کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اول از همه یه تشکر ویژه از جناب محاد دارم که خیلی خوب و با طراحی زیبا نتایج رو در طول ماه اعلام کردند و امروز هم دیگه سنگ تمام گذاشت و با این گل و بلبل بوی خوش عید و بهار رو زنده کردو همچنین از زحمات جناب وحید 20 هم کمال تشکر رو دارم .
تبریک عرض میکنم خدمت جناب محسنکه با بازده خوب برنده اولین دور از مسابقه ماهانه سایت بورسی شد و همچنین به جناب محمدی کسب رتبه دوم و همچنین به جناب فلاح رتبه سومی رو تبریک عرض میکنم .
دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
اول از داوران تشکر میکنم، مخصوصن جناب محاد که در طول این یک ماهه واقعا زحماتشون قابل تقدیره
دوم، تبریک میگم به نفرات برتر، واقعا کارشون عالی بود. امیدوارم در زندگیشون هم همینطور پیشتاز باشن.
سوم، آغا این جدول نتایج نکته داره. نکته شم رقابت شدید اساتید گل فروم ، مجید20 و وحید20 بر سر مقام 20 ام هست.
چهارم، منفی ترین سهم این دوره مال خودمه(خچرخش) پس پیشنهاد میکنم به منم یه ماهی، ستاره ای چیزی بدین. عقده ای شدم .اگه نمیشه لااقل یه لامپ کم مصرف بدین. قول میدم تا آخر سال دست به سینه بشینم
با سلام
ضمن تبریک به دوستان گرامی جناب محسن عزیز جناب محمدی عزیز و فلاح عزیز بابت کسب رتبه های اول تا سوم از جناب برادران و محاد عزیز که زحمات زیادی برای مسابقه کشیدند نهایت تشکر رو دارم و از لطف دوستان هم ممنونم.:)
عرض سلام و تبریک به نفرات برتر مسابقه خصوصا آقا محسن عزیز و گرامی که سبد بسیار مناسبی رو پیشنهاد دادند همچنین تشکر ویژه ای دارم از سه عزیز بزرگوار، آقا محاد، آقا وحید و جناب برادران که با عشق و انگیزه در تلاشند تا هر چه بیشتر بر جذابیت این رقابت مفید و سازنده افزوده شود. ....... خدا قوت
یـــــاد خــــــدا آرامش بخش دلهــــــاست ..... کجایند مردان بی ادعـــــــا
با سلام و خسته نباشید
اول جا داره از برگزار کنندگان مسابقه تشکر کرده (جناب محاد و و حید عزیز و برادران) و در مرحله دوم از شرکت کنندگان محترم نیز تشکر ویژه ای داشته باشم.
اینجا نمیخام بگم که هر کی که تو این مسابقه اول تا سوم شد کار خیلی خارق العاده ای انجام داده ولی واقعا بحث مسابقه ماهانه و هفتگی از هم جداست.در مسابقه هفتگی بیشتر باید شانس و اقبال با فرد همراه باشه تا بتونه بین نفرات برتر قرار بگیره ولی در مسابقه ماهانه کسی که بهترین تحلیل رو از سهمهای بازار و سهمهایی که پیشنهاد داده باشه کرده باشه در عرض یکماه میتونه هم بازدهی مناسبی واسه سبد خودش داشته باشه و همم تو مسابقه بین نفرات برتر قرار بگیره.
برای بنده افتخاره که در اولین دوره از این مسابقات تونستم بین نفرات برتر قرار بگیرم ولی از این 5 سهمی که گفتم و میانگین بالای 17 درصد بازدهی داشت خودم کمتر از 17 درصد بازدهی داشتم چونکه خودمم باورم نمیشد کروی 250 تومنی بشه 308 تومن که خودم در 280 خارج شده بودم ولی این انتظارو داشتم رشد خوبی بکنه.این را نیز یادآور شوم نفرات اول و دوم نون شکربن رو خوردن وگرنه نتیجه چیز دیگه ای بود که باز هم بهشون تبریک میگم.در کل قرار دادن سهمهای بنیادی مناسب در سبد ماهیانه علاوه بر قرار گرفتن جزو نفرات برتر در سبد شخصی خود فرد نیز بازدهی خوبی برای خود شخص دارد.
تبریک میگم به این سه بزرگوار ان شا الله در تمام مراحل زندگیتون همینطور موفق باشید.
مسابقه جذابی بود تشکر از مدیریت محترم سایت ، همینطور محاد خان عزیز و سایر دوستان که زحمت کشیدند.
سلام ،عرض تبریک به جناب محسن عزیز ،جناب محمدی بزرگوار و جناب فلاح محترم و آرزوی سالی خوب و پر سود برای این دوستان و سایر خوبان این سایت و سپاس بیکران از مدیریت محترم سایت جناب جمالی که این فرصت را با ایجاد این سایت برای هممون ایجاد کردن وخدا قوتی خدمت جناب وحید 20 جناب برادران و جناب محاد و تشکر بی پایان از زحمات این عزیزان و سایر دوستان که زحمت کشیدند
1_ زمان ارسال سبدها از ساعت 12 یکشنبه 28 اسفند تا ساعت 21.30 جمعه 4 فروردین خواهد بود .
2_ محاسبه بازده سبدها بر اساس نوسان قیمت پایانی یکشنبه 28 اسفند تا چهارشنبه 30 فروردین خواهد بود .
3_ هر فرد مجاز به انتخاب حداقل 4 و حداکثر 6 سهم در سبد خواهد بود .
4_ برای انتخاب هر سهم ذکر دلایل ( هر دلیلی که باعث انتخاب سهم شده ) الزامی است .
5_ سبد ارسالی نباید تکراری باشد و در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده شود .
6_ بحث و اظهار نظر در مورد سبد دیگران ممنوع است و هر گونه اعتراض و یا موردی از سبد دیگران را لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهید .
7_از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان مهلت ارسال سبدها به درخواست شرکت کننده قابل تغییر است .
8_نمادهای متوقف شده قابل انتخاب نیست ولی نمادهایی که بعدا متوقف شوند حذف نخواهد شد بازده روزهایی که سهم متوقف باشد صفر منظور خواهد و چنانچه سهم مجددا قبل از آخرین روز مسابقه بازگشائی شود بازده روز بازگشائی اعمال خواهد شد .
9_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 4 درصد باشد ممنوع است.
10_انتخاب سهامهای بازار پایه فرابورس مجاز نمی باشد .
11_انتخاب نمادهای دارای صف خرید فقط با داشتن شرایط ذیل مجاز خواهد بود .
الف : یکشنبه حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از دو برابر حجم مبنا بیشتر نباشد .
ب :در مورد نمادهای فرابورس صف خرید از دوبرابر حجم معاملات یکشنبه بیشتر نباشد .
12_ در صورت عدم رعایت هر یک از بندهای فوق سبد شرکت کننده حذف خواهد شد .
13_ در سایر مواردی که پیش بینی نشده و در عمل با آن مواجه شویم نظر مسئولین مسابقه ملاک عمل خواهد بود .
نظر