سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • فری زبل
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 860

پاسخ : سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

1120000 سهم تا اینجا 6 حقوقی از حقیقیایی که کلا نمیدونن تو بورس چی کاردارن سهم کنده
    سهم کنده بشه بد جور میکنه
    حالا فقط یه سری نگاش میکنن
    /:.ph34r-smiley.:/

نظر

• MAJIDGOLD
      ستاره دار(2)
      • Mar 2014
      • 120

7 ماهه من رو 58 تومان است

براورد سود شرکتی مثل وسپه خیلی سخته .. چون به پورتفوی وسپه که نگاه بندازید تقریبا باید 80 درصد بازار را تخمین سود و براورد سود بکنید.

ولی بازار به این کار ما پاداش نمیدهد ..

من تا اخر سال هیچی از وسپه نمیخوام فقط یه پی به ای 5 می خوام

خیلی نامردی هست ..سهمی با 30 تومن سود داره بالای 300 و 400 معامله میشود ![/QUOTE]

جناب آریو , چرا خود وسپه پیشبینی سود 93 را در کدال پیدا نمیکنم؟

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

در اصل توسط MAJIDGOLD پست شده است View Post

براورد سود شرکتی مثل وسپه خیلی سخته .. چون به پورتفوی وسپه که نگاه بندازید تقریبا باید 80 درصد بازار را تخمین سود و براورد سود بکنید.

خیلی نامردی هست ..سهمی با 30 تومن سود داره بالای 300 و 400 معامله میشود !

جناب آریو , چرا خود وسپه پیشبینی سود 93 را در کدال پیدا نمیکنم؟

[/QUOTE]

با سلام
        برای اینکه شرکت های سرمایه گذاری این اختیار رو دارد که بودجه اعلام کنند یا نکنند
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• amirhossein
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 74

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          امیر جان شما به چه سودی در 7 ماهه رسیدید؟؟ ... من 40 شش ماهه اکسل من داد که خود شرکت 42 اعلام کرد .. به خاطر اینکه من خیلی از سهام ریز ته پورتفوی را لحاظ نکردم همینطور یکی دو تا افزایش سرمایه که حق تقدم هاش ته صوورت پورتفوی بوده و شرکت های خارج بورسشو

خیلی نامردی هست ..سهمی با 30 تومن سود داره بالای 300 و 400 معامله میشود !
          سلام دوست عزیز!
          7 ماهه حدود 52 تومان سود تحقق داده است.
          کافیست سود حاصل از فملی، کگل ، ساراب ، شفن، فولاد، جم، خبهمن ، ومعادن ، ختور و وبملت به همراه سود فروش سهام تیر به گزارش 6ماهه اضافه شود.
          --------------------
          در مورد بانک قوامین هم توجه شما رو به ؛
          - تفاوت رقم طلب از شرکت های وابسته منتهی به 91.12.29 در دو گزارش صورت مالی 9 ماهه و 12 ماهه سال 92 جلب می کنم در کنار ان به تفاوت رقم ذخیره مالیات منتهی به 91.12.29 در دو گزارش صورت مالی 9 ماهه و 12 ماهه سال 92
          - دلیل رشد سرمایه گذاری سال 92
          توجه به فاکتورهای فوق جواب سوالات شما در مورد بانک قوامین است.

نظر

• محمد 66
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2938

دوستان توجه کنند که این سود 43 تومانی 6 ماهه وسپه بدون سود مجامع شرکتهای کگل و شپدیس و فملی و فولاد و فارس و تاپیکو و ساراب ،شبندر و شفن بدست آمده است .

طبق محاسبات بنده با در نظر گرفتن سود شرکتهای مذکور تا پایان امسال وسپه 60 تومان سود می سازد .

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط amirhossein پست شده است View Post
              سلام دوست عزیز!
              7 ماهه حدود 52 تومان سود تحقق داده است.
              کافیست سود حاصل از فملی، کگل ، ساراب ، شفن، فولاد، جم، خبهمن ، ومعادن ، ختور و وبملت به همراه سود فروش سهام تیر به گزارش 6ماهه اضافه شود.
              --------------------
              در مورد بانک قوامین هم توجه شما رو به ؛
              - تفاوت رقم طلب از شرکت های وابسته منتهی به 91.12.29 در دو گزارش صورت مالی 9 ماهه و 12 ماهه سال 92 جلب می کنم در کنار ان به تفاوت رقم ذخیره مالیات منتهی به 91.12.29 در دو گزارش صورت مالی 9 ماهه و 12 ماهه سال 92
              - دلیل رشد سرمایه گذاری سال 92
              توجه به فاکتورهای فوق جواب سوالات شما در مورد بانک قوامین است.
              با سلام خدمت امیر عزیز

با افزودن سود تاپیکو .. فارس و شبندر و شپدیس سود شرکت به 57 تومان میرسه البته این عدد با اکسل من بدست میاد که تو شش ماهه سود شرکت 2 تومن بیشتر از من داد چون تعداد شرکت های ریز و ته پورتفوی رو لحاظ نمیکنم !

اونجور که مشخصه شرکت داره تنظیم میکنه ماهی 3 میلیارد سود فروش سرمایه گذاری شناسایی کنه

سرمایه گذاری مهر از پورتفوی غیر بورسی فقط سالی 10 تا 12 میلیارد سود داره.... سود پورتفوی غیر بورسی جمعا میشه رو 15 میلیارد حداقل حساب باز کرد

من سود 12 ماهه شرکت را بین 65 تا 70 تخمین میزنم محافظه کارانه

نظر

• amirhossein
                عضو عادی
                • Nov 2010
                • 74

با سلام خدمت امیر عزیز

با افزودن سود تاپیکو .. فارس و شبندر و شپدیس سود شرکت به 57 تومان میرسه البته این عدد با اکسل من بدست میاد که تو شش ماهه سود شرکت 2 تومن بیشتر از من داد چون تعداد شرکت های ریز و ته پورتفوی رو لحاظ نمیکنم !

اونجور که مشخصه شرکت داره تنظیم میکنه ماهی 3 میلیارد سود فروش سرمایه گذاری شناسایی کنه

سرمایه گذاری مهر از پورتفوی غیر بورسی فقط سالی 10 تا 12 میلیارد سود داره.... سود پورتفوی غیر بورسی جمعا میشه رو 15 میلیارد حداقل حساب باز کرد

من سود 12 ماهه شرکت را بین 65 تا 70 تخمین میزنم محافظه کارانه

به نظر بسیار آشکار است که ما در مورد سود 7 ماهه شرکت صحبت کردیم یعنی تا پایان تیر 93
                این در حالیست که مجمع تاپیکو در شهریور / مجمع فارس در مهر / مجمع شبندر در مرداد / مجمع دوم شبدیس در مهر یا آبان می باشد. پس سود هیچکدام از این زیرمجموعه ها در پایان تیرماه ( 7 ماهه شرکت) بدست نمی آید.

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

به نظر بسیار آشکار است که ما در مورد سود 7 ماهه شرکت صحبت کردیم یعنی تا پایان تیر 93
                  این در حالیست که مجمع تاپیکو در شهریور / مجمع فارس در مهر / مجمع شبندر در مرداد / مجمع دوم شبدیس در مهر یا آبان می باشد. پس سود هیچکدام از این زیرمجموعه ها در پایان تیرماه ( 7 ماهه شرکت) بدست نمی آید.
                  ولی فکر میکنم 54 تومان باشد سود 7 ماهه ... حالا براورد کل سود شما برای دوره 12 ماهه فکر نکنم اختلاف زیادی با هم داشته باشیم

در مورد وقوام نیازمند توضیحات بیشتری از شما هستم

شرکت به خاطر طلب از ناجا .. بلوک مهرگان به کدش خورده که پورتفوی قوی داره و سهم اصلیش کگل هست ... در کنار مهرگان و کگل ... انصار و بسیاری از سهام ارزنده دیگر دارد که همه سود بالایی تقسیم میکنند

اگر بحث افزایش و کاهش ذخیره مالیات را به ما توضیح دهید ممنون میشوم
                  و نظر کلیتان در مورد وقوام

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

صورت سود و زیان 7 ماهه وسپه .. البته شرایط در 8 ماهه به مراتب بهتر خواهد بود

نظر

• amirhossein
                      عضو عادی
                      • Nov 2010
                      • 74

درود بر آریو عزیز!
                      با تشکر از زحمتی که کشیدید . اختلاف بین سود محاسباتی شما و من حدود 3 ریال می باشد که قطعا" قابل چشم پوشیست. با بررسی سود سالیانه درخواهید یافت که شرکت قابلیت تحقق 64 تومان (با تلورانس 1% ) را تا پایان دوره مالی خواهد داشت
                      -------------------
                      انگیزه من از صحبت در مورد وسپه با شما بی اعتبار کردن بخش اول جمله ایست که (( معامله گري را انتخاب نمودم چون آنقدر تنبل بودم که نمي خواستم کار کنم )) انتخاب نمودید. شما تلاش کردید و زحمت کشیدید و از اعداد 60 و 57 و 55 ( در فروم بورسی و بورکس) به عدد واقعی رسیدید. یعنی درصد خطا رو از 15% به صفر رسوندین.
                      به عنوان یک برادر کوچکتر می گم که خدواند به شما استعدادی ناب عطا نموده و آن شامه تیز شما در شناسایی سهام با بنیادی قویست ولی از طرف دیگر نفس سرکش با وسوسه بی پایان شما رو به تنبلی و نگاه سطحی تشویق می کند . امید است که با تلفیق این استعداد ناب با تلاش و کوشش اگاهانه در بین تحلیل گران موفق بازار سرمایه نام شما هم بدرخشد.
                      --------------
                      در مورد بانک قوامین هم با توجه به اینکه مساله مربوط به ناجا می باشد و ممکن است بار حقوقی داشته باشد در پیام خصوصی تا جند روز دیگر نظرم رو خدمت شما عرض خواهم کرد.

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

درود بر آریو عزیز!
                        با تشکر از زحمتی که کشیدید . اختلاف بین سود محاسباتی شما و من حدود 3 ریال می باشد که قطعا" قابل چشم پوشیست. با بررسی سود سالیانه درخواهید یافت که شرکت قابلیت تحقق 64 تومان (با تلورانس 1% ) را تا پایان دوره مالی خواهد داشت
                        -------------------
                        انگیزه من از صحبت در مورد وسپه با شما بی اعتبار کردن بخش اول جمله ایست که (( معامله گري را انتخاب نمودم چون آنقدر تنبل بودم که نمي خواستم کار کنم )) انتخاب نمودید. شما تلاش کردید و زحمت کشیدید و از اعداد 60 و 57 و 55 ( در فروم بورسی و بورکس) به عدد واقعی رسیدید. یعنی درصد خطا رو از 15% به صفر رسوندین.
                        به عنوان یک برادر کوچکتر می گم که خدواند به شما استعدادی ناب عطا نموده و آن شامه تیز شما در شناسایی سهام با بنیادی قویست ولی از طرف دیگر نفس سرکش با وسوسه بی پایان شما رو به تنبلی و نگاه سطحی تشویق می کند . امید است که با تلفیق این استعداد ناب با تلاش و کوشش اگاهانه در بین تحلیل گران موفق بازار سرمایه نام شما هم بدرخشد.
                        --------------
                        در مورد بانک قوامین هم با توجه به اینکه مساله مربوط به ناجا می باشد و ممکن است بار حقوقی داشته باشد در پیام خصوصی تا جند روز دیگر نظرم رو خدمت شما عرض خواهم کرد.
                        تشکر از امیر حسین عزیز

ممنون از لطف شما

بنده براورد 12 ماهه سپه را هم دارم که برای شما و بقیه دوستان میگذارم

با تشکر از شما

ممنون میشوم از نظر شما در مورد قوام .. با توجه به مجمع دو هفته پیش وقوام فکر میکنم برنامه ورود به بورس را دارند چون اساس نامه را میخواهند طبق بورس تصویب کنند

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

امروز چند سهم مهم وسپه که سود عالی هم خواهند ساخت معاملاتی خوبی داشتند

فولاد
                          پارسان
                          وغدیر
                          وامید
                          شفن
                          شخارک

نظر

• ائلچی
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2013
                            • 1945

آریو جان ممنون از تحلیلت. انشاا... آخرهای برج 6 اگه زیاد رشد نکنه، برای سود مجمع سوارش میشم.
                            أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

عملکرد مهر ( سپه2) نسبت به سال گذشته 40 درصد رشد داشته

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

عملکرد مهر ( سپه2) نسبت به سال گذشته 40 درصد رشد داشته
                                بسیار عالی اما چه کنیم که نمی فهمند و حقوقی نفس سهم رو گرفته

باور کن 220 هم میخریم دوباره

راستی پدرم بسیار سلام رسوند و پست شما رو خوند و لذت برد و گفت:

زیاد نگاهش نکن...این سهم سهامدار میخواد

زنده باشی داداش گل

نظر

در حال کار...
                                X