سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • sasa
    عضو عادی
    • May 2013
    • 182

وسپه فردا يعني ميشه ، بشه 269 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه حالي ميده

نظر

• پایتخت
      عضو عادی
      • Jul 2013
      • 91

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
      کانال بنده با شما فرق دارد
      سهم از کانال خارج نشده و دیگه زیر 250 نخواهد رفت
      از نظر من زیر 252 دیگر نمیره

دوست عزیز اگه ممکنه دلیل ناتوانی عبور قیمت از 260 را در نمودار بالا بیان کنید ؟

نظر

• masoud ramezani
        عضو فعال
        • Jul 2013
        • 587

در اصل توسط پایتخت پست شده است View Post
        کف سازی محکم+پر کردن سبد صندوق های سرمایه گذاری+...

نظر

• masoud ramezani
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 587

[QUOTE=masoud ramezani;407243]کف سازی محکم+پر کردن سبد صندوق های سرمایه گذاری+...سهم مسیر خودش را طی میکند و به هدفش میرسد

نظر

• پایتخت
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 91

در اصل توسط masoud ramezani پست شده است View Post
            کف سازی محکم+پر کردن سبد صندوق های سرمایه گذاری+...
            دوست من کف سازی چه ربطی داره به اینکه سهم نمیتونه مقاومت 260 رو رد کنه ، نزدیک به 300 میلیون سهم بین 245 تا 255 معامله شده یعنی کافی نیست . تنها دلیلش سقف کانالی هست که عرض کردم و جناب آریو نظر متفاوتی داشتند .

نظر

• آریو
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 4834

در اصل توسط پایتخت پست شده است View Post
              کانال بنده با شما فرق دارد
              سهم از کانال خارج نشده و دیگه زیر 250 نخواهد رفت
              از نظر من زیر 252 دیگر نمیره

با سلام

دوست عزیز بنده در مورد عدد 260 صحبت نکردم

توضیح : نمودار من میگه این سهم ما رو مسخره کرده
              هر دفعه سهم کف و سقف کانال رو میدیده اما حالا بیش از 3 ماه هست که تمایل زیادی داره رو کف کانال صعودی حرکت کنده
              بدترین حالت معاملاتی برای یک سهم
              این یعنی اگه قرار باشه به همین شکل معامله بشه هر رو 2 تا 3 تومن به کف قیمتی سهم اضافه میشه (اگه قرار باشه همچنان به کف کانال علاقه نشون بده)
              نکته دوم این که این کانال صعودی شیب کمی داره این باز هم کار رو برای سهامداراش مشکل میکنه ...
              تنها علت سهامداری من در این سهم اینه که این سهم رو بسیار ارزنده میبینم و با ریسک صفر حرکت سهم بر کف کانال را پذیرفتم تا زمانی که جریان نقدینگی ما رو یاری کند
              ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• orumbourse
                ستاره دار (1)
                • Nov 2011
                • 10189

صبح بخیر

وسپه اون قدر بنیادی مناسب و قویی داره که اگه روی تابلوی عرضه کمتری در بالای 3درصد مثبت روزانه بشه میتونه بدون اما و اگر بصورت حتی شارپ از قیمت امروز رشد حداقل 50درصدی رو داشته باشه و بازار هم از این امر استقبال کنه.
                واقعیتش وسپه جزوء سهم هایی هست که از رشد بازار عقب مونده و البته بازار نیز حرکات این سهم رو زیر نظر داره،فقط کافیه بازار احساس کنه که دیگه حقوقی عرضه نمیکنه اون وقت امکان قفل شدن در صف خرید هم وجود داره.
                آخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2013/11/17, 09:12.
                "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

نماد وسپه باید تغییر اسم بده و بشه سرمایه گذاری "اسب عصاری"!...../:.offtopic.:/
                  من شک ندارم هر آنچه سود در آینده از این سهم در بیاریم...صرف هزینه هایی از جمله 1. هزینه ی روانپزشک2. قرص های فلوکسیتین! 3. کرم های رفع چین و چروک صورت و الباقی هزینه ها بشه!:D
                  به قول حکیمی.... شور رو از مزه برده!
                  ..........
                  ایضا.... از این به بعد تو تاپیک "امروز چه کردید" هر وقت وسپه خریدین به جای عباراتی مثل: خرید وسپه به دید مجمع، بنویسین : خرید وسپه به دید آخر الزمان:D
                  هنوز 1 عدد هم نفروختم.... بفروشم هیچی به جز خگستر نمیتونم بخرم که اونم دیروز از زمین تا ثریا خریدم!
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

شپدیس کف سود سال بعدشو 450 اعلام کرده شما بخون 600 ...
                    وسپه سهامدارش که بخش بالایی از پورتفوی خودشو شپدیس اختصاص داده
                    یه ده دقیقه دیگه فرصت داشت صف فروش میشد:-/

نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

از بابت تمام پست هایی که در این تاپیک زدم از دوستان عذر خواهی میکنم

میدونم کسی با خرید این سهم زیان نکرد .. اما خب جا ماندن از سود های بالای 100 هم به نوعی زیان هست
                      تقریبا تمام گفتنی ها در مورد سهم گفته شد .. اینکه واقعا علت بالا نرفتن سهم چیه ماندم ...
                      دیگر سعی میکنم در این تاپیک پست نزنم
                      همچنان بالای 60 درصد سبد بنده وسپه است با تمام شده 2185 تومان
                      به امید نتیجه دادن تحلیل

نظر

• sasa
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 182

به گفته يكي از دوستان گلمون ...
                        همه سرمايه گذاري ها رفتن بالاي 300
                        ونفت رفت بالاي 400
                        وپترو - وصنعت - وگستر - ونيكي - وتوشه - وبشهر - وصنا
                        اين وسپه با اين پرتفو و اين ناو و سود 50 توماني هنوز درگيره 260 تومانه
                        ديگه وتوصا و توسم هم دارن ميرسن به 300 !!!
                        سهم يك ماه ديگه سال ماليش تمام ميشه و دو ماه بعد مجمع داره و 50 تومان تقسيم ميكنه هنوز داره 60 درصد ناوش معامله ميشه !
                        واقعا بازار کی به این اشتباهش پی میبره؟

نظر

• ATO
                          عضو عادی
                          • Jul 2013
                          • 36

از دوستان کسی تاریخ دقیق مجمع این سهم رو می دونه؟البته دوستمون که در بالا گفته دو ماه دیگه

نظر

• BETA
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 447

اریو جان دوست داریم.. فدای سرمون...
                            بالاخره عروسی به کوچه وسپه هم میاد..
                            من و حقوقی وسپه

تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• آریو
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 4834

در اصل توسط ATO پست شده است View Post
                              از دوستان کسی تاریخ دقیق مجمع این سهم رو می دونه؟البته دوستمون که در بالا گفته دو ماه دیگه
                              مجمع شرکت اوایل برج 12 ... در 5 سال گذشته سیاست تقسیم سود شرکت حداکثری بوده و زمان واریز سود معمولا دو تا سه ماه بعد از مجمع بوده

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

در اصل توسط sasa پست شده است View Post
                                به گفته يكي از دوستان گلمون ...
                                همه سرمايه گذاري ها رفتن بالاي 300
                                ونفت رفت بالاي 400
                                وپترو - وصنعت - وگستر - ونيكي - وتوشه - وبشهر - وصنا
                                اين وسپه با اين پرتفو و اين ناو و سود 50 توماني هنوز درگيره 260 تومانه
                                ديگه وتوصا و توسم هم دارن ميرسن به 300 !!!
                                سهم يك ماه ديگه سال ماليش تمام ميشه و دو ماه بعد مجمع داره و 50 تومان تقسيم ميكنه هنوز داره 60 درصد ناوش معامله ميشه !
                                واقعا بازار کی به این اشتباهش پی میبره؟
                                بازار گناهی نکرده دوست من!
                                رابینهود رو نمیبینی که چه میکنه؟
                                همون روز که وسپه خریدم وصنا هم خریدم.... روی 300 نقد شدم.... چند بار نوسان گرفتم ازش و دوباره روی 300 و 295 سوار سهم شدم. دوباره 10 درصد تو سودم.... نگهش هم میداشتم از اول تا امروز 50 درصد داده بود!
                                در عرض یک ماه گذشته وسپه فقط 2 تا 3 درصد رشد کرده... دو سه ماه پیش فکر میکردیم این سهم بیشترین سود رو بهمون میده.... الان نماد سبزی فروشی دروازه غار هم با 100 تومن ضرر تو هر کیلو سبزی!تو این دو سه ماهه 30 40 درصد گین داده! و ما هر روز همون جاییم....
                                حالا هم که میخوایم با یه سهم بنیادی عوضش کنیم....میبینیم همه سهما رشد کردن.....
                                تقصیر بازار نیست.... شما نگاه کن ببین تا سهم میره بالای 3 درصد و میره که صف بشه چقدر عرضه میکنه!
                                من فوقش یکی دو هفته دیگه با سهم بمونم....
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X