کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با همه احترامی که برای این سهم قائلم ولی امروز کمی از نظر تکنیکالی و جو منفی بورس ، وضعیت مناسبی نداشت و میشه احتمال ریزش تا حمایت 307 رو داد ولی از طرفی خرید خوب حقوقی ها نشانه خوبیست برای تغییر وضعیت که این سهم رو با پرتفوی خوبش معتبرتر می کند. باید منتظر شنبه بود ...
[COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]
در مورد تکنیکی وسپه مشکلی دیده نمی شود
در مورد بنیادی این سهم که وضعیت بسیار عالی است
نگران نرخ خوراک و عوارض صادراتی سنگ اهن خام نباشید
سود امسال وسپه 52 تومان و سال بعد 75 تومان از همین الان داریم .... یعنی اصلا دیگر نباید در مورد چیزی فکر کرد ...
در 230 تومان گفتیم منفی وسپه یعنی ریزش شدید بازار و صف فروش اکثر سهم ها
الان هم همینطور هست در 330 تومان اگر وسپه بخواهد منفی و صف فروش شود مطمئن باشید 80 درصد بازار صف های فروش سنگین تری خواهند داشت
در کنار وسپه
وانصار
ثمسکن
فارس
مخابرات
پردیس
می توانند مورد توجه قرار بگیرند
قبلا نیز خدمت دوستان عرض کردم که
منفی خوردن ارزنده ترین سهم بازار .. میتونه سیگنالی باشه برای کل بورس ...
دلیل اختلاف را کسی میدونه ؟
من nav سهم را مثل اقتصاد نوین حدودا 510 تومان بدست آوردم ، فکر کنم 510 درست تر باشه.
buodan عزیز
عدم توجه به ارزش گذاری سهام و پورتفوی غیر بورسی و نادیده گرفتن دارایی ثابت و یا به عبارتی سرمایه گذاری بخش املاک وسپه(47000 متر زمین لواسان)که در حال حاضر رشد 15 برابری نسبت به سال 85 داشته باعث این اختلاف شده
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
در سهام های مثل وسپه که مدیرانش علاقه ای به سود حاص از فروش سرمایه گذاری ندارند شما باید به سود حاصل شده از سهام های پورتفو دل ببندید نه قیمت سهام های پورتفو
کچاد بشود 800 هم فرق چندانی به حال وسپه نمی کند چون وسپه سود کچاد را میخواهد نه سود حاصل از فروش سهام کچاد را...
نظر