سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
Collapse
X
-
پاسخ : سرمايه گذاري سپه ( وسپه )
وسپه امسال حدود 55 تومان می سازد
و سال بعد نیز حدود 75 تومان خواهد ساخت
ناو سهم 550 تومان حدودا
پی به ای تحلیل سهم 3.8 است جزء 5 سهم برتر بورس تهران است
همچنان برای دوستانی که تازه میخواهند سهامدار بشوند پیشنهاد خرید میدهم
تارگت سهم را بالای 400 و حتی در صورت باقی ماندن شرایط تعادلی در بازار بالای 500 میبینم
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
درود بر جواد خان عزیز،اقا شرایط ظاهرا قراره تعادلی بمونه ;)
وسپه در حال تعویض کانال هستش به نظرم،بتونه دووم بیاره و برنگرده تو کانال تارگتش میشه 550 تومن!!!چه خبره تو این سرمایه گذاری ها جواد خان؟ :D
پ.ن: بابت شلوغ بودن نمودار عذر میخوام اما خواستم ببینید که وسپه داره چه کار عظیمی رو انجام میده،هر طور به سهم نگاه کنیم این محدوده ای که داره پشت سر میذاره یه سوپر مقاومت واقعی بود!/:.ph34r-smiley.:/
تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدرود بر جواد خان عزیز،اقا شرایط ظاهرا قراره تعادلی بمونه ;)
وسپه در حال تعویض کانال هستش به نظرم،بتونه دووم بیاره و برنگرده تو کانال تارگتش میشه 550 تومن!!!چه خبره تو این سرمایه گذاری ها جواد خان؟ :D
پ.ن: بابت شلوغ بودن نمودار عذر میخوام اما خواستم ببینید که وسپه داره چه کار عظیمی رو انجام میده،هر طور به سهم نگاه کنیم این محدوده ای که داره پشت سر میذاره یه سوپر مقاومت واقعی بود!/:.ph34r-smiley.:/
درود به جناب مرادی عزیز
خوشحالم که دوباره نوشته ها و تحلیل های خوبتو میخونم
راستش را بخواهید وسپه واقعا داره با 320 تومان دست و پنجه نرم میکنه و همان طور که نمودار ها نشان میدهد ماندن سهم در این قیمت ها سهم را آماده پرتاب به بالای 400 تومان خواهد کرد
نباید فراموش کنیم که سهم در یکی دو هفته با خبر های ساختگی بدی دست و پنجه نرم میکنه تا کد های حقوقی و حقی خرید انجام بدن
نامه شفاف سازی
خبر عوارض صادرات سنگ اهن
و شایعه افزایش نرخ خوراک گاز پترو ها
اما سهم بیشتر از 3 درصد در این مدت افت نداشته
مطمئنم سهم به تارگت های بیان شده خواهد رسید چون فاند و تکنیکال یه چیز را بیان میکنند.:xریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postدرود به جناب مرادی عزیز
خوشحالم که دوباره نوشته ها و تحلیل های خوبتو میخونم
راستش را بخواهید وسپه واقعا داره با 320 تومان دست و پنجه نرم میکنه و همان طور که نمودار ها نشان میدهد ماندن سهم در این قیمت ها سهم را آماده پرتاب به بالای 400 تومان خواهد کرد
نباید فراموش کنیم که سهم در یکی دو هفته با خبر های ساختگی بدی دست و پنجه نرم میکنه تا کد های حقوقی و حقی خرید انجام بدن
نامه شفاف سازی
خبر عوارض صادرات سنگ اهن
و شایعه افزایش نرخ خوراک گاز پترو ها
اما سهم بیشتر از 3 درصد در این مدت افت نداشته
مطمئنم سهم به تارگت های بیان شده خواهد رسید چون فاند و تکنیکال یه چیز را بیان میکنند.:x
اقا واقعا با بررسی چارتش وسوسه شدم یه مقدار وسپه بزارم گوشه سبد...
راستش تجربه های خیلی خوبی از همکلامی فاند و تکنیکال با هم دارم،یادش به خیر و توکای 190 تومنی،یادش به خیر وصنا 130 تومنی،یادش به خیر فولای 300 تومنی،یادش به خیر پردیس 160 تومنی و حق 60 تومنیش،یادش به خیر فملی و حقش...
چه وارد وسپه بشم و چه نشم،مطمئنم سهم به جایگاهی که حقش هست خواهد رسید،امیدوارم به زودی این اتفاق بیوفته و من برای عرض تبریک وسپه 500 تومنی خدمت برسم به این تاپیک...:.thumbsupsmileyanimتمام سال من بی تو...
نظر
-
گفتم بیام یک سلامی و عرض ادبی داشته باشم خدمت دوستان گل وسپه ای...آقا ما همچنان با وسپه ایم...حقیقت با پول خودم دو تا سهام دارم...یکی وسپه یکی تاپیکو...به هیچ عنوان هم نمی فروشمشون
راستی این بلا 60 میلیون بیمه ملت هم داره که هر روز صف خرید بود
نظر
-
در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Postگفتم بیام یک سلامی و عرض ادبی داشته باشم خدمت دوستان گل وسپه ای...آقا ما همچنان با وسپه ایم...حقیقت با پول خودم دو تا سهام دارم...یکی وسپه یکی تاپیکو...به هیچ عنوان هم نمی فروشمشون
راستی این بلا 60 میلیون بیمه ملت هم داره که هر روز صف خرید بود
امیر جان ما هم حالا حالا هستیم قصه بیمه عمر را که میدونی
نظر
-
در اصل توسط amirmostafavi72 پست شده است View Postمن با این سهم بودم حرکتش خیلی کند و اذیت کننده است من این سهم رو با والبر عوض کردم و والبر رو با 75% گین فروختم ، این سهم هنوز از قیمت های قبلیش خیلی فاصله نگرفته.امیدوارم سهامداراش همیشه در سود باشند
نظر
-
بدون شک در بازای که سهام ها به شدت رشد حبابی دارن و هیچ خبری هم درشون نیست بودن در سهم هایی مانند وسپه یعنی داشتن پناهگاهی امن برای سرمایه با سودی مطمئن...
نظر
-
در اصل توسط orkide پست شده است View Postسلام برهمه دوستان
معاملات حقوقیها امروز خیلی جالب و درعین حال مشکوک بود !
کسی خبر داره سهم بین کدوم حقوقیها جابجا شد ؟[COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)
نظر
نظر