مسابقه ماهانه سایت بورسی
Collapse
X
-
سلام خدمت بورسی های عزیز
بازدهی سبدها در هفته پایانی مسابقه ماهانه فروردین (1391/1/26)
نظر
-
عرض سلام خدمت دوستان شرکت کننده و تعقیب کنندگان نتایج :)
بازدهی سبدها تا دومین روز از هفته پایانی از مسابقه ماهانه فروردین(1391/1/27)
نظر
-
عصر بارونی دوستان بخیر(اینجا که داره بارون می یاد) :)
داریم به روزهای پایانی مسابقه نزدیک میشیم و جناب naruto فعلا با اختلاف مناسبی در صدر قرار داره
و رقابت نزدیکی بین نفرات بعدی وجود داره.
http://131.0.img98.net/out.php/i296751_dosh.jpg
نظر
-
عرض سلام خدمت بورسی های عزیز
اعلام نتایج بازدهی سبدها تا یک روز مانده به پایان مسابقه ماهانه فروردین: (1391/1/29)
http://131.0.img98.net/out.php/i298347_se.jpg
http://131.0.img98.net/out.php/i298348_sesha.jpg
نظر
-
سلام
دومین دور از مسابقات ماهانه سایت بورسی هم به پایان رسید.
که مقام نخست این دور از مسابقه تعلق گرفت به
naruto عزیز با 16.3 درصد بازدهی
نفر دوم
alireza184 عزیز با 12.3 درصد بازدهی
و نفر سوم
ali20 عزیز با 9.9 درصد بازدهی
تبریک میگم به این دوستان و امیدوارم در تمام مراحل زندگی موفق باشند.
وتشکر میکنم از همه شرکت کنندگان عزیز.
http://131.0.img98.net/out.php/i300115_ch.jpg
http://131.0.img98.net/out.php/i300116_chahar.jpg
نظر
-
دومین دور از مسابقه ماهانه را هم پشت سرگذاشتیم که جناب naruto با اختلاف اول شدند که به ایشون تبریک عرض میکنم و همچنین به دوستان عزیز جناب علیرضا و علی هم که رتبه های بعدی رو کسب کردند تبریک عرض میکنم .
جا دارد تشکر ویژه داشته باشم از جناب محاد عزیز که بسیار خوب و به موقع در طول ماه نتایج رو اعلام کردند و هم چنین تشکر از زحمات جناب وحید آقا .
از هم اکنون تا ساعت 22 جمعه فرصت ارسال سبدها خواهد بود و بعد از پایان زمان سبدی تائید نخواهد شد .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
جا داره به نوبه خودم به naruto عزیز،alireza184 عزیز و ali20 عزیز تبریک ویژه بگم...
همچنین از جناب محاد عزیز ،وحید 20 عزیز و آقای برادران عزیز سپاسگزارم و دیگر دوستانی که در این تاپیک زحمت می کشند و شاید من اطلاعی نداشته باشم....to continue, please follow me on my page
نظر
-
با سلام و تبریک به نفرات برتر
1- پلوله:شکست یک روند نمودار 4ساعته و اصلاح مناسب وادامه برای هدف 71 درصورتی که شنبه و یکشنبه بالای 45قرارگیرد احتمالا این نقطه کف خواهد بود .
2- بکام:شکست روند نمودار 4ساعته و اصلاح مناسب برای هدف اول 240
3- خزامیا : حمایت قوی در نقطه 104 وبعداز اصلاح مناسب برای هدف بالای 125 آماده میباشد.
4- رانفور:پس از صعود در نمودار 4ساعته اصلاح مناسب انجام شده وبرای هدف بالای 1700 اماده میباشد.
5- وغدیر: پس از صعود اصلاح مناسب انجام شده و برای هدف 500 آماده میباشد.
6-وملت : اصلاح مناسب و اگر 60 را با قدرت رد کند این نقطه کف خواهد بود.
با تشکر و آرزوی موفقیت همه دوستان عزیز
ناظر مسابقه:بر طبق قوانین مسابقه ماهانه نمادهایی که دارای صف خرید هستند بشرطی مورد قبول هستند که آخرین روز معاملاتی حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از دو برابر حجم مبنا بیشتر نباشد
رانفور کمتر از حجم مبنا معامله شده و مورد قبول نمیباشد لطفا سبد را اصلاح نموده و مجدد ارسال بفرمائید.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/04/18, 22:51.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
-
-
با سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان مسابقه همسایه;;)
و عرض تبریک خدمت نفرات برتر:x از رو نمیرم و این ماه هم سبد خودم رو برای مسابقه انتخاب می کنم
1- آس پ: پی به ای پایین، آغاز حرکت ساختمونی ها، خالی شدن فروشنده های حقوقی سمج!
2- ودی: شکست روند نزولی سهم، معامله بلوکی 1.5 میلیونی دانایان در کنار عرضه بیمه پاسارگاد و احتمالا بیمه ملت
3- ولساپاح: پی به ای مسخره سهم! آغاز شدن حرکت حق تقدم که میتونه موتور محرک خوبی برای سهم هم باشه
4- کبافق: فعلا در کانال بین 1360 و 1450 تومانی در نوسان است و در حال جمع آوری پتانسیل برای آغاز حرکت، تعدیل قطعی پیش روی سهم در کنار باز شدن احتمالی مناسب باما و تاثیر مناسب
2.سبد تائید شدآخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/04/18, 22:58.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
مرتضی جان گل کاشتی
تشکر ویژه از عزیزان برگزارکننده،جنابان برادران ، وحید ومحاد گرامی
1- افست: اصلاح مناسب در گره منفی و جمع شدن صف فروش
2- آ س پ:استارت گروه ساختمانی، بالا رفتن حجم معاملات و پی به ای مناسب
3-وبملت : پی به ای مناسب، اصلاح چند روزه و بالا رفتن حجم معاملات گروه بانکی
4-طبس:شکستن خط روند و تثبیت بالای فیبوی 61.8
3.سبد تائید شدآخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/04/18, 23:00.وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
ضمن تبریک به برنده دوره قبل و تشکر از اساتید و بزرگان جهت برگزاری این مسابقه
جهت محک زدن اطلاعاتم اگر اجازه بدید من هم توی این دوره شرکت میکنم
۱- قنیشا : خبرهای خوب گروه قندی و اینکه پس از اصلاح طولانی و اعلام قیمت جدید شکر امکان رشد بالایی دارد
۲- وغدیر: بازگشت پس از تماس با حمایت ۵۲۷
۳- آ س پ: استارت گروه ساختمانی و پی بر ای پایین
ناظر مسابقه:ضمن خوش آمد گویی به شما
لطفا ابتدا قوانین مسابقه را مطالعه بفرمایید و سبد اصلاح شده بر اساس قوانین را ارسال نمایید.آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/04/18, 23:03.یا هدف می گذاری و برای هدف خودت کار می کنی یا مجبوری برای هدف دیگران کار کنی، انتخاب با خودته!!!
نظر
-
در اصل توسط hasa پست شده است View Postبا سلام و تبریک به نفرات برتر
1- پلوله:شکست یک روند نمودار 4ساعته و اصلاح مناسب وادامه برای هدف 71 درصورتی که شنبه و یکشنبه بالای 45قرارگیرد احتمالا این نقطه کف خواهد بود .
3- خزامیا : حمایت قوی در نقطه 104 وبعداز اصلاح مناسب برای هدف بالای 125 آماده میباشد.
4- رانفور:پس از صعود در نمودار 4ساعته اصلاح مناسب انجام شده وبرای هدف بالای 1700 اماده میباشد.
با تشکر و آرزوی موفقیت همه دوستان عزیز
ناظر مسابقه:بر طبق قوانین مسابقه ماهانه نمادهایی که دارای صف خرید هستند بشرطی مورد قبول هستند که آخرین روز معاملاتی حداقل به اندازه حجم مبنا معامله شده باشد و همچنین صف خرید آن از دو برابر حجم مبنا بیشتر نباشد
رانفور کمتر از حجم مبنا معامله شده و مورد قبول نمیباشد لطفا سبد را اصلاح نموده و مجدد ارسال بفرمائید.
4- آس پ:بازگشت مجدد اقبال به این گروه
4.سبد تائید شدآخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/04/18, 23:04.قانون ماندن همیشگی در بورس:
1-داشتن دانش تحلیلی تکنیکال و بنیادی
2- مدیریت سرمایه( بیش از 5 درصد برای هر سهم در هر بار،پولتان را درگیر نکنید.) چون هیچکس نمی تواند پیشبینی صددرصد روی هر سهم داشته باشد.
3- گوش نکردن به خریدی که دیگران به شما پیشنهاد میدهند مگر اینکه از نظر تکنیکالی و بنیادی برای شما اثبات شده باشد.
4- مشخص کردن هدف و خروج از آن.
5- کنار گذاشتن هیجان و انتظار معجزه داشتن.
6- صبور بودن.
نظر
نظر