سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تیدی آلفا
    Banned
    • Jul 2013
    • 2540

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
    اریو جان دوست داریم.. فدای سرمون...
    بالاخره عروسی به کوچه وسپه هم میاد..
    من و حقوقی وسپه

/.:blinksmiley.://.:blinksmiley.://.:blinksmiley.:/

نظر

• dpi
      عضو فعال
      • Oct 2012
      • 578

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      مجمع شرکت اوایل برج 12 ... در 5 سال گذشته سیاست تقسیم سود شرکت حداکثری بوده و زمان واریز سود معمولا دو تا سه ماه بعد از مجمع بوده
      آريو جان من هر چي بيشتر به پرتفوي رشدي اين شركت نگاه ميكنم بيشتر به ارزش اين سهم پي ميبرم
      اخه ديگه يه سهم چي بايد داشته باشه كه اين سهم نداره.
      فقط ميتونم بگم عاليه.
      منتهي سهامدار عمده بدليل اينكه خودشون معمولا از برج 10 به بعد ميخوان كدهاي شخصي شون رو پر كنند تا اون موقع اجازه رشد نمي دن.مديران حرام خور به اين مديران ميگن.

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

من دیگه از این سهم خارج میشم برای بار دوم.
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• علی نظامی
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 1033

آقا وغدیر هم زیرمجموعه هاش دو سه برابر شدن از 360 رسید به 550. 50% تو دو ماه. اینم دقیقا تو همون وضعیته ولی معلوم نیس حقوقی نادون چی تو فکرشه! پت و مت هم کم میارن جلوش!

نظر

• sasa
            عضو عادی
            • May 2013
            • 182

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            بازار گناهی نکرده دوست من!
            رابینهود رو نمیبینی که چه میکنه؟
            همون روز که وسپه خریدم وصنا هم خریدم.... روی 300 نقد شدم.... چند بار نوسان گرفتم ازش و دوباره روی 300 و 295 سوار سهم شدم. دوباره 10 درصد تو سودم.... نگهش هم میداشتم از اول تا امروز 50 درصد داده بود!
            در عرض یک ماه گذشته وسپه فقط 2 تا 3 درصد رشد کرده... دو سه ماه پیش فکر میکردیم این سهم بیشترین سود رو بهمون میده.... الان نماد سبزی فروشی دروازه غار هم با 100 تومن ضرر تو هر کیلو سبزی!تو این دو سه ماهه 30 40 درصد گین داده! و ما هر روز همون جاییم....
            حالا هم که میخوایم با یه سهم بنیادی عوضش کنیم....میبینیم همه سهما رشد کردن.....
            تقصیر بازار نیست.... شما نگاه کن ببین تا سهم میره بالای 3 درصد و میره که صف بشه چقدر عرضه میکنه!
            من فوقش یکی دو هفته دیگه با سهم بمونم....
            منم نهايت تا آخر آذر بمونم با وسپه همه موندن اين سهم به اين ارزندگي چرا نميره بالا حقوقي گندت بزنن بميري ...

نظر

• sasa
              عضو عادی
              • May 2013
              • 182

در اصل توسط dpi پست شده است View Post
              آريو جان من هر چي بيشتر به پرتفوي رشدي اين شركت نگاه ميكنم بيشتر به ارزش اين سهم پي ميبرم
              اخه ديگه يه سهم چي بايد داشته باشه كه اين سهم نداره.
              فقط ميتونم بگم عاليه.
              منتهي سهامدار عمده بدليل اينكه خودشون معمولا از برج 10 به بعد ميخوان كدهاي شخصي شون رو پر كنند تا اون موقع اجازه رشد نمي دن.مديران حرام خور به اين مديران ميگن.
              يعني از برج 10 رشد شايد بكنه ؟ حالا شانسو ببين ما اينو ميفروشيم بعدا وسپه ميشه 1000 تومان

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
                يعني از برج 10 رشد شايد بكنه ؟ حالا شانسو ببين ما اينو ميفروشيم بعدا وسپه ميشه 1000 تومان
                شاید ماه بعد یعنی آذر ماه ماه متفاوتی برای سهم باشه
                به امید حق تعالی
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• sasa
                  عضو عادی
                  • May 2013
                  • 182

شاید ماه بعد یعنی آذر ماه ماه متفاوتی برای سهم باشه
                  به امید حق تعالی
                  به اميد خدا هرچي خدا بخواد

نظر

• HERMES ANTIQUE
                    عضو جدید
                    • Sep 2013
                    • 18

درودبرآریوعزیز من نمی دانم شماچندسال دربورس سابقه داریدامایک مسئله روهمیشه یادتون باشه مسیرپول روهمیشه دنبال کنید وزمان خروج روحدس بزنید شایدخیلی مختصرگفتم من خودم سهامداروسپه هستم امامنظورمن نکته دیگه ای بود مثالی بزنم ایران خودرووسایپابااین وضعیت زیانده بودن همه می بینیم اماسهم رومی خرند (مسیرپول)این مثل نارنجکی هست که ضامن ان کشیده شده ودست به دست میشه حالاتودست کی منفجربشه ممکنه ایران خودروبه1000 تومن هم برسه اما امان ازوقتی که سهم روبخوان بندازن .درارزشمندبودن وسپه شکی نیست امامسیرپول توش نیست من باتوجه به همه احترامی که برای شماقائل هستم نگران مسیرپول هستم که تمام پول واردشده به بورس بخوادخارج شود نگیدکه نمی شود یک هفته دیگه یک ماه دیگه شش ماه دیگه ... ان وقت کسی که سهام ایران خودو1000 تومنی خریده بایدچه کند؟امیدوارم جان کلام رورسونده باشم باتشکرازوقتی که همیشه درجهت اطلاع رسانی درست به همه سهامداران جزءمی رسانید

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط HERMES ANTIQUE پست شده است View Post
                      درودبرآریوعزیز من نمی دانم شماچندسال دربورس سابقه داریدامایک مسئله روهمیشه یادتون باشه مسیرپول روهمیشه دنبال کنید وزمان خروج روحدس بزنید شایدخیلی مختصرگفتم من خودم سهامداروسپه هستم امامنظورمن نکته دیگه ای بود مثالی بزنم ایران خودرووسایپابااین وضعیت زیانده بودن همه می بینیم اماسهم رومی خرند (مسیرپول)این مثل نارنجکی هست که ضامن ان کشیده شده ودست به دست میشه حالاتودست کی منفجربشه ممکنه ایران خودروبه1000 تومن هم برسه اما امان ازوقتی که سهم روبخوان بندازن .درارزشمندبودن وسپه شکی نیست امامسیرپول توش نیست من باتوجه به همه احترامی که برای شماقائل هستم نگران مسیرپول هستم که تمام پول واردشده به بورس بخوادخارج شود نگیدکه نمی شود یک هفته دیگه یک ماه دیگه شش ماه دیگه ... ان وقت کسی که سهام ایران خودو1000 تومنی خریده بایدچه کند؟امیدوارم جان کلام رورسونده باشم باتشکرازوقتی که همیشه درجهت اطلاع رسانی درست به همه سهامداران جزءمی رسانید

با سلام خدمت دوست عزیز

من 5 تا 6 ساله که تو بورس هستم
                      و خدا رو شکر تو این مدت با همه اتفاقات راضی هستم

اما بعد از این همه مدت

هیچ وقت بدون تحلیل وارد یک سهم نشدم
                      هیچ وقت تا زمانی که سقف یک سهم رو از لحاظ بنیادی ندونم سهمو نخریدم
                      هیچ وقت با جریان های سفته بازی و جریان های پول وارد یک سهم نشدم
                      همیشه علاقه به خرید سهم ها در کف قیمتی داشتم
                      تنها عامل زیان های من شناسایی زیان در شرایط ریسک سیستماتیک کلی بازار بوده

اما در نهایت یاد گرفتم که

به تحلیل خودت احترام بذار .. بهش ایمان داشته باش و بهش زمان بده ...

من روزی که در وسپه تک سهم شدم گفتم تجربه 5 ساله خودمو رو وسپه گذاشتم

من در گذشته به سهم های خودم زمان ندادم
                      به تحلیل های خودم زمان کافی ندادم
                      اما حالا به وسپه زمان میدم

این تجربه بزرگی هست که صبر داشته باشم
                      سودی که از روی تحلیل به دست میاد خیلی شیرین هست

من به شلعاب 400 تومانی وبانک 240... لسرما120...وتوکا185...کساوه380....کسعدی 200... کچینی300..سفارس 120 تومانی..غبشهر 900 تومانی ... و... از سهم هایی دیگه که با تحلیل خرید کرده بودم به سود 100 درصدی بدون ریسک در این سهم ها اعتقاد داشتم زمان لازم رو ندادم
                      و فقط به اندازه 20 تا 30 درصد نهایت 60 درصد خارج شدم ...

حالا هم به دنبال 100 درصد در وسپه در 6 ماه بودیم که سه ماه از ان زمان میگذرد ...صبر میکنیم تا با ریسک پایین سود مناسبی به دست بیاریم
                      امیدوارم موفق بشم

نظر

• HERMES ANTIQUE
                        عضو جدید
                        • Sep 2013
                        • 18

ازپاسخ کامل شماتشکرمی کنم درموردصبرگفتیدمصداق عینی آن رامن دروالبرمی بینم اینقدرسهامدارحقوقی اذیت کردتاخیلی ازدوستان خارج شدنداماتحلیل میگه سود تلفیقی سهم خیلی ببشترازاین حرفهاست من هنوزهم خارج نشدم بااینکه از408 به صورت پله کانی تا368 خریدداشتم ولی هنوزخارج نشدم امیدوارم شما هم مزدتحلیل درست خودرابگیرید باتشکر

نظر

• sasa
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 182

با سلام خدمت دوست عزیز

من 5 تا 6 ساله که تو بورس هستم
                          و خدا رو شکر تو این مدت با همه اتفاقات راضی هستم

اما بعد از این همه مدت

هیچ وقت بدون تحلیل وارد یک سهم نشدم
                          هیچ وقت تا زمانی که سقف یک سهم رو از لحاظ بنیادی ندونم سهمو نخریدم
                          هیچ وقت با جریان های سفته بازی و جریان های پول وارد یک سهم نشدم
                          همیشه علاقه به خرید سهم ها در کف قیمتی داشتم
                          تنها عامل زیان های من شناسایی زیان در شرایط ریسک سیستماتیک کلی بازار بوده

اما در نهایت یاد گرفتم که

به تحلیل خودت احترام بذار .. بهش ایمان داشته باش و بهش زمان بده ...

من روزی که در وسپه تک سهم شدم گفتم تجربه 5 ساله خودمو رو وسپه گذاشتم

من در گذشته به سهم های خودم زمان ندادم
                          به تحلیل های خودم زمان کافی ندادم
                          اما حالا به وسپه زمان میدم

این تجربه بزرگی هست که صبر داشته باشم
                          سودی که از روی تحلیل به دست میاد خیلی شیرین هست

من به شلعاب 400 تومانی وبانک 240... لسرما120...وتوکا185...کساوه380....کسعدی 200... کچینی300..سفارس 120 تومانی..غبشهر 900 تومانی ... و... از سهم هایی دیگه که با تحلیل خرید کرده بودم به سود 100 درصدی بدون ریسک در این سهم ها اعتقاد داشتم زمان لازم رو ندادم
                          و فقط به اندازه 20 تا 30 درصد نهایت 60 درصد خارج شدم ...

حالا هم به دنبال 100 درصد در وسپه در 6 ماه بودیم که سه ماه از ان زمان میگذرد ...صبر میکنیم تا با ریسک پایین سود مناسبی به دست بیاریم
                          امیدوارم موفق بشم
                          آقا پس من پير مردم تو شماها از سال 81 تو بورس هستم از زمان عبده تبريزي

نظر

• sasa
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 182

ولي من هنوز نظرم رو اينه كه وسپه به زودي يه گين 50 درصدي ميده

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
                              ولي من هنوز نظرم رو اينه كه وسپه به زودي يه گين 50 درصدي ميده
                              بله دوست عزیز
                              دوستانی در حال خرید وسپه هستند ... باید ببینیم نتیجه کار این دوستان چی میشه ...
                              بنده قسمتی از وسپه را به بانک انصار 225 و دتولید 1500 تومان تبدیل کردم

و وزن 100 درصد وسپه را به 60 درصد رسوندم ...
                              چون باید با گروه های دیگر برای صندوق و سبد های در دست درگیر باشم

ستران
                              سفارس
                              دتولید
                              دتماد
                              وسینا
                              فولاد
                              وسپه
                              پردیس
                              وصنا
                              ثشرق
                              خراسان
                              کاما
                              وانصار
                              فاسمین
                              سهم های مورد نظر من هستند

نظر

• DJANGO
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 1701

من دیگه باهاش کاری ندارم تا بعد مجمع/حالا حقوقی هم هر غلطی دلش میخواد بکنه
                                عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

در حال کار...
                                X