امروز و دیروز وارد سهم شدم/:.happysmiley:./... تو این بازار منفی خوب حمایت شد.... ایشالا 300 بعدشم 370....
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط 3yh پست شده است View Postبا اجازه جناب آریو این مطالب که در پیامهای خصوصی رد و بدل شد رو در اختیار همه خوانندگان تاپیک قرار میدم ...
در مورد سود سال آینده باید بگم قطعا سود بالایی داره در مورد سود تقسیمی هم با ایشان موافقم و با این شرایط بنده هم سهم رو ارزنده می دونم
فقط اختلاف روی سود امسال هست..... در ارزندگی سهم در بین گروه سرمایه گذاری شکی نیست...
3yh جان دقیقا میتونی برام اسم خرده سهم ها رو بیارید ...
یعنی خرده سهم ها 14 ریال سود هر سهم برای سال 92 میشه ... مابقی هم چقد میشه ؟؟ سود حاصل از فروش سرمایه گذاری رو چقدر در نظر گرفتید ؟؟
با سرمایه جدید باشه ممنون میشم
یعنی از شما اینو میخوام :
سود حاصل خرده سهم ها که 14 ریال گرفته اید .. چه سهم هایی هستن کامل
سود مابقی سهم های بزرگ رو چند در آوردید با سرمایه جدید ؟؟
براورد شما از سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها در 12 ماهه چند میلیارد تومان در نظر گرفتید ؟؟
با تشکر از دوست عزیزریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
-
حمایت برای کوتاه مدت حوالی 220تومن
خط مقاومتی در راه صعود
کانال صعودی برای میان مدت
آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/08/07, 16:27."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
با سلام
این با تشکر از تحلیل ولی این تحلیل ها برای کوتاه مدت ها خوب است ولی در بازار یک زباد روی شده و خلیی از افراد عجول در مقاومت با بی تدبیری سهام خود را فروخته و بعضا" باعث کاهش موقتی سهم می شوند ولی من همیشه با توجه به تحلیل بنیادی خرید کرده وننگاه میان مدت وبلند مدت دارم وبا توجه به بنیاد قوی وسپه در زمان های مناسب خرید کرده و اضافه می کنم این روش من هست حالا دوستان هر طئر که می خواهند عمل کنند
نظر
-
در اصل توسط bahmaei.m پست شده است View Postبا سلام
این با تشکر از تحلیل ولی این تحلیل ها برای کوتاه مدت ها خوب است ولی در بازار یک زباد روی شده و خلیی از افراد عجول در مقاومت با بی تدبیری سهام خود را فروخته و بعضا" باعث کاهش موقتی سهم می شوند ولی من همیشه با توجه به تحلیل بنیادی خرید کرده وننگاه میان مدت وبلند مدت دارم وبا توجه به بنیاد قوی وسپه در زمان های مناسب خرید کرده و اضافه می کنم این روش من هست حالا دوستان هر طئر که می خواهند عمل کنند
واقعا من هم بر اساس تجربه به این نتیجه که دوستمون گفت رسیدم
تحلیل تکنیکال خیلی وقتها در بورس ایران یعنی کشک
پس با سهم های بنیادی مثل وسپه بمانیدسلام
نظر
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
واقعا من هم بر اساس تجربه به این نتیجه که دوستمون گفت رسیدم
تحلیل تکنیکال خیلی وقتها در بورس ایران یعنی کشک
پس با سهم های بنیادی مثل وسپه بمانید
دلیل نمیشه چیزی که شما بلد نیستید کشک باشه.
در ضمن این تحلیل برای شما نیست. خوبه حالا تحلیل ریزشی نیست."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postهمین کشکی که شما میفرمایید در بسیاری اوقات به داد بنیادی کارها و تحلیلگرهای زبده بنیادی رسیده،حالا شما که جای خود دارید.
دلیل نمیشه چیزی که شما بلد نیستید کشک باشه.
در ضمن این تحلیل برای شما نیست. خوبه حالا تحلیل ریزشی نیست.
اولا من نگفتم تحلیل تکنیکال بلد نیستم حالا نمیدونم شما چطوری به این نتیجه رسیدید که من بلد نیستم شاید از شما که ادعا دارید هم بیشتر بلد باشم
منم اصلا کاری به تحلیل شما نداشتم کلی گفتم در مورد بازار بورس ایران
دست شما هم درد نکنه که تحلیلتون را گذاشتید
در ضمن من گفتم در خیلی مواقع نه همیشه
اگر خواستید هم مثالهایی برای گفته ام دارمسلام
نظر
-
در اصل توسط ebiman پست شده است View Postشما صحبت های منو درست متوجه نشدید
اولا من نگفتم تحلیل تکنیکال بلد نیستم حالا نمیدونم شما چطوری به این نتیجه رسیدید که من بلد نیستم شاید از شما که ادعا دارید هم بیشتر بلد باشم
منم اصلا کاری به تحلیل شما نداشتم کلی گفتم در مورد بازار بورس ایران
دست شما هم درد نکنه که تحلیلتون را گذاشتید
در ضمن من گفتم در خیلی مواقع نه همیشه
اگر خواستید هم مثالهایی برای گفته ام دارم
لطفا اون مثالتون رو بذارید میخوام ببینم کجا کارکرد نداشته"مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postحمایت برای کوتاه مدت حوالی 220تومن
خط مقاومتی در راه صعود
کانال صعودی برای میان مدت
سجاد جان تارگت رو چند میبینی؟...میان مدت
در ضمن میخواستم نظرتون را راجع به حجم های معامله شده در 10 روز گذشته بدونم ... آیا حجم جابجا شده کف مناسبی برای قیمتهای بالای 210 تومان ایجاد کرده؟وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.
نظر
-
در اصل توسط Aiming پست شده است View Postسلام
سجاد جان تارگت رو چند میبینی؟...میان مدت
در ضمن میخواستم نظرتون را راجع به حجم های معامله شده در 10 روز گذشته بدونم ... آیا حجم جابجا شده کف مناسبی برای قیمتهای بالای 210 تومان ایجاد کرده؟
درود
من همیشه برای تارگت هام هدف حداقلی رو میدم فعلا 315تومن.
البته هنوز روی ریل صعود نیست 220تومن رو بشکنه ،ممکنه کمی فشار فروش تو منفی براش بیاد و یه ده پانزده تومنی از اونجا افت کنه.
.
.
.
.
.
خب بنظر میاد اون دوستمون هم مثالهاش رو نگفت تا یه نگاهی به عدم کارکرد تکنیکال بندازیم."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
نظر