امروز داشت صف میشد که حقوقی بی لیاقت اجازه نداد .
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postسجاد جان هنوز هم اعتقاد دارم رشد بازار بدون رشد وسپه بی معنی هست ... از یکی دو ماه گذشته هیچ سهم و هیچ صنعتی نتونسته سقف خودشو بزنه .. بجز چندتا تک سهم اونم با قدرت پول و به لطف بازیگر هاش !
زمانی که وسپه با این پورتفوی عالی و سود عالی .. و دم مجمع رشد نکنه یعنی بازار مریض هست !
اعتقاد دارم وسپه بهترین سهم بازار هست .. و به همون خاطر تک سهم این شرکت هستم...
شک ندارم موفقیت در بازار از آن تحلیل و صبر هست ..."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postاز یکی دو ماه گذشته هیچ سهم و هیچ صنعتی نتونسته سقف خودشو بزنه .. بجز چندتا تک سهم اونم با قدرت پول و به لطف بازیگر هاش !
زمانی که وسپه با این پورتفوی عالی و سود عالی .. و دم مجمع رشد نکنه یعنی بازار مریض هست !
اعتقاد دارم وسپه بهترین سهم بازار هست .. و به همون خاطر تک سهم این شرکت هستم...
شک ندارم موفقیت در بازار از آن تحلیل و صبر هست ...
سهم های دیگر هم کم نبودن که رشد کردن و سقف زدن
حالا این بین شما که جز عاقلان هستی میگی نه باید بیشتر از این باشه...قربانت برم اگر همه عاقل بودن که می شدیم بازار بورس آمریکا
مشکل ما عرضه بیش از اندازه است و اینکه خریدارانی که خرید کردن دوباره میان در قسمت فروش قرار می گیرند حالا به هر دلیلی...
خودم دیروز رفته بودم برای گرفتن سود تاپیکو چند نفرو دیدم که وسپه داشتند و بخاطر اینکه خسته شده بودن دوباره سر 240 سهامشونو فروخته بودن...
باید صبر کرد...
نظر
-
سلام آق سجاد
شكربن بنظر شما از كي اصلاحشو شروع ميكنه من 550 دارم بلند مدت ضرري نداره 6 ماهه؟
مرسي
نظر
-
در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Postبه نظر من قرار نیست که یک سهم رشد نکرد دیگر سهام ها حق رشد کردن ندارند...
حالا این بین شما که جز عاقلان هستی میگی نه باید بیشتر از این باشه...قربانت برم اگر همه عاقل بودن که می شدیم بازار بورس آمریکا
مشکل ما عرضه بیش از اندازه است و اینکه خریدارانی که خرید کردن دوباره میان در قسمت فروش قرار می گیرند حالا به هر دلیلی...
خودم دیروز رفته بودم برای گرفتن سود تاپیکو چند نفرو دیدم که وسپه داشتند و بخاطر اینکه خسته شده بودن دوباره سر 240 سهامشونو فروخته بودن...
باید صبر کرد...
نظر
-
در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Postبه نظر من قرار نیست که یک سهم رشد نکرد دیگر سهام ها حق رشد کردن ندارند...
باید صبر کرد...
من این روزها انتقاد زیاد شدم سر وسپه ... پورتفو هایی که دست من هست و و پورتفوی خودم .... تقریبا تک سهم وسپه هستم
به این خاطر که این سهم رو جز بهترین سهم های بازار میبینم ....
رو سهم خیلی کار کردم ...
بازار سهام خوب نمیخواهد ...
اما سهام خوب همیشه به هدف خودش رسیدهریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط django پست شده است View Postتموم تقصیر حقوقی بی عرضه سهم هستش دیگه/اینطوری پیش بره یه چند سالی اونوقت باید بمونیم تو این قیمت/چون همه کسایی که خسته شدن با فروش سهمشون نمیزارن بیشتر از 2400 بره/ولی اگه مقاومت 2400 با قدرت وبا کمک حقوقی شکسته بشه سهم راحتتر صعود میکنه/امید داره نوسانگیری میکنه روی سهم دقت کردین؟
یعنی مقاومت 240 تومانی وسپه از مقاومت 230 تومانی وتوکا هم محکمتر هست ؟؟!یا مقاومت 127 تومانی سفارس از مقاومت 240 تومانی سفارس آرسانتر بود
بنیادی وسپه آنچنان محکم هست که هر سرمایه ای رو وسوسه میکندریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمن این روزها انتقاد زیاد شدم سر وسپه ... پورتفو هایی که دست من هست و و پورتفوی خودم .... تقریبا تک سهم وسپه هستم
به این خاطر که این سهم رو جز بهترین سهم های بازار میبینم ....
رو سهم خیلی کار کردم ...
بازار سهام خوب نمیخواهد ...
اما سهام خوب همیشه به هدف خودش رسیده
بازار ایران یعنی(عاقلان + نادانان)...نتیجه اش می شود همینی که می بینید
انشالله می رود بالا به 300 هم می رسد همه هم شاد میشیم
به قول یکی از دوستام دنبال سهمی نباش که میخواد رشد بکنه...دنبال سهمی باش که نمیخواد نزول بکنه...
وسپه سهمی شده که نزول نمی کنه پس راهی جز صعود نداره...
نظر
-
در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Postالبته از حق نگذریم از زمانی که 135 تومن معامله می شد تا الان خوب اومدش...و خوب حال داد
بازار ایران یعنی(عاقلان + نادانان)...نتیجه اش می شود همینی که می بینید
انشالله می رود بالا به 300 هم می رسد همه هم شاد میشیم
به قول یکی از دوستام دنبال سهمی نباش که میخواد رشد بکنه...دنبال سهمی باش که نمیخواد نزول بکنه...
وسپه سهمی شده که نزول نمی کنه پس راهی جز صعود نداره...
نظر
-
وسپه یک سهم بی نظیر است به دلایل ذیل:1- پرتفوی عالی که از بهترینهای هر گروه در آن گلچین شده است 2- سود سازی و نسبت p/e عالی 3- تقسیم و پرداخت سود مناسب و خوب 5- پرتفوی شفاف بورسی و کم بودن سهام غیر بورسی و زیان ده 4- فعال شدن حرفه ای های بورس بر روی سهم
فقط تنها ضعف و بزرگترین ضعفش سهامدار بی بخاری است که از سهمش خوب حمایت نمی کند و شاید هم ...
البته سهم خوب رو می بایست به موقع درک کرد وبا آن سهامداری کرد تا وقت به بار نشستن میوه اش[CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]
نظر
-
در اصل توسط hamh پست شده است View Postوسپه یک سهم بی نظیر است به دلایل ذیل:1- پرتفوی عالی که از بهترینهای هر گروه در آن گلچین شده است 2- سود سازی و نسبت p/e عالی 3- تقسیم و پرداخت سود مناسب و خوب 5- پرتفوی شفاف بورسی و کم بودن سهام غیر بورسی و زیان ده 4- فعال شدن حرفه ای های بورس بر روی سهم
فقط تنها ضعف و بزرگترین ضعفش سهامدار بی بخاری است که از سهمش خوب حمایت نمی کند و شاید هم ...
البته سهم خوب رو می بایست به موقع درک کرد وبا آن سهامداری کرد تا وقت به بار نشستن میوه اش
2 ماه پیش این سهمو روی 230 تومن گرفتم الان کجاست؟؟؟ دوستم کمتر از دو ماه با شاوان 1600 تومنی بود الان کجاست؟؟؟
من خودم سهامدار وسپه هستم ولی بی جنم تر از وسپه خودشه !!! با تورم 44% درصدی سهام آفتابه سازی هم ارزندست...!!! اونم رشد میکنه البته به وقتش ... :))
نظر
نظر