010

جناب برادارن
                      1- اعلام نتایج به صورت هفتگی خواهد بود یا آخر هر ماه فقط اعلام میفرمایید؟
                      2- شما میفرمایید با تعیین ضریب کار سخت میشود آیا با عدم محدودیت در تعداد شرکت کنندگان کار سخت نیست؟
                      با تشکر از شما

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5093

من با پیشنهاد محدودیت در تعداد شرکت کنندگان آقای محسنی مخالفم.
                        اولا جذابیت مسابقه و حس رقابت کاهش پیدا می کنه
                        دوما خیلی از دوستان در همین سایت هستند که در مسابقات هفتگی شرکت نمی کنند ولی از افراد خبره ای هستند که شاید دلیل عدم شرکت در مسابقات هفتگی همین تایم خیلی کوتاهش باشه. در حقیقت مسابقه هفتگی بیشتر مربوط به نوسان گیری مربوط میشود و مسابقه ماهانه به حداقل تایم سهامداری. فرصت خوبی هست که همه افراد توانایی های خودشونو نشون بدن.
                        در مورد ضریب من دقیقا نمی دنم کدوم بهتره! بودن یا نبودنش. اما فکر میکنم انتخاب بین یک محدوده آزاد باشه. چه اشکالی داره یکی با یک سهم در سبد بتونه پیش بینی خوبی بکنه و یکی مثلا با 5 سهم از بقیه پیشی بگیره ؟! صرف داشتن سهم بالاتر در سبد نباید مزیت محسوب بشه وقتی یکنفر تا اینحد اطمینان داره که میتونه با ریسک تک سهم شدنش برنده بشه !
                        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

با سلام
                          در خصوص پرداخت وجه از سوی شرکت کنندگان در مسابقه و رسیدن ان به نفرات برتر که توسط برخی از دوستان مطرح شد من هم از موافقان ان هستم.
                          البته بدیهیه که مسابقه با هدف این نیست ولی در جذابیت بیشتر مسابقه تاثیر گذاره.
                          البته ممکنه مخالفانی هم داشته باشه که کاملا محترمه ولی من به شخصه موافق هستم.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• fallah
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 692

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                            با سلام
                            در خصوص پرداخت وجه از سوی شرکت کنندگان در مسابقه و رسیدن ان به نفرات برتر که توسط برخی از دوستان مطرح شد من هم از موافقان ان هستم.
                            البته بدیهیه که مسابقه با هدف این نیست ولی در جذابیت بیشتر مسابقه تاثیر گذاره.
                            البته ممکنه مخالفانی هم داشته باشه که کاملا محترمه ولی من به شخصه موافق هستم.
                            وحید جان واقعا که گل گفتی.پولی باشه باعث میشه مسابقه جذابتر شه و اون دوستان پول دوست(شوخی) هم شرکت می کنن.ماها که هر ماه یه دو سه میلیون ضرر میدیم با معاملات اشتباه.فک کنم ماهی یه صدهزار بیاریم اینجا چیزی نمیشه بلکه مسابقه بهتر هم میشه و حتی کمکمون میکنه رو سهم ها بیشتر کار کنیم.
                            تقسیم بندی بین نفرات اول تا پنجم هم باعث میشه دوستان بیشتر تلاش کنن.

نظر

• baradaran
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 545

جناب برادارن
                              1- اعلام نتایج به صورت هفتگی خواهد بود یا آخر هر ماه فقط اعلام میفرمایید؟
                              2- شما میفرمایید با تعیین ضریب کار سخت میشود آیا با عدم محدودیت در تعداد شرکت کنندگان کار سخت نیست؟
                              با تشکر از شما
                              سلام
                              احتمالا نتایج در پایان هر هفته و آخر ماه اعلام خواهد شد و در مورد عدم محدودیت درسته که کار سختر میشه ولی مشارکت بیشتر خواهد شد و اصولا به شخصا همیشه با حصار کشیدن و محدودن کردن به هر شکلی مخالفم تا نظر سایر دوستان چی باشه .

نظر

در حال کار...
                              X