79 میلیون پارسان داره نه 130 میلیون.
سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
-
یا می دانید یک شرکت فرابورسی به نام شرکت سرمایه گذاری توسعه و عمران استان کرمان با کسب 1214 درصد بازدهی مثبت، پربازده ترین سهم از ابتدای سال 92 تاکنون بوده در حالیکه بازار های اول و دوم بورس با در اختیار داشتن سهام بزرگترین شرکت ها نتوانسته جایگاه نخست پربازده ترین ها را به خود اختصاص دهد؟
آیا می دانید در همین مدت شرکت سرمایه گذاری معیار صنعت پارس یکی از شرکت های فعال در بازار پایه فرابورس با کاهش قیمت سهام خود بیش از 71 درصد بازدهی منفی محقق کرده و در پایین ترین خانه جدول رتبه بندی شرکت ها از نظر کسب بازدهی قرار گرفته است؟
آیا می دانید طی این مدت شرکت سرمایه گذاری سپه نقد شونده ترین سهم بازار بوده و موفق به کسب بازدهی مثبت حدود 122 درصدی نیز شده است؟
آیا می دانید در این بازه زمانی شرکت تهران دارو نه تنها 51 درصد بازدهی منفی کسب کرده، بلکه پایین ترین رتبه نقدشوندگی را نیز دارد؟
آیا می دانید سهام پالایش نفت تهران بالاترین و سهام فنرسازی خاور پایین ترین قیمت در میان تمامی سهم های معامله شده بازار در سال جاری را دارند؟
آیا می دانید صنعت محصولات کاغذی با دو زیرمجموعه خود یعنی "چکاوه" و "چکارن" جایگاه پربازده ترین صنعت بورسی را در اختیار خود دارد؟ چراکه این صنعت 570 درصد بازدهی مثبت را از ابتدای امسال تاکنون محقق کرده است.
آیا می دانید گروه محصولات چرمی به واسطه بازدهی مثبت حدود 20 درصدی سهام گروه صنعتی ملی در نماد "وملی" کمترین بازدهی را در میان صنایع مختلف رقم زده، جالب است بدانید امسال هیچ صنعتی با بازدهی منفی مواجه نبوده است؟
آیا می دانید طبق آمار آخرین روز معاملاتی هفته گذشته شرکت هلدینگ دارو پخش با دارا بودن ارزش خالص دارای هایی حدود 1692 تومانی برای هر سهم، بالاترین رقم NAV را به خود اختصاص داده و در مقابل سهام گروه صنعتی سدید تنها سهمی است که NAV منفی داشته و حقوق صاحبان سهام آن نیز زیر صفر بوده است؟
آیا می دانید شاخص کل در حالی از ابتدای امسال تاکنون بیش از 127 درصد بازدهی مثبت محقق کرده که از میان حدود 404 نماد معاملاتی بورسی و فرابورسی تنها 217 نماد بیشتر یا مساوی این رقم بازدهی مثبت محقق کرده و مابقی یعنی 187 نماد با بازدهی کمتر از این رقم همراه بوده اند که از این تعداد 10 نماد تعداد بازدهی زیر صفر را در پی داشته اند؟تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
من اشتباه کردم خواستم نوسانگیری کنم از دستم رفت
فخوز گرفتم
باز هم میگم صبر وسهامداری کنید تا موفق بشید
البته اگه یه اصلاح جدی بکنه حتما برمیگردم/:.nono.:/هیچکس با تحلیل دیگری خرید وفروش نکند /:.nono.:/
نظر
-
در اصل توسط aliagha پست شده است View Postسلام جناب آریو. میخواستم بدونم نظرتون درباره وصنا چیه؟ 9 ماهه امسال که سود خوبی ساخته به نظرتون واسه سالهای بعد هم قابل تکراره؟ ممنون میشم
اتفاقا نگاهی به وصنا هم داشتم
نتیجه رو خدمت شما ارائه میکنم
در گزارش 9 ماهه سال 92 سود حاصل از سرمایه گذاری ها نسبت به سال گذشته از رشد حدودا 30 درصدی برخوردار بوده اما این عملکرد در سود حاصل از فروش سرمایه گذاری نسبت به سال گذشته از رشد خیره کننده 16 برابری برخوردار بوده است .
شرکت در دوره مهر و آبان 92 نیز دست به فروش سرمایه گذاری های خود زده است و از این محل حدود 11.5 میلیارد تومان سود شناسایی نموده است وصنا در دوره دو ماهه اخیر از محل فروش هلدینگ نفت و گاز تامین ، نفت و گاز پارسیان و صنعتی بهشهر بیشترین سود خود را شناسایی نموده است .
با توجه به عملکرد 11 ماهه سال 92 تخمینی از سود 11 ماهه شرکت در گزارش صورت سود و زیان آورده شده است که تخمین زده می شود سود شرکت در گزارش 12 ماهه بین 85 تومان تا 90 تومان باشد.
تخمین سود سال 93 شرکت
شرکت در عملکرد 11 ماهه حدود 22 میلیارد تومان سود حاصل از فروش صنعتی بهشهر داشته که انتظار داریم این سود در سال آینده تکرار نشود و شرکت فقط بتواند در سایر شرکت های پورتفوی خود سود شناسایی نماید . تخمین ما از این سود حدود 15 میلیارد تومان خواهد بود. در قسمت سود حاصل از سرمایه گذاری ها نیز انتظار افزایش 30 درصدی در سود خواهیم داشت که به رقم43.5 میلیارد تومان می رسیم که جمعا رقم 58.5 میلیارد تومان خواهد بود که با کسر هزینه های مالی و اداری عمومی حدودا معادل 10 میلیارد تومان به سود هر سهم 65 تومان خواهیم رسید.ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
آریو جان بازار زیاد تحلیل نمیشناسه و بیشتر بر اساس جریان پول حرکت میکنه.وگرنه الان وسپه باید 450 معامله میشد نه این قیمت.
بازار فقط دنبال سودهای بادآورده است.بخاطر همین خیلیها تو این بازار ضرر میکنن در صورتی که شاخص هر روز داره بالا میره.
فقط سهامداری موجب کسب سود میشه.>:D<
نظر
-
-
شرکت سرمایه گذاری سپه طی اطلاعیه ای اعلام نموده است باتوجه به اینکه شایعاتی مبنی بر فروش زمین این شرکت واقع در شهرستان لواسان در بازار مطرح شده است لازم به تاکید است که مشکل تفکیک و پروانه ساخت زمین مزبور تاکنون حل نگردیده ودرصورت حل موضوع وهرگونه تصمیم برای آن بلافاصله به اطلاع بازار خواهد رسید.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postشرکت سرمایه گذاری سپه طی اطلاعیه ای اعلام نموده است باتوجه به اینکه شایعاتی مبنی بر فروش زمین این شرکت واقع در شهرستان لواسان در بازار مطرح شده است لازم به تاکید است که مشکل تفکیک و پروانه ساخت زمین مزبور تاکنون حل نگردیده ودرصورت حل موضوع وهرگونه تصمیم برای آن بلافاصله به اطلاع بازار خواهد رسید.
اگه فروش قطعی بشه سهمو به سمت 600 پرتاب میکنه
2 تا مشتری داشت اما نفروختن
بنده از این زمین دیدن کردم
و از بنگاه های اطراف نیز پرسو جو کردم
فعلا اهداف 420 و 520 تومان داردریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postشرکت سرمایه گذاری سپه طی اطلاعیه ای اعلام نموده است باتوجه به اینکه شایعاتی مبنی بر فروش زمین این شرکت واقع در شهرستان لواسان در بازار مطرح شده است لازم به تاکید است که مشکل تفکیک و پروانه ساخت زمین مزبور تاکنون حل نگردیده ودرصورت حل موضوع وهرگونه تصمیم برای آن بلافاصله به اطلاع بازار خواهد رسید.
نظر
نظر