سرمايه گذاري سپه ( وسپه )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط orumbourse پست شده است View Post
    درود
    من همیشه برای تارگت هام هدف حداقلی رو میدم فعلا 315تومن.
    البته هنوز روی ریل صعود نیست 220تومن رو بشکنه ،ممکنه کمی فشار فروش تو منفی براش بیاد و یه ده پانزده تومنی از اونجا افت کنه.
    .
    .
    .
    .
    .
    خب بنظر میاد اون دوستمون هم مثالهاش رو نگفت تا یه نگاهی به عدم کارکرد تکنیکال بندازیم.
    با سلام به سجاد عزیز
    تکنو فاند کار دوست داشتنی

سجاد جان وسپه مگه 220 رو نشکسته ؟؟
    امروز یک تحلیل کامل رو وسپه داشتم

سود امسال شرکت رو 596 ریال و سال 93 رو 693 ریال در آوردم
    مجمع شرکت در اسفند ماه برگزار میشه با تقسیم سود مانند سالیان گذشته 90 درصد

nav سهم با توجه به قیمت های فعلی سهام 330 تومان در آوردم ... از بین سهم های زیر مجموعه .. سیمان داراب ..وامید..شبندر ...ملی مس.. اخابر..سرمایه گذاری البرز ...میتونن اهداف قیمتی بالاتری رو ببینند...

با تشکر
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• ebiman
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 2071

درود
      من همیشه برای تارگت هام هدف حداقلی رو میدم فعلا 315تومن.
      البته هنوز روی ریل صعود نیست 220تومن رو بشکنه ،ممکنه کمی فشار فروش تو منفی براش بیاد و یه ده پانزده تومنی از اونجا افت کنه.
      .
      .
      .
      .
      .
      خب بنظر میاد اون دوستمون هم مثالهاش رو نگفت تا یه نگاهی به عدم کارکرد تکنیکال بندازیم.
      من که گفتم اصلا صحبت بنده ربطی به تحلیل شما نداشت
      در جواب دوستمون و فقط برای تایید نظر ایشون بود
      حالا شما به خودت گرفتی
      من نظرم هم همون هست که گفتم
      مثالم به وقتش براتون میذارم /:.yead.:/
      سلام

نظر

• OZZY
        عضو عادی
        • Jul 2013
        • 31

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
        با سلام به سجاد عزیز

nav سهم با توجه به قیمت های فعلی سهام 330 تومان در آوردم ... از بین سهم های زیر مجموعه .. سیمان داراب ..وامید..شبندر ...ملی مس.. اخابر..سرمایه گذاری البرز ...میتونن اهداف قیمتی بالاتری رو ببینند...

با تشکر
        درود جناب آریو تشکر بخاطر تحلیل های خوبتون
        شرمنده اگه من جواب میدم ولی فکر کنم منظورشون حمایت 220 بود....
        سهم خوبیه بنده به شخصه دارم بیشتر پرتفومو بهش اختصاص میدم فقط نمیدونم چرا وامید فعلا نمیذاره بیاد بالای 230 من خودم چند بار سعی کردم رنج بکشم ولی حقوقیش رو 230 تا 232 هیدن نشسته بود

نظر

• orumbourse
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 10187

با سلام به سجاد عزیز

با تشکر
          درود
          منظورم شکست 220تومن رو به پایینه،آخه میدونی امروز از اواسط معاملات خریداران عقب نشینی کردند و رنج های منفی روی سهم خورد بخاطر همین گفتم.

در اصل توسط ebiman پست شده است View Post
          من که گفتم اصلا صحبت بنده ربطی به تحلیل شما نداشت
          در جواب دوستمون و فقط برای تایید نظر ایشون بود
          حالا شما به خودت گرفتی
          من نظرم هم همون هست که گفتم
          مثالم به وقتش براتون میذارم /:.yead.:/
          دوست عزیز
          چه شما خطاب به تحلیل من یا خطاب به دوستمون نظر بدین، فرقی نمیکنه مهم اینه که بنظر شما تکنیکال کشکه و هر کسیکه تکنیکال کار میکنه وقتش رو بیهوده تلف میکنه.
          اما بذارید یه حرفی رو با شما در میان بذارم من آدم کم تجربه ای توی بورس نیستم بازارهای صعودی و نزولی زیادی دیده ام ،زمانهایی دیده ام که بدون اینکه اتفاق منفی تو بنیادی سهام بیفته بازار سراسر قرمز و هر روز نوسان های منفی میکرد و گاها ماهها اینکار تکرار میشد.
          خوشبخانه الان بازار صعودیه و رو به بالاست و شما نیازی به تکینکال احساس نمیکنید چون فشار فروش غالبی تو بازار دیده نمیشه ولی این فقط یک روی سکه هست روی دیگه سکه زمانی خواهد بود که بازار منفی خواهد بود و اون وقت سهام با بنیادی قوی و ضعیف هر دو بدون دلیل منفی خواهند خورد و شما برای یافتن دلیل بسراغ چارتیست ها خواهید رفت و اون وقت قدر کشک رو خواهید دونست.
          پاینده باشید...
          "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط OZZY پست شده است View Post
            درود جناب آریو تشکر بخاطر تحلیل های خوبتون
            شرمنده اگه من جواب میدم ولی فکر کنم منظورشون حمایت 220 بود....
            سهم خوبیه بنده به شخصه دارم بیشتر پرتفومو بهش اختصاص میدم فقط نمیدونم چرا وامید فعلا نمیذاره بیاد بالای 230 من خودم چند بار سعی کردم رنج بکشم ولی حقوقیش رو 230 تا 232 هیدن نشسته بود
            درود
            منظورم شکست 220تومن رو به پایینه،آخه میدونی امروز از اواسط معاملات خریداران عقب نشینی کردند و رنج های منفی روی سهم خورد بخاطر همین گفتم.

رو وسپه سهامداری میکنم .. بعید میدونم بتونم رو سهم دیگه بازدهی بهتری بگیرم ..

همونطور که از فروش ..وبانک 310 .. کسعدی 310 ... سفارس191...چکاوه 480... بموتو370... و... طی دو سه ماه اخیر نتوستم بازدهی اصلی رو به کد خودم ثبت کنم ...

اول اینکه ریسک خرید سهم هایی با رشد 3 تا 4 برابری رو نمیتونم بپذیرم ... دوم اینکه فعلا از لحاظ بنیادی وسپه یکی از بهترین های بازار هست ...
            کاری با بازار ندارم ...

امیدوارم وسپه درس های خوبی بهم بده

نظر

• orumbourse
              ستاره دار (1)
              • Nov 2011
              • 10187

رو وسپه سهامداری میکنم .. بعید میدونم بتونم رو سهم دیگه بازدهی بهتری بگیرم ..

همونطور که از فروش ..وبانک 310 .. کسعدی 310 ... سفارس191...چکاوه 480... بموتو370... و... طی دو سه ماه اخیر نتوستم بازدهی اصلی رو به کد خودم ثبت کنم ...

اول اینکه ریسک خرید سهم هایی با رشد 3 تا 4 برابری رو نمیتونم بپذیرم ... دوم اینکه فعلا از لحاظ بنیادی وسپه یکی از بهترین های بازار هست ...
              کاری با بازار ندارم ...

امیدوارم وسپه درس های خوبی بهم بده
              اتفاقا منم نظرم بر سهامداری وسپه هست.این تحلیل کشک رو هم گذاشتم تا موقعیت سهم رو بدونیم اگر اونجا روی نمودار دقت کنید من یه کانال موازی بالای کانال فعلی کشیدم یعنی انتظار دارم اون کانال صعودی فعلی رو به بالا بشکنه.ولی کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه.
              یادمه اون زمان وقتی سفارس رو فروختی و رفتی فولاد خریدی گفتم سفارس هنوز فروشی نیست و صعودیه .البته فولاد هم با افزایش سرمایه اومد بالا ولی صعود سفارس کجا و فولاد کجا.
              موفق باشی برادر
              "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

اتفاقا منم نظرم بر سهامداری وسپه هست.این تحلیل کشک رو هم گذاشتم تا موقعیت سهم رو بدونیم اگر اونجا روی نمودار دقت کنید من یه کانال موازی بالای کانال فعلی کشیدم یعنی انتظار دارم اون کانال صعودی فعلی رو به بالا بشکنه.ولی کوتاه مدت ممکنه کمی اذیت کنه.
                یادمه اون زمان وقتی سفارس رو فروختی و رفتی فولاد خریدی گفتم سفارس هنوز فروشی نیست و صعودیه .البته فولاد هم با افزایش سرمایه اومد بالا ولی صعود سفارس کجا و فولاد کجا.
                موفق باشی برادر

با سلام
                دوستان من خودم اصلا" تكنيكال بلد نيستم ولي به تجربه به اهميت بسيار بالاي تكنيكال در بازار پي برده ام
                دونستن بنيادي بدون تكنيكالي سهم يعني هيچ
                سهم هاي زيادي ياد دارم كه بنيادي قوي داشتند ولي چون از نظر تكنيكالي مورد تاييد نبودند موجب سردرگمي و بي حوصله گي سهامداران شد
                همين مپنا ماه ها حتي سال ها در 160 - 250 گيج مي زد چون از لحاظ تكنيكالي وارد روند صعودي نشده بود سال ها و ماه ها همه رو اذيت كرد هر كس تكنيكال بلد نبود شايد روي 300-400 فروخت در حاليكه از نظر تكنيكال در اين محدوده تازه آغاز راه بود
                و خيلي از سهام هاي ديگر حفاري - فاذر - فاراك -و....
                من همين جا از دوستان تكنيكالي كه استفاده كامل از اونا مي كنم تشكر و قدر داني مي كنم

نظر

• آریو
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 4834

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  با سلام
                  دوستان من خودم اصلا" تكنيكال بلد نيستم ولي به تجربه به اهميت بسيار بالاي تكنيكال در بازار پي برده ام
                  دونستن بنيادي بدون تكنيكالي سهم يعني هيچ
                  سهم هاي زيادي ياد دارم كه بنيادي قوي داشتند ولي چون از نظر تكنيكالي مورد تاييد نبودند موجب سردرگمي و بي حوصله گي سهامداران شد
                  همين مپنا ماه ها حتي سال ها در 160 - 250 گيج مي زد چون از لحاظ تكنيكالي وارد روند صعودي نشده بود سال ها و ماه ها همه رو اذيت كرد هر كس تكنيكال بلد نبود شايد روي 300-400 فروخت در حاليكه از نظر تكنيكال در اين محدوده تازه آغاز راه بود
                  و خيلي از سهام هاي ديگر حفاري - فاذر - فاراك -و....
                  من همين جا از دوستان تكنيكالي كه استفاده كامل از اونا مي كنم تشكر و قدر داني مي كنم
                  این روز ها شاهد جریانات عجیب پول هستیم که تعیین کننده روند سهم ها هستن ...

نباید نقش جریانات پول رو هم نادیده بگیریم ... از نظر من پول داره این روز ها نقش پر رنگ تری بازی میکنه !تا تکنیکال و بنیادی سهم ...

نظر

• bahmaei.m
                    عضو عادی
                    • Dec 2012
                    • 145

با سلام
                    با کمی دقت دربازارخرید وفروش در می یابیم این تحلیل های تکنیکال و حد مقاومت و حمایت زمانی است که در منفی ها وقتی حقوقی ها خوب وحسابی خرید کردند و سهم را تا جای ممکن از دست حقیقی ها خالی کردند بعد شروع می کنند به فروش به همان کسانی که سهام خود را فروختند و آن وقت می گویند سیگنال خرید شده دوستان یک سهم با بنیاد قوی نیاز به این بازی ها ندارد من در سهام های بنیادی سرمایه گذاری میان مدت وبلند مدت کرده وکاری به این بازی ها ندارم کسانی که دوست دارند خود را اسیر دسته این دوستان به اصطلاح نوسان گیر کنند خود بهتر می دانند این گفتار دوستانه من به هیچ وجه سفارش به فروش یا خرید هیچ سهمی نیست

نظر

• abtinsalari
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 306

من خودم ساراب دارم تو سبدم بهشم اطمینان دارم والبر دارم به اونم مطمئنم. حالا چرا وسپه نباید بره بالا؟با این پرتفوی قشنگش؟مگه شاراک بازی در نمیاورد تو 800 تومن؟حد ضرر ها و حمایت ها رم شکست
                      یه دفه بست تعدیل داد من خودم حاضرم تک سهم وسپه بشم برم باهاش مجمع50 60 تومن سودشو بگشرم پارسال هم باهاش افزایش سرمایه رفتم هم مجمع برام خیلی هم خوب بود. امسالم میرم مجمع اگه اون ساراب و والبر و حفاری و پکویرم ام تکون نخورن و سود ندن همشو میفروشم تبدیل میکنم چون سهم سهمه قدریه .نهایتا تا 9 ماهه جبران میکنه .بعدش سهم های ارزان آدم رو آقا میکند نه سهم 3000 تومنی شما فرض کن شیران 100 تومن بره بالا یا فولای 100 تومن بره بالا یا وسپه 100 تومن بره بالا در هر کدوم از این حالتا چقدر سود میکنی؟ (حالا مقایسم اشتباهه میدونم صنعت ها فرق میکنه فولای خیلی شارپ تره) اگر وسپه بشه 300 تومن تقریبا سرمایت50 ٪ رشد کرده که واقعا کم نیست 50٪ در مقابل ای که اگر بریزه 20٪ بریزه تازه حد ضرر رو 216 در نظر بگیرید به نظر من ارزش ریسک و خواب سرمایه رو داره .حالا اگه سهم بهتر و شارپ تری سراغ دارن دوستان بگن ما هم بخریم. یکی از برکات امید اینه که لااقل سهم حجم مبنا رو میزنه الان لسرما 2 هفتس صف خرید +3 میخوره هنوز 260 تومن گیر کرده گره ام نرفته حالا دیروز یه تکونی خورد شد 274اینا

در ضمن به نظر من تحلیل بنیادی حرف اول رو میزنه تو بازار ما تو فارکس که کار نمیکنیم بله تکنیکال هم خوبه موج شماری الیوت هم خوبه آدم با بنیادی انتخاب کنه با اون ها اگر تونست جلوی خواب سرمایشو بگیره ولی در بازار ما خبر های بی ارزش خیلی بیشتر از حد تو بازار تاثیر میگذارند و این آفت بورس ماست از نظر بنده .
                      آخرین ویرایش توسط abtinsalari؛ 2013/08/08, 00:57.
                      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• orumbourse
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2011
                        • 10187

در اصل توسط bahmaei.m پست شده است View Post
                        با سلام
                        با کمی دقت دربازارخرید وفروش در می یابیم این تحلیل های تکنیکال و حد مقاومت و حمایت زمانی است که در منفی ها وقتی حقوقی ها خوب وحسابی خرید کردند و سهم را تا جای ممکن از دست حقیقی ها خالی کردند بعد شروع می کنند به فروش به همان کسانی که سهام خود را فروختند و آن وقت می گویند سیگنال خرید شده دوستان یک سهم با بنیاد قوی نیاز به این بازی ها ندارد من در سهام های بنیادی سرمایه گذاری میان مدت وبلند مدت کرده وکاری به این بازی ها ندارم کسانی که دوست دارند خود را اسیر دسته این دوستان به اصطلاح نوسان گیر کنند خود بهتر می دانند این گفتار دوستانه من به هیچ وجه سفارش به فروش یا خرید هیچ سهمی نیست
                        خب شما اسیر ما نباشید بنیادی بخرید ،بنیادی بفروشید،با تحلیل های چارتیست ها هم کاری نداشته باشید.
                        این تحلیل برای اونهایی که تکنیکال رو کشک میدونند، نیست،حالا چرا اینقدر مطلب پشت مطلب میزنید که من با بنیادی میخرم ،میفروشم؟
                        یعنی یه نفر نمیتونه خلاف نظر شما تکنیکال ،کار بکنه؟
                        در ضمن اون موضوع حمایت و مقاومتی که شما فرمودید فقط یه دیدگاه سطحی نسبت به حمایت ها و مقاومت هاست.
                        وقتی کلمه مقاومت و حمایت رو بکار میبرید یعنی اینکه این راه همچنان ادامه داره و این تنها یک مقاومتی در راه صعود یا نزول! سهم هست(بله در راه نزول هم مقاومت داریم) وقتی چارتیسیت ها این مقاومتها رو بیان میکنند مفهومش اینه که همچنان سهم پتانسیل صعود یا نزول داره ولی اینجا عرضه زیاده ،سهامداران باید خوشون رو برای یک اصلاح پنج یا ده درصدی از نظر ذهنی اماده کنند و اگر این توانایی تکنیکالی رو دارند میتونند با ده بیست درصد از حجم توی سبد نوسان بگیرند و اگر نمیخواهند با فهمیدن این موضوع که سهم روند خود رو تغییر نداده و فقط اصلاح جزیی داره بهتر میتونند از نظر ذهنی به پیشواز اتفاقات چند روزه اینده بروند.
                        سوای اینها شما فکر میکنید اون کسی که برای شما و کل بازار وسپه رو معرفی کرده وصد البته که دوست صمیمی بنده هست، به تکنیکال سهم نظری نیانداخته؟و همین جوری دیمی گفته بخرید،چون سودش خوب بوده؟
                        واقعا حیف که اینقدر چارتیست ها برای بازار زحمت میکشند و اینقدر کارشون مورد بی مهری واقع میشه.

نظر

• bahmaei.m
                          عضو عادی
                          • Dec 2012
                          • 145

با سلام خدمت دوست گرامی
                          من به هیچ وجه چارت های تکنیکال را منکر نشدم چون این واقعیت بازار است حالا عامل آن هر چه می خواهد باشد منظور من این است وقتی دوستال بادید باز و مطالعه دقیق و راهنمایی گرفتن از کارشناسان یک سهم بنیادی خوب مثل وسپه - پتروشیمی ها - معادن - پالایشکاهی و...... را در خریداری می کنند دیگر نگران نوسانات کوتاه مدت آن نباشد و سود حقیقی را در میان مدت وبلند مدت دنبال کنند البته هرکس نظری دارد و نظر آن محترم می باشد

نظر

• امير سينا
                            عضو فعال
                            • Apr 2012
                            • 483

در اصل توسط bahmaei.m پست شده است View Post
                            با سلام خدمت دوست گرامی
                            من به هیچ وجه چارت های تکنیکال را منکر نشدم چون این واقعیت بازار است حالا عامل آن هر چه می خواهد باشد منظور من این است وقتی دوستال بادید باز و مطالعه دقیق و راهنمایی گرفتن از کارشناسان یک سهم بنیادی خوب مثل وسپه - پتروشیمی ها - معادن - پالایشکاهی و...... را در خریداری می کنند دیگر نگران نوسانات کوتاه مدت آن نباشد و سود حقیقی را در میان مدت وبلند مدت دنبال کنند البته هرکس نظری دارد و نظر آن محترم می باشد

شاید شما انسان قانعی باشید و بعنوان مثال یک سهم در سال یک گین 40 درصدی میدهد... و شما به همین 40 درصد در سال راضی هستید...
                            ولی با تکیه بر علم تکنیکال یک فردی قبل از استارت 40 درصدی سهم وارد شده و کمتر از یک ماه این 40 درصد رو به جیب میزنه...
                            پس ببینید تفاوت بسیاره...و البته به استراتژی افراد هم بستگی داره...ممکنه شما وقت محدودی داشته باشین و نتونین زیاد معاملات رو دنبال کنین که باز هم در اون صورت باید در صورتی که سهم از روند صعود خارج شد از سهم خارج بشین...

و در مورد علم تکنیکال فقط همین رو بگم که همیشه یک قدم از بنیادی جلوتره...همون طور که قبل از زلزله بعضی از حیوانات به اون پی میبرند بوسیله تکنیکال هم میشه به یه حرکت قریب الوقوع در سهم پی برد...
                            همیشه قبل از اینکه یه خبر مهم در مورد یک سهم منتشر بشه افرادی هستند که چند روز قبل از اون خبر دارند... و همین افراد میان و رد پایی توی نمودار میگذارند...
                            --------------------------------------------
                            یه رالی با وسپه بودم...منتظرم نزدیکای 210-200 بخرم دوباره...که فک کنم بعیده...ولی خداییش تو این قیمتها اکازیونه...

نظر

• ebiman
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 2071

خب شما اسیر ما نباشید بنیادی بخرید ،بنیادی بفروشید،با تحلیل های چارتیست ها هم کاری نداشته باشید.
                              این تحلیل برای اونهایی که تکنیکال رو کشک میدونند، نیست،حالا چرا اینقدر مطلب پشت مطلب میزنید که من با بنیادی میخرم ،میفروشم؟
                              یعنی یه نفر نمیتونه خلاف نظر شما تکنیکال ،کار بکنه؟
                              در ضمن اون موضوع حمایت و مقاومتی که شما فرمودید فقط یه دیدگاه سطحی نسبت به حمایت ها و مقاومت هاست.
                              وقتی کلمه مقاومت و حمایت رو بکار میبرید یعنی اینکه این راه همچنان ادامه داره و این تنها یک مقاومتی در راه صعود یا نزول! سهم هست(بله در راه نزول هم مقاومت داریم) وقتی چارتیسیت ها این مقاومتها رو بیان میکنند مفهومش اینه که همچنان سهم پتانسیل صعود یا نزول داره ولی اینجا عرضه زیاده ،سهامداران باید خوشون رو برای یک اصلاح پنج یا ده درصدی از نظر ذهنی اماده کنند و اگر این توانایی تکنیکالی رو دارند میتونند با ده بیست درصد از حجم توی سبد نوسان بگیرند و اگر نمیخواهند با فهمیدن این موضوع که سهم روند خود رو تغییر نداده و فقط اصلاح جزیی داره بهتر میتونند از نظر ذهنی به پیشواز اتفاقات چند روزه اینده بروند.
                              سوای اینها شما فکر میکنید اون کسی که برای شما و کل بازار وسپه رو معرفی کرده وصد البته که دوست صمیمی بنده هست، به تکنیکال سهم نظری نیانداخته؟و همین جوری دیمی گفته بخرید،چون سودش خوب بوده؟
                              واقعا حیف که اینقدر چارتیست ها برای بازار زحمت میکشند و اینقدر کارشون مورد بی مهری واقع میشه.
                              دوست عزیز حرف اولو در ورود به یک سهم فاندامنتال سهم که میزان سود هم جزیی از آن است میزند.
                              تکنیکال بیشتر برای تعیین زمان ورود و خروج از سهم و تشخیص روند سهم استفاده میشود.
                              خود بنده حدود 10-15 روز پیش وسپه را بر مبنای فاندامنتال سهم خریداری کردم که از آن موقع سهم نوسانی بوده و رشد خاصی نداشته است ولی چون من به سهمم ایمان داشتم تا الان سهامداری کرده ام چون میترسیدم خارج شم و دیگه نتونم برگردم.
                              حال اون دوستی که میگید سهمو هم بر اساس تحلیل فاندامنتال و هم تکنیکال معرفی کرده من برعکس شما فکر میکنم
                              این دوست عزیز که بنده هم میشناسمش صرفا بر مبنای فاندامنتال سهمو معرفی کرده
                              چون اگر اینطور نبود زمانهای بهتری هم برای ورود به سهم وجود داشت
                              حالا تا نظر شما چی باشه
                              سلام

نظر

• 3yh
                                عضو عادی
                                • Mar 2013
                                • 265

تمام خرده سهام ها رو هم دوباره در نظر گرفتم شد 14 ریال که حالا شما از چند ریال تلورانس بگذرید..

3yh جان دقیقا میتونی برام اسم خرده سهم ها رو بیارید ...
                                یعنی خرده سهم ها 14 ریال سود هر سهم برای سال 92 میشه ... مابقی هم چقد میشه ؟؟ سود حاصل از فروش سرمایه گذاری رو چقدر در نظر گرفتید ؟؟
                                با سرمایه جدید باشه ممنون میشم

یعنی از شما اینو میخوام :
                                سود حاصل خرده سهم ها که 14 ریال گرفته اید .. چه سهم هایی هستن کامل
                                سود مابقی سهم های بزرگ رو چند در آوردید با سرمایه جدید ؟؟
                                براورد شما از سود حاصل از فروش سرمایه گذاری ها در 12 ماهه چند میلیارد تومان در نظر گرفتید ؟؟

با تشکر از دوست عزیز
                                ببخشید یه چند روزی به اینجا سر نزدم این تاپیک هم که به سرعت داره ورق می خوره....
                                شما گفتید که لسرما و غبشهر و گلتاش و... رو در نظر نگرفتم بنده هم مراجعه کردم به محاسباتم و دیدم فقط لسرما در 6 ماهه اول نبوده و اما اون 14 ریال و خورده سهم ها
                                کچینی 1.4ریال لسرما 0.4 والبر برج 3 کنور برج 3 کمرجان برج 11 غبشهر برج1 (این ها تاریخ مجمع سالانه امسال هست) شگل برج کالبر 0.4ریال شبهرن 0.8 شپنا 0.8 غشهد هیچی
                                سشرق 0.4 ختور 0.04 حکشتی برج7 0.1تجارت 1ریال فارابی ریال5 وملت برج 12 خاور هیچی سخاش برج 2 سهرمز برج 11 شاراک برج 2 اخابر برج 2 خبهمن 2 ریال
                                رانفور برج3 وایران برج 3 وپارس ودسبحا برج 2
                                بقیه پورتفو رو هم که قبلا عرض کردم فقط فارس رو چون تازه خریده حساب نشده بود که اون رو هم 90 تومان سود میگریم میشه 3.3 ریال
                                در کل نظر بنده 52 تا 55 تومان سود برای امسال هست که برای حداقل یعنی 520ریال 416 ناشی از سود و 104 ناشی از فروش
                                سود سال اینده هم قطعا بالای 60 تومان هست تقسیم در مجمع هم بالای 45 هست و با این تفاصیل پی بر ای هنوز زیر 3 می باشد...
                                در تاپیک دیگری صحبت از فروش وسپه بالای 250 کرده بودم که خب این برای چند روز پیش بود و دوستان باید در بورس به روز باشند ....
                                کسی که در اون محدوده خارج شد ضرر نکرد و کسی هم که در این محدوده ورود کنه ضرر نخواهد کرد... همیشه باید به نحوه معاملات یا همون تکنیکال توجه داشت
                                که عزیزان چارتیست نظرشون محترمه و من در این مورد صحبتی نمیکنم...
                                آخرین ویرایش توسط 3yh؛ 2013/08/08, 12:41.
                                فرقی نمیکند که بخواهم سهام (Stocks) بخرم یا جوراب (Socks)، من دوست دارم کالای باکیفیت را وقتی تخفیف خورده خریداری کنم...../:.coolsmiley02:./

نظر

در حال کار...
                                X