کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
وسپه اوایل هفته اینده به نظر من کف قیمتی جدیدی را خواهد یافت ودیگر به محدوده قیمتی ۲۱۰ الی۲۳۰ با توجه به ارزش روز افزون پرتفوی ، نخواهد رسید .خرید در محدوده ۲۴۰ تا ۲۵۰ بسیار ارزنده می باشد.
بزودی سود سال 92 کگل بمیزان 170 تومان به بازار منعکس میشه اگه پول دارید از این سهم دوری نکنید
شاید ناگهان خیلی زود دیر میشه
این هفته سهم پروازش را شروع میکنه
بزودی سود سال 92 کگل بمیزان 170 تومان به بازار منعکس میشه اگه پول دارید از این سهم دوری نکنید
البته خرید کگل اصلا خوب نیست چون به اندازه کافی قیمت داره حتی اگر سودش رو بکنه 200
وسپه بهتر از کگل یا کچادی هست که تعدیل دادن
و من با نظر شما در مورد وسپه موافقم/:.smilingsmiley.:/
بعد از تعدیل سود مناسب و 30 درصدی چادرملو ... به احتمال زیاد کگل هم تعدیل مناسبی خواهد داشت ...دو سهم کگل و کچاد با دید میان مدت جز سهام عالی هستند ...
اما تعدیلات کگل و کچاد کمتر در وامید خودشو نشان داده .. و در قیمت وامید لحاظ نشده اند ... وامید تا دو هفته دیگر مجمع دارد و حدود 60 تومان تقسیم میکند ... و برای سال بعد حدود 115 تومان تلفیق دارد ...
مشکل وامید شناور پایین سهم هست اما سهم بسیار محکمی هست
من به جای کگل و کچاد وامید را در 430 پیشنهاد میدم ...
اما من بعد از کچاد و کگل و وامید بهترین سهم از لحاظ معاملاتی و پتانسیل رو وسپه میدانم .. در واقع وسپه رو بهترین سهم بازار میدونم ...
تمام تعدبلات کگل ..کچاد و وامید در نهایت میاد در دل وسپه
انتظار سود 65 تا 70 تومان رو از وسپه در سال 93 دارم این سهم nav حدود 430 تومان دارد
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
بعد از تعدیل سود مناسب و 30 درصدی چادرملو ... به احتمال زیاد کگل هم تعدیل مناسبی خواهد داشت ...دو سهم کگل و کچاد با دید میان مدت جز سهام عالی هستند ...
اما تعدیلات کگل و کچاد کمتر در وامید خودشو نشان داده .. و در قیمت وامید لحاظ نشده اند ... وامید تا دو هفته دیگر مجمع دارد و حدود 60 تومان تقسیم میکند ... و برای سال بعد حدود 115 تومان تلفیق دارد ...
اما من بعد از کچاد و کگل و وامید بهترین سهم از لحاظ معاملاتی و پتانسیل رو وسپه میدانم .. در واقع وسپه رو بهترین سهم بازار میدونم ...
انتظار سود 65 تا 70 تومان رو از وسپه در سال 93 دارم این سهم nav حدود 430 تومان دارد
جالب قضیه اینجاست تمام سود شرکت یعنی 90 درصد به بالا حاصل از سرمایه گذاری است نه فروش سرمایه گذاری و این قدرت سهم رو نشون میده
دیشب راجع به وامید صحبت کردیم
توقف نماد گروه مديريت سرمايه گذاري اميد با توجه به تعديل پيش بيني درآمد تلفيقي هر سهم، متوقف شدند. مديريت بازار
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر