امروز تقریبا سنگین اضافه کردم
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط zorba پست شده است View Postسلام ....جانگو جان...من روی 280 فروختم و البته پشیمون هم نیستم....... با پولش به خگستر هایی که داشتم اضافه کردم و همینطور وتجارت خریدم که هر دو در این چند روز صف خرید داشتند و من 8 تا دوازده درصد از 280 تومنی که فروختم جلو هستم.....
یادم هست خودت نصف وسپه هات رو حول و حوش 250 فروختی و بعد دوباره وارد شدی:D
امیدوارم همه تون با سود عالی از این سهم بیرون بیاید
ولی به نظرم وسپه یکی از کم ریسک ترین سهمهای بازار هستش و تا بعد مجمع یه 100 وخورده ای میرسونه/
بیشترین مقدار رو هم توسبدم به این اختصاص دادم.
نظر
-
در اصل توسط taha-taha پست شده است View Postبا سلام
گروه مدیریت سرمایه گذاری امید تو این هفته حدود 29500000 سهم عرضه کرده به امید اینکه دوباره در منفی جمع کنه اما انگار بازار یه مقداری به ارزش واقعی وسپه پی برده (البته فقط یه مقدار) و سهم تو این هفته یه تکونی به خودش داد امیدوارم دوستان روی مقاومت 300 خالی نکنند تا هم این مقاومت را با موفقیت رد کنیم و هم فرصت خرید مجدد به مدیریت سرمایه گذاری امید ندهیم . با تشکر
با این حجم معاملات و نمودار money flow سهم، 300 تومان تبدیل به کف سهم و حمایت شده و مقاومت تلقی نمیشه. سرمایه گذاری امید هم به زودی از لیست سهام دارا خارج می شه و سهامدارای خوشنامی مثل مهر و سامان و .. جاشو می گیرن. با خیال راحت سهامداری کنید که وسپه یک کلاس آموزشی هست واسه بورس ایران و ثابت می کنه فقط با سهام داری می شه سود کرد.
نظر
-
افزایش سرمایه و تعدیل پارسان هم مبارک دوستان...هر چند خیلی از این تعدیل ها و افزایش سرمایه ها هنوز در وسپه دیده نشده...
خدا با صابران است
نظر
-
چنین سهم کم ریسکی الآن تو این بازار غنیمت هست
سهم نسبت به سود شش ماهه خودش هم هنوز P/E شش نگرفته!!!
تحرکات حقوقی هم که امید بخش هست، سرمایه گذاری امید در حال خروج، اما ظاهرا حقوقی دیگه ای، داره ازش میخرهدر این بازار اگر سودیست با درویش خرسندیست/ خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
نظر
-
اكثر سرمايه گذاري ها پي /اي 7 دارن حالا وسپه پي / اي 5.6 پس منتظر بايد باشيم اين سهم و تو پي / اي 7 با قيمت 3710 ببينيد به زودي من نظرم تا آخر آذر هست ... وسپه به علت داشتن حقوقي نادان از بازار عقب مونده و ميخواد زود خودشو برسونه به بقيه . به اميد خدا ايشالله همتون پر سود باشيد
نظر
-
سهام شركت هاي سنگ آهني در حالي طي معاملات روز گذشته بازار سرمايه با اقبال سهامداران مواجه شد که گفته مي شد خبر مبني بر توافق نهايي ميان فولادي ها و سنگ آهني ها برسر افزايش نرخ فروش محصولات سنگ آهني عمده دليل رخداد اين امر باشد اين در شرايطي است که مذاكرات در اين خصوص هنوز ادامه دارد.
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
دوستان دعا کنید حقوقی سهم رو عرضه کنه اگه حقوقی نبود...من و تو(حقیقی) از کی وسپه بخریم یه دونه هم گیرمون نمییومد(کلی وقت پیش تو صف قفل میشد)
حقوقی خیلی دوست داریم شما فقط عرضه کن دوستان حقیقی و حقوقی های دیگه جبران میکنن-----تو بازار هفته آینده منفی بزنه تا نقدینگی جواب بده فقط اضافه میکنم.../:.rolleyessmileyaniآخرین ویرایش توسط masoud ramezani؛ 2013/11/28, 16:33.
نظر
-
در اصل توسط aminrahimi پست شده است View Postدوست عزیز
با این حجم معاملات و نمودار money flow سهم، 300 تومان تبدیل به کف سهم و حمایت شده و مقاومت تلقی نمیشه. سرمایه گذاری امید هم به زودی از لیست سهام دارا خارج می شه و سهامدارای خوشنامی مثل مهر و سامان و .. جاشو می گیرن. با خیال راحت سهامداری کنید که وسپه یک کلاس آموزشی هست واسه بورس ایران و ثابت می کنه فقط با سهام داری می شه سود کرد.
نظر
-
بازهم استراتژی سهامداری وصبر جواب داد/:.nono.:/هیچکس با تحلیل دیگری خرید وفروش نکند /:.nono.:/
نظر
-
باز هم خدای رحمان به ما لطف داشت...سهم رو به جلو و مثبت هست...انشالله که مزد صبرمون رو خواهیم گرفت...
نظر
نظر