مسابقه ماهانه سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محاد
    عضو فعال
    • May 2011
    • 601

با تشکر از برادران و وحید20 -و شرکت کنندگان عزیز
    ----
    سبد من:
    1-شپترو:
    الگوی bat به همراه یک bullish engulfing

2-فپنتا:
    احتمال تشکیل گارتلی در 260-که در صورت عبور احتمال داشتن یه بت در 245 وجود داره.

3-دکوثر:
    الگوی بت و انتظار برگشت-الگوی شمعی همر

4-بترانس:
    الگوی shark -شکست روند نزولی در rsi-

5-پلوله:
    الگوی باترفلای به همراه الگوهای شمعی برگشتی

19.سبد تایید شد
    آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/02/17, 19:27.

نظر

• nasernet
      عضو عادی
      • Oct 2011
      • 42

در اصل توسط nasernet پست شده است View Post
      سلام دوستان
      1- بشهاب: با توجه به گزارش احتمالی خوب 9 ماه و خبر افزایش سرمایه و رسیدن به کف قیمتی. این سهم 230 سود انباشته به ازای هر سهم داره و قیمتش 340
      2- پارسان: به دلیل عرضه زیر قیمت کارشناسی اکثر کارشناسان
      3-صدرا: رسیدن به کف قیمتی و احتمال ارائه گزارش 9 ماه خوب
      4- کفرا: رسیدن به کف قیمتی و احتمال تعدیل مثبت

با تشکر بدرود

ناظر مسابقه:پارسان چون عرضه اولیه است مورد قبول نمیباشد. لطفا سبدتون رو اصلاح بفرمایید و مجدد ارسال کنید.
      سلام دوستان
      جناب برادران
      مداران را جایگزین پارسان می کنم چون پس از عرضه حق های استفاده نشده در هفته آینده به دلیل قراردادهای خوب سهم رشد سهم شروع می شه.
      پس شد. 1- بشهاب 2- مداران 3- صدرا 4- کفرا

20.سبد تائید شد
      آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/02/17, 19:39.

نظر

• meysam_sh_2020
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 20665

1-مداران : ارزندگی سهم در این قیمت ها با توجه به قرارداد های شرکت - افزایش حجم معاملات -
        2-فسرب : صورت های مالی دستکاری شده و احتمال تعدیل مثبت در این نماد افزایش قیمت شمش روی در داخل - در قیمت های فعلی ریسک سهم به قیمت های جهانی وابستست.
        3-ثشرق : اقبال به گروه ساختمان+ pe مناسب + نقدشوندگی بالا + افزایش حجم معاملات
        4-افرا : ارزندگی سهم در این قیمت ها - سرمایه گذاری در بخش دیتا سنتر
        5-شخارک : احتمال تعدیل مثبت با توجه به نرخ مرجع یورو پوشش منایب در 9 ماهه
        6-بکام : قرار گرفتن در کف قیمت + بنیادی مناسب

درکل مسابقه سختیه و قندی ها هم که نیستن :))

21.سبد تائید شد
        آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/02/17, 19:40.
        ///

نظر

• yousef
          عضو فعال
          • May 2011
          • 808

1-خساپا:کف قیمت-اصلاح زیاد-احتمال حمایت سهامدارعمده
          2-خزامیا:اصلاح زیاد-احتمال رشدگروه خودرو-کف قیمت
          3-وساپا:p/eمناسب-احتمال تعدیل-اصلاح زیاد-احتمال حمایت سهامدارعمده
          4-ولساپا:p/eمناسب-تقسیم سودمناسب-احتمال برگشت قیمت از500تومن وصعودمناسب

22.سبد تائید شد
          آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/02/17, 19:41.

نظر

• baradaran
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 545

با سلام و عرض ادب :

1_ خصدرا : رسیدن قیمت به کف قیمت دوساله سهم و همچنین در پیش بودن گزارش پیش بینی سال 91 و همچنین بحث تجدید اریابی دارائیها که اگه عملی بشه یه رشد قیمتی در سهم رو شاهد خواهیم بود در مجموع من با دید میان مدت خرید صدرا رو کم ریسک و میدونم و پیش بینی رشد قیمتی این سهم رو دارم .

2_ وساپا : قرار داشتن در محدوده حمایتی بسیار مهم 240 تومان و برگشت چندین باره قیمت در این محدوده در طی دو ماه گذشته برای این سهم با دید میان مدت رشد قیمتی خوبی انتظار دارم .

3_ حفاری : اکنون در کف قیمت قرار داره و در 206 از حمایت بسیار مهمی برخوردار است و با توجه به در پیش بودن گزارش پیش بینی سال 91 و گرفتن پروژه های جدید برای حفاری در میان مدت احتمال رشد خوبی میدم و خرید در قیمت کنونی رو کم ریسک میدونم .

4_ فاراک : فاراک هم اکنون در کف قیمت قرار داره و با توجه به اینکه معمولا در اواخر سال تعدیل مثبت نشون میده برای فاراک هم در میان مدت انتظار رشد قیمتی خوبی رو دارم .

23.سبد تائید شد
            آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/02/17, 19:42.
            دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مسلم
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 1100

سلام و عرض ادب
              ممنون از مدیریت محترم سایت بورسی ، همینطور جناب برادران و جناب وحید 20 عزیز

1-بکام : به دلیل نزدیکی به شروع موج 3 بزرگ ، فعلا در موج 3 از 5 از c هست و امیدوارم تا قبل از پایان ماه روند صعودیش شروع بشه
              2-حتاید : انتظار دارم از فردا موج 5 رو با تارگت حوالی 370 شروع کنه
              3-شپترو : انتظار دارم از همین جوالی موج 4 از C را شروع کنه که صرفا یک نوسان رو به بالا هست و بعد از پایان اون دوباره وارد روند رو به پایین میشیم. امیدوارم این موج یک ماه دوام بیاره.
              4-غپینو : انتظار شروع موج 3 از 3 به شرطی که کف قبلی (= 1301) شکسته نشه .

24.سبد تائید شد
              آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/02/17, 19:43.

نظر

• sirwan
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 328

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                سلام و عرض ادب
                ممنون از مدیریت محترم سایت بورسی ، همینطور جناب برادران و جناب وحید 20 عزیز

1-بکام : به دلیل نزدیکی به شروع موج 3 بزرگ ، فعلا در موج 3 از 5 از c هست و امیدوارم تا قبل از پایان ماه روند صعودیش شروع بشه
                2-حتاید : انتظار دارم از فردا موج 5 رو با تارگت حوالی 370 شروع کنه
                3-شپترو : انتظار دارم از همین جوالی موج 4 از C را شروع کنه که صرفا یک نوسان رو به بالا هست و بعد از پایان اون دوباره وارد روند رو به پایین میشیم. امیدوارم این موج یک ماه دوام بیاره.
                4-غپینو : انتظار شروع موج 3 از 3 به شرطی که کف قبلی (= 1301) شکسته نشه .
                به به اندک اندک جمع مستان می رسند اندک اندک می پرستان می رسند
                گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• محسن مختاری
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 663

با سلام و عرض تشکر بابت برپایی مسابقه ماهانه
                  1- وپترو , پایان موج 2 و شروع موج 3 :

2- پلوله : جو مثبت گروه وپترو(جاصل از شروع موج 3 وپترو) و همچنین واگرایی مثبت روزانه در MACD , Momentum
                  3-شکربن:جو مثبت گروه وپترو و واگرایی مثبت روزانه در MACD , Momentum
                  4-خصدرا , پایان نزول از دید من:

5- فاذر:

25.سبد تائید شد

نظر

• آیهان
                    عضو عادی
                    • Dec 2011
                    • 37

ضمن تشکر از جناب برادران وحید 20 و سایر عزیزانی که در جهت اجرای بهتر و جذاب تر مسابقه تلاش می کنند. سبد این ماه:
                    1- حتاید حمایت خوب در محدوده 290 پی بر ای مناسب افق سودآوری مناسب برای سال اتی و رشد تا 360
                    2- آ س پ حمایت مناسب در محدوده 3700 و رشد تا480 از لحاظ تکنیکال
                    3- ثشرق حمایت در 200 و پی بر ای مناسب و امکان تعدیل مناسب و رشد در میان مدت
                    4- کچینی اعلام سود مناسب برای سال اتی و امکان تعدیل سود امسال و رشد تا 450

26.سبد تائید شد.
                    آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/02/17, 20:08.

نظر

• آیهان
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 37

یه سوال برام پیش اومده اگر دوستان جواب بدن خوشحال میشم آیا ملاک محاسبه بازده یک سهم قیمت پایانی چهارشنبه این هفته و قیمت 4 شنبه 24 اسفند است مثلا اگر قیمت یک سهم الان 200 باشد و 24 اسفند 220 بازده 10 درصد میشه ولی این سهم ممکنه مثلا تا 250 هم تو این بازه رشد کرده باشه و بعد حرکت اصلاحی داشته باشه در حالی که من نوعی اگر در 200 وارد بشم و در 250 خالی کنم بازده 25 درصد می باشد که به نظر من باید بیشترین قیمت سهم در بازده مذکور ملاک قرار گیرد
                      .

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

در اصل توسط آیهان پست شده است View Post
                        یه سوال برام پیش اومده اگر دوستان جواب بدن خوشحال میشم آیا ملاک محاسبه بازده یک سهم قیمت پایانی چهارشنبه این هفته و قیمت 4 شنبه 24 اسفند است مثلا اگر قیمت یک سهم الان 200 باشد و 24 اسفند 220 بازده 10 درصد میشه ولی این سهم ممکنه مثلا تا 250 هم تو این بازه رشد کرده باشه و بعد حرکت اصلاحی داشته باشه در حالی که من نوعی اگر در 200 وارد بشم و در 250 خالی کنم بازده 25 درصد می باشد که به نظر من باید بیشترین قیمت سهم در بازده مذکور ملاک قرار گیرد
                        .
                        با سلام
                        در بند دوم از مقررات مسابقه پاسخ سوال شما اومده.
                        با تشکر
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• meysam_sh_2020
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 20665

در اصل توسط آیهان پست شده است View Post
                          .
                          نه دیگه همون 10 درصد حساب میشه
                          ///

نظر

• حامد24
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 2532

با سلام و خسته نباشید خدمت مسولین برگزاری مسابقه ماهانه و یک خسته نباشید ویژه به همشهری عزیز ودوست داشتنی ، وحید جان

صدرا ، فاراک ، فاذر (تجهیزاتیها )به خاطر اقبال مناسب بازار که معمولا در این فصل از سال نصیب این سهمها میشه و میشه دلیلش رو انتظار ارایه عمکرد مناسب در گزارشات 9 و بخصوص دوازده ماهه دونست و به احتمال زیاد این اقبال این بار به خاطر اصلاح نسبتا زیادی که داشتند دو چندان بشه

زامیاد به خاطر کمریسک بودن در این قیمت ها و برخورد با نقاط حمایتی

27.سبد تائید شد
                            ممنون حامد جان
                            آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/02/17, 20:18.
                            یل یاتار ، طوفان یاتار
                            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

با سلام
                              سبد این ماه من
                              1.چکاوه= به دلیل شرایط بنیادی مناسب و اصلاح قابل توجه و احتمال اعلام سود بالا برای سال 91
                              2.وآذر=به دلیل اصلاح قیمتی و احتمال مثبت بودن جو ساختمانی ها
                              3.فاذر=شرایط بنیادی مناسب و احتمال اعلام سود خوب برای سال 91 و نیز برنامه افزایش سرمایه
                              4.وساپا=اصلاح قیمتی و برنامه فروش فملی و افزایش سرمایه
                              5.غشان=ورود بیمه کوثر و خرید های آن و پی بر ای پایین و افزایش قیمت شیر

28.سبد تائید شد
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• محمد ساده
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 934

با سلام و ارادت
                                حکرمانشاه:حرکت گروه ش و پ چون اکثرا به نقاط حمایتی قوی رسیدن...
                                فاذر:حرکت بخاطر تکنیکال سهم...
                                وگستر:حرکت گروه خ و متاثر از گروه قندی...
                                رتاپ:عرضه رکیش...بنیادی عالی...
                                بالاس: مناقصه...
                                آخرین ویرایش توسط محمد ساده؛ 2012/02/17, 21:03.

نظر

در حال کار...
                                X