سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Aiming
    ستاره دار(18)
    • Jul 2012
    • 2641

حقوقی عزیــــز آسوده بفروش که ما بیداریم(خریداریم) :D

سهامداران حقیقی کبیر
    وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• آریو
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 4834

امروز سهم در محدوده 230 تومان دست به دست میکردند ..
      سهم با نسبت پی به ای 2.5 در بازه 6 ماهه معامله میشه ..

تخمین سود محافظه کارانه از سود سال های 92 و 93

سال مالی آذر ماه هست 1392/09
      و مجمع سالانه شرکت برج 12

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• abtinsalari
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 306

در اصل توسط مجید پست شده است View Post
        امروز فقط فرصت خرید داد از فردا باید تو صف خرید واساد حقوقی هم هر چه می خاد عرضه کند حجم بالا 20 میلیون...........
        من حقیقیم زیادم دارم هر وقتم پول بیاد دستم تو این قیمتا زیاد میکنم . اما زوده برا صف شدنش.
        ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• محمد 66
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 2938

وسپه کلی سهام مخابرات ، سیمانی ، فملی ، سایپا داره که همگی امروز صف خرید بودند . حرکت این سهم خیلی به کچاد وابسته است و هرموقع کچاد استارت بزنه وسپه هم رشد میکنه .این سهم از لحاظ بنیادی یکی از بهترین سهمهای بازار می باشد .

نظر

• DJANGO
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1701

من موندم اینهمه فروشنده از کجا میاد.پدر سهمو در اوردید بابا.اگه این عرضه ها نبود سهم قفل شده بود.معلومنیست این حقوقی احمق چرا داره این کارارو میکنه.
            عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• علی خان
              عضو فعال
              • May 2013
              • 271

در اصل توسط django پست شده است View Post
              من موندم اینهمه فروشنده از کجا میاد.پدر سهمو در اوردید بابا.اگه این عرضه ها نبود سهم قفل شده بود.معلومنیست این حقوقی احمق چرا داره این کارارو میکنه.
              این امید همینه
              حقوقی بیخودیه
              اینقدر داره لامصب هرچی عرضه میکنه تمومی نداره
              اردر 100000تایی صاف میذاره تو فروش
              [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• Aiming
                ستاره دار(18)
                • Jul 2012
                • 2641

در اصل توسط django پست شده است View Post
                شنیده میشه داره برای شرکت در رقابت خرید شیران نقدینگی جور میکنه...
                وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• داروساز
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 603

تجربه ثابت کرده که هر وقت از سهمی خسته شدم و فروختم هفته بدش صف خرید شده پس صبرم بیشتر کردم:D.... این وسپه توی این بازاره + اینجوری داره خستم می کنه:(....

نظر

• علی خان
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 271

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
                    تجربه ثابت کرده که هر وقت از سهمی خسته شدم و فروختم هفته بدش صف خرید شده پس صبرم بیشتر کردم:D.... این وسپه توی این بازاره + اینجوری داره خستم می کنه:(....
                    اقا خداوکیلی بفروش دعات میکنیم...../:.grlim:./
                    [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• علیرضا1
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 853

طی چند روز اخیر از محل سود حاصل از فروش سهام وارد وسپه شدم ...
                      بزودی صفهای میلیونی وسپه منتظر حجم مبنا میمونه .............
                      از خدا میخواستم تکون نخوره تا خریدهامو تکمیل کنم ..............
                      وسپه یک مجتمع تجاری توی خیابان مطهری داره ظاهرا تکمیل شده و قصد فروش واحدهاشو داره....این اتفاق بیفته سود وسپه چی میشه........
                      حالا که اومدم میبینم همه دوستان واساتید سوار وسپه شدن ..به امید وسپه 450 تومانی
                      "ايجادو ساخت ارتباطات با انسانهاي بيشتر،اوج بلوغ يك انسان است"

نظر

• آریو
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 4834

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                        وسپه یک مجتمع تجاری توی خیابان مطهری داره ظاهرا تکمیل شده و قصد فروش واحدهاشو داره....این اتفاق بیفته سود وسپه چی میشه........
                        جناب علیرضا حظور شما در نماد وسپه باعث دل گرمی ماست /:.grlim:.//:.Heart.:/
                        ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• علیرضا1
                          عضو فعال
                          • Feb 2011
                          • 853

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          جناب علیرضا حظور شما در نماد وسپه باعث دل گرمی ماست /:.grlim:.//:.Heart.:/
                          ارادت داریم خالصانه ..............
                          یاد کسعدی و لسرما و چکاوه و کهمدا به خیر .....همسنگری با شما باعث افتخار بنده اس

نظر

• کاران
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 94

دوستان نمیدونین کی سهم این امید تموم میشه(که البته با وامید فرق میکنه).فکر میکنم از 12،13 روز دیگه استارتشو شروع کنه(نظر شخصی)
                            فکر میکنم بیشتر از اینکه به کچاد ربط داشته باشه(کچاد قاعدتا باید بعد از حقاش،که مهلتش اواخر شهریور تموم میشه،حرکتشو شروع کنه)به عرضه امید ربط داشته باشه
                            میخواستم ببینم بقیه دوستان با این نظر موافقن

نظر

• علیرضا1
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 853

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
                              دوستان نمیدونین کی سهم این امید تموم میشه(که البته با وامید فرق میکنه).فکر میکنم از 12،13 روز دیگه استارتشو شروع کنه(نظر شخصی)
                              فکر میکنم بیشتر از اینکه به کچاد ربط داشته باشه(کچاد قاعدتا باید بعد از حقاش،که مهلتش اواخر شهریور تموم میشه،حرکتشو شروع کنه)به عرضه امید ربط داشته باشه
                              میخواستم ببینم بقیه دوستان با این نظر موافقن
                              چهار تا سهم به همدیگه وصل شدن
                              وامید داره وسپه میفروشه که بیاد شیران رو از واتی بخره...
                              به نظر من توی این چهار تا سهم از همه بهتر وسپه هست که ئمیتونه با خارج شدن وامید بهترین رشد رو داشته باشه..............

نظر

• Aiming
                                ستاره دار(18)
                                • Jul 2012
                                • 2641

در اصل توسط علیرضا1 پست شده است View Post
                                علیرضا جان سلام

این واحد ها کجای خ مطهری هستند؟

نظر

در حال کار...
                                X