سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

پاسخ : سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
    بسیار عالی اما چه کنیم که نمی فهمند و حقوقی نفس سهم رو گرفته

باور کن 220 هم میخریم دوباره

راستی پدرم بسیار سلام رسوند و پست شما رو خوند و لذت برد و گفت:

زیاد نگاهش نکن...این سهم سهامدار میخواد

زنده باشی داداش گل

حقوقی کاری به سهم نداره ، اتفاقا حمایت هم میکند . فکر کنم قبلا هم گفته باشم که شرکتهای سرمایه گذاری بر مبنای سود معامله نمی شوند بلکه بر مبنای ناو قیمتشان تغییر می کند ، همین وسپه اگر به جای 60 تومان ، 30 تومان سود هم که میساخت قیمتش همین بود .

وسپه سهمیه که همواره روی 70 درصد ناو معامله میشده ، پس رشد سهم وابسته است به رشد کگل و کچاد و پارسان و وامید و ونیکی و بقیه پرتفوی ، تا پرتفوی رشد نکند سهم هم رشد نمیکند .

همچنین با توجه به پرتفوی شرکت نمودار سهم شباهت زیادی به نمودار شاخص کل دارد ، یعنی بازدهی سهم تقریبا معادل بازدهی شاخص کل خواهد بود یعنی اگر رشد شاخص را سالی 30 درصد در نظر بگیریم وسپه هم سالی 30 درصد بازدهی می دهد .

الان مپنا با 50 تومان سود 700 تومان معامله می شود ، چون ناو مپنا به عنوان یک هلدینگ 1000 تومان است و 70 درصد ناو می شود 700 تومان یعنی اگر مپنا 100 درصد تعدیل مثبت هم بدهد قیمتش همین 700 است .

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
      حقوقی کاری به سهم نداره ، اتفاقا حمایت هم میکند . فکر کنم قبلا هم گفته باشم که شرکتهای سرمایه گذاری بر مبنای سود معامله نمی شوند بلکه بر مبنای ناو قیمتشان تغییر می کند ، همین وسپه اگر به جای 60 تومان ، 30 تومان سود هم که میساخت قیمتش همین بود .

وسپه سهمیه که همواره روی 70 درصد ناو معامله میشده ، پس رشد سهم وابسته است به رشد کگل و کچاد و پارسان و وامید و ونیکی و بقیه پرتفوی ، تا پرتفوی رشد نکند سهم هم رشد نمیکند .

همچنین با توجه به پرتفوی شرکت نمودار سهم شباهت زیادی به نمودار شاخص کل دارد ، یعنی بازدهی سهم تقریبا معادل بازدهی شاخص کل خواهد بود یعنی اگر رشد شاخص را سالی 30 درصد در نظر بگیریم وسپه هم سالی 30 درصد بازدهی می دهد .

الان مپنا با 50 تومان سود 700 تومان معامله می شود ، چون ناو مپنا به عنوان یک هلدینگ 1000 تومان است و 70 درصد ناو می شود 700 تومان یعنی اگر مپنا 100 درصد تعدیل مثبت هم بدهد قیمتش همین 700 است .
      قبلا هم به شما گفتم اگر nav مهم باشد دلیلی بر این نیست که سود اهمیتی نداشته باشد

هیچ بایدی هم وجود نداره که سهم باید رو 70 درصد ارزشش معامله بشه

به هر حال اگر چنین سهمی می تواند سودی پایدار و خوب بسازد ارزش خرید داره حالا ارزش ذاتی اش هر چی میخواد باشه

که البته وسپه 60 درصد ارزش ذاتی اش می باشد به نظر من...قابل توجه

نظر

• آریو
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 4834

نظر شخصی من است ... سود در درجه اهمیت است ...

همین الان دارم گزارشی برای یک شرکت حقوقی اماده میکنم از یک شرکت سرمایه گذاری به من میگه ناو برایم مهم نیست فقط براورد سودش دقیق میخواهم !

سود وسپه برای سال 93 حدود 65 تا 66 تومان است

در ضمن ناو سهم هم حداقل 430 تا 440 تومان است .. من ارزش افزوده زمین های لواسان و پروژه پارکینگ خیابان بهشتی را لحاظ میکنم !
        مگر میشود 47000 متر زمین در لواسان و یک پروژه بزرگ اداری و تجاری و پارکینگ خیابان بهشتی که به همراه سرمایه گذاری ساختمانی سپه انجام میشود را نادیده گرفت !

فعلا از وسپه رشد قیمتی نمیخواهم ... همین در جا زدن یعنی سود...

این سهم بهمن 93 ..220 تومان را دید .. الان هم 230 تومان است ... تو این مدت چه سرمایه هایی که پودر نشدند !
        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• warrior
          عضو عادی
          • Dec 2013
          • 138

حرکت وسپه رو به نسبت سهمای دیگه میشه گفت ساید صعود ساید صعود...سقوط خیلی عجیب نداره..اگر هم سقوط کنه از 90% بازار کمتره
          [COLOR=#008000][B] جانها فدای مردم نیکو نهاد باد[/B][/COLOR]

نظر

• warrior
            عضو عادی
            • Dec 2013
            • 138

آریو عزیز یه محاسبات از ناو وسپه میذارین یا اگه قبلا نوشتین لینک میدین..؟

این زمین های لواسان و پروژه پارکینگ رو از کجا در موردش اطلاعات بدست بیارم..؟ ممنون از لطفت

پ.ن : امروز تو 227 باز هم خریدم../:.yead.:/

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط warrior پست شده است View Post
              آریو عزیز یه محاسبات از ناو وسپه میذارین یا اگه قبلا نوشتین لینک میدین..؟

این زمین های لواسان و پروژه پارکینگ رو از کجا در موردش اطلاعات بدست بیارم..؟ ممنون از لطفت

پ.ن : امروز تو 227 باز هم خریدم../:.yead.:/

فردا حتما ناو سهم را برای شما میگذارم ... در صورت های مالی حسابرسی شده .. همه مطالب و سرمایه گذاری ها هست .. در صفحات قبل هم بروید پیدا میکنید

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

NAV وسپه با لحاظ کردن ارزش افزوده زمین های لواسان ... بدون در نظر گرفتن پروژه خیابان بهشتی .. لحاظ کردن DPS شرکت ها در برج 3 تا 5 که هنوز در حقوق صاحبان سهام گزارش 9 ماهه نیامده
                ...

سود شرکت هم که همه در سال 93 میدانند چقدر هست 65 تومان حداقل ... با توجه به عملکرد خوب کچاد .. کگل .. وامید ... شخارک .. همراه .. تاپیکو .. اخابر ... شاراک .. وغدیر .. زاگرس .. جم ... فارس ...شبندر در سال 93 میتونیم تخمین سود حدودا برابر با سال 93 برای سهم در سال 94 داشته باشیم

نظر

• ائلچی
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2013
                  • 1945

آریو عزیز میشه در مورد ناو واتی هم نظرت رو اعلام کنی؟
                  ممنون
                  أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                    آریو عزیز میشه در مورد ناو واتی هم نظرت رو اعلام کنی؟
                    ممنون

واتی فکر کنم ناو حدود 850 داشته باشد

ناو باید در کنار سود باشد ...

اگر سود شرکت ناو سهم را ساپورت کند مطلوب هست

یک سهمی مثل خگستر ناو بالا دارد اما سود ندارد سهم در مدت چند ماه قیمتش نصف میشود ... چون سود ندارد ...

اگر واتی سود خوبی داشته باشد مثلا بالای 100 تومان سود تحلیل شرکت باشد یکی از گزینه های مطلوب بازار خواهد بود

نظر

• warrior
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 138

ممنون جناب آریو...پروژه لواسان را هم در نظر نگیریم 400 ناو دارد...فقط یک سوال داشتم ارزش دفتری داراییها رو چه طور 11016 حساب کردین..؟ تو 6ماهه که 7466 اومده:-/

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط warrior پست شده است View Post
                        ممنون جناب آریو...پروژه لواسان را هم در نظر نگیریم 400 ناو دارد...فقط یک سوال داشتم ارزش دفتری داراییها رو چه طور 11016 حساب کردین..؟ تو 6ماهه که 7466 اومده:-/
                        ارزش افزوده لواسان را بهش اضافه کردم ...

نظر

• warrior
                          عضو عادی
                          • Dec 2013
                          • 138

ممنون فکر کردم اون رو تو غیر بورسیها اوردید../:.winksmiley02.:/

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

سری قبل دوستانی که وسپه را دوست نداشتند پیشنهاد وتوسم را دادم ... وتوسم محدوده 250 تومن که 330 را زد و سقف قبلی خود را در اذر ماه هم زد

الان هم بسیار روی وبانک مثبت هستم ... در کنار سپه یکی از بهترین سهام بازار است

سهم با 900 ناو و سود بالای 140 تومان و برنامه افزایش سرمایه ..مطالعه کنید

نظر

• PETROLEUM
                              Banned
                              • May 2014
                              • 853

آریو من نمی شناسمت ولی خیلی کارت درسته :: از فباهنر و کساوه شناختمت :: بموقع معرفی کردی :: تقریبا" توی کف قیمت هم بودند :: برمبنای تحلیل هم نوشتی :: البته کمتر دیده ام محاسبات خودت رو منتشر کنی :: توصیه می کنم لااقل کمی بیشتر با عدد و رقم بنویس :: شبیه همین وسپه :: ارادتمند

نظر

• warrior
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 138

چی شد.؟
                                آریو مثل اینکه حقوقی ها از مباحثی که مطرح کردی درس گرفتند داداش../:.yead.:/

حالا معلوم نیست از این معامله بلوکیای بی خاصیته یا با خاصیت..:D

نظر

در حال کار...
                                X