مسابقه ماهانه سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سيد ياسر شريعت
    عضو فعال
    • Jun 2011
    • 4944

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
    با سلام؛ بسیار خوشحالم که بالاخره این مسابقه راه اندازی شد و شک ندارم تحت مدیریت اساتید سایت بسیار مناسب برگزار خواهد شد
    سبد این ماه بنده:
    1- کچاد: رسیدن به قیمت های مناسب پس از بازگشایی و کاهش فشار فروش فروشنده ها، نزدیک شدن به زمان فصلی حرکت سنگ آهنی ها، وضعیت مناسب و کم ریسک صنعت

2- ولساپا: از مظلوم ترین سهم های بازار! با پی به ای بسیار پایین، با توجه به مناسب تر شدن جو منفی روی خساپا باید حرکت خود را آغاز کند. در کنار این موارد، احتمال عرضه بیمه ملت و سهم 10 درصدی ولساپا در این شرکت 120 میلیاردی می تونه کمک مناسبی به سهم بکنه. در نهایت از لحاظ تکنیکالی هم احتمالا شاهد یک موج صعودی جدید در سهم خواهیم بود

3- خصدرا: با توجه به رسیدن به حمایت محکم و احتمال برگشت قیمتی و با در نظر گرفتن این که این نوع سهم های با پی به ای بالاتر از 3 برابر میانگین بازار اصولا حرکت های صعودی و نزولی شدید و اصطلاحا شتابان دارند احتمالا در ماه آینده شاهد این حرکت در سهم باشیم

4-شمواد: پس از شکسته شدن حمایت های سهم و نزول قیمتی شدید احتمالا به زودی شاهد تغییر روند حرکتی سهم خواهیم بود و قاعدتا باید دوباره به قیمت های بالای 100 تومان برگردد

ناظر مسابقه= با توجه به ارسال سبد پس از ساعت 9 و با اعتراض برخی از کاربران در مورد تایید این سبد ها سبد شما حذف میشود.
    هرچند اختلاف ساعت خونه با سایت احتمالا باعث این 3 دقیقه تاخیر شد! ماش دلایل رو خلاصه می کردم تا به موقع برسه! اما 3 دقیقه هم 3 دقیقست، ما هم مطیع قانونیم...:(
    اگه قبول میشد هم احتمالا تاثیر خاصی در رده بندی نمی گذاشت!:d
    إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• وحید 20
      ستاره‌دار(98)
      • Mar 2011
      • 29911

هرچند اختلاف ساعت خونه با سایت احتمالا باعث این 3 دقیقه تاخیر شد! ماش دلایل رو خلاصه می کردم تا به موقع برسه! اما 3 دقیقه هم 3 دقیقست، ما هم مطیع قانونیم...:(
      یاسر جان با توجه به اعتراض برخی از دوستان مجبور به حذف شدم هرچند فقط 3دقیقه بود.
      درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        یاسر جان با توجه به اعتراض برخی از دوستان مجبور به حذف شدم هرچند فقط 3دقیقه بود.
        وحید جان فقط ندا بده کیا بودند این هفته توی نتایج از خجالتشون در میام!!!=)) ;)
        ما مخلص همه هستیم، قبوله وحید جان:)

نظر

• sirwan
          ستاره دار (1)
          • Jun 2011
          • 330

والا با توجه به مرامی ومعرفتی که من از اعضای سایت می بینم بهتر بوذ اعتراض نمی کردند حیف است دوستان سبدهایشان در مسابقه شرکت داده نشود هنوز ذو روز به شروع اسفند مانده
          گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20667

با توجه به اینکه بار اوله که این مسابقه کلید خورده بهتره که دوستان اعتراضشون رو پس بگیرن و سبد هایی که در تایم 21 به بعد اعلام شده هم در مسابقه شرکت داده باشه. هر کی موافقه یه تشکر زیر مطلب جناب sirwan ّبزنه.
            همچنین یاسر عزیز که زحمات زیادی برای مسابقه هفتگی میکشه حیفه تو این مسابقه خودش شرکت نداشته باشه =((
            ///

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5094

نمیخوام دخالت کنم ولی منهم هم نظر با دوستان هستم. اگر اعتراضی هست شاید تعداد نفرات خواهان عفو ! بیشتر باشه !! و این ماه استثنائا بقیه هم فرصت شرکت داشته باشند...حداقل ایکاش سبد آقا یاسر حذف نمیشد. ساعت ثبت ایشون 9 و 3 دقیقه هست و اون 3 دقیقه را میشه واسه تایپ و ارسال در نظر گرفت و فاصله ارسال سبد ایشون با سبدهای بعدی 14 دقیقه هست. اگر بشه که سبد ایشون شامل تخفیف بشه ...البته اگر بشه.... :">
              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/02/17, 23:19.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

من جزئ معترضين نبودم ولي معتقدم قانون بايد اجرا بشه و به نظرم ناظر نبايد ساعت پايان رو 9 اعلام ميكرد لااقل مثل مسابقه هفتگي 9.30 اعلام ميكرد و به نظرم اين چند نفر همين اشتباه رو كردن و فكر كردن تا ساعت 9.30 فرصت دارند اگر قرار بر ارفاق باشه بهتر هست كه سبد همه پذيرفته بشه
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

با توجه به پس گرفتن اعتراض سبد هایی که حذف شدند تایید میشوند.

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5094

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                    من جزئ معترضين نبودم ولي معتقدم قانون بايد اجرا بشه و به نظرم ناظر نبايد ساعت پايان رو 9 اعلام ميكرد لااقل مثل مسابقه هفتگي 9.30 اعلام ميكرد و به نظرم اين چند نفر همين اشتباه رو كردن و فكر كردن تا ساعت 9.30 فرصت دارند اگر قرار بر ارفاق باشه بهتر هست كه سبد همه پذيرفته بشه
                    بله با توجه به اینکه حتی مدیر محترم هم در مورد ساعت اشتباه کردند ( به دلیل سابقه مسابقه هفتگی ) بار دیگر از ناظرین خواشمندیم در این مورد تخفیف قائل بشوند. :)

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
                      100درصد حرف شما متینه علیرضا جان؛
                      دوستان واقعا ممنون بابت لطفتون اما اگه قراره عفوی بشه باید برای هر 3-4 سبد بشه اگه هم نه که همچنان مطیع قانون هستیم;;)

نظر

• کیوان
                        ستاره دار (1)
                        • Jun 2011
                        • 5094

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                        با توجه به پس گرفتن اعتراض سبد هایی که حذف شدند تایید میشوند.
                        چقدر سریع نتیجه داد !

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

اوج دموکراسی، روشن فکری و احترام متقابل رو مثل همیشه در این سایت شاهد هستیم. به افتخار همتون

نظر

• Ali
                            ستاره‌دار(64)
                            • Mar 2011
                            • 2536

در اصل توسط navasan پست شده است View Post
                            1- وگستر : به دلیل حمایت سهامدار عمده
                            2- حفاری : به دلیل بنیادی مناسب و اصلاح قیمتی
                            3- کحافظ : اصلاح قیمتی
                            4- غشصفها : به دلیل رشد گروه
                            5-- شمواد : اصلاح زیاد و احتمال برگشت قیمتی

34.سبد تائید شد
                            من در پیام خصوصی عنوان نمودم که غشصفها را با نماد اشتباه قید کردم و منظورم قصفها بوده و درخواست اصلاح سبد را در نمودم در صورت امکان لطفا کسعدی به جای آن اعمال شود در غیر این صورت از سبد حذف بفرمائید
                            با تشکر

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

در اصل توسط navasan پست شده است View Post
                              من در پیام خصوصی عنوان نمودم که غشصفها را با نماد اشتباه قید کردم و منظورم قصفها بوده و درخواست اصلاح سبد را در نمودم در صورت امکان لطفا کسعدی به جای آن اعمال شود در غیر این صورت از سبد حذف بفرمائید
                              با تشکر
                              کسعدی جایگزین غشصفها شد ولی دلایل را هم عنوان نمایید.
                              با تشکر

نظر

• baradaran
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 545

اوج دموکراسی، روشن فکری و احترام متقابل رو مثل همیشه در این سایت شاهد هستیم. به افتخار همتون
                                از روز اول بنا رو بر این گذاشتیم که در بررسی و اجرای قانون هیچ امتیازی برای هیچ کس قائل نباشیم و اگر هم ارفاقی کوچکی برای هر شرکت کننده در نظر گرفتیم مشروط به عدم مخالفت بقیه شرکت کنندگان بوده است و من مطمئن هستم برای جناب وحید 20 هم خیلی سخت بود که سبد جناب شریعت رو که خالصانه برای بقیه زحمت میکشه رو فقط به خاطر 3 دقیقه تاخیر تائید نکنه ولی به دلیل اعتراضی که شده بود ناچار به اجرای قانون شدیم .
                                به هر حال خوشحالم که موضوع ختم به خیر شد ولی یه نکته دیگه اینه که ما همیشه دقیقه 90 هستیم دو روز فرصت برای سبد هست ولی بیشتر سبدها در ساعت پایانی ارسال میشه و حتی هفته گذشته که مهلت تا شنبه شب بود باز هم در لحظات پایانی بیشتر سبدها رسید .
                                از دوستان خواهش میکنم در آینده سبدها رو کمی زودتر ارسال کنند .
                                دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

در حال کار...
                                X