شادباش به نفرات برتر و سپاس از دوستانی که مسابقه را برگزار کردند
مسابقه ماهانه سایت بورسی
Collapse
X
-
تبریک به نفرات برتر و خسته نباشید به همه دوستان بویژه برگزارکنندگان مسابقه انشاالله در همه امور زندگیشان موفق باشند.آخرین ویرایش توسط hasa؛ 2012/06/13, 14:50.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
با عرض سلام و خسته نباشي خدمت تمامي دوستان
و تشكر ويژه از جناب بابك 52 و جناب وحيد 20 كه واقعا با شوق و حوصله وافر پيگير نتايج مسابقه هستند
وهمچنين خدمت جناب danaisp تبريك عرض ميكنم
موفق و مويد باشيد <:-p<:-pشما نبايد به آنچه بازار فكر ميكندزياد توجه كنيد.شما بايد تحقيقات خودتان را انجام داده و تعيين كنيد كه يك سهام خاص چه ارزشي دارد.در اين صورت اغلب ميتوانيد دانه هاي بلوطي را بيابيد(كه در اينده به درختان تناور بلوط تبديل ميشوند)كه ديگران به هر دليلي فكر مي كنند آنها خطرناك هستند.
رابرت مپل براون
نظر
-
تبریک به جناب danaisp و اسطوره.نتایج تمام روزها را نگاه کردم واقعا رقابت جالبی بوده:)
یک خسته نباشید اساسی هم به برگزارکنندگان مخصوصا جناب بابک52 که دیدم زحمت اعلام نتایج بیشتر روزها را ایشون کشیده بودند
نظر
-
به این میگن مسابقه درست وحسابی
اقا بابک خیلی زحمت می کشیدید
ببخشین من بیرون گود نشستم ولی یک پیشنهاد داشتم
اخر هر ماه که نتیجه مسابقه را اعلام می کنید
یک بانک اطلاعاتی از کلیه شرکت کنندگان در مسابقه هم اعلام شود تا کارنامه شرکت کنند گان مشخص تر شود
ستون اول نام شرت کننده ستو دوم رتبه در مسابقه اخیر
ستون سوم رتبه در اولین مسابقه ماهانه
ستون چهارم رتبهه در دومین مسابقه ......قس علی هذاهرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postبه این میگن مسابقه درست وحسابی
اقا بابک خیلی زحمت می کشیدید
ببخشین من بیرون گود نشستم ولی یک پیشنهاد داشتم
اخر هر ماه که نتیجه مسابقه را اعلام می کنید
یک بانک اطلاعاتی از کلیه شرکت کنندگان در مسابقه هم اعلام شود تا کارنامه شرکت کنند گان مشخص تر شود
ستون اول نام شرت کننده ستو دوم رتبه در مسابقه اخیر
ستون سوم رتبه در اولین مسابقه ماهانه
ستون چهارم رتبهه در دومین مسابقه ......قس علی هذا
با سلام و احترام
از پیشنهاد مفید شما سپاسگزارم
همانطور که به کرار گفته شده محبت فرمایید و پیشنهادها را در صندوق خصوصی مطرح فرمایید
حقیقت امر این است که بله به راحتی می شود به فرض از ماه بعد نتیجه این ماه را هم گذاشت ولی خب چون نتایج ماههای گذشته را جناب آقای محسن ادیبی اعلام فرمودند ، امکان دارد فایل اکسل هر ماه را به صورت ذخیره شده نداشته باشند ، ولی چشم فکر خوبی است و با مدیریت محترم مسابقات بررسی و تصمیم گیری نهایی خواهد شد
این در واقع همون پیشنهاد مسابقه سالانه توسط yousef عزیز در تاپیک
http://forums.boursy.com/showthread....A7%D9%86%D9%87
مطرح نمودند که می بایست توسط مدیریت مسابقات بررسی گردد
یعنی می توان اصلا" اگر هم نخواستند مسابقه سالانه برگزار شود ، تاپیکی به عنوان سوابق نتایج مسابقات ماهانه یا تاپیک دیگری به عنوان سوابق نتایج هفتگی تشکیل شود
ولی خب دیگه می توان به جای همه اینها به تعداد ستاره افراد بسنده کرد و لزومی به ایجاد تاپیکهای فوق نباشد
چون تعداد ستاره نشاندهنده سابقه مسابقات هست
قطعا" یقین داشته باشید که پیشنهادات سازنده شما ، موجب هر چه بهتر شدن روند مسابقات خواهد بود
چنانچه پیشنهادی در خصوص مسابقات دارید با جناب آقایان وحید 20 یا مختاری مطرح فرمایید
موفق و سلامت و در پناه حق باشید
بهترینها را برای همه اعضاء محترم سایت بورسی خواستارمThe greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
به نوبه ی خودم به نفرات برتر ماه تبریک میگم و یه خسته نباشید خدمت وحید عزیز و بابک عزیز عرض میکنم .
جناب danaisp و جناب اسطوره واقعا عالی بود ...تبریک میگم ..
کسب بازدهی زیر 1.7 درصد یعنی اینکه اوراق مشارکتی ها از همه ما جلوتر بودن ...همونطور که تو این سه ماهه از کل بازار جلوتر بودن ....
امیدوارم شرایط بازار ثبات لازم رو پیدا کنه !
که فعلا ...ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
قوانین مسابقه ماهانه سایت بورسی
1_ زمان ارسال سبدها از ساعت 12 چهارشنبه 31خرداد تا ساعت 23 جمعه 2تیر خواهد بود (سبد های اصلاحی نیز فقط تا ساعت 23 مورد قبول هستند)
2_ محاسبه بازده سبدها بر اساس نوسان قیمت پایانی چهارشنبه 31خرداد تا چهارشنبه 28تیر خواهد بود .
3_ هر فرد مجاز به انتخاب حداقل 4 و حداکثر 6 سهم در سبد خواهد بود .
4_ برای انتخاب هر سهم ذکر دلایل ( هر دلیلی که باعث انتخاب سهم شده ) الزامی است .
5_ سبد ارسالی نباید تکراری باشد و در معرفی سبد لطفا از نام نماد استفاده شود .
6_ بحث و اظهار نظر در مورد سبد دیگران ممنوع است و هر گونه اعتراض و یا موردی از سبد دیگران را لطفا از طریق پیام خصوصی اطلاع دهید .
7_از نمادهای معرفی شده در سبد فقط یک سهم تا پایان مهلت ارسال سبدها به درخواست شرکت کننده قابل تغییر است(میتوان یک سهم را حذف یا جابجا نمود)
8_نمادهای متوقف شده قابل انتخاب نیست ولی نمادهایی که بعدا متوقف شوند حذف نخواهد شد بازده روزهایی که سهم متوقف باشد صفر منظور خواهد و چنانچه سهم مجددا قبل از آخرین روز مسابقه بازگشائی شود بازده روز بازگشائی اعمال خواهد شد .
9_انتخاب سهامهایی که قیمت آخرین معامله آن از قیمت پایانی روز چهارشنبه بیشتر از 4 درصد باشد ممنوع است.
10_انتخاب سهامهای بازار پایه فرابورس مجاز نمی باشد .
11_انتخاب نمادهای دارای صف خرید فقط با داشتن شرایط ذیل مجاز خواهد بود .
الف : چهارشنبه حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از دو برابر حجم مبنا بیشتر نباشد .
ب :در مورد نمادهای فرابورس صف خرید از دوبرابر حجم معاملات چهارشنبه بیشتر نباشد .
12_ در صورت عدم رعایت هر یک از بندهای فوق سبد شرکت کننده حذف خواهد شد .
13_درصورتیکه سبد کاربر عنوان دار اولی و یا دومی مسابقه ماهانه در انتهای جدول رتبه بندی قرار گیرد عنوان داده شده حذف می شود(بازای 10 شرکت کننده یک نفر از آخر جدول خلع عنوان می شود)
14_ در سایر مواردی که پیش بینی نشده و در عمل با آن مواجه شویم نظر مسئولین مسابقه ملاک عمل خواهد بود .
اهداف مسابقه:
1-شناسایی سهامهای برتر
2-بالا بردن سطح دانش تکنیکال و فاندامنتالدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
سلام به دوستان
تبریک به نفرات برتر و تشکر از برگزارکنندگان مسابقات
آقایون و خانومها اول از همه بگم که من متاسفانه تو این دور مسابقه ماهانه بنده حضور نداشتم بنابراین مسابقه از رسمیت خارج است :)) ;) (شوخی)
دوم اینکه داشتم یک نگاهی به سهم ها می کردم دیدم برای بشهاب بازدهی 12 درصد در نظر گرفته شده و چون خودم روی این سهم فعال هستم و تو ضرر یک نگاهی به گذشته اش کردم و دیدم که به نظرم این بازدهی کاملا اشتباه درج شده است.
این یک نمونه بود که من بصورت تصادفی با آن برخورد کرد از دوستان می خوام برای نتایج نهایی مسابقات حتما بازبینی روی نتایج صورت بگیره تا حقی از کسی پایمال نشده. ( حداقل 2 یا 3 نفر نتایج رو محاسبه کنن تا جواب ها کنترل بشه.)
حالا شاید با تغییر درصد بازدهی بشهاب نفرات جابه جا شوند. خداوکیلی از دست من ناراحت نشیدا
حالا چرا اونهایی که بشهاب رو انتخاب کردن و اشتباهی زیاد مثبت شدن چیزی نگفتن نمی دونم :O ای کلک ها :p:*
برای ماه تیر هم خودم اولین نفر سهم های خودم رو که فکر می کنم خیلی بهشون ظلم شده و واقعا در کف هستند رو معرفی (و تبلیغ) می کنم. پس سبد 1
1- کفرا : p/e پایین و افت شدید بعد از بازگشایی
2- بشهاب: کف سهم باتوجه به سود انباشته 260 تومانی به ازاء هر سهم + افزایش سرمایه از سود انباشته + امکان تقسیم سود مجمع بالا.
3- ثتران: این سهم هم از قیمت بازگشایی پایین تر رفته و از تحریم ها هم اسیبی نمی بینه الانم داره پاسوزه کل بازار می شه.
ناظر مسابقه:حداقل تعداد سهم برای شرکت در مسابقه ماهانه 4 مورد است. لطفا سبد رو اصلاح بفرمائید.
در مورد بشهاب و بقیه سهم ها محاسبه درست میباشد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/06/20, 12:57.
نظر
-
با تشکر از برگزارکنندگان مسابقه و تبریک به نفرات برتر
1- وپترو :آخرین حمایتی که در 71 تا روند صعودی آن حفظ شود ومیتواند بین 71تا 88 در نوسان باشد.
2-فباهنر:مقاومت شدید در حمایتهایش و انتظار صعود حداقل تا 116 برای کوتاه مدت.
3-ثباغ:مناسب بودن برای خرید ودر کف قیمت بودن.
4-شپارس:حمایت 160 و شکست 175 باعث صعود تا 220 حداقل خواهد شد.
5-وصنعت: حمایت بین 100 تا 102 و عکسالعمل زیاد در این نقاط باعث صعود خواهد شد.
6-فاراک ح:باتوجه به حمایتی که خود سهم فاراک در محدوده 125دارد و درصورت عکس العمل در این نقطه صعود خوبی خواهد داشت میتونه حق تقدم ان مورد توجه قرار گیرد.
با تشکر
1_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/06/20, 13:06.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
در اصل توسط nasernet پست شده است View Postسلام به دوستان
تبریک به نفرات برتر و تشکر از برگزارکنندگان مسابقات
آقایون و خانومها اول از همه بگم که من متاسفانه تو این دور مسابقه ماهانه بنده حضور نداشتم بنابراین مسابقه از رسمیت خارج است :)) ;) (شوخی)
دوم اینکه داشتم یک نگاهی به سهم ها می کردم دیدم برای بشهاب بازدهی 12 درصد در نظر گرفته شده و چون خودم روی این سهم فعال هستم و تو ضرر یک نگاهی به گذشته اش کردم و دیدم که به نظرم این بازدهی کاملا اشتباه درج شده است.
این یک نمونه بود که من بصورت تصادفی با آن برخورد کرد از دوستان می خوام برای نتایج نهایی مسابقات حتما بازبینی روی نتایج صورت بگیره تا حقی از کسی پایمال نشده. ( حداقل 2 یا 3 نفر نتایج رو محاسبه کنن تا جواب ها کنترل بشه.)
حالا شاید با تغییر درصد بازدهی بشهاب نفرات جابه جا شوند. خداوکیلی از دست من ناراحت نشیدا
حالا چرا اونهایی که بشهاب رو انتخاب کردن و اشتباهی زیاد مثبت شدن چیزی نگفتن نمی دونم :O ای کلک ها :p:*
برای ماه تیر هم خودم اولین نفر سهم های خودم رو که فکر می کنم خیلی بهشون ظلم شده و واقعا در کف هستند رو معرفی (و تبلیغ) می کنم. پس سبد 1
1- کفرا : p/e پایین و افت شدید بعد از بازگشایی
2- بشهاب: کف سهم باتوجه به سود انباشته 260 تومانی به ازاء هر سهم + افزایش سرمایه از سود انباشته + امکان تقسیم سود مجمع بالا.
3- ثتران: این سهم هم از قیمت بازگشایی پایین تر رفته و از تحریم ها هم اسیبی نمی بینه الانم داره پاسوزه کل بازار می شه.
باسلام
به استحضار می رساند که لزومی به کنترل نتایج توسط دو یا سه نفر نیست .
ضمنا" بازدهی سهم بشهاب کاملا" درست محاسبه شده
قیمت پایانی سهم در روز چهارشنبه مورخ 91/02/27 معادل 3005 ریال بوده
و
قیمت پایانی سهم در روز چهارشنبه مورخ 91/03/24 معادل 3379 ریال بوده
که بازدهی آن میشه 12/4459% که کاملا" هم صحیح و درست می باشد
لطفا" نحوه محاسبه بازدهی ها را بپرسید و سپس اقدام به اعلان همگانی در خصوص اشتباه شدن نتیجه نمایید!!!!
چندین بار درخواست شده که چنانچه نظری دارید در پیام خصوصی مطرح فرمایید ولی متاسفانه دوستان رعایت نمی فرمایند.
اینجا هیچ حقی از کسی پایمال نمی شود و لزومی به پررنگ کردن نوشته تان نبودThe greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
این مسابقه ماهانه تیر ماه به نظرم خیلی جذاب باشه و از همه مسابقات ماهانه دیگه ای که برگزار شده باید بازدهی بهتری بده ......... چون اکثر سهام ها مفت شده ...............من این ماه سعی میکنم با یه سبد توپ بیام ............چون خودمم بد جوری تو پرم خورده و یه چند درصدی رفتم تو ضرر دنبال سهمی ام که بازدهی خوبی بده ..........;)
جایزه هم اگه بدید دیگه عالی میشه ......................;)///
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postباسلام
به استحضار می رساند که لزومی به کنترل نتایج توسط دو یا سه نفر نیست .
ضمنا" بازدهی سهم بشهاب کاملا" درست محاسبه شده
قیمت پایانی سهم در روز چهارشنبه مورخ 91/02/27 معادل 3005 ریال بوده و
قیمت پایانی سهم در روز چهارشنبه مورخ 91/03/24 معادل 3379 ریال بوده
که بازدهی آن میشه 12/4459% که کاملا" هم صحیح و درست می باشد
لطفا" نحوه محاسبه بازدهی ها را بپرسید و سپس اقدام به اعلان همگانی در خصوص اشتباه شدن نتیجه نمایید!!!!
چندین بار درخواست شده که چنانچه نظری دارید در پیام خصوصی مطرح فرمایید ولی متاسفانه دوستان رعایت نمی فرمایند.
اینجا هیچ حقی از کسی پایمال نمی شود و لزومی به پررنگ کردن نوشته تان نبود
آقایون و خانمها اشتباه از بنده بود فکر می کردم مسابقه ماهانه از اول یک ماه تا آخر یکماه است بنابراین قیمت های 3188 رو برای اول ماه و 3111 رو برای آخر ماه در نظر گرفتم و بازدهی منفی، در هر صورت شرمنده همه دوستان
در مورد سبدم هم من مورد چهارم رو 4- کهرام قرار می دم چون یک حسی به من می گه دیگه وقت برگشت کاشی و سرامیکی هاست. خیلی دوست داشتم سبد اول باشم ها ولی چون به قوانین آشنا نبودم .......
پس 1- کفرا 2- بشهاب 3-ثتران 4-کهرام
2_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/06/20, 16:34.
نظر
-
با سلام
سبد این ماه:
1- کفرا: قرار گیری در کف قیمتی، عرضه کم، افزایش سرمایه 70%، عدم تأثیر زیاد از تحریمها
2- فاراکح: افت زیاد قیمت فاراک تا محدوده120-125، خبر تعدیل مثبت
3- وپترو: رسیدن به نقاط حمایتی سالیانه
4- واتی: ریزش زیاد پس از مجمع و کاهش عرضه
پیروز باشید
3_سبد تائید شد.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/06/20, 16:35.
نظر
-
با سلام و احترام و عرض ادب و تبریک مجدد به نفرات برتر
سبد ماهانه تیر ماه اینجانب:
1)قهکمت : روند رو به رشد گروه قندی + افزایش قیمت دلار +لیدر بودن گروه + نفع بردن از تحریم ها
2)قزوین: روند رو به رشد گروه قندی + افزایش قیمت دلار+ لیدر بودن گروه + نفع بردن از تحریم ها
3)قپیرا: روند رو به رشد گروه قندی + افزایش قیمت دلار+ لیدر بودن گروه + نفع بردن از تحریم ها
4)قثابت: روند رو به رشد گروه قندی + افزایش قیمت دلار+ لیدر بودن گروه + نفع بردن از تحریم ها
ناظر مسابقه:صف خرید قثابت از دوبرابر حجم مبنا بیشتر است. لطفا سبد را اصلاح بفرمائید.
آخرین ویرایش توسط بابک 52؛ 2012/06/20, 20:38.The greater the risk ، The greater the reward
نظر
نظر