سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرشانس
    عضو جدید
    • Sep 2013
    • 12

سلام دوستان ، وسپه چه تعداد وامید داره ؟

نظر

• امیر بهرامی
      Banned
      • Jul 2013
      • 2201

در اصل توسط django پست شده است View Post
      =((=((چیکار میشه کرد.
      بهترین راه به قول یکی از دوستانم خاموش کردن کامپیوتر و رفتن به جاده چالوسه

/:.yead.:/

خداییشم دلم نمیاد دیگه بفروشمش چون خیلی خیلی به هدف نزدیک شدیم...

نظر

• masoud ramezani
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 587

دیگه کم کم این وسپه داره کلافم میکنه ولی همیشه میگن خدا با صابران هست

نظر

• shirmard
          عضو عادی
          • Jul 2013
          • 106

در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Post
          دیگه کم کم این وسپه داره کلافم میکنه ولی همیشه میگن خدا با صابران هست
          .
          از ما که دیگه از کلافه گذشته ،تو غلافه این سهم و فروشی نیست تا 400

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

سلام بر دوستان عزیز
            وسپه سهم بی خودی نیست ..
            سهمی هست که بدون در نظر گرفتن مسئله زمین پتانسیل 400 تومان رو داره اونم با ریسک پایین ...
            اما این سهمو کنترل میکنن چراشو واقعا نمیدونم !
            من وارد چندتا سهم در چند ماهه اخیر شدم که کنترلش کردن ... کساوه 380 تومانی ...کچینی 300 تومانی .. وتوکا 220 تومانی و غبشهر 940 تومانی و حتاید 258 تومانی و همینطور در گذشته دور تر قصفهای 1350 تومانی
            واقعا سخته کنار اومدن با این روند های قیمتی .. و این کنترل سهم ها بخصوص زمانی که در بازار سهم هایی هستند که میشه باهاشون نوسان گرفت
            اما واقعا وسپه ارزنده است !

و باید با این سهم ارزنده سهامداری کرد .
            رمز موفقیت در بورس سهامداری در سهام ارزنده است ... اگه وسپه تا سال اینده همین موقع 100 درصد به من بده بازم راضی هستم ...
            باید یاد بگیرم که سهامداری کنم و با این بازی هایی که سر سهم در میارن رفتار مناسبی از خودم نشون بدم ...

برنامه من هر شش ماهه 100 درصد بازدهی هست ... مطمئنم یکی از سهم هایی که 6 ماهه 100 درصد با ریسک پایین داره همین وسپه هست ...

با سهم خوب باید سهامداری کرد

پیش بینی من از سود وسپه اینطوری هست .. یک سود کاملا مستمر و تکرار پذیر

وسپه امسال بین 52 تا 55 تومان می سازه .. گزارش 9 ماهه احتمالا 45 تومان سود اعلام کنه ...

در مجمع برج 12 طبق سالیان گذشته احتمال زیاد 45 تا 50 تومان تقسیم کنه ...

و سود سال اینده وسپه با توجه به رشد وحشتناک سود زیر مجموعه های شرکت از چادرملو ووامید شبندر بگیرید تا ساراب و لسرما والبر و غبشهر حداقل 70 تا 75 تومان هست...

این تخمین سود قیمت سهم رو به بالای 400 ترسیم میکنه ...

وسپه مالک 47000 متر زمین در لواسانات هست که کف قیمت زمین در اون منطقه 9000.000 تومان هست ...
            به شحصه از کلارک آمار گرفتم دو تا مشتری برای این زمین هست و شرکت برای این زمینه برنامه فروش داره ...

اما چرا واقعا این سهم رو کنترل میکنن !
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• h.b
              عضو جدید
              • Mar 2013
              • 16

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
              سهامداری :x
              تجربه نشون داده دقیقا موقعی که از سهم خسته میشی زمان صعوده فکر کنم کم کم وقتشه!!!!

نظر

• negah
                عضو عادی
                • Apr 2012
                • 250

خرید پله دوم وسپه 232

پله اول رو 216 خریده بودم
                [SIZE=4][COLOR=#008000]بعداز25سال ماهی فروشی چندوقتی است که دربورس ماهی گیری میکنم[/COLOR][/SIZE]

نظر

• DJANGO
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 1701

در اصل توسط h.b پست شده است View Post
                  تجربه نشون داده دقیقا موقعی که از سهم خسته میشی زمان صعوده فکر کنم کم کم وقتشه!!!!
                  کاملا باهات موافقم نمیدونم جریان چیه ولی دقیقا وقتی از سهمی خسته میشی و میخوای بفروشیش چند روز بعدش شروع به صعود میکنه.حتی من چندبار فروختم و فقط غصه اشو خوردم.ولی اینبار کور خونده از رو میبرمش/:.yead.:/
                  عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• محمد 66
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2938

وسپه امروز حدود 3386459 سهم از سرمایه گذاری امید را به فروش رسانده است . سهمی که بدون فروش سهام حدود 55 تومان سود میسازه و تمام زیر مجموعه هاش هم تعدیل مثبت عالی خواهند داشت ، فرض بگیرید فروش سهام هم داشته باشد که کلی به سودش افزوده می شود ، مثلا اگر یک روز وسپه تصمیم بگیرد غبشهرهاش را به فروش برساند سود نجومی کسب می کند ، می دانید غبشهر برای وسپه چند تمام شده و الان قیمت غبشهر چند است . باور کنید یکی از بهترین سهمهای بازار همین وسپه است منتهی داره چوب حقوقی بی بخارش را میخوره ، اینجور سهمها را باید انداخت یک گوشه و نگاه هم بهش نکرد.

نظر

• hamh
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 179

سرمایه گذاری سپه بزودی بازار رو شگفت زده میکنه با سود 70 تومانی و p/e=3 خبرهای خوبی شرکت در راه داره ولی قبول دارم صبر و تحمل آدم رو بدجوری داره محک میزنه/:.wacsmiley.:/
                      [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• علی ایرانی
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 82

منم امروز وارد این سهم شدم.
                        و تکمیل خریدامو چهارشنبه میکنم
                        فکر میکنم بازی این سهم از دوشنبه هفته بعد شروع بشه(همون حوالی)

نظر

• بابک خان
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 246

در اصل توسط buodan پست شده است View Post
                          وسپه امروز حدود 3386459 سهم از سرمایه گذاری امید را به فروش رسانده است . سهمی که بدون فروش سهام حدود 55 تومان سود میسازه و تمام زیر مجموعه هاش هم تعدیل مثبت عالی خواهند داشت ، فرض بگیرید فروش سهام هم داشته باشد که کلی به سودش افزوده می شود ، مثلا اگر یک روز وسپه تصمیم بگیرد غبشهرهاش را به فروش برساند سود نجومی کسب می کند ، می دانید غبشهر برای وسپه چند تمام شده و الان قیمت غبشهر چند است . باور کنید یکی از بهترین سهمهای بازار همین وسپه است منتهی داره چوب حقوقی بی بخارش را میخوره ، اینجور سهمها را باید انداخت یک گوشه و نگاه هم بهش نکرد.
                          آقا یا خانم buodan بعد از سلام
                          میشه بگین کدام یک از ستونهای جدول ارائه شده توسط شرکتها قیمت تمام شده زیر مجموعه هاشون رو اعلام میکنه؟
                          من درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

وسپه

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

سهم با توجه به سود مستمری که داره .. و با توجه به نزدیکی مجمع ... می تواند رو nav خودش معامله بشه ....
                              در شرایط محافظه کارانه با توجه به شرایط بازار قابلیت معامله با 85 درصد nav را هم دارد قیمت سهم میشه 310 تومان ... با توجه با nav

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

همه این مطالب یکه اینجا مینویسم تکرار مطالب گذشته خودم هست که از دو ماه پیش دارم میگم ...
                                چه کنیم اینجا دفترچه یاداشت ماست :D

وسپه براي سال 93 مي تواند حداقل 75 تومان سود بسازد با نسبت پي به اي 4.5 ( کف نسبت پي به اي در دولت تدبير و اميد) و شركت در مجمع پيش رو از سود 52 تا 55 تومان حداقل 45 تومان تا 50 تومان را تقسيم خواهد کرد ...

4.5*75=337
                                +
                                50
                                =
                                387 تومان

----------------------------------

شركت همانطور که در برنامه خودش اشاره به فروش زمين لواسان کرده ... از اين محل توانايي سود حداقل 100 تومان به ازاي هر سهم را دارد ....
                                --------------------------------------------------------------------

در صورتي که بازار نسبت پي به اي بالاتري را به وسپه بده يعني به جاي 4.5 ...پي به اي 5 يا 5.5 به سهم بده ...
                                --------------------------------

سهم قابليت رشد تا 550 تومان را خواهد داشت

نظر

در حال کار...
                                X