در اصل توسط BETA پست شده است
View Post
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postمجمع شرکت اوایل برج 12 ... در 5 سال گذشته سیاست تقسیم سود شرکت حداکثری بوده و زمان واریز سود معمولا دو تا سه ماه بعد از مجمع بوده
اخه ديگه يه سهم چي بايد داشته باشه كه اين سهم نداره.
فقط ميتونم بگم عاليه.
منتهي سهامدار عمده بدليل اينكه خودشون معمولا از برج 10 به بعد ميخوان كدهاي شخصي شون رو پر كنند تا اون موقع اجازه رشد نمي دن.مديران حرام خور به اين مديران ميگن.
نظر
-
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postبازار گناهی نکرده دوست من!
رابینهود رو نمیبینی که چه میکنه؟
همون روز که وسپه خریدم وصنا هم خریدم.... روی 300 نقد شدم.... چند بار نوسان گرفتم ازش و دوباره روی 300 و 295 سوار سهم شدم. دوباره 10 درصد تو سودم.... نگهش هم میداشتم از اول تا امروز 50 درصد داده بود!
در عرض یک ماه گذشته وسپه فقط 2 تا 3 درصد رشد کرده... دو سه ماه پیش فکر میکردیم این سهم بیشترین سود رو بهمون میده.... الان نماد سبزی فروشی دروازه غار هم با 100 تومن ضرر تو هر کیلو سبزی!تو این دو سه ماهه 30 40 درصد گین داده! و ما هر روز همون جاییم....
حالا هم که میخوایم با یه سهم بنیادی عوضش کنیم....میبینیم همه سهما رشد کردن.....
تقصیر بازار نیست.... شما نگاه کن ببین تا سهم میره بالای 3 درصد و میره که صف بشه چقدر عرضه میکنه!
من فوقش یکی دو هفته دیگه با سهم بمونم....
نظر
-
در اصل توسط dpi پست شده است View Postآريو جان من هر چي بيشتر به پرتفوي رشدي اين شركت نگاه ميكنم بيشتر به ارزش اين سهم پي ميبرم
اخه ديگه يه سهم چي بايد داشته باشه كه اين سهم نداره.
فقط ميتونم بگم عاليه.
منتهي سهامدار عمده بدليل اينكه خودشون معمولا از برج 10 به بعد ميخوان كدهاي شخصي شون رو پر كنند تا اون موقع اجازه رشد نمي دن.مديران حرام خور به اين مديران ميگن.
نظر
-
-
درودبرآریوعزیز من نمی دانم شماچندسال دربورس سابقه داریدامایک مسئله روهمیشه یادتون باشه مسیرپول روهمیشه دنبال کنید وزمان خروج روحدس بزنید شایدخیلی مختصرگفتم من خودم سهامداروسپه هستم امامنظورمن نکته دیگه ای بود مثالی بزنم ایران خودرووسایپابااین وضعیت زیانده بودن همه می بینیم اماسهم رومی خرند (مسیرپول)این مثل نارنجکی هست که ضامن ان کشیده شده ودست به دست میشه حالاتودست کی منفجربشه ممکنه ایران خودروبه1000 تومن هم برسه اما امان ازوقتی که سهم روبخوان بندازن .درارزشمندبودن وسپه شکی نیست امامسیرپول توش نیست من باتوجه به همه احترامی که برای شماقائل هستم نگران مسیرپول هستم که تمام پول واردشده به بورس بخوادخارج شود نگیدکه نمی شود یک هفته دیگه یک ماه دیگه شش ماه دیگه ... ان وقت کسی که سهام ایران خودو1000 تومنی خریده بایدچه کند؟امیدوارم جان کلام رورسونده باشم باتشکرازوقتی که همیشه درجهت اطلاع رسانی درست به همه سهامداران جزءمی رسانید
نظر
-
در اصل توسط HERMES ANTIQUE پست شده است View Postدرودبرآریوعزیز من نمی دانم شماچندسال دربورس سابقه داریدامایک مسئله روهمیشه یادتون باشه مسیرپول روهمیشه دنبال کنید وزمان خروج روحدس بزنید شایدخیلی مختصرگفتم من خودم سهامداروسپه هستم امامنظورمن نکته دیگه ای بود مثالی بزنم ایران خودرووسایپابااین وضعیت زیانده بودن همه می بینیم اماسهم رومی خرند (مسیرپول)این مثل نارنجکی هست که ضامن ان کشیده شده ودست به دست میشه حالاتودست کی منفجربشه ممکنه ایران خودروبه1000 تومن هم برسه اما امان ازوقتی که سهم روبخوان بندازن .درارزشمندبودن وسپه شکی نیست امامسیرپول توش نیست من باتوجه به همه احترامی که برای شماقائل هستم نگران مسیرپول هستم که تمام پول واردشده به بورس بخوادخارج شود نگیدکه نمی شود یک هفته دیگه یک ماه دیگه شش ماه دیگه ... ان وقت کسی که سهام ایران خودو1000 تومنی خریده بایدچه کند؟امیدوارم جان کلام رورسونده باشم باتشکرازوقتی که همیشه درجهت اطلاع رسانی درست به همه سهامداران جزءمی رسانید
با سلام خدمت دوست عزیز
من 5 تا 6 ساله که تو بورس هستم
و خدا رو شکر تو این مدت با همه اتفاقات راضی هستم
اما بعد از این همه مدت
هیچ وقت بدون تحلیل وارد یک سهم نشدم
هیچ وقت تا زمانی که سقف یک سهم رو از لحاظ بنیادی ندونم سهمو نخریدم
هیچ وقت با جریان های سفته بازی و جریان های پول وارد یک سهم نشدم
همیشه علاقه به خرید سهم ها در کف قیمتی داشتم
تنها عامل زیان های من شناسایی زیان در شرایط ریسک سیستماتیک کلی بازار بوده
اما در نهایت یاد گرفتم که
به تحلیل خودت احترام بذار .. بهش ایمان داشته باش و بهش زمان بده ...
من روزی که در وسپه تک سهم شدم گفتم تجربه 5 ساله خودمو رو وسپه گذاشتم
من در گذشته به سهم های خودم زمان ندادم
به تحلیل های خودم زمان کافی ندادم
اما حالا به وسپه زمان میدم
این تجربه بزرگی هست که صبر داشته باشم
سودی که از روی تحلیل به دست میاد خیلی شیرین هست
من به شلعاب 400 تومانی وبانک 240... لسرما120...وتوکا185...کساوه380....کسعدی 200... کچینی300..سفارس 120 تومانی..غبشهر 900 تومانی ... و... از سهم هایی دیگه که با تحلیل خرید کرده بودم به سود 100 درصدی بدون ریسک در این سهم ها اعتقاد داشتم زمان لازم رو ندادم
و فقط به اندازه 20 تا 30 درصد نهایت 60 درصد خارج شدم ...
حالا هم به دنبال 100 درصد در وسپه در 6 ماه بودیم که سه ماه از ان زمان میگذرد ...صبر میکنیم تا با ریسک پایین سود مناسبی به دست بیاریم
امیدوارم موفق بشمریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
ازپاسخ کامل شماتشکرمی کنم درموردصبرگفتیدمصداق عینی آن رامن دروالبرمی بینم اینقدرسهامدارحقوقی اذیت کردتاخیلی ازدوستان خارج شدنداماتحلیل میگه سود تلفیقی سهم خیلی ببشترازاین حرفهاست من هنوزهم خارج نشدم بااینکه از408 به صورت پله کانی تا368 خریدداشتم ولی هنوزخارج نشدم امیدوارم شما هم مزدتحلیل درست خودرابگیرید باتشکر
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postبا سلام خدمت دوست عزیز
من 5 تا 6 ساله که تو بورس هستم
و خدا رو شکر تو این مدت با همه اتفاقات راضی هستم
اما بعد از این همه مدت
هیچ وقت بدون تحلیل وارد یک سهم نشدم
هیچ وقت تا زمانی که سقف یک سهم رو از لحاظ بنیادی ندونم سهمو نخریدم
هیچ وقت با جریان های سفته بازی و جریان های پول وارد یک سهم نشدم
همیشه علاقه به خرید سهم ها در کف قیمتی داشتم
تنها عامل زیان های من شناسایی زیان در شرایط ریسک سیستماتیک کلی بازار بوده
اما در نهایت یاد گرفتم که
به تحلیل خودت احترام بذار .. بهش ایمان داشته باش و بهش زمان بده ...
من روزی که در وسپه تک سهم شدم گفتم تجربه 5 ساله خودمو رو وسپه گذاشتم
من در گذشته به سهم های خودم زمان ندادم
به تحلیل های خودم زمان کافی ندادم
اما حالا به وسپه زمان میدم
این تجربه بزرگی هست که صبر داشته باشم
سودی که از روی تحلیل به دست میاد خیلی شیرین هست
من به شلعاب 400 تومانی وبانک 240... لسرما120...وتوکا185...کساوه380....کسعدی 200... کچینی300..سفارس 120 تومانی..غبشهر 900 تومانی ... و... از سهم هایی دیگه که با تحلیل خرید کرده بودم به سود 100 درصدی بدون ریسک در این سهم ها اعتقاد داشتم زمان لازم رو ندادم
و فقط به اندازه 20 تا 30 درصد نهایت 60 درصد خارج شدم ...
حالا هم به دنبال 100 درصد در وسپه در 6 ماه بودیم که سه ماه از ان زمان میگذرد ...صبر میکنیم تا با ریسک پایین سود مناسبی به دست بیاریم
امیدوارم موفق بشم
نظر
-
در اصل توسط sasa پست شده است View Postولي من هنوز نظرم رو اينه كه وسپه به زودي يه گين 50 درصدي ميده
دوستانی در حال خرید وسپه هستند ... باید ببینیم نتیجه کار این دوستان چی میشه ...
بنده قسمتی از وسپه را به بانک انصار 225 و دتولید 1500 تومان تبدیل کردم
و وزن 100 درصد وسپه را به 60 درصد رسوندم ...
چون باید با گروه های دیگر برای صندوق و سبد های در دست درگیر باشم
ستران
سفارس
دتولید
دتماد
وسینا
فولاد
وسپه
پردیس
وصنا
ثشرق
خراسان
کاما
وانصار
فاسمین
سهم های مورد نظر من هستندریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
نظر