سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abolfazlkalhor
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 57

پاسخ : سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

راستی بهرامی اون پولو چی کردی نیاوردی که؟
    /:.nono.:/هیچکس با تحلیل دیگری خرید وفروش نکند /:.nono.:/

نظر

• خوشحال
      عضو عادی
      • Jan 2014
      • 247

خرید وسپه در این قیمت ها با توجه به مجمع اسفند ماه هیچ ریسکی نداره با اطمینان خاطر خرید کنید دوستان

نظر

• امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

در اصل توسط abolfazlkalhor پست شده است View Post
        راستی بهرامی اون پولو چی کردی نیاوردی که؟
        نه بابا...حدود 7 8 میلیونم از سرمایه مردم کم کردم بهشون پس دادم...خطریه بابا...شبا دوست دارم راحت بخوابم

نظر

• علی ونک
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 28

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
          نه بابا...حدود 7 8 میلیونم از سرمایه مردم کم کردم بهشون پس دادم...خطریه بابا...شبا دوست دارم راحت بخوابم
          امیر جان با پول مردم وارد بازارنشو حتی اگر بازار مثبت باشه،اینو ازمن یادگاری داشته باش.

نظر

• امیر بهرامی
            Banned
            • Jul 2013
            • 2201

در اصل توسط علی ونک پست شده است View Post
            امیر جان با پول مردم وارد بازارنشو حتی اگر بازار مثبت باشه،اینو ازمن یادگاری داشته باش.
            اگر مطمئن باشی بدم نیست دوست عزیز دل...اما توصیه شما رو جدی می گیرم...چشم /.:blinksmiley.:/

نظر

• hamid888
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 1207

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
              اگر مطمئن باشی بدم نیست دوست عزیز دل...اما توصیه شما رو جدی می گیرم...چشم /.:blinksmiley.:/
              دوست عزیز این بستگی به ریسکت داره اما این کار نکن آخر سکته می زنی :D
              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
                دوست عزیز این بستگی به ریسکت داره اما این کار نکن آخر سکته می زنی :D
                نگران نباش...فعلا در سودم شکر خدا

امروز هم در 280 و 279 اضافه شد

اول برج 12 هم میخوای بری مجمع و 90 درصد سود سالانشو بگیری...چی بهتر از این؟

49 تومنم سود بده منهای 280 میشه231 تومن بعد مجمع که بدون شک بعید به نظر میرسه اونجا باز بشه
                آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2014/01/28, 13:58.

نظر

• خوشحال
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 247

رقابت ۳ حقوقی برای خرید این سهم امروز دیدنی بود نمی دونم ۲روز پیش کجا بودند

نظر

• امیر بهرامی
                    Banned
                    • Jul 2013
                    • 2201

وسپه 37 میلیون شپدیس داره...مجمع 425 تومن سود نقدی گرفته که به ازای هر سهم وسپه میشه یه چیزی حدود 4 5 تومن حدودا اگر درست محاسبه کرده باشم...

مبارک باشه...

نظر

• امیر بهرامی
                      Banned
                      • Jul 2013
                      • 2201

An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

عملکرد خوب سرمایه گذاری مهر...افزایش سود حاصل از سرمایه گذاری و همین طور حاصل از فروش که این شرکت متعلق به وسپه هست به صورت کامل...

نظر

• امیر بهرامی
                        Banned
                        • Jul 2013
                        • 2201

یک نقل قولی می کنم از یکی از عزیزان در تالار بورس گفتم شماها هم بدونید خوبه...درباره بهره مالکانه معدنی ها

نقل قول از سای بابا:
                        با سلام خدمت عزیزان سهامدار شرکتهای سنگ آهین و شرکتهای سرمایه گذاری وابسته
                        من برای اینکه واقعاً ببینیم که این 30% بهره مالکانه که برای سال مالی 93 مصوب شده،فرقش با سال مالی 92 که بر اساس 5% قیمت شمش فولاد خوزستان هست چقدر متفاوت خواهد بود محاسباتی در زیر انجام میدم و از عزیزان هم خواهش میکنم حتماً خودشون هم مثل من همین کار را انجام بدهند:
                        برای شروع کار اول، رفتم و در گوگل سرچ کردم و متوسط قیمت شمش فولاد خوزستان را به ازای هر کیلو برای 9 ماهه گذشته بدست آوردم.اون چیزی که من بدست آوردم برای متوسط 9 ماهه حدود هر کیلو 1600 تومان بدست اومد(البته با اون اعدادی که من تونستم بدست بیارم).البته دوستان دقت داشته باشند که در حال حاضر قیمت شمش فولاد خوزستان از این عدد بسیار کمتر هست ولی من چونکه میخواهم از داده های صورتهای مالی 9 ماهه چادرملو برای متوسط قیمت فروش کنستانتره استفاده کنم پس باید متوسط قیمت 9 ماهه اول فولاد خوزستان را استفاده کنم که حدود 1600 تومان در 9 ماه بوده.
                        خوب همانطور که دوستان میدونند برای سال مالی 92 مبنای محاسبه بهره مالکانه برابر هست با 5% از قیمت شمش فولاد خوزستان.از طرفی توی صحبتهایی که امروز توی مجلس بود و من بخوبی اون را گوش دادم ملاک اصلی در بهره مالکانه، قیمت فروش کنستانتره هست.
                        پس ما باید در ابتدا قیمت فروش هر کیلو کنستانتره را در 9 ماهه اول حساب کنیم و بعد ببینیم که 5% از قیمت شمش فولاد که در 9 ماهه اول سال قیمت اون به ازاری هر کیلو 1600 تومان بوده(5% اون میشه 80 تومان به ازار هر کیلو از فروش کنستانتره) چند درصد از قیمت هر کیلو کنستانتره میشه.
                        من برای اینکه به خوبی دوستان محاسباتی که انجام میدم را دنبال کنند از عزیزان خواهش میکنم که از لینک زیر که در سایت کدال بوده ،گزارش 9 چادرملو را مشاهده کنند و اعدادی که من در این گزارش از اون استفاده میکنم را مشاهده کنند که یک وقت به شک نیفتند:
                        لینک مربوط به گزارش 9 ماهه شرکت چادرملو:http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...84htNLRg%3d%3d
                        دوستان عزیز اگر که به قسمت "جدول مقداری تولید و فروش" شرکت مراجعه کنند متوجه میشوند که شرکت در 9 ماهه گذشته خودش 4/483/207 تن(یا 4/483/207/000 کیلو) فروش کنستانتره داشته(موضوع بحث ما) و از محل فروش این مقدار کنستانتره بطور متوسط ملبغ 977/370/400/000 تومان فروش داشته.
                        خوب دوستان اگر که کل فروش تومانی شرکت(همان عدد 977 میلیارد تومان منظورم هست) را تقسیم بر کل فروش کیلوئی(همان 4 میلیارد و 483 میلیون کیلو منظورم هست) شرکت کنند قیمت هر کیلو کنستانتره شرکت برابر با 218 تومان به ازای هر کیلو بدست خواهد آمد.
                        از طرفی متوسط قیمت 9 ماهه شمش فولاد خوزستان همانطور که خدمت عزیزان گفتم، به ازای هر کیلو 1600 تومان بوده و 5% آن میشه 80 تومان.
                        خوب اگر که دوستان این 80 تومان را که همان 5% قیمت شمش فولاد خوزستان هست، با هر کیلو قیمت فروش کنستانتره شرکت چادرملو که 218 تومان هست مقایسه کنند متوجه میشوند که این 80 تومان حدود 36% از قیمت فروش هر کیلو کنستانتره چادرملو هست(80 را تقسیم بر 218 کنید و ضربدر 100 کنید تا درصد آن مشخص بشه).
                        پس در واقع در 9 ماهه اول سال 92 ،این 5% از قیمت فروش شمش فولاد خوزستان،معادل 36% از فروش هر کیلو کنستانتره چادرملو هست.
                        خوب الان توی مجلس مصوب شده که شرکتهای سنگ آهنی باید 30% از فروش هر کیلو کنستانتره خودشون را به عنوان بهره مالکانه بدهند.پس کاملاً مشخص هست که در 9 ماهه اول سال 92 ،5% شمش فولاد خوزستان که از چادرملو گرفته میشده از این 30% که برای سال مالی 93 اعلام شده بیشتر بوده(همانطور که محاسبه کردیم 36% بدست اومد).
                        پس همانطور که دوستان مشاهده کردند و من بدون هیچگونه دستکاری در قیمتها خدمت عزیزان محاسبه کردم این 5% نرخ شمش فولاد خوزستان در 9 ماهه اول سال مالی 92 بیشتر، از 30% هست که برای سال 93 مصوب شده.
                        بعبارتی دیگه اگر که سال آینده قیمت فروش کنستانتره شرکت چادرملو در 9 ماهه اول سال 93 ،به ازای هر کیلو افزایش پیدا نکنه و همان عدد 218 تومانی که ما گفتیم باشه(در واقع از ایمیدرو افزایش قیمتی نتونند بگیرند) به شرطی که قیمت شمش فولاد خوزستان هم بطور متوسط برای 9 ماهه سال مالی 93 همان 600 تومان باشه ،پس میشه نتیجه گرفت که شرکت در سال مالی 93 وضعیتش با این 30% بهره مالکانه ای که از هرکیلو کنستانتره اون گرفته میشه بهتر از 9 ماهه اول سال 92 هست.
                        منتها دوستان دقت کنند که در حال حاضر قیمت شمش فولاد از 1600 تومان کمتر هست و احتمالاً برای سال مالی 93 پیش بینی میشه که قیمت اون بطور متوسط برای کل سال 93 حدود 1500 تومان به ازای هر کیلو باشه .
                        پس اگر که 5% از این 1500 تومان را حساب کنید که میشه 75 تومان و قیمت کنستانتره را هم بدون افزایش قیمت در نظر بگیریم و همان 218 تومان حساب کنیم(ایمیدرو اجازه افزایش قیمت به سنگ آهنی ها نده)،پس این 75 تومان بازهم حدود 34% از قیمت فروش هر کیلو کنستانتره خواهد شد و از عدد 30% که مجلس برای سال مالی 93 اعلام کرده بیشتر خواهد بود.
                        یعنی دوستان هر جوری که حساب کنند این 30% از قیمت فروش کنستانتره به مراتب بهتر از اون 5% قیمت شمش فولاد خوزستان هست.مگر اینکه قیمت شمش فولاد خوزستان کمتر از 1300 تومان بشه و اونوقت هست که 5% قیمت اون در مقاسه با ثابت بودن قیمت هر کیلو کنستانتره که 218 تومان هست به زیر 30% میاد و به نفع شرکت چادرملو میشه.
                        پس همانطور که خدمت عزیزان گفتم 30% قیمت فروش هر کیلو کنستانتره بعنوان بهره مالکانه تا موقعی که قیمت هر کیلو شمش فولاد خوزستان به زیر 1300 تومان نیاد،به نفع شرکتهای سنگ آهنی هست.
                        امیدوارم که دوستان این محاسبه من را اگر که قبول دارند به سایر عزیزان هم اعلام کنند تا خدا نکرده فردا سهامشون را مفت نفروشند.زیرا با قیمتهایی که در حال حاضر فولاد خوزستان داره(فکر کنم بین 1400 تا 1500 تومان به ازای هر کیلو هست) 5% قیمت اون از 30 درصدی که برای شرکتهای سنگ آهنی امروز مصوب شده هزینه بیشتری به شرکتهای سنگ آهنی متحمل میکنه و در واقع در حال حاضر این 30% که مصوب شده به نفع شرکتهای سنگ آهنی(بخصوص برای چادرملو که من محاسبه کردم و برای گل گهر هم خود عزیزان حساب کنند ببینند چجوری میشه) هست.
                        واقعیت قضیه این هست که خود من هم تحت تأثیر جو روانی که بود و همگی میگفتند این 30% بیتشر از 5% هست، قرار گرفته بودم و تا حالا نشسته بودم اون را محاسبه کنم.ولی امروز که این 30% در مجلس تصویب شد من را بر آن داشت که برم و محاسبه کنم و ببینم که چه اثری بر روی وضعیت شرکتهای سنگ آهنی داره.بهمین خاطر هم بعنوان نمونه چادرملو و آخرین گزارش اون که گزارش 9 ماهه شرکت بود را بررسی کردم و با کمال تعجب دیدم که این 30% برای سال مالی 93 از اون 5% که در سال مالی 92 هست کمتر هست و به خودم لعنت فرستادم که چرا تا حالا این محاسبات را انجام نداده بودم و به اطلاع عزیزان هم برسونم.
                        بطور کلی ما هر بلائی که سرمون میاد از تنبلی خودمون و اینکه هیچگاه نمیخواهیم خودمون بریم و اون چیزی که به ما گفته میشه را بررسی کنیم و ببینیم آیا راست هست یا خیر و مثل یک آدم بی خرد و بی عقل(البته بلانسبت شما دوستان عزیز) مجبور میشیم هر کسی هرچیزی به ما میگه را قبول کنیم و انجامش بدیم.
                        یاعلی خدانگهدار

نظر

• امیر بهرامی
                          Banned
                          • Jul 2013
                          • 2201

70 درصد پولم شده وسپه....دم مجمع باید کم کم تک سهم شد :D

نظر

• ROSEMAN
                            عضو عادی
                            • Aug 2013
                            • 186

با سلام

متاسفانه آنچه که امروز شاهدش هستیم و بیانگر عکس العمل سهامداران نسبت به تصویب بهره مالکانه می باشد، از عمق پدیده "خرید و فروش هیجانی" ایشان حکایت دارد...

بر اساس مصوبه روز گذشته مجلس شورای اسلامی، نرخ بهره مالکانه 30 درصد فروش شرکت های معدنی که پروانه آنها متعلق به سازمان گسترش و نوسازی و یا شرکت های تابعه می باشد، تعیین گردید. پیرو این مصوبه نکات زیر قابل توجه می باشد:

1) این مصوبه صرفا" شامل معادنی خواهد شد که پروانه آنها متعلق به سازمان گسترش یا شرکت های تابعه آن می باشند و معادن دیگر که دارای پروانه بهره برداری به نام

2) بهره مالکانه قبلا" به میزان 5 درصد نرخ فروش محصولات فولاد خوزستان بوده است که با توجه به فروش سنگ آهن شرکت های معدنی به قیمت حدود 10 درصد قیمت محصولات فولاد خوزستان، نتیجه می گیریم که قبلا" بهره مذکور 50 درصد از فروش شرکت های معدنی بوده است که با مصوبه اخیر این میزان به 30 درصد کاهش یافته است. لذا هزینه پرداختی معادن مشمول این مصوبه به میزان 40 درصد برای سال 1393 کاهش یافته است.

با توجه به این خبر مثبت می بایست شاهد افزایش تقاضا برای شرکت های معدنی باشیم که متاسفانه شاهد فروشندگان سهام در این نمادها هستیم...
                            [FONT=tahoma][B][SIZE=2][COLOR=#008000]مطالب ارائه شده صرفا جهت اطلاع بوده و توصيه به خريد يا فروش سهم نمي باشد...[/COLOR][/SIZE][/B][/FONT]

نظر

• DJANGO
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 1701

بعد از مدتی بازهم امروز وارد این سهم شدم/:.grlim:./
                              عشقی که زندگی میبخشد../www.mahak-charity.org/main//:.Heart.:/

نظر

• هوای آفتابی
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 184

خرید حقوقی واقعاً جای بحث داره !! بنظر اشتباهی از خرید این سهم مرتکب نشدم /.:blushsmiley:./
                                [COLOR=#000080][I][FONT=tahoma]تصحیح یک تصمیم [B]غلط [/B]بیشتر از گرفتن یک تصمیم [B]صحیح [/B]زمان می برد.[/FONT][/I][/COLOR]

نظر

در حال کار...
                                X