سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • masoud ramezani
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 587

امروز تقریبا سنگین اضافه کردم

نظر

• DJANGO
      عضو فعال
      • May 2013
      • 1701

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
      سلام ....جانگو جان...من روی 280 فروختم و البته پشیمون هم نیستم....... با پولش به خگستر هایی که داشتم اضافه کردم و همینطور وتجارت خریدم که هر دو در این چند روز صف خرید داشتند و من 8 تا دوازده درصد از 280 تومنی که فروختم جلو هستم.....
      یادم هست خودت نصف وسپه هات رو حول و حوش 250 فروختی و بعد دوباره وارد شدی:D
      امیدوارم همه تون با سود عالی از این سهم بیرون بیاید
      سلام/هر کس یه استراتژی خواص خودش رو داره.خوشحالم از اینکه سود کردید/البته منظور من شما نبودیدا چون شما 280تومن فروختید سهمتون رو
      ولی به نظرم وسپه یکی از کم ریسک ترین سهمهای بازار هستش و تا بعد مجمع یه 100 وخورده ای میرسونه/
      بیشترین مقدار رو هم توسبدم به این اختصاص دادم.
      عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• aminrahimi
        عضو عادی
        • Nov 2013
        • 20

در اصل توسط taha-taha پست شده است View Post
        با سلام
        گروه مدیریت سرمایه گذاری امید تو این هفته حدود 29500000 سهم عرضه کرده به امید اینکه دوباره در منفی جمع کنه اما انگار بازار یه مقداری به ارزش واقعی وسپه پی برده (البته فقط یه مقدار) و سهم تو این هفته یه تکونی به خودش داد امیدوارم دوستان روی مقاومت 300 خالی نکنند تا هم این مقاومت را با موفقیت رد کنیم و هم فرصت خرید مجدد به مدیریت سرمایه گذاری امید ندهیم . با تشکر
        دوست عزیز
        با این حجم معاملات و نمودار money flow سهم، 300 تومان تبدیل به کف سهم و حمایت شده و مقاومت تلقی نمیشه. سرمایه گذاری امید هم به زودی از لیست سهام دارا خارج می شه و سهامدارای خوشنامی مثل مهر و سامان و .. جاشو می گیرن. با خیال راحت سهامداری کنید که وسپه یک کلاس آموزشی هست واسه بورس ایران و ثابت می کنه فقط با سهام داری می شه سود کرد.

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

افزایش سرمایه و تعدیل پارسان هم مبارک دوستان...هر چند خیلی از این تعدیل ها و افزایش سرمایه ها هنوز در وسپه دیده نشده...

خدا با صابران است

نظر

• Salar
            عضو عادی
            • Apr 2013
            • 130

چنین سهم کم ریسکی الآن تو این بازار غنیمت هست
            سهم نسبت به سود شش ماهه خودش هم هنوز P/E شش نگرفته!!!
            تحرکات حقوقی هم که امید بخش هست، سرمایه گذاری امید در حال خروج، اما ظاهرا حقوقی دیگه ای، داره ازش میخره
            در این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• sasa
              عضو عادی
              • May 2013
              • 182

اكثر سرمايه گذاري ها پي /اي 7 دارن حالا وسپه پي / اي 5.6 پس منتظر بايد باشيم اين سهم و تو پي / اي 7 با قيمت 3710 ببينيد به زودي من نظرم تا آخر آذر هست ... وسپه به علت داشتن حقوقي نادان از بازار عقب مونده و ميخواد زود خودشو برسونه به بقيه . به اميد خدا ايشالله همتون پر سود باشيد

نظر

• محمد 66
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2938

وامید و پارسان و اخابر و کچاد و کگل همگی صف خرید هستند . به نظر من تا 3 ماه آینده حداقل 30 درصد توانایی رشد دارد .

نظر

• مخبرالدوله
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 5228

سهام شركت هاي سنگ آهني در حالي طي معاملات روز گذشته بازار سرمايه با اقبال سهامداران مواجه شد که گفته مي شد خبر مبني بر توافق نهايي ميان فولادي ها و سنگ آهني ها برسر افزايش نرخ فروش محصولات سنگ آهني عمده دليل رخداد اين امر باشد اين در شرايطي است که مذاكرات در اين خصوص هنوز ادامه دارد.

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• masoud ramezani
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 587

دوستان دعا کنید حقوقی سهم رو عرضه کنه اگه حقوقی نبود...من و تو(حقیقی) از کی وسپه بخریم یه دونه هم گیرمون نمییومد(کلی وقت پیش تو صف قفل میشد)

حقوقی خیلی دوست داریم شما فقط عرضه کن دوستان حقیقی و حقوقی های دیگه جبران میکنن-----تو بازار هفته آینده منفی بزنه تا نقدینگی جواب بده فقط اضافه میکنم.../:.rolleyessmileyani
                    آخرین ویرایش توسط masoud ramezani؛ 2013/11/28, 16:33.

نظر

• taha-taha
                      عضو جدید
                      • Nov 2013
                      • 13

در اصل توسط aminrahimi پست شده است View Post
                      دوست عزیز
                      با این حجم معاملات و نمودار money flow سهم، 300 تومان تبدیل به کف سهم و حمایت شده و مقاومت تلقی نمیشه. سرمایه گذاری امید هم به زودی از لیست سهام دارا خارج می شه و سهامدارای خوشنامی مثل مهر و سامان و .. جاشو می گیرن. با خیال راحت سهامداری کنید که وسپه یک کلاس آموزشی هست واسه بورس ایران و ثابت می کنه فقط با سهام داری می شه سود کرد.
                      امین جان حرف شما کاملا درسته اما همیشه عبور از اعداد رند برای بعضی از سهم ها یه کمی از نظر روانی مشکل ایجاد میکنه که انشاالله وسپه با قدرت و حمایت حقوقیهای تازه وارد شده و حقیقی های فهیم در این سهم مقاومتها را یکی پس از دیگری رد میکنه هرچند من این سهم را نه برای نوسانگیری بلکه برای یک سرمایه گذاری چندین ساله خریدم و به سود صد در صدی هم راضی به فروش نیستم .

نظر

• علی نظامی
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 1033

ایشالا به زودی شر امید از سر سهم کم میشه!:p پرواز تا 400 حتمیه

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

در اصل توسط aliagha پست شده است View Post
                          ایشالا به زودی شر امید از سر سهم کم میشه!:p پرواز تا 400 حتمیه
                          با امید بی امید وسپه به هدف خود خواهد رسید
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• abolfazlkalhor
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 57

بازهم استراتژی سهامداری وصبر جواب داد
                            /:.nono.:/هیچکس با تحلیل دیگری خرید وفروش نکند /:.nono.:/

نظر

• sasa
                              عضو عادی
                              • May 2013
                              • 182

هدف سهم 3750 هست (البته در شرايط كنوني ممكنه تا 4000 ريال هم يه كله بره ) امروزم با صف خريد 4 ميليوني بسته شد تبريك به همه صبوران ...

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

باز هم خدای رحمان به ما لطف داشت...سهم رو به جلو و مثبت هست...انشالله که مزد صبرمون رو خواهیم گرفت...

نظر

در حال کار...
                                X