کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
نترسین با این وضعینت بازار کل سهامها صد تومن که هیچ 0 تومنم میبینن ماشالله هیچکسم صداش در نمیاد
نباید اینطور اظهار نظر نمود ...
دوست عزیز که در مورد وسپه 100 فرمودن منظورشان این بود که هر چقد ارزنده تر شود ما بیشتر خرید خواهیم کرد
در حال رایزنی برای تامین نقدینگی برای خرید وسپه در محدوده 200 ...
اما تا زمانی که پایانی 220 تومان است چون فاصله کمی با خرید هایمان دارد نیازی به خرید مجدد دیده نمیشود
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
اریو جان دوست خوبم
وسپه ارزنده است حرفی و شکی در ان نیست ولی حیلی از ما شاید در قیمتهای بالایی سهمو خریدیم و ارزوی سهم صد تومنی با چنین پرتفوی ارزشمندی؟ ...
بعدم کلیت حرف من در مورد کل این بازار هست که بیشتر سهامهای بنیادی کفشونم سوراخ کردن و بازار همچنان منفی
اریو جان دوست خوبم
وسپه ارزنده است حرفی و شکی در ان نیست ولی حیلی از ما شاید در قیمتهای بالایی سهمو خریدیم و ارزوی سهم صد تومنی با چنین پرتفوی ارزشمندی؟ ...
بعدم کلیت حرف من در مورد کل این بازار هست که بیشتر سهامهای بنیادی کفشونم سوراخ کردن و بازار همچنان منفی
میتوانم بپرسم میانگین شما در وسپه چند هست ؟؟
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
اریو جان میانگین خرید من زیاد بالا نیست چون من تو قیمتا پایین هم افزودم از تابستان پارسال با سهمم بودم و هستم ادم کم طاقتی هم نیستم
ولی دوستانی رو میشناسم که قیمت خریدشون بالای 300 هست انصاف از من بدوره بخوام ارزوی سهم صد تومنی برای سود بیشتر خوذم داشته باشم
بالعکس
ارزو میکنم بازار هرچه زودتر برگرده و به جای سهم صد تومنی وسپه سهم 400 و حتی 450 تومنی و ببینیم
وسپه با دست زدن به بخش املاک خود میتونه به قیمت 500 برسه
47000 متر زمین در لواسان ...
و یک پروژه ساختمانی بزرگ با شراکت سرمایه گذاری ساختمان سپه در کنار سینما آزادی
..................
و از همه اینها بگذریم سود 60 تا 65 تومانی امسال سهم را میتواند حداقل تا 320 تومان رشد دهد
دارایی های غیر بورسی شرکت رو در جریان هستم
با سودی که میتونه بسازه هم موافقم اما خب من معمولا دارایی های غیر بورسی شرکت رو زیاد حساب نمی کنم و بخاطر همین حداکثر قیمتشو فعلا 350 می بینم حالا ببینیم اگر برسه به 340 350 چه کار می کنه
نظر