سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد 66
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 2938

امروز داشت صف میشد که حقوقی بی لیاقت اجازه نداد .

نظر

• orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10188

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      سجاد جان هنوز هم اعتقاد دارم رشد بازار بدون رشد وسپه بی معنی هست ... از یکی دو ماه گذشته هیچ سهم و هیچ صنعتی نتونسته سقف خودشو بزنه .. بجز چندتا تک سهم اونم با قدرت پول و به لطف بازیگر هاش !

زمانی که وسپه با این پورتفوی عالی و سود عالی .. و دم مجمع رشد نکنه یعنی بازار مریض هست !

اعتقاد دارم وسپه بهترین سهم بازار هست .. و به همون خاطر تک سهم این شرکت هستم...
      شک ندارم موفقیت در بازار از آن تحلیل و صبر هست ...
      من با توجه به فشار تقاضای بالای دیروزسهم ،امروز رو احتمال میدادم یا با صف خرید شروع بشه که اون صف رو عرضه کنند و یا بالای دو سه درصد مثبت شروع کنه و بره صف خرید بمونه رو همون اساس وقتی با صف خرید شروع نشد فکر کردم سناریوی دوم داره اجرا میشه و یه پله دیگه هم خرید کردم و انصافا سناریوی دوم هم کاملا داشت اجرا میشد ولی تا 6ریال مونده بود به صف خرید ،عرضه رو زیاد کردند و خریدار رو مجبور به عقب نشینی کردند ولی مشکلی نیست همین که خریدار ها با اطلاع از وجود عرضه روی مقاومت تا اینجا قیمت سهم رو بالا میارن نشان از قدرت و اشتیاق سهم برای صعود هست. با همه این فیلم ها که روی سهم در میارن ولی من باز خوشبینم
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

جواد جان پيغام خصوصيت رو چك كن برادر من!
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

از یکی دو ماه گذشته هیچ سهم و هیچ صنعتی نتونسته سقف خودشو بزنه .. بجز چندتا تک سهم اونم با قدرت پول و به لطف بازیگر هاش !

زمانی که وسپه با این پورتفوی عالی و سود عالی .. و دم مجمع رشد نکنه یعنی بازار مریض هست !

اعتقاد دارم وسپه بهترین سهم بازار هست .. و به همون خاطر تک سهم این شرکت هستم...
          شک ندارم موفقیت در بازار از آن تحلیل و صبر هست ...
          به نظر من قرار نیست که یک سهم رشد نکرد دیگر سهام ها حق رشد کردن ندارند...

سهم های دیگر هم کم نبودن که رشد کردن و سقف زدن

حالا این بین شما که جز عاقلان هستی میگی نه باید بیشتر از این باشه...قربانت برم اگر همه عاقل بودن که می شدیم بازار بورس آمریکا

مشکل ما عرضه بیش از اندازه است و اینکه خریدارانی که خرید کردن دوباره میان در قسمت فروش قرار می گیرند حالا به هر دلیلی...

خودم دیروز رفته بودم برای گرفتن سود تاپیکو چند نفرو دیدم که وسپه داشتند و بخاطر اینکه خسته شده بودن دوباره سر 240 سهامشونو فروخته بودن...

باید صبر کرد...

نظر

• mahmoud
            عضو عادی
            • Oct 2013
            • 29

فقط 30% فروش توسط حقوقي بوده و 70% فروش توسط حقيقي بوده

نظر

• Nikooravesh
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 282

سلام آق سجاد
              شكربن بنظر شما از كي اصلاحشو شروع ميكنه من 550 دارم بلند مدت ضرري نداره 6 ماهه؟
              مرسي

نظر

• DJANGO
                عضو فعال
                • May 2013
                • 1701

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post

حالا این بین شما که جز عاقلان هستی میگی نه باید بیشتر از این باشه...قربانت برم اگر همه عاقل بودن که می شدیم بازار بورس آمریکا

مشکل ما عرضه بیش از اندازه است و اینکه خریدارانی که خرید کردن دوباره میان در قسمت فروش قرار می گیرند حالا به هر دلیلی...

خودم دیروز رفته بودم برای گرفتن سود تاپیکو چند نفرو دیدم که وسپه داشتند و بخاطر اینکه خسته شده بودن دوباره سر 240 سهامشونو فروخته بودن...

باید صبر کرد...
                تموم تقصیر حقوقی بی عرضه سهم هستش دیگه/اینطوری پیش بره یه چند سالی اونوقت باید بمونیم تو این قیمت/چون همه کسایی که خسته شدن با فروش سهمشون نمیزارن بیشتر از 2400 بره/ولی اگه مقاومت 2400 با قدرت وبا کمک حقوقی شکسته بشه سهم راحتتر صعود میکنه/امید داره نوسانگیری میکنه روی سهم دقت کردین؟
                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

باید صبر کرد...

من این روزها انتقاد زیاد شدم سر وسپه ... پورتفو هایی که دست من هست و و پورتفوی خودم .... تقریبا تک سهم وسپه هستم
                  به این خاطر که این سهم رو جز بهترین سهم های بازار میبینم ....

رو سهم خیلی کار کردم ...

بازار سهام خوب نمیخواهد ...
                  اما سهام خوب همیشه به هدف خودش رسیده
                  ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط django پست شده است View Post
                    تموم تقصیر حقوقی بی عرضه سهم هستش دیگه/اینطوری پیش بره یه چند سالی اونوقت باید بمونیم تو این قیمت/چون همه کسایی که خسته شدن با فروش سهمشون نمیزارن بیشتر از 2400 بره/ولی اگه مقاومت 2400 با قدرت وبا کمک حقوقی شکسته بشه سهم راحتتر صعود میکنه/امید داره نوسانگیری میکنه روی سهم دقت کردین؟
                    وسپه مقاومت 240 تومانی خودشو پودر خواهد کرد ...

یعنی مقاومت 240 تومانی وسپه از مقاومت 230 تومانی وتوکا هم محکمتر هست ؟؟!یا مقاومت 127 تومانی سفارس از مقاومت 240 تومانی سفارس آرسانتر بود

بنیادی وسپه آنچنان محکم هست که هر سرمایه ای رو وسوسه میکند
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

من این روزها انتقاد زیاد شدم سر وسپه ... پورتفو هایی که دست من هست و و پورتفوی خودم .... تقریبا تک سهم وسپه هستم
                      به این خاطر که این سهم رو جز بهترین سهم های بازار میبینم ....

رو سهم خیلی کار کردم ...

بازار سهام خوب نمیخواهد ...
                      اما سهام خوب همیشه به هدف خودش رسیده
                      البته از حق نگذریم از زمانی که 135 تومن معامله می شد تا الان خوب اومدش...و خوب حال داد

بازار ایران یعنی(عاقلان + نادانان)...نتیجه اش می شود همینی که می بینید

انشالله می رود بالا به 300 هم می رسد همه هم شاد میشیم

به قول یکی از دوستام دنبال سهمی نباش که میخواد رشد بکنه...دنبال سهمی باش که نمیخواد نزول بکنه...

وسپه سهمی شده که نزول نمی کنه پس راهی جز صعود نداره...

نظر

• nazi
                        عضو عادی
                        • Apr 2013
                        • 65

بنده هم دارم به جمع کسانی که تک سهم وسپه هستند می پیوندم/:.smilingsmiley.:/
                        به امید خدا حقوقی نوسانگیر ادب خواهد شد :.thumbsdownsmileyan

نظر

• احمد210
                          عضو جدید
                          • Jul 2013
                          • 4

در اصل توسط nazi پست شده است View Post
                          بنده هم دارم به جمع کسانی که تک سهم وسپه هستند می پیوندم/:.smilingsmiley.:/
                          به امید خدا حقوقی نوسانگیر ادب خواهد شد :.thumbsdownsmileyan
                          نازی خانم والبر چکار کردی رد کردی رفت؟

نظر

• shirmard
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 106

البته از حق نگذریم از زمانی که 135 تومن معامله می شد تا الان خوب اومدش...و خوب حال داد

بازار ایران یعنی(عاقلان + نادانان)...نتیجه اش می شود همینی که می بینید

انشالله می رود بالا به 300 هم می رسد همه هم شاد میشیم

به قول یکی از دوستام دنبال سهمی نباش که میخواد رشد بکنه...دنبال سهمی باش که نمیخواد نزول بکنه...

وسپه سهمی شده که نزول نمی کنه پس راهی جز صعود نداره...
                            نزول چیه عزیز نمیزارن صعود کنه والا الان باید بالای 300میبود ولی با این گزارش باید بره بالا

نظر

• hamh
                              عضو عادی
                              • Jun 2013
                              • 179

وسپه یک سهم بی نظیر است به دلایل ذیل:1- پرتفوی عالی که از بهترینهای هر گروه در آن گلچین شده است 2- سود سازی و نسبت p/e عالی 3- تقسیم و پرداخت سود مناسب و خوب 5- پرتفوی شفاف بورسی و کم بودن سهام غیر بورسی و زیان ده 4- فعال شدن حرفه ای های بورس بر روی سهم
                              فقط تنها ضعف و بزرگترین ضعفش سهامدار بی بخاری است که از سهمش خوب حمایت نمی کند و شاید هم ...
                              البته سهم خوب رو می بایست به موقع درک کرد وبا آن سهامداری کرد تا وقت به بار نشستن میوه اش
                              [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• metitondar
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 443

در اصل توسط hamh پست شده است View Post
                                وسپه یک سهم بی نظیر است به دلایل ذیل:1- پرتفوی عالی که از بهترینهای هر گروه در آن گلچین شده است 2- سود سازی و نسبت p/e عالی 3- تقسیم و پرداخت سود مناسب و خوب 5- پرتفوی شفاف بورسی و کم بودن سهام غیر بورسی و زیان ده 4- فعال شدن حرفه ای های بورس بر روی سهم
                                فقط تنها ضعف و بزرگترین ضعفش سهامدار بی بخاری است که از سهمش خوب حمایت نمی کند و شاید هم ...
                                البته سهم خوب رو می بایست به موقع درک کرد وبا آن سهامداری کرد تا وقت به بار نشستن میوه اش

2 ماه پیش این سهمو روی 230 تومن گرفتم الان کجاست؟؟؟ دوستم کمتر از دو ماه با شاوان 1600 تومنی بود الان کجاست؟؟؟
                                من خودم سهامدار وسپه هستم ولی بی جنم تر از وسپه خودشه !!! با تورم 44% درصدی سهام آفتابه سازی هم ارزندست...!!! اونم رشد میکنه البته به وقتش ...
                                :))

نظر

در حال کار...
                                X